Halloweenmys!

Har precis ätit middag med pappa och Samuel. Det var jättemysigt. Nu kollar vi på körslaget och sedan kommer den en film på 4an som jag vill se, om jag är vaken vill säga. Är förbaskat trött. Hade inte varit fel att redan sova!






You will always be a part of me , whatever life will bring ♥


♥ Simple plan ♥


Kan inte förstå att det redan har gått ett år! Nu för ett år sedan satt jag och Malin och köade för att få bra platser inne på konserten. Det regnade och var pissväder, ändå satt vi där vid 1tiden enda tills klockan blev 7. Vi köpte ett sängöverdrag på hemtex för extrapris och hade över oss så vi inte skulle frysa, sen turades vi om att värma oss inne i köpcentret tio minuter var. Efter en stund blev vi så jäkla hungriga så då gick jag in till mcdonalds och köpte två stora big mac menyer, det har aldrig varit så gott innan! Vi satt och åt under våran filt och det regnade, så himla mysigt. Konserten var helt underbar, det finns inga ord. Sån jäkla känsla var det! Det var helt otroligt.

Jag glömmer aldrig den kvällen!










Godmorgon!

fast det är ju inte direkt morgon längre, men jag sov rätt så länge idag. Gick och la mig vid 8 och kollade på dobidoo, sedan somnade jag ganska snabbt efter det. Nu på morgonen har vi varit ute med Samuels hund, och snart ska vi lira xbox 360 som vi köpte igår! Kommer bli kul tror jag. Ikväll ska vi hem till mig och laga mat, vi har inte riktigt bestämt oss vad vi ska göra än, men jag tror att det blir grillat. Kanske kyckling? Åh så gott!

With love / michelle . ♥

Lång fredag!

Hemma ifrån en lång dag nu, har varit i Ullared sen klockan 7 och jag hittade jättemycket roliga saker!

♦ nagellack
♦ björn borg trosor
♦ nattlinne
♦ scrapbooking grejjer
♦ tröja
♦ plånbok
♦ smink

Sitter och kollar på när Samuel spelar xbox med Marcus nu, dom köpte det idag så dom är helt överlyckliga.










Godnatt

Är hemma hos Samuel nu. Imorgon blir det upp 4 som gäller, då drar vi till Ullared. Det kommer vara sjukt
mycket folk där säkert men det gör ingenting! Så dags att sova nu. Hörs imorgon kväll någon gång! Godnatt!




Nymålade naglar


Kom precis hem ifrån en liten shoppingrunda på Willys, handlade lite grejjer som mormor behövde och under tiden bakade hon en kaka, får hoppas att den blir god. Smeten var iallafall jättegod! Nu blir det snart kyckling och ris och någon god sås, mums va gott! Har målat naglarna precis också, så dom har inte riktigt torkat ännu, dagens i-lands problem.








Things they will change but I know,
My love for you will remain
Sometimes it hurts but I’m sure,
My love for you will remain

Your the reason for me to choose this way of life,
Cause when I hold you it feels like where meant to be....


I don't belive you


I don’t mind it
I don’t mind at all
It’s like you’re the swing set
And I’m the kid that falls
It’s like the way we fight
The times I’ve cried
We come to blows
And every night
The passion’s there
So it’s got to be right
Right?

No I don’t believe you
When you say don’t come around here no more
I won’t remind you
You said we wouldn’t be apart
No I don’t believe you
When you say you don’t need me anymore
So don’t pretend to
Not love me at all

I don’t mind it
I still don’t mind at all
It’s like one of those bad dreams
When you can’t wake up
It’s like you’ve given up
You’ve had enough
But I want more
No I won't stop
Because I just know
You’ll come around
Right?

No I don’t believe you
When you say don’t come around here no more
I won’t remind you
You said we wouldn’t be apart
No I don’t believe you
When you say you don’t need me anymore
So don’t pretend to
Not love me at all

Just don’t stand there and watch me fall
Because I, because I still don’t mind at all

It’s like the way we fight
The times I’ve cried
We come to blows
And every night
The passions there
So it’s got to be right,
Right?

No I don’t believe you
When you say don’t come around here no more
I won’t remind you
You said we wouldn’t be apart
No I don’t believe you
When you say you don’t need me anymore
So don’t pretend to
Not love me at all

I don’t believe you



Gulliga små djur!

Kollade precis min mejl och hade fått några jättesöta bilder ifrån mamma, kolla va sött!









Så himla söta är dom.

