I could really use a wish right now..

Jag vill ha dig nu. Som jag hade dig förut.

Happy new year

Sitter på hotell odin och har ätit mat nyss! Det var gott och gratis ;) Var nyss inne på star bowling och spelade bilspel, skitkul! Det gick bra också! Har inget mer att skriva nu iallafall mer än att jag önskar er alla ett nytt år!

Dag 11 – Mina syskon

Ja vad ska man skriva om detta då? Jag har inga syskon och så var det med det. Lätt som en plätt! När jag var liten ville jag alltid ha en storasyster, men det är jag mycket glad över att jag inte har i nuläget ;)

Mot göteborg strax.

Nu drar vi snart in till göteborg och incheckning på hotellet.



Nyårafton's morgon!

Godmorgon på er alla fina :)
Hur mår ni idag? Jag mår ganska okej, har lite ont i halsen.. Men inget nytt direkt. Kan inte förstå att det är nyår idag, det har gått så jäkla fort. Har ingen aning om vad jag ska ha på mig heller. Ska iallafall försöka vakna nu och ikväll blir det lite party inne i göteborg, först ska vi till ett hotell med mina föräldrar och lite släktingar och sen efter det får vi se! Skriver mer senare, puss!

Why?



remember it like it was yesterday

Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag

Jag hade på mig mina lackleggins som jag avgudar, ett långt svart linne och ovanpå det hade jag ett spetslinne med lite volanger på. Till allt hade jag en tjock svart kofta och mina bruna stövlar med kedjor på från Skopunkten


I ♥ Shopping

Idag har jag shoppat.. idag igen ;) DEt blev två tröjor, två par skor, en mysdress mm.. Orkade inte ta bilder på allt men här kommer lite!








Dag 09 – Min tro

Min tro?!
Detta blir kort.
Jag har nog ingen tro. Eller?
Jag tror på att det finns någon som har skapat oss.
Självklart, men vet inte vem.

Home sweet home.

Nu har vi kommit hem igen, efter tio timmar bilkörning på fjället. E6an är helt sjukt dålig genom hela norge, en skogsväg typ. Kass! Så skönt att vara hemma, stannade på vägen hem och käkade lite sen har vi bara kört i ett streck hela vägen hem. Nu blir det mys resten av kvällen :)


Goodnight

Har tagit en dusch, ätit lite godis och druckit cola nu. Blir att lägga sig tidigt idag för att orka med bilresan imorgon, tio timmar kommer det väl bli, kanske lite mer. Får väl stanna och äta lite på vägen hem med. Men blir inget mer bloggande nu förren imorgon kväll, kanske om jag orkar det. Nattinatti!

Dag 08 – Ett ögonblick

Det finns sååå många fina ögonblick jag hade kunnat skriva om här. Men det första som kommer upp i mitt huvud är;
Jag var väl kanske 15 år eller något sånt, min mormors "killes" son hade träffat en fru i Thailand som hade en liten dotter som heter DEW. Dom kom hit till Sverige på semester och vi träffade dom väldigt mycket. Jag lärde Dew att prata lite svenska, att lära henne små ord och att räkna. Jag avgudade den lilla tjejen och hon avgudade mig minst lika mycket. Det kändes som om vi var systrar nästan. Vi badade och hade roligt i flera veckor, men sen kom den dagen då hon skulle åka tillbaka till Thailand igen. Och man vet ju hur det är med Thailand, väldigt stränga flygregler, ont om pengar osv så jag visste inte om jag skulle få träffa Dew någonsin i hela livet igen. Det gjorde ont i mig att veta att hon skulle åka tillbaka till det jävla landet med så mycket skit och där allt är tillåtet. Att hon inte kunde få stanna här hos mig. Så när hon åkte, det regnade och regnade och slutade aldrig, och på bilfönstret målade jag ett hjärta åt henne och hon sken upp med hela ansiktet mot mig. Jag sa att jag hoppas vi ses snart igen. Och jag fick se henne igen, nu bor dom här i Sverige och allt är bara bra. Det är detta ögonblicket jag vill berätta för er, hur det var när hon åkte och jag aldrig mer visste om jag skulle få träffa henne igen. Hon är världens bästa thaikusin ♥


