NU KÖR VI.

Yes, nu blir det Party! Erik & Patrick är här, väntar på Fia, Emil, Johanna & Niklas.



världens finaste armband i födelsedagspresent av världens finaste kille <3

30 December

Bloggar nu enbart för att jag inte har bloggat idag.
Men dags att öppna födelsedagspresent(?) NU!

in love

älskar min Patrick mer än något annat i hela världen.

every breath you take

Every breath you take
Every move you make
Every bond you break
Every step you take
I'll be watching you

Every single day
Every word you say
Every game you play
Every night you stay
I'll be watching you

Träffat Malin

Såå, vad har ni haft för er idag? Jag hämtade Malin förut så drog vi en snabbis till Ikea och kollade på REAn, men gud vilken kö. Så blev inget shoppat där förutom lite godis och dricka i cafét.. Räcker gott och väl det med! Åkte en sväng till Kungälv efteråt och kollade lite på örhängen.. Sen stack vi hem och spelade Kinect och Forza! Nu kom jag nyss hem från ytterby med en fet påse godis och julmust. Härligt!



a person that truly loves you will never let you go, no matter how hard the situation is.

Allt jag behöver nu är kärlek.
KÄRLEK.
din kärlek...

when I needed you the most ...


- en shopaholic's bekännelser ..

Då har man vart och shoppat lite grann, hittade lite örhängen, ett halsband, ett armband, en svart spetskjol, ett duschmynstycke som ändrar färg på vattnet, tre koftor (för jag hade inga innan....) trosor och en HDMI kabel för 300 spänn...?! - för att jag tydligen behöver den när jag ska spela tvspel. Kändes mer som om det var Patrick och pappa som behövde den? Nu blir det ett bad, och sen tacos. Ska kanske åka och hälsa på Patrick på hans jobb sen med, saknar honom redan. Det är kärlek det! Min älskade ♥












Kul att typ hela världen firar jul och inte jag

Detta är den segaste kvällen NÅNSIN, var är mina gäster?...Fem kvar.. Tiden går oooootroligt långsamt, vill hem och fira lite jul nu.


Lite kalleanka då...

OCH VAD GÖR MAN NÄR MAN HAR SEX INCHECK KVAR?!
efter en kvart på jobbet, tittar på KALLEANKA. Yep.
Har precis varit uppe på ett rum och "tomtat" jobbigt att prata Norrländska med skägg i munnen kan jag tillägga för er som inte vet om det redan..

Merry x-mas !

YES; uppe med tuppen på självaste julafton?! Efter jobbet igår åkte jag hem till Niklas och var med lite på deras uppesittarkväll med bingolotter och julmust, sen gick vi ut och kollade på Eriks nya bil, svincool. Fan va pimp. Åkte hem tillsammans med Patrick och somnade gott. Han ligger fortfarande och sover sötisen. När jag sa att klockan var nio sa han bara.. "fem minuter till" så somnade han på stört. Sitter i soffan och dricker kaffe med pappa och har precis slagit in de sista julklapparna nu innan mamma vaknar. Idag blir det jobb som gäller från 14-22.30, känner mig faktiskt taggad, men längtar mer tills ikväll när jag får somna i hans famn igen ♥ USH va puttignuttig jag låter, men har ALDRIG känt såhär för någon.. någonsin innan! Det är helt underbart! Nä, men lite julfix och sånt nu, får se om jag skriver mer sen. Ni får ha en jättebra jul mina fina vänner, ta vara på er! ♥



23 December

jag orkar inte blogga egentligen. Ska till jobbet nu och jobba sista kvällen tillsammans med Caroline, det är hennes sista dag idag, tråkigt.. Blir att kolla lite på Bingolottos uppesittarkväll om det blir lugnt. Och ikväll träffa Patrick igen. Saknar honom redan fast han är bredvid mig.

You could be my king

natten nu bredvid världens finaste kille <3

På julen får man vara crazy på jobbet

eller hur? Vi firar jul för fullt på jobbet, bjuder gästerna på pepparkakor och bara har det mys. Såhär borde det alltid vara. Söta caroline på bilden :)

Julfeeeest på Scandic!