(v)


I miss you like hell, and i wish you were here


Veckans bästa dag!


Ja, denna veckan är faktiskt torsdag den bästa dagen. Varför? Jo, för idag kommer Samuel hem och som jag har saknat honom... Det var så mycket tankar som flög runt i mitt huvud i natt så jag kunde inte få någon ro till att somna. Efter att ha försökt typ 700 gånger, så tog jag mitt täcke och mina kuddar och gick och la mig på soffan istället. Det tog en tid där också innan jag fick ro och kunde sova, men jag somnade iallafall.

Såhär ser dagens planer ut:

• Duscha
• Sminka mig och locka mitt hår
• Packa mina saker som jag ska ha med mig till Samuel ikväll.
• Kanske börja på mitt album?
• Spela tvspel kanske?
• Mysa framför en bra film med älsklingen ikväll
• SOVA. Imorgon blir det att gå upp tidigt, mot Ullared! Tjoho!

Sov så gott!


Nu har jag varit hemma en sväng och ätit goda popcorn och sett på tv med mamma och pappa, det var mysigt faktiskt. Hade ljus tända för Robban också, han är saknad.. Ser på efterlyst nu men ska nog snart gå och lägga mig och nana kudden. Ska bli otroligt skönt. Imorgon kommer Samuel hem igen, veckorna går ganska fort ändå, men det gör ont att sakna. Vill vara med honom hela tiden, men tyvärr är livet inte så lätt.. Pratade med Samuel nu och för en stund blev han helt tyst i telefonen också frågade jag vad det var och då sa han "-oj, råkade stoppa in kudden i munnen". Längtar tills imorgon så jag spricker snart! Dags att sova så dagen kommer snabbare. Godnatt!

Rubrik


Det blev ingen övningkörning idag sa pappa. Vi skulle lånat en bil av en kille, men han glömde av det och åkte till Tyskland istället, så kan det gå! Men kanske får övningsköra lite med mammas bil istället då. Ska iallafall snart hem, vet inte vad jag ska göra där, äta lite godis kanske? Se på tv med mamma och pappa? Ja vi får se vad som händer. Kom just på att jag inte ätit något idag heller så det borde det bli ändring på, men inte riiiiktigt än. Just det ja, dom nya busskorten.. Laddade det med 100 förut, men glömde stämpla av skiten när jag gick av bussen. Nu har jag 1 krona och 35 öre kvar. Yes! Känns så gött... Fan då.


En lång shoppingdag.


Nu är jag hemma efter en shoppingrunda inne i stan med Camilla. Vi skulle köpa skor till henne men hon hittade inga, så istället hittade jag ett par stövlar för bara 99 kronor, det var ett fynd! Gillar det starkt. Köpte även lite saker till mitt album som jag snart ska börja göra, köpte små söta snöflingor och klistermärken. Ikväll ska jag övningsköra med pappa en sväng, och sedan ska jag kolla på tv. Kommer det något kul på tv idag?

Saknad.


5 år har gått idag,
minns dig inte så mycket men jag saknar dig ändå.
Du var en oerhört älskad och omtyckt person.
Vi tänder ett ljus för dig idag.
Robban ♥

dont drink and drive

Nu har hösten kommit!


Nu har jag varit i Kungälv, satt på bussen dit typ en halvtimma för det gick jättelångsamt för att det var nått vägarbete på motorvägen. När jag var framme ringde dom till mig från arbetsförmedlingen och sa att jag inte behövde komma idag för att dom hade inte öppet och dom höll på att bygga om också. Men vi hade ju bestämt idag klockan tio, då kunde hon ju ringt mig igår och sagt det. Fick mig alltså en liten sväng till Kungälv och har nu bara 50 kronor på busskortet som jag laddade på med hundra imorse. Är så sur! Gick vägen om stadium på hemvägen och skulle kolla om min jacka var klar, men det var den inte än. Tog massa bilder på hemvägen, svinkallt var det. Nu ska jag iväg och möta Camilla snart!

 See ya!











Godmorgon!

Tänka sig att idag är jag uppe med tuppen, som de flesta andra dagar! Satt precis och lyssnade på radion med mormor och då sa dom att det hade kommit en ny sort P-piller som hjälper mot finnar och PMS. Okej? Det kanske funkar? Lät lite skumt på något sätt, hur sjutton kan P-piller få mig att inte få finnar? Någon som äter dessa? Dom heter tydligen Yas eller något liknade. Men slutpratat om det! Ska snart göra iordning mig för sedan ska jag in till Kungälv och arbetsförmedlingen och efter det ska jag möta Camilla. Ska bli skoj! Dags att dra mig nu, hej så länge!