Du springer aldrig ifatt,
när jag väl är där
jag vill inte tänka framåt
men är livrädd att fastna här
nu kan det vara för sent
att säga som det är


Har vilat mig en stund nu och snart ska vi äta fisk som min bestemor har gjort! Vi var nere på stan för en stund sedan också, men det var ganska dött. Ikväll kanske vi ska åka och hälsa på lite släktingar! Vi får se hur det blir med det! Och imorgon åker vi hem igen, ska bli lite skönt faktiskt.



Shoppat lite!

Nu har jag varit på stan och köpt mitt söta lypsylägg, det luktar supergott och är skitbra på läpparna!
Köpte ett linne inne på bikbok med när jag ändå var i farten!







Väntar på frukosten!

Nu väntar frukosten, min mage skriker! Efter frukost blir det en tur ner till 'byn' som det kallas här, ska kolla liiiiteliiiite mer på mellandagsrean, mohaha.


Linne från Bikbok som jag köpte igår! :)


Och självklart en bild på finaste kusinen Regine

28 December

Firandet av farfar var jättebra igår, träffade alla mina släktingar som jag inte har träffat på tio år och det var väldigt roligt! Idag ska jag shoppa lite mer, haha. Och sen blir det lunch med lite folk. Även en tur till rockmuseum eller vad det heter! Lägger in bilder och mer ikväll.
Ska köpa mig ett sånt här idag med! Fina grejjer! :)

Dag 07 – Min bästa vän

En bästa vän är svår att välja ut bara sådär, jag kan säga direkt att jag har ingen absolut BÄSTA vän, men har många fina och nära vänner istället. När jag var mindre var min absolut bästa vän Louice. Hon är min kusin och vi gjorde ALLT tillsammans, vi var med varandra i stort sett varje dag, varje sommar och varje helg. Vi hittade på så mycket bus och tokigt tillsammans, vi var som två systrar för varandra. Men tiden gick och nu är vi inte så ofta med varandra tyvärr, eller nästan ingenting alls faktiskt. Men somsagt, har ingen såndär bästa vän nu, det var mer när man var lite mindre. ♥






Varit på stan!

Nu har jag äääntligen träffat Regine, som jag längtat! Var och shoppade med henne lite förut. Jag kollade på bikbok och på HM, köpte en tröja och ett linne, lägger in bilder på det sen om jag har tid innan kalaset börjar. Sitter och äter chips, kinapuffar och dricker cola nu! Livet är allt bra.

iloveyou/m.

Vaknat upp i Trondheim

Jepp, nu är jag vaken och mätt. Har tryckt i mig allt från godis till en stooor frukost nu på morgonen. Har även hunnit med att ta en dusch! Idag ska vi till City syd, ett köpcentrum här och där ska jag träffa min kusin Regine, första gången på tio år! ♥ det blir spännande om man säger så! Sen ska jag självklart träffa resten av släkten senare ikväll också!


Kryper till kojs..

.. känner att jag åkt mycket bil idag och börjar känna att det är dags att lägga sig nu. Har redan borstat tänderna och sånt och ska krypa ner nu! Det blir en lång dag imorgon med kalas och grejjer för farfar och en dag på stan skulle jag tro, men mer uppdatering imorgon!



saknar dig älskling!!!


Dag 06 – Min dag

Ja, vilken dag!
Jag vaknade 05.30 och kunde inte somna om. Kramade lite på min älskling och sen gick jag upp och satte på kaffe. Efter det satte jag och pappa oss i bilen och hade ca 90 mil framför oss mot Norge och farfar! Så min dag har bestått av att köra bil/åka bil och äta godis! Vi kom fram vid ungefär 5 tror jag, och då fick vi god middag här.. Nu sitter vi bara och småpratar lite, sen blir det sängen!