Ja, igår var det Party somsagt! Blev mycket skratt, mycket dans och många fina priser. Jag vann en hyacint, en muffin & cupcake maker och en stor fet Lax som jag gav till pappa. Perfekt! Blev inte mer bilder än detta, hade fullt upp med massa annat. Men oj så skoj vi hade. :)

Julgranspyntning a'la Michelle











Världens sötaste och kortaste gran! Så himla tät och fin! För första gången på typ femton år är jag nöjd med granen, kanske för att vi snodde den från skogen? ;)

Santa can't you hear me? I've been so good this year.

Vaknade nyss av att Patrick ringde, för mitt alarm på mobilen inte ringer?! Tredje gången nu! Ändå har jag bytt telefon... Hm, undra om det kanske är mig det är fel på? Patrick våga inte ens säga nåt... Sitter och äter frukost nu och myser med min lilla ullboll. Snart blir det dusch!


Jul på Liseberg!

Det var helt underbart på Liseberg förut. Det regnade lite, men märkte det knappt. Tänkte bara på hur lycklig jag är tillsammans med min fina Patrick ♥ Det är helt omöjligt att tänka på något annat än honom! Gick runt och kollade i massa små affärer och Patrick gick motvilligt med mig in två gånger! Ganska otroligt ändå!? Köpte massa sött julgranspynt! Käkade jättegoda våfflor med björnbärssylt och grädde med varm O'boy till det. Supergott! Kvällen var verkligen perfekt, vi bara gick runt och njöt av att ha varandra. Jag har aldrig varit såhär lycklig! Det bästa på hela kvällen var när han kysste mig under en mistel, han är bäst!
















Tjugonde December

Jepp, nyss ätit frukost. SENT! Gud va härligt det var att bara ligga i sängen och inte göra någonting idag. Ska snart iväg till stan med Patrick, vi ska på Jul på Liseberg ♥ Så mysigt. Håller på att längta ihjäl mig efter min "riktiga födelsedagspresent" som inte har kommit ännu.. Hm?! Nyfiken som fan. Ush! Nä men skriver mer ikväll, puss

Happy birthday to me!

Tjohoo, idag har det alltså varit min födelsedag för er som har missat det! (AJJABAJJA!)
Började dagen med att jobba till 7.15 imorse tillsammans med Caroline och sedan åkte jag hen, träffade mamma snabbt och öppnade mina paket. Jättefina sängkläder från mormor och ett Xbox Kinect spel till mitt xbox, haha svinkul verkligen. Man får träningsverk.. Eller så är jag bara inte jättetränad? ;) Vid halv elva kom Patrick till mig och hade med sig paket och blommor, 7 röda rosor. Ååh, snacka om att bli rörd. Fick även ett jättefin bukett av hans familj. När klockan var fem åkte vi in till stan och mötte upp min mamma, pappa & min mormor, åkte bil in till stan och käkade mat på en grekisk restaurang. Snacka om att bli mätt och OJ så gott! Nu är det mys i sängen med kinapuffar, cola och tända ljus. Puss.










Funderar på vem som skapade formerna på tuttifrutti

Och hur tänkte dom egentligen? Sitter här och jobbar tillsammans med caroline nu, pratar utomlandsresor och nattkör. Snart blir det städning och sen hem och fira min födelsedag! Kollade nyss på telefonen och såg 19de december, just det ja.. Min dag! Men over and out..

Run to the hills - Run for your life

Man inser att kärleken är som allra störst när man precis är på gränsen till att förlora den, eller precis på gränsen när man tror att man ska förlora den. Det är då man ser vad man har, man inser vad man betyder för en annan person. Det finns inget finare än kärlek. Än vår kärlek.

Tankarna bara snurrar runt, jag kan verkligen inte sova mer, har hämtat mig ett stort glas O'boy i köket, mammas och pappas snarkningar hörs ner till källaren. Haha. Ligger i sängen och kollar på musikhjälpen och längtar tills ikväll, ska bli så roligt att åka iväg till jobbet och verkligen ge allt för att alla flickor har rätt att gå i skolan! <3 Ska jobba lite i garderoben och även i servicen tror jag det blir. Ska bli så himla roligt! För er som inte vet så är det Scandic Backadal som jag jobbar på, som skänker bort 25 rum på hotellet till personerna som jobbar med och för musikhjälpen. Artiserna ska ha spelning hos oss & vi har hyrt in en DJ.. Tjoho! 10 % av kvällens försäljning går oavkortat till musikhjälpen, så kom och hälsa på mig ikväll!


When someone says: "You've changed", It simply means you've stopped living your life their way.