Glöm dina bekymmer, imorgon kommer nya

Har precis kollat på Andra avenyn, iallafall slutet för början missade jag. Får kolla på hela avsnittet på svtplay eller något senare. Imorgon ska jag iväg till arbetsförmedlingen och prata med en tant, vet inte vad vi ska prata om eller varför. Så får se hur det går. Efter det ska jag möta Camilla inne i Göteborg och då ska vi gå och kolla på skor till henne, jag behöver egentligen också nya med det får vänta lite till. Längtar tills på fredag då jag ska iväg till Ullared. Har inte kommit på så mycket som jag ska köpa än, men här är lite:

• Tofsar
• Plånbok
• Väska
• Strumpor
• Smink
• Trosor
• Kläder
• Och massa mer

Det finns ju alltid massa saker man bara lägger ner i vagnen för att dom är bra att ha, och sen packar man inte ens upp skiten. Får väl se hur många påsar jag kommer hem med..

För att du finns ♥


Lätta spår i sanden 
Och en vind som smeker ömt 
Jag är så lycklig att jag fann den 
Den lyckan som jag alltid drömt 
Så kom närmre mig 
Låt mig värma dig 

För att du finns 
För att du kan 
Du leder vågorna mot land 
Du river murarna mot världen 
För att du ser 
För att du förstår 
Nu lyser himlen där jag går 
Du tar min hand och visar vägen 

När du står framför mig 
Då ter sig allting som det ska 
Så kom närmre mig 

För att du älskar idag 
För att du älskar som jag 







Kärlek


Sometimes all you need is one, I love you!  ♥


091027

Hejhej!
Idag började dagen med att jag tog en dusch och gjorde iordning mig. Sedan tog jag med min kusin Niclas 6 år till Universeum. 1 timma där och det var klart sen, men det var roligt ändå det som vi gjorde. Fanns mycket fina djur och sånt, men det finns det ju alltid där. Nu sitter vi bara och slappar, finns ingenting att göra. Ikväll kanske jag ska hem och övningsköra, och skriva ut lite bilder så jag kan börja med mitt fotoalbum tillslut. Ska bli jättekul!





















Julklappar.

Sitter här i mörkret och kom just och tänka på en sak, det är snart jul!
Och snart fyller jag år också! Då måste jag önska mig massa saker.
Har kommit på att jag vill ha en ny kamera, och har hittat efterföljaren till den som jag redan har, så det är väl bara till att önska sig den och hoppas på det bästa. Hoppas att den kameran är bra också, men det tror jag. Canon brukar ju vara bra, jag har bara använt canon kameror och jag tycker dom funkar super!


Måndagskväll.

Kollar på sveriges fulaste hem på tv nu. Brukar kolla på det, men har bara ena ögat där just nu eftersom det andra är på datan. Sitter och väntar på att Samuel ska ringa, han har tydligen jättedålig mottagning på det stället som han är nu, så vi får la se om han ringer över huvud taget. Nu är min kusin Niclas här, imorgon ska vi hitta på nåt skoj. Kanske universeum? Det gillar ju killar. Jag också, det är rätt intressant faktiskt. Ikväll blir det att kolla på roast på berns klockan tio och efter det är det natten.


Shopping!

Hejsan! Har precis varit iväg på en shoppingrunda i Göteborg. Gick till Panduro och sedan Åhléns. Köpte massa scrapbooking grejjer, har tänkt att börja men det, så får ta tag i det nu! Hittade även ett sånt album som jag letat efter, och massa småpynt. Det kommer att bli perfekt. På hemvägen gick jag vägen om Stadium och sa till dom att min jacka är sönder, då tog dom den och jag fick gå hem utan jacka. Hoppas dom lagar den nu, eller att jag kanske får en ny? Det vore ju helt klart bäst!

Godmorgon!


Jepp, då var det måndag igen. Inte dåligt va tiden går fort alltså. Idag ska jag iväg till Panduro tror jag, och köpa lite pyssel till mina album som jag ska göra, från studenten och sånt. Ni som har bilder därifrån som inte ligger uppe på facebook, kan väl vara snälla att skicka dom? Vore kul! Gick upp 4 imorse och följde med Samuel till centralen igen, så snäll är jag! Sedan somnade jag gott om igen. Perfekt. Denna veckan kommer han hem på torsdagen och jag längtar redan efter honom jättemycket..