Sitter i Trondheim

Efter tio timmar i bilen har vi kommit fram till Trondheim och farfar nu! Så himla skönt, vi fick god mat när vi kom hem och nu sitter vi bara och slappar, jag framför datorn såklart. Haha. Bilresan gick bra också så det känns väldigt bra och nu ska vi stanna här i några dagar. Mysigt! Orkar inte ladda upp några bilder idag så jag gör det imorgon istället!

Julklappar!

Nu har min fina älskling äntligen kommit hit och jag har öppnat mina julklappar. Jag fick två jättefina ljushållare som han hade gjort på jobbet till mig. Också fick jag tre söta porslinshjärtan och en berlock till mitt armband med ett S på! :) supernöjd!

Dag 5 - Vad är kärlek?

Det finns så många olika sorters kärlek. Kärlek till föräldrar, kärlek till ett djur, kärlek till ens barn, kärlek till en partner, kärlek till vänner.
Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om just kärlek, det är lite svårt. Men ja, för mig är mina vänner, min familj och Samuel kärlek, och självklart min katt zumzum. Kärlek på olika sätt.


Packar..

Håller på och packar lite nu för imorgon ska jag och pappa äntligen åka iväg till Norge och farfar! Det kommer bli så jäkla roligt, vi ska köra halva vägen var. Så ungefär 40 mil blir det jag får köra, så vi får upp tidigt imorgon och packa in oss i bilen. Blir perfekt att ta med sig min nya dvdspelare att ha i bilen! Fick lite tidningar och godis av pappa, så allt sånt är ordnat. Kanoners.

Har kört iväg mormor till hennes syster nu, och ska hämta henne där sen också men nu sitter jag bara hemma och käkar massa godis, det blev en hel del över från igår om man säger så! Snart kommer Samuel hit och då ska jag få julklapp, undra vad jag får! Spännande.. Men skriver kanske mer ikväll, annars får ni nöja er med detta så länge så får jag blogga imorgon när jag kommer fram till farfar.


tomten har lackleggins?!

25 December

var julafton över nu då. Det känns skönt. Det var fullt upp hela dagen igår. Det började med att jag och pappa åkte till mina släktingar på Säro och efter det hämtade vi mormor och sen åkte vi hem. Kollade kalleanka, käkade massa mat och sen kom faktiskt tomten hit också, han bröt på skånska..

Körde hem mormor igår kväll och sen sov jag över där, åkte hem imorse och käkade god frukost med all mat som blev över från igår. Fick en hel del fina julklappar igår med!

♥ En bärbar dvd-spelare
♥ Picknick bok
♥ Bosse bildoktorn bok
♥ Body scrub
♥ Tvål
♥ Strumpor
♥ Pyjamas
♥ Cover all mix
♥ Berlock till mitt tomassabo armband
♥ Trosor
♥ Mysbyxor
♥ Spel
♥ Choklad
♥ Champange

.. och mer som jag inte kommer på just nu, och orkar inte ta massa bilder på dom heller, haha. Är för trött idag känner jag. Ska dra en sväng till Media markt och kolla om jag hittar nåt kul på REAn där, och sen ska jag hämta mormor igen för att köra henne på en släktträff. Puss!


Dan före dopparedan!

Nu har vi pyntat våran gran! Den blev jättefin, som vanligt. Har fixat de sista julklapparna också, sitter och käkar julgodis och dricker cola nu och väntar in julafton. Sån härlig känsla är det! Och mormor är här på uppesittar kväll också. Har precis tagit mig ett skönt bad med min duscholja jag fick i min kalender dag! Ska vara uppe 50 minuter till bara för att få öppna lucka 24 också, för jag tror minsann att det ligger en body butter därbakom och gömmer sig! Sitter framför brasan nu och myser, längtar till imorgon!


denna fick jag idag!

