Godmorgon!

Då var det söndag redan, det gick fort! Sitter i mormors fönster nu, för det är bara här som internet funkar. Ska snart hem och mata katten och sen ska jag jobba. Det var ett tag sen nu så det ska faktiskt bli kul!skriver mer senare, pusspuss

Leopard?

Någon mer än jag som tycker det är svinsnyggt med leopardmöstrande kläder?












101030

Idag ska jag bara pyssla här hemma, jag ska tvätta, städa och duscha. Låter som en jäkla skoj lördag va?! Mamma och pappa har åkt till Stockholm nu, så är helt ensam. Rätt skönt ändå. Bra väder är det idag, inte massa regn och sånt som det har varit hela veckan..

Tror minsann jag får sätta fart att städa lite nu så jag får gjort nåt!

101029

Idag var jag i skolan, det var kul idag som vanligt. Vi blev klara med den första kursen Turism, skönt! Åkte till mormor efteråt och mös lite, sen åkte jag och mamma till stan och kollade på stövlar till henne. Fick ett par väntar av mamma med, svarta på rosett på. Nu kollar vi på idol och snart blir det middag, puss!

101028

Har precis kommit hem, efter skolan var jag och bytte vinterdäck med pappa, kollade lite i några båtar och sånt. Pappa visade mig en grej han hade köpt, en ny bil. Skitsnygg och snabb som fan med. Kul! Känner mig väldigt frusen och kall nu, känns inte alls bra. Håller på att bli lite sjuk verkar det som, inte alls skoj.. Nä, men skriver kanske mer sen. Ska kolla på S.O.S västkust nu. Pusspuss

Rubrik ..

Nu var middagen uppäten, och jag har klippt pappa och Samuel, snyggt såklart. Ska kolla på Kungarna av Tylösand lite senare, undra vad som händer där idag. Det är helt sjukt det programmet, men jag kan ändå inte sluta kolla på det, stört. Imorn ska jag sätta på Vinterdäck på mammas bil, får se hur detta går! Men det ska nog fixa sig.

Och ni som undrar var det var för föreläsning av Laila Bagge Wahlgren, så berättade hon om sitt liv, om hennes karriär, hur man gör för att lyckas och massa sånt bra! En sak som var bra var också att jag fick en helt annan bild av henne än vad jag hade innan jag gick det. Trodde verkligen att hon var världens bitch innan, men hon var hur go som helst!

Pissväder!

Gud vilket jäkla PISS väder det är idag rent ut sagt!
Kom hem för lite mer än en timma sen, körde hem en kille iklassen så han slapp gå i regnet, gud jag är bara för snäll alltså. Ligger nere i mitt rum och ser lite på tv nu, fryser jättemycket så har krypit ner långt under täcket! Skulle behöva ett varmare täcke, så ska nog köpa ett nytt snart. Annars överlever jag aldrig denna vintern. 

Det blir en tvkväll ikväll, det kommer nio olika program som jag vill kolla på, hur ska detta gå? Får skaffa mig en till tv i mitt rum så jag kan kolla på två samtidigt!  


101027

Sitter i skolan idag, ingen bra dag bara. Det regnar ute, jag fryser och ja. Kan ju inte bli värre då, typ.
Ska väl vara här tills fyra eller något ungefär, det är städdag idag också. Men det är inte min vecka att städa, härligt. Ska kanske ta en fika efter skolan, får se hur det blir med det. Men skriver mer ikväll iallafall!

Bra dag!

Idag var föreläsningen med Laila Bagge Wahlgren sjukt bra! Hon är verkligen en tuff tjej, vet inte hur man ska förklara men ja, en riktigt tuff brud bara! Efter kursen följde jag med Rickard hem till Mathias och bakade Morotskaka, men det var mest hans tjej som bakade för hon var lite mer utbildad på det än oss, haha. Sen åkte jag hem och handlade med pappa, köpte mat för hur mycket som helst som vi frös in. Har precis ätit kyckling, det var svingott!


rock by sweden, jatack

101026

Uppe med tuppen idag! Ser nu att klockan springer iväg, ska iväg på föreläsning med Laila Bagge idag. Kommer bli jättekul! Nä, hinner inte skriva mer nu, måste fixa mig lite, puss

Finner inga ord


101025

Idag började dagen bra, var på utbildningen som vanligt och jobbade på riktigt bra! Efteråt åkte jag hem till mormor och myste, somnade en stund och sen åkte jag hem igen, haha. Sitter bara här och kollar runt lite på internet nu, det är skönt! Ska kolla på Laila Bagge Wahlgren imorgon, en föreläsning som är inne i Göteborg, tror att det kommer bli riktigt jäkla kul!