Ligger och njuter av min lediga fredag nu, det var längesen jag var ledig en fredagskväll! Käkar kakor i sängen, det är grejjer det, och lyssnar på den nya mange låten, haha. Köpa häst? Näe, blir att sova med Patrick nu, som är världens bästa som kom hit idag! Jag älskar killen! <3




- alla flickor har rätt att gå i skolan ..


Såå, imorgon är det äntligen dags för konstert på jobbet, kom till Scandic Backadal och stöd musikhjälpen, för alla flickor har rätt att gå i skolan ♥

Hellre sårad av sanningen än lycklig av lögnen.

Kollar på musikhjälpen nu, dags att göra mig iordning strax och åka mot jobbet. Idag blir det möte & sen en utbildning, ungefär tre timmar.

you could be my king


Ligger och kollar på Tokyo Drift med min älskling nu, han är verkligen världens bästa, allt känns så jävla perfekt! Nu blir det snart att sova och sen upp imorgon för möte och jobb! :)

-unbreak my heart darling



så många frågor utan svar.

Jag glömmer aldrig bort min polare han tittade på mig och sa:
Känner du vinden som blåser i stan?
Nu blir en förändring, allt dåligt blir bra.
Jag vet nu att jag ljög när jag svarade ja.
Jag hörde någon blåste honom en dag.
Han är borta, nu finns bara drogerna kvar.
Jag tänker nästan aldrig tillbaks på den dan
Men vinden han prata om blåser idag
Jag undrar: Går jag ensam här,
eller visar du min väg från en parallell värld?
Hoppas du hör mig vart du än är.
För den här går ut till våra saknade vänner.

Så många frågor utan svar.
Så många låtar som fanns kvar.
Men vi glömmer aldrig er.
Nej, den här går ut till våra saknade vänner
Ni kommer alltid leva kvar,
i varje steg vi tar.
Så vi hyllar er nu!
Ja, den här går ut till våra saknade vänner
Våra saknade vänner 

Bedöva mig, det känns som jag blivit halv
och nu är falska känslor bättre än inga alls
och det är inte det att min blick har blivit kall
Jag har sibirisk vinter, fast på insidan
Hur blev mina skor så tunga?
Så många stjärnor som har fallit alldeles för unga
Men vi lägger aldrig av,
låt mig skänka en rad.
Jag samlar kraft och fyller upp min lunga
Jag sluter ögonen och ser dig komma glidande
reggaeprofil så ögonen är kisande!
Nu kommer du för evigt leva vidare
I alla rub-a-dub-soldater och krigare.
Men jag kan undra, går jag ensam här?
Eller visar du min väg från en parallell värld?
Hoppas du hör mig, vart du än är!
För den här går ut till våra saknade vänner!

When life gives you a hundred reasons to cry, show life that you have a thousand reasons to smile.

Men godmorgon på er! Här sitter jag nyduschad och tittar på musikhjälpen på tv2 och taggar som fasen inför lördag! Tjoho, det kommer bli grymt! Ikväll är sista dagen på jobbet innan EN skön ledig dag imorgon! :) Ska självklart ha luciaglitter i håret ikväll, snacka om söt receptionist .. ;) Längtar! Och ikväll blir det mys med min älskling, som också är ledig imorn! Åh, allt är så underbart!
<3

Musikhjälpen

Taggad som fan inför helgen. Kommer massa bra artister till jobbet, och jag är ledig! Ska dit och lyssna och äta god mat med min fina familj. Ska försöka få med mig lite fler av släkten också, gud vad jag längtar, så bli såå roligt!

Goodmorning sunshines



heeelt mör i hela kroppen, hur fan sov jag egentligen?! Nu kaffe och fix av mina naglar.

to be with you



Puh.. denna helgen asså, 22-7 på fredag natt, lördag 14.30-23 och idag 7-15, jag är helt död nu.
Ska bli underbart att somna bredvid Patrick nu.. <3

workaholic.

Såååå då vart det dags igen, 7-15. Yä. Väntar på färjan nu, tre minus ute, brr.. puss.

The perfect match


Fan va vi är söta ;)

Är helt slut, jobbade från 22-07 inatt, och börjar jobba 14.30 nu med, och slutar 22.30, sen börjar jag 7 imorgon bitti. Det blir fullt upp denna helgen & det bästa av allt är att alltid somna och vakna bredvid Patrick, vilken tid på dygnet det än är <3

i natt är spöket framme, vi jobbar grymt bra ihop!


everyday i see my dream


Sitter och kollar på mysteriet på greveholm nu. Bästa julkalendern ever!
Snart kommer pappa hem, och då ska vi åka in till Ytterby och hämta lite mat och äta på ikväll, ska bli skönt. Hoppas verkligen att min feber ger sig snart, trött på denna skiten. Har slagit in lite julklappar tillsammans med mamma, mysigt. Näe, blir att fortsätta kolla på filmen nu.


