Nattinatti

har varit och simmat nu, det var hääärligt. Simmade 600 m, vilket jag tycker är ganska okej. Sitter hemma nu och tar det lugnt, känner mig mer sjuk än förut. Men saken blir liite bättre när jag äter glass med chokladsås! Imorgon ska jag till mormor och plugga lite, sen ska jag jobba. Fan va skönt. godnatt :)

100930

Ont i magen och ont i halsen, vart kom det ifrån? Men ska nog passa på att göra det hela lite värre och träffa Louice och åka och simma, haha. Så himla mysigt är det! Ska bli jättekul. Efter kursen idag åkte jag in till Göteborg och träffade mormor och Marika, vi käkade lite och sen sminkade Marika mig, riktigt snyggt förutom när hon målade mig som en clown. Yeah. Ska iallafall snart sticka iväg men kommer skriva mera senare. pusspuss

I ♥ Shopping









Hej

Känner att jag är så himla dålig på att uppdatera bloggen nu, men känns skönt på något sätt. Jag hinner liksom inte med att göra det hela tiden. Idag var jag på utbildningen och idag var det faktiskt riktigt intressant och roligt att vara där! Efter kursen åkte jag och Samuel och handlade glass  som vi ska äta nu, och just nu håller vi på att sätta upp oss i bostadkö. Gött.

pusspuss.

100929

Godmorgon på er! Orkade inte skriva något i bloggen igår. Vi var i trollhättan med kursen, det var sådär kul.. Vi var på inovatum och på vattenfalls kundservice och lyssnade på deras telefonsamtal. Det var kul! Ska snart åka iväg till kursen, det är minusgrader ute... Suger.. Skriver mer senare, pusspuss


There once was a little girl who never know love until a boy broke her heart..

 

100927

Jag har verkligen ingen aning om vad jag ska skriva idag.
Hade det kul på kursen, det var roligt att träffa alla goa människor igen! Imorgon ska vi åka tillsammans till Trollhättan, vi ska till Vattenfall och inuvatum(?) vet inte om det stavar så.. Men dit ska vi iallafall! Jag ska köra så vi får hoppas att vi kommer fram, hahaha. Det ska nog gå bra, efteråt ska vi gå på Överby och shoppa, där har jag aldrig varit så det blir skoj! Vi kommer shoppa tills vi dör, bra! Åt kebabtallrik idag med Samuel, svingott var det, nu slappar vi bara, blir nog film ikväll! Pusspuss.

ensam mamma söker

Sitter och kollar på ensam mamma söker nu och äter lite chips. Det är livet det alltså! Jäkligt gott och härligt.. Imorgon ska jag upp tidigt och till utbildningen igen, känns som om det var en evighet sen sist. Det var det ju i och för sig, men ändå. Är jättetrött så ska nog bara ta en dusch och sen sova, kommer bli underbart.

Jag har världens bästa pojkvän
älskar dig Samuel!

Lite bilder från resan!

Jag hade tänkt att försöka göra en sammanfattning av min och Samuels resa till Mallorca, men tror att det kommer bli jäkligt mycket så berättar bara lite kort. Första dagen var planet försentat tre timmar så vi fick vänta ett tag som ni kanske förstår, men fick en check på 150 kronor var att äta för. Tog några cider och lite bullar, knäppt. När vi var på planet berättade dom att dom hade krockat med en fågel och det var därför planet var försenat. Hur jävla stört är inte det då? Haha. När vi kom fram var det mitt i natten och vi fick ingen mat eller något sånt, det vara bara att gå och lägga sig. Vi har gjort en hel del roligt på resan, vi har snorklat och träffat en bläckfisk, fyfan säger jag bara...! Vi har varit på ett vattenland, shoppat mycket, varit i Catedralen i Palma.. Vi var på marknad en dag, och vi har haft det väääldigt skönt. Här kommer lite bilder, ska se hur mycket jag orkar lägga upp!



