Nybäddat

Har bytt sängkläder i min säng nu, bäddade med dom nya örngotten för 10 kronor, vad tycks? Helt okej för det priset va? Ska snart åka och handla lite, var och handlade förut men glömde köpa bacon till kvällens middag så det får bli en sväng till om en stund!


Sunday morning.

Idag är det tänkt att jag ska sätta upp mina gardiner i mitt rum, jag har ju inga fönster men ska hänga dom som avskrämning till garderoben. Kommer bli snyggt. Har varit och handlat nu på morgonen, lite frukost, örngott och strumpor. Jättesnygga örngott för bara 10 kronor, lägger kanske in en bild senare. Idag kommer inte hända mycket, det är det bästa med att det är söndag. Det får helt enkelt bli en vilodag idag! Men nu; frukost!

Taxi!

Jag känner mig helt jävla död nu. Har kört runt som en taxichaufför idag runt hela stan. Först körde jag mamma till frölunda och sen hem igen, sen körde vi och hämta pappa inne i stan, sen körde jag till Nordstan och körde i ett Phus för första gången i mitt liv, herregud! Och efter det körde jag hem igen, sen åkte vi till till stan för att hämta mamma och pappa igen, men innan dess körde jag till mormor. Så kan det gå! Nä, men somsagt helt död nu, ska krypa ner med den bästa! Nattinatti.

101023

Kom hem från stan nyss, orkade inte kolla på nån bio så gick lite i Nordstan istället, shoppade ingenting och är grymt stolt över mig själv, haha. Sitter i mitt rum nu med ett glas cola i ena handen och en chipsskål i den andra. Gottgott!


Godmorgon världen

Hej på er alla fina, godmorgon också för del delen! Vaknade med ett ryck idag när jag insåg att min mascara var slut. Stört men sant. Ska iallafall åka med mamma till Förlunda torg nu eftersom hon ändå ska in till Frölunda en stund. Senare i eftermiddag ska jag köra mamma och pappa till stan och jag och Samuel ska se på bio: "the social network" Det känns som att den kommer att vara bra, men vi får se hur det blir. Funderade på att kolla på Saw 3D när den kommer på bio sen, men vågade inte ens kolla på trailern så tror faktiskt att jag skippar den filmen...


Hittade min favoritmascara i PINKedition, den ska jag ha!

Proppmätt

Nu är jag så jäkla proppmätt, så gött är det! Pappa grillade kyckling och till det åt vi pommes, sallad och tsatsiki. Min favoriträtt! Var på IKEA en stund förut och köpte lite golv till pappa, hittade även lite tyg som jag ska ha i mitt rum framför min garderob typ som en avskärmning, svårt att förklara men ja. Får ta bilder på det när det är klart.

over and out.

101022





kan inte säga annat än att det har varit en underbar fredag idag med underbara männsikor!

Första snön har fallit!

Idag har jag verkligen hunnit med att göra många grejjer, först pluggade jag ju, sen åkte jag till backaplan och kollade lite där, efter det åkte jag till mamma och pappas jobb och sen till jobbet, sen till mormor. Ja, fullt upp somsagt.

Känns lite konstigt att den första snön föll idag, men ändå mysigt på något sätt. När jag körde hem från stan körde alla i 60 km/h för att det snöade så mycket. Man börjar längta lite till jul nu också, eller hur? :)

Sitter i sängen nu, ska kolla på SOS västkust sen om jag kommer ihåg det.

101021

DET SNÖAR. Eller alltså, inte längre men det gjorde det förut! Sitter och håller på med turism nu, men det går lite segt för både Kim och Hannah är inte här idag, så det är trögt. Vi får besök hit sen, kommer bli kul. Imorgon ska vi till backaplan med klassen och ha en mysiiig fredag. Nä, ska ta och försöka plugga lite mer nu, puss

Goodnight.