Glass, Hallon & Kyckling


Smarrig rubrik!
Har kalas hemma hos Samuel, eller ja.. kanske släkmiddag typ? Hans mormor och morfar är iallafall här och vi har ätit kyckling, glass, hallon, bullar, kakor.. Ja. En hel del med andra ord. Sitter och kollar på bilder från studenten och längtar tillbaka. Det var verkligen den underbaraste dagen någonsin, saknar alla jättemycket. Jag kan inte riktigt förstå att det är över än, fast det har gått så lång tid. Minns allting som om det var igår. Tre år med er var underbara. Saknar er. Det gick alldeles för fort..






091025


Sitter hemma hos Samuel nu och kollar på reprisen på Idol. På fredag åker vi till Ullared med hans familj, så måste komma på massa saker som jag ska köpa nu. Det kommer bli grymt. Men det dumma är bara all skit som man kommer att man vill ha och lägger i vagnen, typ parfym, tofsar, sminkgrejjer, hårspännen.. Och ja.. Idag blir det kalas här, för Samuel som fyllde år för två månader sedan. Det är inte okej! Och vad ska man hitta på resten av veckan? Övningsköra lite? Plugga teori? Oh ja!


I feel the beating of your heart
I see the shadows of your face
Just know that wherever you are
Yeah, I miss you
And I wish you were here


du har väl inte glömt att ställa om klockan?

Lördag

Då var det lördag igen, ush vad veckorna går fort egentligen, vill att det ska vara helg jämt! Idag har jag och Samuel varit i stan en sväng och jag hittade en jättecool pälsmössa som jag köpte. Äntligen! Vi gjorde inte mycket mer, jag övningskörde hem från stan och nu ligger jag i min säng. Har instrallerat min skrivare och tänkte skriva ut lite bilder och sånt från studenten. Behöver ett fotoprogram också, så jag kan redigera bilder. Vet någon nåt bra? Ikväll blir det räkor och mys. Underbart!


I never thought I'd be in love like this
When I look at you my mind goes on a trip
Then you came in and knocked me on my face
Feels like I'm in a race but I already won first place


Fredagskväll


Idag har det varit en lång, men skön fredag med mycket skoj. Sitter och väntar på Samuel nu, jag längtar efter honom såå mycket. Men snart kommer han som tur är! Ikväll blir det idol och nån god mat ♥



Här är en bok från Åhléns...




Här hittade jag något skumt inne på HM.







Veckans mest efterlängtade dag

Det blev inte många timmar sömn i natt, jag vet inte varför men jag fick helt enket ingen ro till att sova. Vände och vred mig, men tillslut somnade jag nog en stund. Nu är jag vaken igen som ni kanske förstår och snart ska jag börja göra iordning mig. Ska in till Kungälv snart, men måste ladda mitt busskort först. Segt. Ha en fin dag alla, vi hörs senare!


Hej mamma

22/10-2009


Sitter här i mormors soffa igen nu, jag övningskörde hem förut från Göteborg. I mörkret. Hejja mig! Imorgon är det dags för körlektion igen vid halv tolv. Ska bli skoj! Ska tydligen ut på landet och köra, där ser man. Då kanske vi kan åka hem till mig. Hehe himla kul för er som tycker att jag bor på landet..  Sitter och väntar på att Samuel ringer nu, men det blir nog senare. Imorgon är det fredag igen, härlig känsla!

Hemkommen från bion.

Nu är jag hemma från Bion. Det var ju meningen att vi skulle se UPP3D, men 3D gällde inte våra rabattkort på, så vi tog den vanliga istället. Både jag och Camilla är medlemmar i bioklubben så vi hade massa poäng så vi fick våran cola och våra baconsnacks gratis. SÅJA! Exakt så det ska vara. Hela biobesöket gick på 47 kronor, det är kanon bra. Jag köpte mig ett nagellack inne på cubus också, det som jag skrev om en annan gång. Färgen ser lite knäpp ut på naglarna, men får måla flera gånger nästa gång. Ikväll ska jag hem och övningsköra lite, och kanske umgås lite med mamma och pappa, det är på tiden tror jag att dom tycker. Mammas pojkar kommer på tv också! Kulkul. Här kommer bilder från dagen, och även bild på min klänning Camilla!











Godmorgon på er !