100925

Det var ett tag sedan jag skrev sist, har verkligen inte haft tid eller orkat med det.. Hade ju faktiskt semester så då orkade jag inte med det! Lägger nog in bilder här på bloggen imorgon eller något sånt. Är hemma hos Samuel nu.. kom precis hit. Idag var jag med Annelie, Camilla och Sofia i Torslanda och mös, vi åt kebab, spelade spel, lyssnade på musik och hade det skitroligt! Det måste vi göra om tjejer ♥ Orkar inte skriva mer nu, känner mig helt död, men imorgon blir det nog bättre!


njuter av livet!

allt är så underbart och bra här nere! Vill aldrig åka hem, så stannar här några år till. Perfekt!
nä, inte så tyvärr.. Idag har jag och Samuel varit inne i Palma som är huvudstaden här på Mallorca. Där åkte vi en buss som guidade oss runt och vi var även inne i catedralen. Snorklade en stund också, då såg vi en bläckfist som var svart och hade röda prickar, då stack jag ganska snabbt upp ur vattnet igen. Så jäkla vidrigt! Haha. Och där har jag badat. Eeeu.. Imorgon har vi inga planer, och skönt är väl det! Puss och kram

♥ I love you


western park!



Idag ska vi åka till Westernpark!

Solar & Badar !




Eftersom vi inte var på hotellet försen två i natt, så är man ganska seg idag. Planet var försenat med lite mer än tre timmar, så himla segt. Vi har ett jättefint rum och har precis ätit lunch. Gick en liten promenad förut till stan och köpte snorkel och cyklop. Så snart ska vi ner till stranden och snorkla, det är underbart väder och ja, detta är fantastiskt. Kan nog inte bli bättre!


100916

IDAG ÅKER VI!



Resfeber?

nu har jag packat hela kvällen men det känns ändå som om jag har glömt hälften. Man får hjärnslapp, vad sjutton ska jag ha med mig? Har bara packat en liten del av garderboben iallafall vilket är posetivt. Imorgon ska jag träffa min mormor en stund lite innan jag åker också ska jag nog köpa en ny bh med. Min favorit har gått sönder..
Nej, nu får det räcka. Skriver mer imorgon innan jag åker, puss.

packar och fixar !

Nu håller jag på att packa, jag tar alltid med mig för mycket kläder men ska försöka tänka på det denna gången. På utbildningen idag höll min grupp i en guidad tur, det gick sådär bra, iallafall tyckte jag att jag inte var så duktig. Läste från pappret typ bara.. Det är verkligen inte bra. Men så blev det idag! Jag röstade idag med, det gick väldigt snabbt och lätt, kul. Nu har man gjort det också, är man "vuxen" nu då eller? Ska fortsätta packa nu och ikväll ska jag sova hos min älskling! ♥


100915

Sitter på utbildningen nu, har kopplat in min data och trådlösa närverket funkar fint :) Vi sitter och pratar om personliga mål och sånt, det är faktiskt rätt intressant.. Efter utbildningen ska jag rösta idag, men vet inte på vad ännu. Skriver mer senare!

tisdagen lider mot sitt slut ..

Då är snart denna veckan slut för mig, imorgon är det sista dagen på kursen innan jag åker till Mallorca. Kommer sakna alla i gruppen, men det ska bli så skönt att komma ifrån detta pissvädret! Idag var jag på utbildningen och efter det åkte jag med Linn in till stan och fixade en grej. Grymt är det! :) Sitter hemma just nu och funderar, borde packa men får göra det imorgon istället. Tror det blir bättre om jag gör det imorgon istället för att stressa ihop något nu!


100913

Idag efter min utbildning åkte jag in till mormor och mötte upp min kusin Marika, vi shoppade som vanligt och käkade med. Precis så som det ska vara! Köpte en liten söt låda till småsaker! Är hemma nu och bakar pizza. Heter det bakar förresten? Jaja, vi lagar pizza. Gott ska det bli!
 
 


 


mondaymorning .

Då var det måndag morgon igen då! Visst är det hääärligt? Idag ska vi gå stadsvandring på utbildningen och jag ska prata om Kungälvs äldsta hus! Kommer bli grymt. Har nyss ätit frukost och ska snart åka in mot kungälv. I eftermiddag åker jag nog till min mormor och hälsar på och ikväll kommer älsklingen hit!

1½ år idag, jag älskar dig!

vitlöksmarinerade oxfiléspätt

jag visste att det skulle bli såhär, i sista sekunden sitter jag och pluggar det som jag ska säga imorgon på utbildningen, haha. Knäpp är jag. Har nyss kommit hem iallafall, var ju med älsklingen och åt mat, så gott var det! Jag åt vitlöksmarinerade oxfiléspätt som vanligt. Det lät väl gott?! Ligger i sängen nu, kollar när Samuel spelar tvspel.. Måste fortsätta med mina uppgifter nu, ska försöka skriva imorgon! Puss på er :)

100912

idag har jag och Samuel varit inne i stan och kollat lite, hittade denna höstklänningen, så himla söt! Kan ha på mig den när jag åker till Mallorca också! Vi åker på torsdag! Så skönt det kommer bli! Har nyss ätit en svampmacka som pappa gjorde åt mig och ikväll ska jag och mitt hjärta äta på grekisk restaurang ♥ kan det bli bättre? Nä jag tror faktiskt inte det just nu!




