when love takes over

jag älskar och saknar dig .

Sitter inne i regnet nu, inte alls roligt. Har blivit ännu mer sjuk nu, så får väl se om jag kan bowla imorgon.. Ska vara i Kungälv med Mathias, Caroline, Camilla, Annelie och Sofia, så får hoppas att det blir av iallafall! Var inne i Göteborg en sväng förut med min kusin Marika och shoppade lite, det finns så jäkla mycket fina kläder nu.. för att inte snacka om alla skor! När jag ändå skriver om min kusin så kan jag ju passa på att säga att hon vann miss July i tävlingen "Swedish beaty calendar girl 2010", det är grymt sa grisen! http://marikahansson.blogspot.com
Ska snart se på vem vet mest på tv, det är ungefär vad man orkar med just nu, ska nog dra bort till willys sen och köpa after eight också!



dear dairy

JAG BLIR GALEN.

hade precis skrivit färdigt hela inlägget och skulle spara det, då slutade internet att fungera.

har kommit hem från Stockholm nu, vi gjorde massa roligt. Vi var på Gröna lund, på en kurdisk standup show, vi tjuvåkte på tunnelbanan, såg gaybloggaren amir, var sjuka och åt massa onyttig mat och godis.

Vi bodde på ett jättefint hotell på södermalm, på 4 våningen. Det var härligt! Är ändå glad att vara hemma nu och det känns skönt att sova i sin egen säng igen, inte för att det var nått fel alls på sängarna på hotellet men ändå. Mamma, pappa och Samuel hämtade mig och Malin på centralstationen i lördags kväll, det var skönt.

När jag kom hem sa mamma att vi hade fått ett husdjur, vi hade fått en älgkalv som bodde i våran trädgård. Eftersom vi inte hade sett någon mamma till den så ringde vi polisen men han sa att det inte var någon fara. Vi matade älgen med lite bär, och han fick vatten att dricka. Han rörde sig inte ur fläcken utan låg bara där hela natten och hela dagen igår. Tillslut ringde vi jägarna och dom kom och kollade på den, dom sa att den hade blivit påkörd och dom var tvungna att avliva den..







Stockholm


Hejhej! Sitter i receptionen på Scandic hotel Malmen i Stockholm nu, mätt efter en god hotellfrukost. Kan det bli bättre? Igår var jag och Malin på shoppingrunda lite överallt blandannat på bibliotetksgatan och sturegallerian! Mys! Idag ska vi till Cirkus och kolla lite, och efter det ska vi till Gröna lund och där har jag aldrig varit innan så det ser jag fram emot.  

24 augusti


Har varit på Orust med pappa idag, vi skulle köra hem båten. Det var härligt väder och lagom stora vågor, jag somnade en stund och sedan körde jag resten, det var mysigt! Sitter hos mormor nu och funderar på om det kanske är dags för en kebab? Varför inte liksom? Imorgon ska jag till arbetsförmedlingen igen, segt! Och på onsdag åker jag och Malin till Stockholm så imorgon blir en såndär mysig packa dag! Kommer glömma typ hälften som vanligt..

Grattis Louice på din 17 års dag, hoppas den blir toppen!

tjao!


DATASPEL .


Jag kom på att istället för att glo på tv kan jag ju faktiskt spela data spel, hittade mitt favorit på mitt rum! Roller coaster. Så jäkla skoj. Jag och Malin spelade det en gång fast då gjorde hon att alla gubbarna dog, och det är inte okej för då vinnerman ju inte. På Onsdag åker jag och Malin till Stockholm, ska bli jätteskoj, jag längtar skitmycket! Äntligen!


jag hatar rubriker!


Även fast det regnar idag, så har dagen ändå börjat underbart. Jag vaknade intill min älskling, på första gången på tre veckor. Har saknat honom så mycket, det känns i hela kroppen nu. Han var verkligen helt utmattad, somnade nyss på soffan. Sötnos! Har inte gett honom min present ännu för han ville vänta eftersom han var så trött.. Synd att det inte är fint väder idag, annars hade det varit härligt med en picknick eller nåt sånt, mums. Men får sitta inne istället, det funkar ju det med. Sitter och tänker på Caroline som har ont i sitt öra, fy fasen! Tänker på dig :)


En otroligt varm, solig & härlig dag!