Har kollat på Kungarna av Tylösand nu.. Ska lägga mig nu faktiskt, det är ju en dag imorgon också. Godnatt!

snygging



en gullig kofta som jag vill ha.


vet inte vad jag ska ha för rubrik ..

Nyss kommit ut ur duschen, det var riktigt skönt. Imorgon ska jag ha min vinterjacka, den är så varm och skön! Det är verkligen det bästa när det börjar bli kallt, att man kan ta på sig varma goa kläder. Kan det bli bättre? :) Efter utbildningen idag åkte jag med Gabriella in till stan och efter det tog vi en fika inne i Kungälv, jättemysigt! Nu ska resten av kvällen tillbringas framför tvn. Ska kolla på Kungarna av Tylösand.

Disneyland

Är det godmorgon nu? Nä. Sitter på en skön stol på kursen och jobbar om Disney land med Kim. Vi är grymma på det också, det är ju bra! Men inte så lätt när killarna spelar skitmusik bredvid.. Vi har en liten rast nu och sen ska vi äta lunch, blir nog en panpizza idag också, haha. De va de.

101019

Idag började vi med fördjupningen på utbildningen, läste lite och gjorde uppgifter om Turism. Började väldigt bra och det var jättekul! Jag fick klättra upp på taket också och kolla hur inbrottstjuvarna hade tagit sig in, men det fanns inga spår.. Vi slutade halv fyra och sen gick jag till Västra gatan en sväng och fikade innan jag åkte och hämtade Samuel. Har nyss ätit middag och nu blir det till att slappa, underbart!


Grattis på födelsedagen Marika!

♥♥

Kebaben var jättegod med fetaost! Åh, fick lurat mamma och pappa och äta också, haha. Sitter hemma nu framför tvn och känner mig tjock, men så värt. Näe, ska nog ta ett bad snart.



want you to make me feel, like im the only girl in the world.





Hörde jag KEBAB?

JA. Kan inte fatta att jag inte har tröttnat på den jävla kebaben ännu, men i love it! Haha. Med fetaost på sketna duken. Så himla gott! Ni som inte vet vad sketna duken är för nåt så är det en pizzeria som heter Kungälvsgrillen egentligen men det gamla namnet sitter kvar typ. Nu har jag hämtat Samuel, han ligger här bredvid och sover, han är trött efter en lång måndag. Men ska snart åka och äta kebab somsagt. Puss

But if you ever hurt me, I'll fuckin' kill you!









kan ingen bara ge mig då?

home!

När jag kom till utbildningen imorse hade det varit inbrott, vi fick ringa securitas och sånt, sen gick alla tuffa grabbar in i lokalen och kollade så att inga skurkar fanns kvar! Vi gick igenom hela våran utbildning hittills och efter det fikade vi lite och hade det mysigt! 

Frös väldigt mycket idag så kröp ner i sängen nu med en godisskål. Kan det bli bättre när det regnar ute? Nä, kan inte tro det. Imorgon går vi in våra fördjupningar på kursen, kommer bli så himla kul!


dags att sova?

Jag vet inte varför jag bloggar nu.
Ligger i min säng, med massa tända ljus runtomkring. Det är så mysigt. Snart kommer min älskling och lägger sig här bredvid. Ska upp tidigt imorgon och köra honom till jobbet, sen ska jag till kursen. Kommer bli roligt. Nä, godnatt, babblar bara skit nu.

möblerat om!










101017

Dagen började med att jag vaknade upp hemma hos min älskling, sen åkte jag hem och duschade och så. Jag och pappa åkte till Hornbach och IKEA och köpte lite grejjer som vi behövde och sen åkte vi hem igen. Lastade på min moppe som jag sålde igår och åkte till Linn i Mölnycke för att lämna den. Och nu äntligen är jag hemma igen, slängde mig på soffan, så gött. Funderar på att bada, jag fryser så mycket! Ikväll kommer Samuel hit, mysigt! Skriver mer sen, pusspuss.

.

Nyss kommit hem från bion, kollade på pappa på burk. Speciellt namn men rolig film! Imorgon ska jag hem till Malin ♥ och leka lite, har inte varit med henne på hur länge som helst nu, vill inte ens tänka på hur länge..