Sitter här med en kopp kaffe och gottar mig, ska snart ta mig en dusch och sedan ska jag fixa iordning mig lite. Idag blir det ju bio för hela slanten, och massa onyttigt till den såklart. Jag och Camilla är grymma på att äta onyttiga saker. Jag är ganska duktig på det själv också. Kanske ska ta och träna lite i eftermiddag? Simma kanske? Har funderat på det ett tag, vem vet? Det kanske är jättekul? Vi får se. Hörs sedan!

Kvällsmys



Hejhej! Nu har jag precis kollat på 6 veckoavsnitt av riverside, en serie som går på svt play. Ni som gillar Andra avenyn, borde absolut se denna! Har blivit helt förälskad i den. Så himla bra. Samuel ringde precis, skönt att höra hans röst äntligen. Imorgon ska jag upp tidigt och duscha, sen ska jag möta Camilla på centralen. Nu kollar jag och mormor på efterlyst, snart blir det sängen med min grymma bok "mina hemligheter" av sophie kinsella.






"Du som läser detta, oavsett om vi pratar ofta eller inte, skriv en kommentar med ditt första minne du kommer att tänka på med dig och mig. När du gjort det kopiera meddelandet till din egen logg. Du kommer att bli förvånad över vad folk minns om dig"

Trafikskolan & jobb

imorse åkte jag ju somsagt till trafikskolan och körde lite, det gick ganska bra. Efteråt var det tänkt att jag skulle plugga teori ett tag men det orkade jag inte så istället åkte jag och jobbade. Det blev väl två timmar eller nått sånt, sopade och tvättade golven. Det behövdes. Sitter hemma hos mormor nu och väntar på att Samuel ska ringa, och sen ska jag och mormor äta mat. Ris och korv blir det idag, riktigt mumsigt tycker jag att det är! Imorgon ska jag och Camilla gå på bio, vi ska se UPP, i 3D. Haha, kommer nog bli jäkligt coolt. Någon som har sett 3D? Jag har aldrig gjort det så det känns faktiskt lite läskigt om jag ska vara ärlig.. Sitter och snackar med jennie också på msn nu, kul är det.
Vi hörs väl senare.







Godmorgon på er!


Sovit gott? ♥


Det har inte jag!
Jag låg och vände och vred mig flera gånger, jag gick verkligen ingen ro till att sova, låg och tänkte på massa annat roligt man kan göra istället. Så kan det gå. Funderade på att gå ut och lägga mig på soffan, men då somnade jag plötsligt tror jag. Vaknade för tjugo minuter sen och ska snart börja göra mig iorning och bege mig mot Kungälv och körskolan. Ska plugga teori idag, segt segt segt.. Ja.



Hittade en väldigt rolig bild på nätet alldeles nyss. Grymt sa grisen!


Det är inte lätt ..



När det är svårt ..







Göteborgsfika!


Idag har jag varit nere i Göteborg och fikat med Marika och Rebecca, det var mysigt. Jag tog mig en varm oboy med massa grädde på, också åt vi mc donalds också, hehe.
Efteråt gick jag och Marika in till HM, där hittade jag en svart snygg klänning som jag köpte, kanske blir bra att ha på nyår? Ikväll blir det tv bara, som vanligt. Men det är rätt skönt ändå. Imorgon ska jag iväg och övningsköra igen, och plugga lite körkortsteori. Gud så skoj.

Godmorgon!


Sitter här inlindad i mormors röda filt och fryser med datan i knät. Härligt. Ska snart resa mig upp, om jag orkar. Och ta på mig mitt ansikte och mina ögon tänkte jag, lite kläder är väl också passande. Ska in till Kungälv och övningsköra. Har inte gjort det på ett tag nu så det ska bli roligt. Efter övningskörningen kanske jag ska träffa Marika och åka in till stan och fika nått gott.


Om blickar kunde döda, skulle jag döda dig direkt!


Kvällsmys

Nu sitter jag och mormor och ser på tv, har varit på kalas hos Marika och det var riktigt mysigt där faktiskt. Vi åt tårta och såg på hennes modellbilder, jättefina! Nu ska jag och mormor snart se på roast på berns, för det har vi missat i två veckor nu.. imorgon blir det körlektion och sen kanske en fika med marika?



Och du trodde att du hade en dålig och tung dag?














Dags för kalas!


Yepp.
Dags för kalas somsagt, snart kommer min morbror och hämtar mig och mormor. Då ska vi bege oss mot Högsbo och fira Marika som fyller 22 idag. Hon börjar bli bra gammal nu, det är inte lätt asså! Ikväll kommer roast på berns med markoolio, det får man bara inte missa!



give me a call I miss you, you know I really do .

Måndag 19e oktober.