100911

känner mig jättekass som inte uppdaterar här lika ofta numera! Men har haft fullt upp hela dagen idag och igår, Samuel fyller 20 idag och vi har haft kalas hela dagen. Hans mormor fyller också år, så först var vi hemma hos henne, och sen kom hela släkten till Samuel. Vi har ätit massa gott och bara myst. Han fick ett armband av mig och ett tvspel som han har önskat sig hur länge som helst. Sitter och spelar lite nu faktiskt. Skönt med söndag imorgon, får ta det som en vilodag. Men jag vill shoppa, och äta ute.. och massa sånt!


jag älskar dig mest av allt.

ta ingenting för givet, imorgon kan det vara historia

på utbildningen idag gjorde vi inte så mycket, läraren bjöd på fika, massa bullar! Till lunch åt vi sushi och ja, en skön fredag med andra ord. Efter utbildningen åkte jag hem till Gabrilla och där bjöd hon på kaffe, sen åkte vi hem till Andrea och fixade lite, mysigt! Jäkligt snygg lägenheten blev när vi hade fixat! Sitter hemma nu, ska hem till Samuel senare när han har spelat klart sin match. Känns inte jättekul att kolla på den när det regnar... vet inte vad jag ska skriva, skriver nog senare, pusspuss 

imorgon fyller min prins 20 ♥


100910

Jag orkade bara inte blogga igår. Så är det med den saken. Igår efter utbildningen var jag, Andrea och Gabriella hemma hos Hannah och fikade, jättetrevligt. Och väldigt gott te! Har bara druckit sånt "pås-te" innan.. Ska snart in mot Kungälv igen, idag blir det stadsvandring och fika som står på schemat, låter som en bra dag! Ikväll ska jag kolla fotboll, mypys! Nä, nu dör mitt batteri på datan snart, skriver mer ikväll. Ha en bra dag alla! :)

Godnatt!

Har precis fixat klart samuels födelsedagspresenter och ligger i sängen. Har tvättat hela kvällen, sen kollade jag snabbt på idol. Har ätit lite med. Känner att detta verkligen är ett meningslöst inlägg, men så får det bli. Ligger i sängen och väntar på john blund nu, godnatt på er!

100908

Det känns som jag skriver samma varje dag här, men ändå är min blogg något jag inte kan vara utan. Det är ett måste, fast ett bra måste. Jag känner ju inte att jag måste om man säger så, men det känns som jag har glömt något om jag inte bloggar varje dag.

Ligger hemma i sängen nu med Samuel bredvid mig (det låter som han är en hund), han sover. Han var trött idag, stackarn. MEN, jag har faktiskt också varit trött. I natt var vi ju som sagt hos Samuels faster och satte upp en flaggstång i födelsedagspresent till henne. Vi sköt smällare och sjöng en liten trudilutt. Märkte på henne att hon blev väldigt glad, så roligt! Vi var där en stund, drack lite och åt gott, sedan åkte vi hem. Var inte jättepigg i morse när klockan ringde och det har satt spår hela dagen. Känner mig som en död.. Jag vet inte ens. Då är det illa. Men nog tjötat om allt nu, ska slappa lite nu. Skriver nog mera ikväll! :) Pusspuss

100907

Hejhej, hemskt mycket hej! Dagen var bra idag också, va många bra dagar jag har! Vilken tur jag har. Efter kursen mötte jag upp mamma och då åkte vi till mormor, eller hon körde mig dit. Gick och handlade lite för mormor och sen åkte jag hem igen, sitter hemma i köket nu. Samuel ringde och frågade om vi skulle äta ute idag, gulligt av honom. Men jag orkar inte det.. Ska snart hem till Samuel och se på IDOL, och efter det ska vi åka till Mölnycke mitt i natten, okej.. Vi ska sätta upp en flaggstång. Det låter helt sjukt och det är helt sjukt. Ska ta ett bad nu. Pusss

100906

Det var en sån himla härlig dag idag! På kursen var det jättebra, och efter det gick jag med några kompisar bort till torget och fikade! Drack varm Oboy, konstig sådan.. Hon värmde mjölken, gav oss en enormt stor skål med oboy så vi skulle blanda själva, och skederna var för korta så dom drunknade i glaset.. Ja, ni fattar eller? Efter det gick jag och Gabriella till Västra gatan och kikade lite i affärer, jag köpte två skitsnygga ringar! Kollar på ullared på tvn nu, sen blir det ett varmt bad!

pussokram









It's monday morning ..