Har varit i Göteborg med Malin idag, vi bestämde oss för ta en glass så vi köpte tre kulor var och satte oss och åt vid Gustav Adolfs torg. Vi gick till blåvitt shopen också och där köpte jag en tröja till Samuel, skitsnygg. Malin tyckte jag skulle ta den rosa men det är inte okej! Så det blev en svart. Vi tog spårvagnen till Slottskogen och satte och i gräset och pratade, det var härligt. Tittade på små söta ankor och självklart på sälarna. Så fina är dom! Gick även upp till barnens zoo och klappade getter och grisar. Grisarna var äckliga och dom hade taggig päls, haha. Det är väl ungefär det som har hänt idag, sitter och räknar timmar till älsklingen kommer hem nu! 3 och en halv kvar!
Här kommer lite bilder från idag!










Onsdag


Dagen började med att jag hade dubbel körlektion, det var skoj, Fick lära mig att baka in på parkering och sånt. När klockan var 1 tog jag tåget till Steungsund för att möta Caroline, vi fick till Expressohouse och fikade, köpte varsinn kladdkaka med grädde, och nån jäkla konstig kaffe grej att dricka. Kommer inte ihåg vad den hette tyvärr, nått med vanilla tror jag. När vi hade fikat tog vi bilen till Göksäter, det tog ganska lång tid på ditvägen men på hemvägen gick det undan när hon hittade gaspedalen..Vi lyssnade på musik hela vägen, typ svennebanan och sånt. Det var skoj. På göksäter köpte jag dukar, ett läppstift till mamma och ett kort. Nu har jag ätit falukorv och ris så snart spricker jag nog. Imorgon kommer älsklingen hem, bara 24 timmar kvar nu, exakt!



konstig tisdag


började med att jag gick upp vid 7 och skulle åka och ha körlektion, segt som vanligt.
på bussen satte sig en turk bakom mig, så hörde jag hur hans mobil ringde med samma signal som min så jag vände mig om och då satt han där och runkade, fy fan säger jag bara. HUR FAN TÄNKER MAN? höll på att spy, seriöst. På en buss, klockan 8 på morgonen? Jävla idiot. men men.

Fick precis igång datan och internet efter typ 1000 försök, sitter i ett hörn nu, i mormors sovrum.. sådär kul.
Såg på bion förut, haha den var helt galen. Helt sjuk film... Jag och Camilla fikade på ett café förut med, muffins och coca cola blev det. Vi blev förresten medlem på sf också, och fick nått rabattkort så nu går vi på bio för bara typ 49 spänn och det säger man ju inte nej till. Vi har en hel lista på filmer vi ska se.

Imorse var jag på arbetsförmedlingen också, och på banken, fick skaffat mig ett nytt VISAkort.. och en internet dosa typ. Kul att ha eller nått sånt tyckte jag, ganska onödigt ..


älskling, jag saknar dig. 44 timmar..... snart!


Skolan.


Dom närmaste veckorna som kommer nu, är dom där jobbiga. När ångesten kryper sig fram, när man kommer på allt man inte har hunnit med att göra, alla kompisar man skulle träffa, alla ställen man skulle åka till. Dom sista veckorna på det underbara sommarlovet, för många. Men inte mig. Inte längre. Det känns både bra och dåligt, kommer kännas konstigt att inte börja skolan igen. Jag saknar alla från klassen, vi var som en stor familj verkligen. Men jag minns ändå ångesten man hade dagarna innan, för att behöva gå till skolan och börja med den jävla skiten igen. Jag hade kunnat fortsätta ett tag till i skolan, om det var med samma människor som innan jag gick med, men men. Life is hard. Tycker synd om er som ska börja skolan nu, för jag minns hur pisstråkigt det var att behöva gå och lägga sig tidigare för att sedan orka gå up typ 7 i fortsättningen, DET SÖG.

Har inte fattat det än egentligen, att jag har slutat skolan, för gott. Det har gått mer än två månader redan. Jag saknar alla jättemycket, det känns för konstigt. Har inte riktigt insett att det är nu det riktiga livet börjar om man säger så, att det är nu jag ska söka jobb. Det är nu jag är sådär vuxen. Tråkig, som alla andra. Vad fan hände?

Måndagen den 17e


Gick upp vid 7 imorse, skulle egentligen ha körlektion men är sjuk, så det blev inget med det. Istället åkte jag till mormor och satte mig vid pappas laptop. Och för första gången på typ hur många hur som helst fick jag igång internet här. DET ÄR GRYMT ! Morgondagen börjar med att jag ska ha körlektion även då, och sedan ska jag och mamma till arbetsförmedlingen, längtar lite faktiskt. På kvällen ska jag se på bio med Camilla, sommaren med Göran. Det blir nog skoj.