Det gick bra att plocka svamp förut också, fick plockat massa trattkantareller och några små gula också. Sen åkte vi och hälsade på mormor när vi ändå var ute i skogen, det var jättemysigt! Känner mig helt slut nu, så ska bli så himla skönt att krypa ner under täcket!



Idag fyller Felice 5 år, grattis på födelsedagen lillasyster,
jag älskar dig!

101016

Nu ska jag och Samuel åka upp till mormor och plocka svamp, ikväll blir det bio och då ska vi se "pappa på burk". Undra om den är bra? Någon som har sett den filmen? Nä, nu ska vi dra! Skriver mer ikväll, puss.



101015

Idag var det en mysig dag iskolan! Var där en liten stund, sen gick jag med grabbarna på stan. Efter det åkte jag till min mormor och sen jobbade jag i några timmar! Känns som en grymt bra fredag iallafall! Sitter och dricker cola nu, ska hämta Samuels mamma nu, va snäll jag är!




jag vill inte tänka framåt, men är livrädd att fastna här.

Fredagmorgon

Nu är det snart dags att göra sig iordning. Börjar klockan tio idag, med en soft och härlig dag. Vi ska fika och spela tvspel! Hur mysigt är itne det då?!
Körde Samuel vid sju in till Kungälv imorse, det var svinkallt men så snäll är faktiskt jag. Det är skönt att det är fredag också, hoppas att det blir en rolig helg. Skriver mer senare. pusspuss.


torsdagkväll.

Jag känner att allt jag skriver bara är text, text, text. Liksom inga bilder. Kasst!
Har precis varit och handlat med Samuel, det blev lite mat och annat gott, vi ska snart äta middag. Smaskens! Ska se på S.O.S västkust ikväll, det är intressant tycker jag.





jag vill ha dig nu som jag hade dig förut ..


101014

Nyss kommit hem från utbildningen nu, idag var det sista dagen i grundmondulen och på måndag ska vi gå in i fördjupningen, det kommer bli så jäkla skoj! Känns lite tråkigt att grunden är slut nu, för jag tyckte faktiskt att det var väldigt roligt. Ska snart ta mig något att äta och sen ska jag läsa en tidning som jag köpte förut på pappas ölburkar, haha. Det är bra när man får panten!

101013

Idag var en jättebra dag! Var på utbildningen vid nio och vi hade grupparbeten hela dagen verkligen, men ändå grymt kul! Efter kursen gick jag runt lite i kungälv, det var mysigt! Nu är jag hemma hos Samuel, vi åt nyss varsinn kebabtallrik, så jäkla gott! Jag är så mätt att jag nästan är spyfärdig nu, haha.


Tisdag!

Då var tisdagen avklarad också, efter utbildningen idag åkte jag till stan och hälsade på mormor. Träffade min kusin Marika där också och vi gick och shoppade lite. Mysigt! Sitter hemma framför tvn nu och tar det lugnt, ska snart göra mig en ostmacka. Vill mycket hellre ha KEBABTALLRIK, men ingen vill åka med mig och köpa. Då blir man bra arg va?! Ne, sluttjötat....

måndagkväll

Nu har jag varit och simmat, det var härligt. Det blev inte så länge för pappa jävlades med mig hela tiden och skvätte vatten på mig, inte lätt då! Men det var bra ändå ju. Ligger nere i min säng nu och har kollat första avsnittet på Paradise hotel, ska försöka följa det denna gången, jag har aldrig lyckats tidigare. Imorgon är det utbildningen igen, detta är sista veckan med grunderna sen går vi in i våran fördjupning!




101011

Har nyss kommit hem ifrån utbildningen, idag pratade vi massa om reklam och dagen gick faktiskt hur snabbt som helst. Ligger i min säng och är helt DÖD nu. Ska in och simma med pappa sen, det kan både jag och han behöva. Det känns verkligen att det är måndag nu, vem gillar måndagar egentligen?


you do not know what he's doing to you right now

101010.

Vilken härlig dag det var idag! Var ju somsagt först och hälsade på geten, haha. Den var så sjukt gullig. Får gå upp dit fler gånger. När vi hade varit där tvingade jag med Samuel till IKEA, men han fick gå in på MediaMarkt också, så båda blev nöjda och glada! Jag köpte lite ljus och sån skit som man brukar köpa där, sen åkte vi till mormor och hälsade på. Hon fick lite godis av mig, så snäll är jag! Är nyduschad och ligger i sängen nu, fan va gött!