Vi vet väl alla hur det är att gå upp ur sängen på morgonen, en måndags morgon.. Man vill bara sova vidare, helst hela dagen. Men idag vaknade jag konstig nog innan klokan ringde och är inte det minsta trött! Ska snart äta lite frukost och fixa till mig. Idag ska jag till kursen igen, det blir nog skoj! Det brukar det vara där. Måste fixa födelsedagspresent till Samuel med, idag eller snart iallafall.. Ska nog klä på mig nu, hörs ikväll!

tell me who can love you?

Nyss kommit hem från bion, den var himla skoj, helt sjuk humor var det i den. Precis sån som jag har, haha. Det var tydligen fler som hade samma humor för alla satt och skrattade, precis som det ska vara på bio enligt mig. Duschade för en stund sen, nu luktar jag gottgottigottgott! Känner mig fortfarande krasslig och hängig, och imorgon blir det att gå upp tidigt igen för att åka till Kungälv och gå på kursen. Får se om jag mår bättre, hoppashoppas det! Jag vill bara åka utomlands NU, NU, NUUU! Det är det som får mig orka gå upp på morgonen just nu, jag räknar dagarna nästan. Mindre än två veckor, det vet jag iallafall.

Godnatt på er sötisar :)

Ny dag med nya möjligheter

Vilken skönhetssömn jag fick i natt i Samuels nya säng! Det var verkligen stor skillnad att sova i en större säng, han hade ju en 90 säng innan.. Har städat denna fina morgonen, och snart ska vi äta lite mat. I kväll ska vi på bio, jag, Samuel och pappa. Vi ska se grown ups. Någon som har sett den? Jag nyser hela tiden, jag vill bli frisk nuuu! Sitter och trycker i mig godiset som jag inte åt upp igår, vet inte varför egentligen för mår bara mer och mer illa.. Måste köpa present till Samuel i veckan, han fyller år till helgen. Vad ska jag köpa? Någon som har ett förslag?

Salt och peppar kar!

Har nyss varit ute och gått med Samuels hund, efter det badade jag honom i d:fi shampoo, han lever i lyx, haha. Han luktar jättegott nu med faktiskt! Sitter på nätet och kollar lite på salt och pepparkar nu, det finns så många söta! Jag vill ha alla, tänk vad sött det hade varit!


















 







TUFFA VA? :)


GODIS E´ GOTT!

JUST NU; smaskar jag på massor av godis och väntar på mat, kanske inte det bästa, eller...?
Vilket är erat favoritgodis? Mitt just nu är;


♥ Gräddkola
 



♥ Jordgubbsrem
 
♥ Lakritssnurra
 
♥ Sötlakrits




Vilket godis är eran favorit? Kanske någon av dessa?















NY SÄNG!

Har precis städat och fixat lite, Samuel har skaffat sig en ny säng, det är på tiden efter 1 ½ år om man säger så. FAN va gött att slippa knö inatt! Ska snart åka in mot kungälv och handla lite godis och mat, ikväll blir det en riktig myskväll. Min näsa bara rinner och rinner, ush.. Vill bli frisk nuuu!

Loppdag!

Det har varit en bra lördag hittills, har varit på ikea med samuels mamma. Det var loppmarknad där, vi fikade också. Hon fyndade en hel del och sen åkte vi till kungälv. Vi var på loppis där också och jag köpte två små jättesöta salt och peppar kar, lägger in bilder senare. Dom är i tvätten nu, haha. Det är underbart väder idag så får se vad denna lördagen har att erbjuda! Vi hörs senare, sötisar.

Höstens färger

Höstens färger från DEPEND är snart ute i butiker. Vilken färg tycker DU är snyggast?
Själv tyckte jag nog att 202, 203 och 206 såg mest lockande ut. Blir nog att införskaffa mig nya om ett tag, idag har jag ett lila på mig. Brukar inte ha nagellack jätteofta, men det är roligt när jag har det! Tycker det är jättesnyggt med färgerna som kommer nu, mörklila och sånt! Det blir en mysig höst! Nu är det dags för sängen, ska upp tidigt imorgon, puss!