16 augusti .



4 dagar kvar tills du kommer hem nu,
jag saknar dig verkligen.


du är det bästa som hänt mig

13/3-2oo9

Veckan som har gått..



I veckan har jag gjort väldigt mycket olika saker, och har knappt varit hemma.. så har inte kunnat blogga tyvärr.
I måndags träffade jag min kusin Marika, hon kom hem till mormor där jag var. Vi hade som vanligt beslutsångest om vad vi skulle äta, så vi bestämde oss för att äta sushi. Första gången för mig, det var lite lebbigt, men det funkade ändå att äta det så det blir fler gånger. Nu äntligen har Marre fått en sushikompis, typ iallafall.
På tisdagen åkte jag och Marika ner till Avenyn och träffade hennes kompisar och tog en fika på Condeco, det var inte alls dyrt eller så.. Bara typ 30 spänn för en bulle. YES. När vi hade varit där stack vi och käkade kebab istället men orkade som vanligt inte äta upp det...

Vid 3 på onsdagen kom min kusin Dew 9 år, hon är från Thailand men hon och hennes mamma flyttade hit eftersom hennes mamma är tillsammans med min svenska släkting. Oj så rörigt det där lät, haha! Iallafall, på kvällen när hon kom åkte vi ner till Göteborg och kollade lite på Göteborgskalaset som egentligen heter något så fånigt som kulturkalaset och det gillar vi inte! Vi kollade i affärer, och på massa roliga skyltar som fanns på gustav adolfs torg.

Sedan var det torsdag, och den dagen jag ocg Dew hade väntat på läääänge, LISEBERGSDAGEN. Vi gick upp tidigt, så vi kunde planera massa vad vi skulle åka och sånt. Vid 11 tiden åkte vi dit, men då stod det att dom öppnade 13 den dagen och det var så jäkla typiskt.. men smart som jag är bestämde jag att vi kunde gå till Universeum i dom två timmarna och kolla lite där eftersom hon aldrig har varit där innan. Det fanns en del att kolla på, hajarna var roligast, men det var inte alls lika kul nu som det var när man var mindre och det är ju lite trist förstås. Vid 13tiden gick vi tillbaks till Liseberg, och var redan då hur trötta som helst.

Vi åkte en del grejer:
• Flumeride
•  Fisketuren
•  Sagoslottet
•  Rabalder
•  Slänggungorna
•  Lisebergsbanan
•  Virvelvinden

I fredags kom min kusin Niclas till mormor också, och jag vaknade vid 7 av att han och Dew hoppade på mig, då undrar man hur fan det gick till när jag valde att jobba med människor? Det vet jag inte. Vid 11 åkte jag ner till Göteborg och mötte Caroline, första gången sen studenten och det var verkligen roligt. Vi gick i varje affär i hela stan typ och hittade lite olika kläder, jag köpte ett jättefräckt linne från Bikbok, med hål i ryggen. Fyndade på rean, egentligen kostade det 249 men fick det för 60, soft. Köpte även en parfym: Avril Lavigne Black star. Den luktar så gott!

Köpte lite smink igår, det behövdes verkligen. Åkte till Ytterby vid 3 och mötte Linnea, vi handlade kyckling och sallad för grillkvällen. Vi var i en lokal på hennes gård, det var mysigt. Jag, Linnea, Camilla, Annelie, Soifa, Maria var där, och vi käkade kyckling allihopa och spelade spel det var jätteskoj tycker jag. Vi käkade även massa godis och massa annan skit. Senare på kvällen kom Mathias, Johan och Jannike också och då spelade vi ännu mera spel, fast då gick det inte så bra eftersom han hade varit lite för mycket i ölen. Tur att det inte var mitt problem att han skulle upp 8 idag. Jobbigt värre..

Idag blir det en slappdag! YES.








-`♥´-



älskling, jag saknar dig jättemycket. Önskar att du var här nu, tänker på dig hela tiden!
Kom hem.. jag längtar efter dig.