Grattis Marika!
Hoppas du får en kanondag med massa grymma presenter!
http://marikahansson.blogspot.com

Idag händer ingenting för min del, gick upp 4 i natt för att följa Samuel till tåget. Så snäll är jag. Gick hem igen för att sova, och hade världens dröm om en jävla idiot.. Somnade iallafall om en stund och nu är jag vaken igen, fast det känns som jag typ är död. För övrigt när jag gick upp klockan fyra så såg jag världens polisjakt härutanför fönstret. Ballt. Haha.  Kollar lite i dagens METRO. Läser om en fotograf som heter Alan sailer, han tar kort på saker som han skjuter med luftgevär. Så himla fräckt!






18 oktober 09


Imorse vaknade jag och Samuel av att klockan ringde vid halv tio, då åt vi frukost och sen stack vi in till Kungälv, han skulle på möte med sin fotbollstränare och då stack jag till Maxi. Kollade på lite smink och nagellack, hittade ett jättesnyggt svart med glitter i. Det måste jag köpa någon dag. Laddade även på mitt busskort idag med 200, det tar slut jäkligt fort. Och det nya systemet är SKIT. Fattar inte hur folk tänker, hur tror dom att det ska funka i längden? Hur ska alla gamla klara det? Och hur ska turisterna göra? Jag fattar ingenting och snart skiter jag i att betala! Snart blir det middag här, köttbullar och potatis tror jag att det blir. Ikväll ska vi in till Göteborg och hälsa på min mormor, vi ska sova över där. Och imorgon ska vi upp klockan fyra igen och jag ska följa samuel till tåget. Man somnar iallafall gött efteråt, härligt. Sitter och lyssnar på en jättefin låt nu:
Medina - Sagoland






Lördag

Sitter nere i mitt rum och ser på när Samuel spelar tvspel, det är inte alls så kul. Ikväll ska vi åka hem till honom och äta massa godis och onyttig skit. Pappa var snäll och handlade massa gott till oss. Så snällt. Jag har precis satt upp min nya sänglampa också. Två månader senare typ. Imorgon ska vi kanske på bio innan Samuel åker igen, om det går någon bra film? Gör det det? Jag har ingen koll längre typ.

With love <3 / Michelle.


Det är dags för fredagsmyyyyys!



Sitter hemma med mamma, pappa, samuel, min kusin john och min morbror dan. Vi har precis ätit middag. Köttfärssås och spaghetti och korvgryta med ris blev det. Det var så gott! Ikväll blir det till att spela FIFA och äta lite godis och sånt. Imorgon ska vi nog iväg och kolla på bio, men först blir det nog en lång och skön sovmorgon! DET BEHÖVS!

Idag fyller Felice 4 år. Älskar dig gumman!
Du är ibland det bästa som någonsin har hänt mig.
Dagen när du föddes var jag som lyckligast.
Du är underbar hjärtat.
Jag kommer alltid finns vid din sida hjärtat.







Hemkommen från Skövde!

Nu är jag äntligen hemma från Skövde, alldeles blöt om fötterna och svinkall. I skövde bodde jag på ett jättefint vadrarhem som låg vid centrum. Iförrgår åt jag och Samuel pizza på en mysig restaurang och sen på kvällen gick vi till Willys och handlade lite mat. Jag hjälpte honom att sy massa saker på någon tröja som han inte kunde. Vi tog en snabb dusch och sedan somnade vi gott. Igår var jag på ett shoppingcenter hela dagen ungefär, jag drack en jättegod caffélatte och åt kladdkaka med grädde. På kvällen när Samuel kom hem gick vi tillbaka till centrum och kollade lite mer och sedan käkade vi på mcdonalds. Väl hemma igen såg vi på mammas pojkar på tv, grymt sa grisen. När jag vaknade imorse tittade jag ut och såg att allt var vitt, det snöade som bara den. Det är verkligen tidigt! Det är inte ens november än. Med gud så mysigt det var med snö, synd bara att jag inte köpte mössan igår som jag tänkte. Den hade behövts när jag väntade på tåget i ca 40 minuter för att tåget var försenat. Ikväll kommer Samuel hem vid 6 och vi ska hem till mig och äta god middag. Nu ska jag nog vila litegrann! Här kommer bilder;










One .