Dag 04 – Det här åt jag i dag

Frukost: Två ostmackor och ett glas juice
Middag: Korv med bröd och mos. Halv special?
Och självklart massvis med godis!

Fullspäckad dag!

ja, vad ska man säga. Dåligt med uppdatering det sista, förlåt med det. Men har jobbat och varit hos mormor på kvällarna och hon har ju somsagt inget internet. Dagen idag började iallafall med att jag och pappa köpte julklappar, vi skulle åka till Linnégatan och frölunda torg tänkte vi, så vi åkte in till stan, men då kom jag på den lysande idén att vi faktiskt kunde åka till Ullared istället. Pappa var inte lika förtjust i den, men vi åkte iallafall. Kom hem ungefär runt 7 med massa roliga julklappar och finfina kläder! Träffade Ola-conny och Morgan också. Ola-conny träffade vi inne i butiken men Morgan träffade vi på personalparkeringen. Om ni undrar vad vi gjorde på personalparkeringen så ja.. vad brukar man göra på en parkering? Vi parkerade bilen helt enkelt, haha. Så när vi åkte hem, då skulle Morgan också hem. Han var lite skum, han kollade på oss jättelänge. Menmen, efter Ullared var vi i Kållered en sväng också, och sen på Backaplan och nu har jag slagit in julklappar hela kvällen. Får inte missa den goda julskinkan som vi gjorde också! Gottgott! Imorgon hoppas jag på en liiite lugnare dag!


2 - Min första kärlek

Ja, när börjar man räkna den första kärleken egentligen? Antar att det är när man först känner att man verkligen älskar någon och då var min första kärlek Pontus. När vi var små var vi förskolekompisar och träffades ibland efter skolan, vi var på kalas hos varann och hade några gemensamma kompisar. Det var så det började, genom våra kompisar. Min bäsa kompis Elin var storasyster till Pontus bästa kompis Johan. Vi var på badhus tillsammans, vi hittade på massa roligt ihop. Det var en tid som var både upp och ner, mycket tårar och mycket skratt. Vi var tillsammans i lite mer än 3 år och var med varandra i stort sett varje stund vi hade möjlighet. Vi hade tillochmed skaffat oss en dubbelsäng hemma hos honom. Men ja, vad ska man säga? All kärlek varar ju inte föralltid och inte heller den. Men han var min första kärlek och han har självklart fortfarande en stor plats i mitt hjärta. Han var min första kärlek och min allra bästa vän.


20 December

hinner inte skriva så mycket idag, är på jobbet och ska sova hos mormor inatt, men ska försöka imorgon mer :)
praktikplatsen på scandic är fixad nu, gött!

1 - Om mig

Ja, vart ska man börja? Antagligen när man föddes va?! Och kanske vad man heter? Jag heter Michelle och kallas Mimmi av mina nära och kära släktingar. Jag föddes idag för 20 år sedan, i värsta snökaoset på mölndals BB. Den 19 December 1990. Liten var jag också, så fick ligga kvar några dagar. Vi (jag, min mamma och pappa) bodde i Säro utanför Göteborg de första två åren innan vi flyttade till Kungälv och Munkegärde. Där bodde vi tills jag fyllde 5 år. Det jag minns från den tiden var att den var väääldigt bra. Hade många fina vänner som jag växte upp med och en dagisfröken som hette Lena som jag avgudade.

Sedan flyttade vi iväg dit vi bor nu. Det heter Kornhall och ligger utanför Kungälv en bit. Här bor vi i ett gult hus, också har vi våran katt Zumzum också. För mig har han alltid funnits med, och han har verkligen stått ut med mig genom allt. Han har åkt pulka med mig, cyklat och åkt bil.. Ja, det mesta. Jag började skolan i Kärna, där träffade jag min kompis Elin, vi blev snabbt bästa vänner och hade allt annat än tråkigt tillsammans. Men åren gick, och det blir inte alltid som man har tänkt sig. Högstadiet kom och gick lika fort, hemska tid och hemska tanke. Sen kom gymnasiet, den bästa tiden. Jag minns bara dom bra stunderna. Jag gick Barn och fritid och träffade många underbara människor.