Hälsat på geten!

Vi gick upp med grannarna till berget här för att hälsa på geten som bor där. Den var jättesöt och go, den fick massa mat och sen följde den med oss en bit påväg hem. Vi grillade korv och hade det jättemysigt.








Lördag

Idag har jag varit på bio med min kusin Dew, vi såg på dumma mej. Sjuk film, men grymt kul. Så se den. Jag började lipa också, haha. Men det var en komedi. Jaja, nog tjötat om det.

Har nyss ätit oxfilé med potatisgratäng och kantarellsås, det ni! Min pappa är bäst på att laga mat. Så är det bara.


over and out.





hon var glad i sina 3D glasögon, haha

Fredagsmys.

Förut var jag i stan med Samuel, köpte lite kläder och såå.. Sen åkte vi hem till honom och åt pasta med skinksås, åh så gött det var! Vi kollade lite på tv och nu slappar vi bara. Ska upp tidigt imorgon för att följa med min kusin Dew på bio, vi ska se "dumma mej" i 3D, galet! Kommer nog bli rätt mysigt ändå tror jag ♥ Ska fortsätta med att ha fredagsmys nu, imorgon är det ju faktiskt en ny dag! puss


101008

Har precis kommit hem nu, slutade tolv idag och sen gick jag och gjorde uppgiften tillsammans med Kim på café nyfiken, det var hur gott som helst med lite fika i magen. Nu ligger jag hemma i sängen och dunkar musik från mina feta högtalare och ska snart hämta samuel, vi ska till stan för att fixa lite grejjer och sen ikväll blir det mer plugg som gäller! Det är härligt att plugget inte känns tråkigt som det alltid gjorde i skolan, förengångsskull är det roligt att plugga, så bra!


Maybe I need some rehab,
Or maybe just need some sleep
I've got a sick obsession,
I'm seeing it in my dreams

I'm looking down every alley,
I'm making those desperate calls
Im staying up all night hoping,
Hit my head against the walls

What you've got boy is hard to find
Think about it all about it all the time
I'm all strung up my heart is fried
I just cant get you off my mind



goodnight.

Ligger i sängen nu, är så trött. Ska bli skönt att lägga sig tidigt idag, iallafall i tid. Så kanske man är lite piggare imorgon då! Imorgon ska vi göra en uppgift efter kursen, ska gå till ett serviceställe och spionera! Blir kul! Nattinatti!

101007

Idag var en bra dag, kursen funkade fint och vi åt goda panpizzor, haha. Pratade lite om filmkväll och nu är det bestämt. Vi ska ha en filmkväll nästa vecka och sova över i lokalen, fatta vad kul! Kommer bli grymt med alla underbara! :) Sitter och kollar på SOS västkust nu, det är ju en del från Kungälv där, så rätt intressant att kolla på det. Imorgon ska vi bara vara på kursen till tolv, sen får vi en hemuppgift som vi ska göra ute på stan, sen är det ju helg! Fan va härligt. Puss på dig.

101006

Utbildningen idag slutade lite konstigt, vi var några som fick städa och resten pluggade, vet inte vad som är roligast av dom två egentligen. Men iallafall, jag och rickard städade för vi är så jäkla grymma, gick och handlade med. Efter det tvättade alex golvet och gjorde så att jag trampade i moppen, självklart. Himla skoj. Iallafall åkte hem i blöta strumpor... Dom hade väldigt kul när vi skulle ut från parkeringen också.. :) Ligger i sängen nu och hjälper Samuel med körkortsfrågor, bra är jag!10 Pysspyss.


Godmorgon.

då var det tisdag nu då, sitter inne på utbildningen och softar lite. Idag ska vi jobba med försäljning och säljsamtal. Kommer nog bli skoj. Igår kväll simmade jag med mamma, pappa och Samuel och efteråt tryckte jag i mig en kebabtallrik.. Nä orkar inte skriva mera nu, så kul är jag.