Things they will change but I know,
My love for you will remain
Sometimes it hurts but I'm sure,
My love for you will remain




HIGH CHAPARRAL



Jag kom precis hem från High chaparral, det var skitskoj där. Vi vaskade guld och gick runt överallt, träffade en cowboy och hans söta häst! Jag fick en cowboyhatt och vi såg på western show, den var grymt rolig och HELT sjuk. Vi bodde i en väldigt mysig stuga, synd bara att det inte fanns något kylskåp eller något sådant, men vi fick kyla sakerna på utsidan istället. På campingen fanns det en sjö som var jätteskön att bada i, så det gjorde jag igår. Hade tyvärr inga badkläder med mig men det blev pappas shorts och mitt eget linne och det funkade det också. I morse vaknade jag typ 7, den var inte alls skoj men det var skitvarmt så det gick verkligen inte att sova mer.. Jag och pappa gick och plockade blåbär och sedan tog vi med mormor och mamma på museum, det var INTE kul!! Det var iallafall en väldigt rolig resa, men hann inte uppleva allt eftersom det var jäkligt varmt och fanns en del att göra. Imorse åkte vi hem vid typ 12 men kom ändå inte hem förren fyra...

Imorgon ska vi åka ut med båten till Vannholmarna där Bosse, Karin, Felice, Lukas, Jenny, Linn, Lovisa, Åsa, och Björn är med sina båtar. Vi ska ha kräftskiva och bada, så mysigt. Det blir till att gå upp tidigt imorgon också eftersom vi ska åka iväg, har redan tankat båten och allt. Kanon!

Jag och Malin var på Liseberg i onsdags, spelade upp en del pengar och vann en åsna som tydligen heter Magnus. Jag vann första vinsten på hjulet, men ville ha en andra vinst istället och såklart fick jag ju det för jag är grym, haha.. den var bra.













Bilder från Liseberg.





090805

jag, mamma och pappa funderar på om vi ska ut med båten en sväng nu, det blev varmt och skönt så varför inte? Imorgon ska jag, mamma, pappa och mormor åka till High chaparall för där har vi inte varit någon gång så det blir nog väldigt skoj faktiskt, bli rånade och sånt. Vi bokade stuga som vi ska sova i över natten och sånt, mysigt. Undra vad det blir för väder imorgon för jag vet inte vad jag ska ha på mig, hoppas det blir soligt iallafall.
Saknar tyskland redan, det var så grymt.


älskling, jag saknar dig. KOM HEM!

Tysklandsresan..

.. var kanon!

Jag och pappa hade massa skoj, när vi kom till Tyskland kollade vi runt i massa affärer, typ 4 stycken HM och ännu fler skoaffärer. Gick till ett jättestort köpcentrum men tröttnade ganska snabbt eftersom det var så jäkla stort somsagt. Vi åt korv och pommes med sallad på en restaurang och jäklar va det va gott. På eftermiddagen gick vi på båten igen och slappade i våran hytt. Vi spelade på sånna spelmaskiner också och jag vann 50 kronor, gött! På kvällen åt vi buffé och det var hur mycket mat som helst, kyckling, majskolvar, entrecote, fläskfile, fisk, potatis,... och MASSA mer. Helt sjukt vad mycket mat det finns! Vi blev hur mätta som helst och gick och la oss vid elvatiden. Vi vaknade av kaptenens röst i morse som gapade ut att det var frukost på typ 5 språk klockan 7, sådär kul. Vi pallrade oss iallafall upp efter ett tag och käkade några mackor var, sedan gick vi till shoppingen på båten och jag fick en parfym :)
Kom hem vid 9 tiden och är helt slut nu, vill sova mera. Vill även hitta på nått mer roligt, åka någon mer stans innan sommaren är över. Vädret är ju så jäkla gött nu! Hej så länge!










ikväll...

... åker jag och pappa till Tyskland på kryssning. Övernattning och grejer, kommer hem på onsdag. Det kommer bli jätteroligt tror jag och jag längtar jättemycket!

Har shoppat med mamma idag, två par skor, tröjor, smink och massa skoj. Lägger in bilder en annan dag. Måste fixa iordning mig nu!

Love will remain .

It's hard to say, it's hard to find
All the words I want you to hear
You're so beautiful, so soft and sweet
Even more than I feel I deserve

There's one thing you should know
When I walk away I'm always coming back to you

Things they will change but I know,
My love for you will remain
Sometimes it hurts but I'm sure,
My love for you will remain

One word can change the way we live
Let us never say goodbye
Within my embrace you'll feel that you're safe
I will try my best to keep it that way

Cause when you're feeling down
I'll always be the one Who will keep on coming back to you

Things they will change but I know,
My love for you will remain
Sometimes it hurts but I'm sure,
My love for you will remain

Your the reason for me to choose this way of life,
Cause when I hold you it feels like where meant to be....