Efter skolan så har jag mest funderat på vad jag vill göra, gått lite utbildningar, ja.. jobbat lite på olika ställen hit och dit men jag vet nog fortfarande inte vad jag vill faktiskt. Eller? Ja, det är svårt att skriva om sig själv helt enkelt, men jag är en glad och positiv tjej som gärna vill göra allt, på samma gång. Ja, vad ska man säga? Haha. Känns som jag knappt fick med något.. Men jag orkar inte mer!

 




Slutkörd efter en lyckad dag! :)

Precis kommit hem och lagt mig i sängen, körde hem mormor och Marika ju. Det snöade på ganska bra faktiskt och påvägen hem! Känner mig helt slut nu, och dagen är inte klar.. Haha. Men har iallafall ätit färdigt för idag, jag är helt knökmätt.. Imorgon ska jag åka till mormor och efter det ska jag jobba. Sen blir det bara mys som vanligt, underbart kan man kalla det! Och nu, bara 5 dagar kvar till julafton.





Förresten, tänkte börja med en sånhär grej som vissa har på sin blogg. I
30 dagar skriver man inlägg och berättar om olika saker, får se hur länge jag orkar, haha.
 
Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick 


My birthday!

Nu har jag precis haft släktkalas, eller precis och precis. Det var några timmar sen nu, har hjälpt pappa att fixa lite med maten och sånt. Fick ett halsband av min granne med olika budskap på, hur fint som helst! Också fick jag presentkort och pengar av mina fina kusiner och morbröder och min mormor. Perfekt! Fick en berlock till mitt armband också! Det bästa utav allt när man fyller år är att man får bestämma, så jag bestämde att jag ville ha grillad kyckling till middag. Så pappa står ute i snön och grillar till mig nu, hihi ♥ Mormor och Marika är här på middag också, sen ska jag köra dom till stan. Mysigt!


min sista dag som...

.. tonåring är snart över, snart är jag 20 år :)
Ska lägga mig och se på en film nu, skriver mer imorgon!

memories, they fall apart

When I needed you the most you were, nowhere to be found


weheartit.com

I'll take what I want from your heart .

städar och donar här hemma, imorgon blir det släktkalas med min tjocka släkt! Nice, oh ja!
Har grejjat och handlat idag, fixat iordning lite mat och ja, inte suttit ner en enda stund. Var i Kungälv imorse och fikade med pappa också, och sen åkte vi och beställde pizza för en stund sen. Ville ha kebabtallrik men det hade dom inte, vilken pizzeria har inte kebabtallrik? Jo, Kärna.. Det borde man ju fatta själv iochförsig. Fick bli en kebabtallrik istället.

Samuel kommer kanske om en stund, vi får se. I hope.


imittsagolandtardumigihandigen.

18 December

Har precis kommit hem från mormor där jag sov i natt. Mysigt!
Ska åka med pappa och äta frukost någonstans och sen ska vi handla mat och grejjer till släktkalaset imorgon. Blir hungrig bara jag tänker på det, eller så är det för att jag inte har ätit någon frukost? Haha, kanske det ja! Har inte så mycket att skriva just nu mer än att det faktiskt är min födelsedag imorgon, hihi :)

Promenad till pappa

åkte till mormor imorse när jag hade vaknat, tycker det är sååå tråkigt att vara ensam hemma. Men hos mormor var det inte jätteroligt, så gick ner till pappas jobb på isen, det tog svinlång tid och jag fick dra fötterna i backen för att inte halka, haha. Tog lite bilder på vägen, det är fint väder idag, verkligen! :)









17 December


Vaknade precis bredvid den bästa! Kunde inte blivit så mycket bättre, det är fredag och bara två dagar till jag fyller år, en vecka till det är julafton, tio dagar tills jag ska åka till norge och träffa hela släkten och fjorton dagar kvar till julafton, detta är den bästa tiden på året! Utan tvekan!

