Ett snabbt godnatt

Jobbat som fan dessa dagarna nu och imorgon är jag ledig första dagen på sju dagar, känns skööönt!
Så nu ska jag sova, puss


30 Juli


Godmorgon på er, lördag idag va? Haha har ingen koll på dagarna jobbar för mycket nu känns det som. Idag blir det först ett jobbpass mellan 11-14 på Scandic Backadal sen 14.45-22.45 på Mölndal, najs! Kommer nog gå kanoners. Hade sjukt svårt att somna igår jobbigt att somna ensam i sängen, men men..



3 år sen idag. 3 år utan dig. Varför lämnade du oss?


we can dance until the world ends



Fredag hela dan

Dagen började vid 4.45 när min klocka ringde imorse... Snacka om zombie?
Körde raka vägen till Mölndal och jobbade till 14.45. Efter jobbet åkte jag upp till gammelmormors grav och kollade hur hon och gammelmorfar hade det, så skönt att vara där och bara kolla ibland. Efter det träffade jag Patrick och vi käkade mjukglass, drack cola och snackade hur mycket som helst. Åkte runt lite och bara lyssnade på musik. Sen åkte jag hem och träffade min älskling en liten stund.. ♥..

''










Sova snart


Sova med mitt hjärta snart, underbart! Imorgon blir det jobb på Scandic Mölndal, kul! Puss

28 Juli

Godmorgon på er alla söta. ;)
Nyss vaknat och ute är det verkligen helt dött. Sitter vid köksbordet och dricker kaffe, snart ska jag göra mig i ordning och sen blir det mot jobbet, 8-16 idag. Bra tid! Skulle egentligen jobbat 7-15, men bytte om lite hit och dit.. Klart man ställer upp.. Nä, dags att klä på sig lite och bege sig snart då.. Hade mycket hellre legat kvar i sängen en dag som denna, men någon väldigt väldigt speciell person... <3

Grattis Jesper & Andreas på eran 19 års dag

Det var en lång kväll..

.. på jobbet idag. Men det gick bra ändå. Jobbade tillsammans med Ulrika, det brukar alltid gå så bra då, vi är rätt lika så det är skönt! Stannade kvar en stund efter jag slutat och höll Sara lite i sällskap så hon slapp vara själv hela natten men nu är jag äntligen hemma och ska sova. Ska snart göra mig lite i ordning inför natten och sen nana kudden och ladda inför morgondagens jobb! Wey det går bra nu!



 

26 Juli



skön start på dagen.. sen jobb 16-24

26 Julin

Spelar Roller Coaster nu, mysigt!
Snart är det dags att laga lite mat tror jag, kyckling.. mums!
Imorgon blir det jobb från 16-24 på Backadal, skulle egentligen men dom va tvungen att ha mig på Backadal eftersom Janina är sjuk, stackare hoppas du blir frisk snart ♥

En extra tanke till alla drabbade i Norge

Det är förjävligt... Skänker alla våra tankar till Norge på jobbet nu, vi har jättemånga norska gäster och även en del som blivit drabbade, fyfan ♥




Nu blir det film och sen sova, puss

24 Juli

Gud vad trött jag är, somnade inte förren vid 6 imorse.. och nu iväg och jobba igen, hoppas på att det blir en lugn kväll och att jag slipper träffa polisen idag igen! Turen på min sida i kväll, jatack! Skriver mer när jag är hemma sen, puss och kram på er.

ps. I love you

Galen kväll

Idag var det verkligen en hel galen kväll på jobbet, de första timmarna var det lugnt men sen kom både ambulans och polis.. kan inte gå in på vad som hände pga sekretess men nu är jag iallafall hemma i sängen och ska sova, två timmar efter jag slutat, skööönt! Imorgon blir det mer jobb och hoppas det blir en bättre dag än idag.. Är inte ens trött nu, men måste sova om jag ska orka med morgondagen, segt... pusspuss


Ägnar mina tankar åt er alla i Norge .. ♥

Well you can try sleeping in my bed.

Första natten utan mamma och pappa hemma i huset, dom har begett sig mot Kroatien nu men befinner sig i skrivande stund på ett hotell i Lund och sussar sött! Själv ligger jag i min goa säng och käkar godis, dricker lite cola och lyssnar på musik.

Tänker på jobbet, idag hade vi brandövning på Mölndal, lärorikt! Borde ha det oftare, mycket oftare. Känns skönt att ha lite bättre kläm över det hela nu faktiskt! Imorgon blir det jobb på det vanliga Scandic Backadal. Ska jobba 16-24 och innan och efter det har jag inte bestämt vad jag ska göra ännu, blir väl att njuta av några lediga timmar!