Fredagskväll.

Nu är det mindre än två veckor tills vi åker till Mallorca, det ska bli så jävla kul och jag är sååå förväntasfull. Jag ska verkligen göra allt där. Tänk vad härligt att bara slappa på stranden, bada lite, göra utflykter. ÄNTLIGEN! Ååh. Vet inte vad jag ska skriva, jag längtar verkligen sjukt mycket nu.

Ligger nere i mitt rum med Samuel och pappa, dom spelade nfs och jag dricker cider. Härlig fredag eller? Ohja! Jag tog en tablett förut så nu mår jag lite bättre också..

Imorgon är det då en ny dag med nya möjligheter och jag ska på loppmarknad på IKEA, det låter bara hur kul som helst, får se hur det blir?!

SNÖRVEL.

Kom nyss hem från kursen, vi såg på en rätt så intressant film, men jag börjar verkligen bli sjuk nu, så kände att jag inte orkade kolla så mycket.. Ligger i soffan med en filt på mig och huttrar nu. Ikväll ska vi äta räkor och kräftor, men kan ju likaväl säga skaldjur, fast jag tycker det låter läskigt! Vad tycker ni? ♥ Är dom läskiga eller goda? Ska nog ta mig en promenad sedan också, behöver luft...




nä. men ärligt talat, om jag skulle köpa en bil då?







good night sweethearts

Känner att jag verkligen inte hinner med att blogga nuförtiden. Känns som om jag har fullt upp med allt annat, det är inte bra! Ska snart ta en dusch, sen blir det sängen med min älskling, vi ska nog se klart på filmen. Kollar lite på internet nu och kom in på en sida med penntroll, dom är ju sååå söta!



2 September 2010

Känner mig verkligen sjuk idag, har jätteont i halsen och fryser. Uuh, inget kul alls. Pappa och Samuel är också sjuka, men det kanske är såna tider nu? Idag hade vi grupparbete på Miroi, ska jobba om Kungälv och göra en guidning, kommer bli svinkul tror jag. Våran grupp är jättebra. När vi var klara fick vi gå hem och då följde jag med Gabriella hem, hon var så söt att hon bjöd mig på kaffe, vi satt och tjötade om allt, verkligen allt. Trevligt! När jag kom hem kollade jag på en film med Samuel, men den var inte så bra så vi satte på en annan. Inget att ha den heller. Gick ut för en stund sedan och plockade svamp, så ska snart få en macka! :)


Natti natti

Hemma och slappar, var med samuel i kungälv förut och hyrde lite film. Pantade pappas ölburkar med och det blev faktiskt hundra kronor, rätt okej eller? Imorgon ska jag upp tidigt och köra samuel till jobbet, sen ska jag iväg på kursen igen. Känns skönt. Börjar bli sjuk jag med tyvärr, har ont i min hals och känns som jag har lite feber imellanåt.. Kollade nyss på fångarna på fortet och snart blir det sängen. Godnatt!

Mycket mysig dag!

Gud vilken härligt dag detta har varit, vädret har varit på topp!
På kursen idag gick det jättebra, hade mycket trevligt med alla söta kompisar. Vi var och hämtade mat på café Knut, jag köpte en köttbullemacka, dom andra köpte sallad. Det såg inte heller helt fel ut, men jag brukar inte vara sugen på sallad. Vi fick sluta runt två, så härligt. Gick med några tjejer bort till Västra gatan och satte oss på Café Nyfiken och drack kaffe och tjötade om allt mellan himmel och jord, så himla trevligt! Jag mötte upp Samuel senare och då åkte vi och hämtade pappa på hans jobb för att han är sjuk, nu är vi hemma och slappar, inte helt fel alltså.

Onsdag morgon!

Nu ska jag snart fixa iordning mig för dagen på MIROI. Kom nyss hem för jag sov hos Samuel i natt, åt nyss frukost och ska somsagt snart iväg. I eftermiddag var det tänkt att jag skulle gå på bio med mamma, pappa och samuel men pappa har fått hög feber så det får bli en annan dag, stackaren.. Och han måste snart jobba med.. fy. Det har verkligen börjat bli svinkallt ute på morgonen nu, imorse trodde jag att jag skulle få köldskador, haha. Inte riktigt men det är inte långt borta alltså! Jag skriver mera ikväll, då har jag förhoppningsvis mer att berätta :)