Gick upp för att kolla på julkalendern idag, haha. När jag kan sova.. Så går jag upp ändå. Och nu sitter jag och kollar på bartenderskolan.. Det är rätt kul!

16 December

SHIT! Idag är det halt ute, åkte på hal is hela vägen hit, är på mammas och pappas jobb nu, var iväg på ett ärende nyss.. Men det är hemligt än så länge! ;)
Ska kanske åka till mormor i eftermiddag och sen ska jag träffa Samuel ikväll, mysigt! Nu blir det nog att dricka lite kaffe med mamma, jag skriver mera ikväll, pusspuss.


You give love a bad name.


Goodnight!

Det blev visst inte så mycket bloggande som jag lovade, men ska vara bättre imorgon kan jag lova! Har precis bakat pepparkakor med den finaste killen ♥ och snart ska vi gå ner på mitt rum och mysa med tända ljus. Det är så lugnt och skönt att ha källaren för sig själv!! Ska sova lääänge imorgon, det behövs! Har fortfarande inte blivit helt frisk ännu, så behöver verkligen sova.
Nu får det vara slutbabblat..
puss och godnatt!

15 December

I natt sov jag hos mormor men nu är jag hemma. Åkte och kollade lite julklappar imorse och hittade en till mormor och lite till mamma. Gud vad jag älskar att köpa julklappar, finns det nåt bättre? Det är mycket roligare att ge än att få. Kröp nyss ner under mitt täcke och försöker få upp värmen, startade en maskin tvätt och ska bara slappa nu.. det blir nog en del tvtittande idag och ska ju självklart slå in lite julklappar idag med! Ikväll kommer Samuel hit och då ska vi baka pepparkakor! Skriver mer lite senare, ska vila en stund!

Tisdagskväll!

idag var jag hos doktorn för tredje gången på en vecka, känner mig som hemma där nu, haha. Har kommit hem från mormor nu, har slagit in lite julklappar till pappa. Ska nog till mormor sen igen, det är såå himla mysigt att vara där. Har precis gurglat en medicin som jag fick till min hals, den var spygrön och smakade inget vidare..Nä, ska kolla lite grejjer på nätet nu och sen ska jag ta mig ett skönt bad.

Ha det bra så länge ! :)

14 December

Godmorgon på er alla fina, förlåt att det är dåligt med bloggande just nu, men är hos min mormor för det mesta nu och myser och hon har ju inget internet.. Så då blir det som det blir. Är fortfarande sjuk, har svinont i min hals.. Det suger. Idag ska jag slå in lite julklappar, tänk att det bara är tio dagar kvar tills julafton nu, jag längtar såå mycket! Och på söndag fyller jag år, mysigt. Då blir det släktkalas och grejjer! Nä, kan inte skriva mer nu, pusspuss. Skriver mer imorn!

12 December

Kände imorse när jag vaknade att jag var så sjukt shoppingsugen, så åt frukost och stack ner till stan med en gång och brände lite mer pengar. Fan va gött! Köpte ett par jeans som är glansigt svarta, riktigt snygga med guldiga dragkedjor på! En svart härlig lång kofta, och ett vanligt vitt linne. Har insett att jag inte har ett enda vitt linne och det är INTE okej. Nu blir det mat, jag och pappa har lagat gulaschsoppa, gottgott! Ska försöka lägga in lite bilder på kläderna jag shoppat senare, pusspuss.

Natti!

Har tagit mig ett såååå skönt bad nu med massa av the body shop's produkter från min julkalender ♥ Sitter i soffan och snörvlar, ska ta min hostmedicin snart och krypa ner under täcket! Ska sova svingött i natt, det har jag bestämt mig för!