Nattinatti

Rensning!


Det kanske var dags att rensa lite i garderoben när jag inte ens fick stängt dörren? Haha.
Ja, det blev inte så mycket rensat men nu ligger det snyggt och prydligt igen på hyllorna. Dags för dusch nu, pusspuss!

Sid :*


Shopaholic?











Brände lite pengar idag på lite klänningar, tröjor och skjorts, jättefint! Nu ligger jag hemma i sängen och bara tänker och tar det lugnt. Laddar inför morgondagens jobb, ska bli roligt!


Jag plockar smultron vid vägens kant, och trär sen upp dom på strå..




Haha




HAHAHA, sluta kissa mot valven och mot husväggarna i allmänhet! Hur kul va inte denna lappen då?
Har precis kört hem mormor som var här på middag, nu blir det att städa lite i mitt rum och bädda nya sängkläder, myyysigt! Imorn blir det lite shopping med mamma. Skriver mer imorgon eller kanske senare ikväll, pusspuss.

om du ger din sorg till mig så kan jag bära den åt dig.



nyss varit och handlat lite, duktig är jag! Snart kommer mormor hit, jag saknar henne! Hinner nästan aldrig vara med henne nu förtiden, hinner bara vara där korta stunder innan jobbet och så.. Så ska bli mysigt. Vi ska ha grillkväll med familjen, snart åker dom till kroatien...

Glöm aldrig av det som fick dig att en gång le


She's just a small town girl, living in a lonely world


Myskväll


Min nya klocka, tycker om den såå, haha löjlig är jag!

Ligger i sängen och äter godis och kollar på allsång på skansen nu, snart blir det tvspel! Puss på er!





HARD WORKWORK!

Jaopp, hemma från jobbet, bums isäng, upp fem imorn för mer jobb! Fyfan vad jag är bra.

18 Juli

Var tvungen att bränna pengar idag så köpte en ny klocka... Bild kommer senare. Snart dags för jobb med Janina, puss!

LIVET KAN SLÅ OMKULL OSS, DET ÄR VI SJÄLVA SOM VÄLJER OM VI VILL RESA OSS IGEN

Godmorgon! ♥
Sitter i soffan och dricker lite kaffe och tar det lugnt, snart ska jag hoppa in i duschen, sedan fixa lite med mina arbetskläder och sen blir det iväg till stan, ska kolla lite i affärer och kanske köpa en ny klocka..
Sen blir det jobb 14.30-22.30 på Scandic! Ser fram emot det, älskar mitt jobb!

Skriver mer senare, puss på er.



Gothia Cup dag!



Hemma från en kväll på Scandic i Mölndal nu. Mycket trevlig kväll tillsammans med många roliga kollegor. Det blir bara bättre och bättre dethär! Det var dock väääldigt mycket att göra ikväll. Gothia cup veckan började så vi hade några incheck om man säger så, många ungdomar som var helt tokiga. Men vi tog oss igenom kvällen ändå. Fick även en jättegod kaffedrink som en kille i baren gjorde till mig, supergod! Måste dricka en sån någon mer gång! Nu är jag äntligen hemma iallafall, ligger i soffan och hör på pappas snarkningar. Imorgon blir det ännu mera jobb, men på mitt vanliga hotell Backadal. Mysigt, men ännu fler Gothia cup ungdomar, hehe. Nä, dags att sova nu.. Skriver mer imon, puss!

Sluta dröm om det ljuva livet

- Du kommer aldrig få vara med om det.


Idag har det varit en jävligt jobbig och hektisk dag på jobbet. Första dagen jag kände att jag bara ville därifrån. Det började vid sju med att brandlarmet drog igång, jag utrymde hela hotellet på 389 gäster. Dom var inte jätteglada över att vakna upp med branlarm i öronen. Alla kom ner sovande och alla barn grät, barnen tappade bort sina föräldrar och det slutade aldrig tjuta. Det bara tjöt och tjöt. Sen kom brandkåren. Sen var allt över, det kändes som det var en hel evighet. Visst, har varit med om brandlarm på hotell tidigare men idag var det första gången jag var ensam på Mölndal..Menmen, klarade det bra och fick iallafall beröm av gästerna att jag skötte det så bra, känns skönt!