101005

Want you to make me feel like I’m the only girl in the world
Like I’m the only one that you’ll ever love
Like I’m the only one who knows your heart
Only girl in the world…
Like I’m the only one that’s in command
Cuz I’m the only one who understands how to make you feel like a man




Kom nyss hem från utbildningen, idag pratade vi lite om våra fördjupningar och jag kom äntligen fram till vad jag skulle välja. Har tänkt mycket på hotell och restaurang som sagt, så det får bli det. Ska bli sjukt roligt att läsa barkunskap och sånt, men allra helst vill jag ju arbeta som receptionist, så vi får se om det blir nåt bra av detta! Men det tror jag såklart. Sitter hemma nu och slappar, så gött. Ska med pappa och samuel och simma sen, hurtbullar. Skriver mer senare, puss :)

101004

Grattis på födelsedagen Sandra ♥

Idag har jag varit på utbildningen, en ganska lång dag kändes det som.. Men det var såklart kul ändå som alltid. Vi blev bjuda på tårta av Hannah, så himla gulligt gjort! En jättefin bröllopstårta med blommor på! Efter utbildningen gick jag till Hemmakväll med en faktura som jag hade fått, skällde lite på bruden i kassan och sen gjorde hon ett kryss över fakturan så jag slapp att betala den, göttgött! 

Har funderat en del idag, och tillsammans med min lärare har jag kommit fram till att jag ska välja fördjupningen hotell och restaurang, vi kommer läsa kökskunskap, receptionistkunskap och sånt, kommer bli svinkul verkligen!Ska bara klura liiite till på vart jag ska ha min APU plats. Nu blir det måndagsmys. Puss

TRESemmé .



Var så sjukt rastlös förut och kände att jag verkligen inte hade någonting att göra, så jag stack iväg och handlade shampoo och balsam, haha. Dessa har jag viljat ha länge, men dom är så jävla dyra. Dom kostar 90 kronor styck. Jämförde jämförspriset på det vanliga shampoot och balsamet jag brukar använda och dessa, och då visade det sig att detta shampoot var mycket billigare per liter. Så nu får vi se om det är bra! Isåfall blir det nog till att fortsätta använda detta!

Vad tycker ni? Har någon använt dessa? Eller vilket shampoo/balsam använder ni er av?

.

Har ni sett KENZAS kollektion för Guldfynd? Många snygga smycken och jag vill ha allihopa! Här kommer bilder på några av dom.








I ♥ Shopping

idag var jag med mamma inne istan, hon shoppade massa kläder till sig och jag köpte min älskade skjorta som jag viljat ha ett tag! Eller rättare sagt, jag fick den av min pappa ♥. Kom nyss hem, har ätit lite nudlar för att jag var så sjukt sugen på något gott och nu sitter jag bara och tar det lugnt, så härligt! Ikväll kommer älsklingen hit och då blir det massor utav mys! Puss


WANTIES ♥


GINA TRICOT


skjorta 199:-


Tshirt 99:-



Kofta 299:-


Kofta 249:-


H&M


Ringar 79.50:-


Sjal 79.50:-

LINDEX


Tunika 299:-




Blus 299:-


Kofta 349:-


Armband 79.50:-


Halsband 79:50


Leggins 299:-


Kravanalyser på en lördagskväll!

Sitter här och pillar med mina kravanalyser. Ja, svårt att förklara vad det är.. men det är en grej vi håller på med på servicekursen! Ganska intressant men nu blir jag lite trött på det. Jag kommer ingen stans och vill se på en film istället! Har ont i min hals, och ont i min mage. Ingen bra lördag alltså! Men lite choklad gör det hela liiite bättre! Ska nog dra igång en film nu, pusspuss.


101001

Jag har varken tid eller ork till bloggen nu känner jag. Det har jag egentligen aldrig haft, men nu orkar jag bara inte med det...

Idag åkte jag till mormor på morgonen och sen åkte jag in till stan för att köpa en tröja, men den fanns inte i min storlek. Har letat efter en vinterjacka lääänge också, förra året hittade jag en perfekt, som inte fanns i min storlek. Kollade förra veckan efter den igen för tänkte att om jag var tidigt ute kanske den fanns. MEN INTE! Blev så förbannat arg.. Gick in på stadium idag och bara skulle kolla, där hängde den. Det fanns EN ENDA kvar i min storlek, så nu har jag äntligen en vinterjacka!

Är hemma hos Samuel nu, ligger i sängen dötrött.. Kanske sova? Ja.. godnatt!