11 December

Känner mig helt störd när jag inte har kunnat blogga på så länge, det känns som det är så mycket som jag har viljat berätta men inte kunnat. Det är alltid så skönt att kunna skriva av sig här! Nu börjar jag äntligen bli lite frisk, det är så härligt. Dricker fortfarande hostmedicin och så, men känns så mycket bättre. Idag var jag och shoppade lite på backaplan när jag hade varit hos mormor, tre tröjor. Kanske lägger in lite bilder på det imorgon, köpte lite nytt smink också, och julklappar. Imorgon blir det kanske mer shopping! Vi åt nyss Lax, svingott var det! Grannarna är här också, och snart blir det nog att se på någon film. Skriver mer imorgon! Pusspuss :)

10 December

Har varit hos mormor nu dom har dagarna när jag har varit sjuk. Igår var jag hos Läkaren igen, och fick en hostmedicin som gör att jag inte hostar lika mycket. Hostar så mycket att jag inte kan sova. Igår kväll gick strömmen hemma hos oss, så då åkte jag till mormor på kvällen och duschade och passade på att även sova över där eftersom jag inte är helt frisk ännu. Vi hade ju inget vatten hemma så använde snö i våran tacos, hahaha.

Sitter i skolan nu, rent ut sagt så känns det förjävligt. Det är sista dagen idag, efter 16 veckor tillsammans med hur fina människor som helst så är detta slutet, kommer sakna er något enormt! ♥ Vi var nyss och åt lunch på thailee som ligger här i Kungälv och snart ska vi fika, våran sista fika ihop. Nä, blir nästan ledsen när jag tänker på det..

Ska till mormor efter skolan idag också, skönt att vara där.. Det blir fredagsmys ikväll. ♥

8 December



idag var jag hos läkaren och pratade lite, tog lite prover och sånt. Fick inga mediciner eller nåt sånt, men ska ta det lugnt och se om det blir bättre annars ska jag dit om två dagar igen eller nåt. Idag har jag bakat lite knäck med mormor, det blev så smaskigt. Ligger hemma i sängen och kollar på tv nu.

Igår gjorde jag och marika dagens gärning, men mormor var med på ett hörn också. Tanten som bor granne med henne hade lampan tänd hela dygnet, och det brukar hon inte ha. Hon är alltid uppe och röker och sånt, men vi såg inte henne på jättelänge, så vi ringde hemtjänst och sen kom abulansen och hämtade henne. Som tur var så levde hon, får hoppas att hon får komma hem snart igen!

Näe, natten nu, kan inte sluta hosta :(

fever, fever leave my heart alone ..

precis när jag tänkte att febern var borta så kom den tillbaka igen. Det är inte kul längre!!! Och mitt bland allt så har jag glömt att anmäla det till försäkringskassan, så nu kommer det bli ett jäkla liv, det ska jag nog se till, haha. Det får bli att stanna hemma imorgon också, om det inte sker nåt magiskt under natten. Det är frågan det. Ska ta mig en varm kopp kaffe nu, sen ska jag sova..

Hej mitt vinterland!

Vaknade för en liten stund sen och pappa gjorde en go kopp kaffe till mig :)
Har sovit hela denna natten, det var första natten sen tisdags. Skönt kan man säga! Det tog en stund innan jag somnade för att jag hade världens hostattacker men tog en hostmedicin som jag hittade, så tror det lugnade sig lite och kanske därför jag kunde sova? Det var skönt iallafall, känner mig ganska utvilad nu. Gött!

jag måste köpa en kalender så jag har koll på vad som händer i mitt liv. Nu.

Nybabad med sweet lemon!

Har precis kommit ut ur badet. Det var jättehärligt. Man glömde för en sekund att man var sjuk, hehe. Använde mig av lite goa grejjer från the body shop, nu luktar jag svingott. Jag tycker att Sweet lemon luktar underbart, särskilt en varm sommardag, men det gick bra i detta snöovädret också! Ska spela bingolotto med mormor ikväll, önska mig lycka till, haha. Hoppas att jag vinner nu, det är väl tredje gången gillt?




sjukling..