' There are 6,470,818,671 people in the world. Some are running scared. Some are coming home. Some tell lies to make it through the day, others are just now facing the truth. Some are evil men at war with good, and some are good struggling with evil. 6 billion people in the world, 6 billion souls, and sometimes, all you need is one. ' 

Nu är det strax dags att ta på sig skorna och gå mot bussen. Har äntligen packat klart alla mina grejjor, det blev en resväska och min handväska såklart. Har fixat massa musik som jag ska ha på tåget också, det är härligt. Ska nog köpa mig en kaffe latte på tåget med. Mums. Hejdå sålänge!

The things we own


Denna morgonen slår allt - det är -5 ute nu! Det kallar vi "brrr".
Sitter och lyssnar på Takida, har börjat lyssna på dom det senaste nu och dom är faktiskt riktigt grymma, iallafall deras nya låtar. Inte den curly sue, den är SÅ uttjatad. Det är inte okej! Ska snart ta mig en dusch, städa lite och packa iordning det sista. Känns jättekul och spännande. Äntligen!

I'll give my own time,
I'll give my whole life,
I'll give my only light,
Just to heal you,

I, I'll give my own time,
I'll give my whole life,
I'll give my only light,
The things that we owe,


goodnight sweethearts



Tänkte säga godnatt nu, är inte så trött men får gå upp ganska tidigt imorgon.
Ska packa till allra sista innan avresan, för sen bär det av till Skövde.
Känns så spännande att bara åka iväg såhär, men gud så roligt.
Längtar ihjäl mig efter dig, bejb.

Oh, season come and go. Summer turns to snow.


vart tog sommaren vägen?..




Hemmamys!


Sitter hemma hos mamma och pappa nu i vårat mysiga hus och ska snart se på vem vet mest. Mamma och pappa tävlar tydligen så nu jäklar ska jag visa vad jag går för! Imorgon tar jag tåget vid 1, så nu har jag packat massa saker, väskan är redan full men jag är inte ens halvvags i packningen. Hoppas verkligen dom har trådlöst internet i lägenheten jag ska bo i, så jag kan surfa massa. Packade ett par jättegoa varma strumpor också och en filt. Nu är det dags för vem vet mest tävlingen!

Jobbdag


Har jobbat 6 timmar idag, det är duktigt. Drack varm Oboy ett tag, men det var jag värd för det var så himlans kallt. Ringde även runt till typ skövdes 5 hotell och vadrarhem, men ingen hade ett rum ledigt, så jag fick hyra en lägenhet i två nätter. Ska hälsa på Samuel för er som inte förstår det. Det ska bli mysigt, men måste packa asmycket grejjer! Lakan och sån skit, för det hade dom tydligen inte. Det blir inte billigt men det är ändå värt det tycker jag, men det tycker inte alla. Haha. Ska iväg och handla lite grejjer att ha med mig upp, någonting att äta.. någonting att dricka.. lalala.. Japp! Ska åka tåg upp, svindyrt det också. Nu blir det slappa som gäller!

Vintermorgon ..


Brrr!
Jäklar vad kallt det är på morgonen nu. Det har tillochmed varit frost ute i natt.
Känns som att vintern verkligen är påväg hit nu, som att det kanske kommer snö vilken dag som helst, dom visade på vädret igår på tvn att det faktiskt fanns en chans att det skulle komma hit.
Och att bero på vintern så är det bara 71 dagar kvar till självaste julafton. Van man nu tycker om det? Jag tycker julafton är årets bästa dag, men det finns ju även människor som avskyr det. Men julen är så mysigt med allt det fina pyntet, granen, ljusen, och paketen. Och självklart tomten. När jag var mindre firade vi släkt hos min mormor och då hade hon frågat sin granne om han kunde tänka sig att vara tomte, utan att vi barn visste det såklart. Det knackar på dörren och in kommer en jättestor tomte, svart hy, rasta flätor och tomtedräckt. Han var inte bäst på svenska heller, så vi barn började verkligen undra vad som hade hänt. Nu i efterhand var det nog den roligaste tomten någonsin, haha hur skön som helst! Onödigt att sitta och skriva världens roman om jultomten, men jag var tvungen. Iallafall, idag ska jag jobba och jag börjar klockan tio för då kommer nog pappa och hämtar mig. Annars ska jag inte göra någonting idag. Det är skönt!

Måndagskväll



Pratade pecis med Samuel i telefon, jag ska åka upp till honom någon dag och bo där ett tag. Det kommer bli mysigt. Jag vet inte vilket hotell jag ska ta ännu bara, ett hotell har pool och grejjer, så det blir nog det. Men internet är inte det bästa att kolla på, så jag får nog ringa dom och fråga om priser och sånt istället. Nu ska jag strax gå och handla för min mormor och sedan ska vi äta kebabtallrik. Det var ett tag sen nu, en vecka eller något. Hahaha!