Det är verkligen grymt bra gjort av mig att jag klarar av ett helt hotell själv, grymt skulle jag säga! Tänk att både kunna fakturera, checka in och ut, kunna vara en turistinformation för hela Göteborg, samtidigt som du ska veta hur 236 rum ser ut utantill, du ska kunna telefonnummer till alla ställen i stan, du ska veta alla åldergränser och öppettider på allt. Får inte glömma att du ska veta alla priser också på varje rum, alla koder du ska kunna slå in, du ska kunna hela datasystemet, du ska kunna sköta hotellet utantill även om strömmen går. Du ska vara vaktmästare och städerska på samma gång med, och bartender.. Och diska med. Du ska kunna rädda alla ifall det börjar brinna, du ska veta vad som ingår i hela frukostbuffén helst om någon frågar, och det är väldigt bra om du vet alla ingredienser som dom har i middagen.. Får inte glömma att du ska kunna programmera nycklar med, och du ska kunna första hjälpen, helst tio olika språk med.. Och det vore bra om man kunde vara på tio olika ställen med! Men jag är grym ändå.






Fredagsmys

Färdigjobbat för idag! Nu blir det fredagsmyyyys ♥

15 Juli

Löningsdag idag, skönt är det. Efter att ha jobbat så mycket denna månaden som jag har gjort så känns det faktiskt sååå bra idag! Nu sitter jag hemma hos mormor och ska snart åka iväg mot Scandic i Mölndal och jobba där till 16.30 i eftermiddag, spännande. Men det går nog fint idag också! Skriver kanske mer senare ikväll. Ha en fin dag alla, puss!


14 Juli

Imorgon kommer lönen! Tjoho! Det känns skönt efter att ha jobbat så här mycket denna månaden. Fick min lönespec idag, den var mysig att kolla på!


Dagen idag har varit jättebra, har varit hemma och bara tagit det lugnt och sen på kvällen hos mormor och hälsat på, åt lite pizza och godis och bara slappade. Nu blir det snart dags att sova för imorgon blir det jobb på Scandic Mölndal, skojskoj.

Skriver nog mer efter jobbet imon, pusspuss

13 Juli

Dagen har varit bra, började med att träffa Patrick imorse en stund och käkade en glass, gött! Nu blir det godis och lite dricka, skriver mer imon!

Tog även en sväng till gammelmormors och gammelmorfars grav på kvällen och satte några blommor.. puss







Home sweet home!

Hemma från jobbet nu, var en lång dag.. började fyra och slutade tolv, stack hem nästan med en gång efter att ha burit disk och fixat lite det sista. Sen in i duschen, fy sjutton vad skönt! Var nära på att hoppa i poolen faktiskt men får ta det imorgon om det är fint väder. Ligger i sängen nu och bara lyssnar på musik och försöker ta det lungt, men är fortfarande inne i hotellvärlden i huvudet..
Nä, godnatt och sov gott på er!

"I can't live with or without you"



(v) Sid


12 Juli

jaa jag lever.. anledningen till att jag inte bloggat är för att jag har jobbat varje dag både dag och kväll och inte riktigt hunnit varit hemma någonting. Har sovit hos mormor på nätterna och hon har ju inget internet. Men ikväll ska jag hem efter jobbet, slutar vid 12 i kväll och skriver nog mer då, puss

7 Juli

Godmorgon på er! :)
Sitter i min fina sommarklänning och ska snart iväg och handla lite för ikväll. Ska på middag med mina kollegor på Scandic, så otroligt mysigt! Innan det ska jag till Universeum, hoppas vädret håller i sig hela dagen så blir allt perfekt! Puss

Let's work a little bit ?

Snart dags att bege sig mot jobbet på Scandic Backadal,
16-24 idag! Ska bli jätteroligt! :)

I'm your biggest fan






6 Juli

Sitter och väntar på kunder och äter en glass. Jobbar i godisaffären en stund nu på förmiddagen och sen ska jag jobba kväll på Scandic idag. Skoj! Skönt väder är det med, och jag sitter inne.. menmen vad ska man göra? Blir ju goa pengar på löningsdagen iallafall! $


1000 miles

I, I can walk a thousand miles to be with you
I'd catch your falling star
I can walk a thousand miles whenever
No matter where you are



Sommardag!



Köpte denna fina klänningen idag, en jättesöt långklänning med blommor på + en sötis i den, kan inte bli bättre? Haha.. Var i slottskogen en sväng förut med tillsammans med den bästa ♥ gick runt och kollade på alla djuren och sedan gick vi tillsammans hem i sjyfallet av regn. Hur mysigt som helst. Åt lite på Subway med, en jättemysig dag har det varit! Nu på kvällen åkte jag in till Kungälv en sväng och hämtade lite pizza till mamma o pappa, gottigott!







It's a little bit funny, this feeling inside


Tuesday morning!