är verkligen sjuk, det kanske ni förstår eftersom jag inte har bloggat någonting på hela helgen..? Iallafall, har varit hos mormor dessa dagarna när jag har varit sjuk och hon har tagit hand om mig med varm oboy och grejjer, ikväll ska vi spela bingolotto och bara mysa, känner mig fortfarande riktigt dålig.. ska slå in lite julklappar nu.. skriver mer när jag är frisk igen! :)

Jobbig natt..

Okej, detta har varit den jobbigaste natten på hur länge som helst. Jag är så sjuk så jag knappt vet vad jag heter, har inte kunnat sova något på hela natten. Ligger och dricker iskall oboy i vardagsrummet nu.. Puss

Memories, they fall apart, whenever you're inside my head

ush, har riktigt hög feber och har sovit sen tolv. Det är förjävligt rent ut sagt. Snart kommer mamma nog hem och då ska vi äta köttfärssås och spaghetti. Pappa åkte till Norge idag för att åka skidor med några kompisar så det blir bara jag och mamma hemma några dagar. Vet knappt vad jag skriver, ligger här och skakar för att jag fryser så mycket..


When I needed you the most you were, nowhere to be found


jag älskar dig S ♥


Every time you messed with my head, All the things you did and you said.

SJUKDAG IDAG.
"peppar peppar ta i trä" men jag har faktiskt inte varit sjuk på HELA utbildningen sen augusti och ni som känner mig väl vet ju att det är ganska otroligt eller?!
Iallafall, idag är jag somsagt sjuk. Har inte kunnat sova på hela natten, har haft hög feber som har hållt på och spökat med mig. Åkte till skolan tidigt imorse och låste upp för dom som var där, ingen stor skala men vad gör man inte för dom söta? ;) Ska snart äta god frukost och varm O'boy.
Har öppnat min lucka i dag i kalendern också, men ni kanske inte vill veta? :)

#!"#!"#!

JAG BLIR SÅ JÄVLA TRÖTT.
SLUTA GÅ BAKOM RYGGEN PÅ FOLK.
vad har du för liv egentligen som görshär?
ledsen att behöva skriva det här,
men du verkar ju läsa min blogg tydligen.
Fuckface.

Nu drar jag hem..

Lunchen var god, och jag blev mätt. Precis som det ska vara.
Sitter och gör lite test och sånt på Facebook, så tråkigt har jag i skolan nu. Vi är nästa klara med vårat grupparbete som vi gör och snart går jag förhoppningsvis ut på praktik! Vi får se vad som händer helt enkelt. Efter skolan ska jag handla lite för mormor eftersom hennes affär är stängd hemma hos henne nu så får man hjälpa till lite! När jag är hemma sen ska jag bara krypa ner under täcket och vila, känner mig faktiskt lite sjuk. Men samtidigt vill jag verkligen inte vara sjuk!

nää, drar hem nu .

Lunchdags.

Jag tror någon sa att det var lunch på mc donalds idag, nyttigt och gott! Vad gör vi? Nu drar vi!
För er som inte vill veta vad det var i dagens lucka i min kalender idag kan kolla bort NU.


1a December

Igår var en fullspäckad dag, började med att vi var i skolan och sen åkte vi in till naturhistoriska museét. Mysigt! Vi kollade på elefanter och giraffer, och massa söta små djur. Kollade även på två siamesiska tvillingar som var fullt utvecklade, det var lite läskigt. Efteråt åkte jag med Gabriella och Andrea in till stan och shoppade lite, hittade ett linne och lite trosor. Trodde jag skulle shoppa mer men hittade inte så mycket faktiskt. På kvällen åkte jag till mormor och där låg en present - adventskalender från The body shop ! Öppnade första luckan idag och där i var det shampoo.. På kvällen stack jag med mamma och pappa in till Sticky för att kolla när mina kusiner spelade med sitt band, det var bra! Träffade mina kusiner och hade det trevligt. Nu är jag i skolan igen och nu är det dags att börja plugga! Skriver mer sen! :)