<3 patrick, du lyser upp mitt liv, min lilla korv!

you make my life complete


- Jag älskar dig Patrick. Förevigt.
Hade verkligen ingen aning om vad
kärlek var innan jag träffade DIG.
Du gör mitt liv underbart
- du fyller mitt liv med lycka!

- allt för min syster


Städat rummet lite, tänt alla mina mysiga ljus och satte precis på filmen "allt för min syster". Ska bli intressant att se den, många har sagt att den är bra, får väl se om jag kan hålla tillbaka mina tårar..

Längtar efter min Patrick!

mormor tar hand om mig när jag är sjuk..



6 December

Verkligen lång kväll på jobbet idag, tror jag knaprade i mig ungefär fyra ipren för att få febern att försvinna, orkade inte ens vara glad idag. Fy på mig. Men känns verkligen som om jag håller på att bli jättesjuk. Men jag är precis som min pappa, jobbar på ändå. Träffade Jeanette idag med, hon jobbade extra hos oss och ska börja ta nätter i December, va kul att träffa henne igen! Men nu blir det sova med min älskling som gäller och hela dagen imorgon består av att bli frisk! Kanske hälsa på mormor också.

♥P



<3


5 December

Godmorgon på er, sovit gott? Jag sov som en prinsessa men vaknade ännu sjukare än jag somnade igår. Uuuh, det suger. Snart dax att göra mig iordning för att åka och jobba till elva ikväll, sen ska jag hem till Patrick och bli frisk! Näe, nu ska jag fortsätta försöka måla mina naglar och sen ska jag stryka mina arbetskläder.
Vi hörs, puss!

Dagen i lite bilder


Grattade mormor på namnsdagen imorse med en blomma :)


Har pyntat huset med lampor idag också, och myst med världens bästa kille ♥ Aldrig varit såhär lyckig, någonsin.

Pepparkaksbak


Kvällen idag bestod av pepparkaksbak trots lite feber. Ska lägga mig och sova nu så denna skiten går över.

lördagsmys

Okej, nu var det alltså min tur att bli sjuk. Bara väntade på det och vips! Tackar...
Har nyss bakat ihop en liten söt julklapp som jag ska ge bort, receptet finns i härligt hemmas julspecial, och det blir goda kakor när man tillsätter ägg och smör! Fin va? :) Nu ska jag bara slappa och försöka bli frisk!


9 - Min tro

Ja, jag tror inte på gud eller nåt sånt. Eller alltså jag tror ju på att någon/något har skapat allting, men jag vet bara inte vad det är. Har svårt att tro att det är en gubbe där uppe som ligger bakom allt. (Hoppas ingen tar illa upp för ordet gubbe, men tror ju inte direkt på att det är en snygg kille iallafall).. En annan tro är att jag tror på spöken. Okej, innerst inne gör jag det inte, men när motsatsen bevisas.. Då blir det ju trots allt en tro ändå.

taggad inför nyår..

Köpte en jättesnygg klänning jag ska ha på nyår idag! Finns inget mer att säga än att det kommer bli grymt!

taggad inför nyår..

Köpte en jättesnygg klänning jag ska ha på nyår idag! Finns inget mer att säga än att det kommer bli grymt!

everything you can do I can do better


nyvaken och lite småsjuk...

Nyvaken och svintrött. Och sjuk. Den helgen började ju bra... Vill ha kaffe men orkar verkligen inte gå upp ur sängen. Idag tänkte jag börja slå in lite julklappar, och även handla några om jag orkar ta mig ner till stan, blir nog ett besök hos mormor också, och lämna hennes adventsljusstake.. bättre sent än aldrig eller? ;) Så skönt att äntligen vara ledig i helgen. Näe, skriver mer sen. Känner mig helt död.


natten till 2a december avklarad


time for work

såå, sovit litegrann och dags för mat innan jag beger mig till jobbet 22-07. Yää, fan va grym jag är..Hade varit skönt att ligga kvar i sängen, menmen.

Patrick, jagälskardig! :D