Snart är det dags att åka med mamma till banken och fixa hennes internetdosa. Efter det får vi se vad som händer, kanske blir stan en sväng kanske? Får se! Bloggar mer senare, pusss ♥

Allt medan vi blir äldre, lär vi oss att vissa personer som vi trodde aldrig skulle strunta i oss, helt säkert gör det just en dag. Ditt hjärta kommer att brista, troligen mer än en gång och det blir svårare för varje gång. Även du själv kommer att ha sönder hjärtan, kom då ihåg hur det kändes när ditt eget gick i bitar. Du kommer att gräla med din bästa vän. Du kommer att söka tröst hos en ny älskare, på grund av vad den förra låtit dig gå igenom. Du kommer att gråta över att tiden går för snabbt och med tiden kommer du att förlora någon du älskar. Så, ta för många foton, skratta för mycket och älska som om du aldrig blivit sårad, för om du så bara grubblar i 60 sekunder, är det en minut av för evigt förlorad lycka.

Det blev gott!


Barfotavisan

Det finns så mycket att titta på
när sommarn kommer till oss
grodor som hoppar i bäck och damm
och kalvar som nyss kommit loss.

Barfota utan strumpor och skor
ska jag vandra med dej
ut till sommarn där vindarna bor
till ros och förgätmigej.

Jag plockar smultron vid vägens kant
och trär sen upp dem på strån
det killar så skönt under foten min
jag känner gruset med tån.

En svala flyger med svindlande fart
och måsarna skränar i skyn
och hästen gnäggar och andra ljud
som vi hör när vi går genom byn.

Barfota utan strumpor och skor
ska jag vandra med dej
ut till sommarn där vindarna bor
till ros och förgätmigej.

Jag plockar smultron vid vägens kant
och trär sen upp dem på strån
det killar så skönt under foten min
jag känner gruset med tån.

Ett rådjur står där vid skogens kant
det ser oss när vi går förbi
ja sommarn har mycket mera att ge
åt din och min fantasi.

Barfota utan strumpor och skor
ska jag vandra med dej
ut till sommarn där vindarna bor
till ros och förgätmigej.

Jag plockar smultron vid vägens kant
och trär sen upp dem på strån
det killar så skönt under foten min
jag känner gruset med tån.


grillar & chillar

Ja, sitter inne och känner lukten av grillad kyckling som pappa lagar, gott! Ska betala min parkeringsböter nu också, yäy. Känns inte alls kul, men orkade inte gå till Polisen och överklaga om en sån grej, så bara att hosta fram dom 400 kronorna nu.. Så är det. Förut tvättade jag bilen i biltvätten också, ena bakrutan går inte riktigt att få upp eftersom den är sönder så det kom in jättemycket vatten, smart Michelle...



eldad kyckling..


Min parkeringsbot..

Be yourself everyone else is taken


För världen är du..

.. bara någon.
Men för mig är du hela världen!


YOU ONLY LIVE TWICE

"You Only Live Twice or so it seems,
One life for yourself and one for your dreams.
You drift through the years and life seems tame,
Till one dream appears and love is its name.

This dream is for you, so pay the price.
Make one dream come true, you only live twice."


Workaholic

Jag vet inte vad jag ska börja skriva för jag har knappt koll på vad det är för dag ens. Jobbar på som aldrig förr, och som sagt, 0 koll på dagar. Vet bara att det är den 3/7, eller alltså nu är det ju 4/7. Har knappat in 3/7 i datorsystemet på jobbet idag hur många gånger som helst idag.. Idag var Metallica i Göteborg och spelade, och alla hårdrockare bodde på vårt hotell, helt sjukt många! Men så trevliga! För att göra dom ännu mer taggade för konserten än vad dom redan var så spelade vi Metallica inne på hela hotellet, kul grej! Men när jag gick från jobbet vid tolv var jag rätt slut i öronen om man säger så.. Men älskar mitt jobb ändå såklart! Det finns inget bättre ställe att arbeta på! ♥

Igår jobbade jag på Scandic i Mölndal, det gick bra men svårt när man inte vet vart alla grejjor finns någonstans, det är iallafall tur att systemet är detsamma! Annars hade det nog aldrig gått.

Fredagen jobbade jag, sen var det bio tillsammans med Tommy och vi såg på "Baksmällan 2" bättre än 1an och tur var det! När vi kom hem från bion la vi på parkeringspengar på bilen, på displaysen på parkeringsautomaten stod det att det var betlat till 16.00, men på morgonen låg det likförbannat en gul lapp på rutan... På skärmen stod det alltså till 16 men på lappen till 08.. Så displayen hade aldrig ändrats, får fixa så jag slipper betala dom 400 kronorna.. Menmen, hej min andra Pbot. Jättekul..