Grattis på tvåårsdagen Felix ♥ jag saknar dig!




I lay my love on you ♥








Just a smile and the rain is gone
Can hardly believe it
There's an angel standing next to me
Reaching for my heart

Just a smile and there's no way back
Can hardly believe it
But there's an angel, she's calling me
Reaching for my heart

I know, that I'll be ok now
This time it's real

I lay my love on you
It's all I wanna do
Everytime I breathe I feel brand new
You open up my heart
Show me all your love, and walk right through
As I lay my love on you

I was lost in a lonely place
Could hardly even believe it
Holding on to yesterdays
Far, far too long

Now I believe its ok cause this time it's real

I lay my love on you
It's all I wanna do
Everytime I breathe I feel brand new
You open up my heart
Show me all your love, and walk right through
As I lay my love on you

I never knew that love could fell soo good

Like once in a lifetime
You change my world

I lay my love on you
You make me feel brand new
Show me all your love, and walk right through
As I lay my love on you

I lay my love on you
It's all I wanna do
Everytime I breathe I feel brand new
You open up my heart
Show me all your love, and walk right through
As I lay my love on you

I lay my love on you
You make me feel brand new
You open up my heart
Show me all your love, and walk right through
As I lay my love on you

As I lay my love on you


Update


Kom just på att jag inte har lagt upp några bilder från i lördags.
Två bilder är fler än noll.






Seg måndag.


imorse gick jag upp klockan 4 för att följa med Samuel till centralstationen, det är inte så livat ute vid den tiden om man säger så. Satt nästan helt ensam på spårvagnen och när jag kom hem igen så somnade jag och sen sov jag till halv tolv. Skönt! Idag har jag jobbat lite, åkte och köpte blå färg till en mastkran som jag målar. Fick massa färg i håret och var tvungen att tvätta håret med massa tvål, får väl se om jag fortfarande ser ut som en smurf när det har torkat sen.. Idag händer nog ingenting mer, sitter bara och väntar på att Samuel ska ringa, men det är typ 6 timmar kvar. Det är segt! Får nog sova lite middag om en stund, är dötrött.

Söndag


Igår kollade vi ju som sagt på dino showen, det var spännande och faktiskt mycket bättre än vad jag trodde att den skulle vara. Det såg ut som att dom levde på riktigt. Alla borde se det.. När showen var slut gick vi till Heaven och satte oss i baren en stund, sedan beställde vi en taxi och åkte hem. 500 spänn, det är inte det billigaste sättet att ta sig hem på.. Idag har jag och Samuel bakat chokladmuffins och spelat tvspel, vi åkte till Maxi imorse och köpte fifa10, ett fotbollsspel för er som inte vet det.

Nu har jag precis skickat iväg ett mail till min farfar, jag saknar dig! ♥

Lördag igen..


Då var halkan klar, det gick bra. Jag var skitnervös ibörjan för dom som höll i det skrämde upp oss ganska rejält om allt som kunde hända. Är ändå nöjd med dagen, fast vi kom hem sent. Vid halv 7 tiden mötte Samuel, Mathias och hans flickvän Jennie upp mig på backaplan och vi gick till burger king och åt massa onyttigt, så ovanligt verkligen.. Efter det skulle dom iväg så då tog jag och Samuel bussen hem till honom, vi somnade nästan med en gång. Vi var hur trötta som helst, särskilt jag efter den dagen.. ush. Idag vaknade jag tidigt och eftersom att Samuel ska spela fotboll idag så åkte jag till mormor och slappade, ska vara här till mamma och pappa slutar jobbet och då åker jag med dom hem igen. Ikväll blir det ju walking with dinosaurs på scandinavium. Spännande.

Tidig morgon den 9onde oktober ...

Gääääsp.
Tidig morgon idag. Ska snart ta bussen in till Kungälv för att sedan ta en annan buss till Ljungby, kul att sitta på en buss i 2½ timma. Känns så spännande verkligen. Alla säger att dom vill göra om halkan, att den är det roligaste och massa sånt, men just nu känns det inte alls som något skoj. Och det känns inte alls som att jag kommer tycka att det är roligt. Blä. Har iallafall packat med mig mackor och saft, och min bok.. Så har jag något att göra på bussen. Kommer tillbaka typ 6 ikväll, så var den fredagen förstörd typ. Ska hem till Samuel och mysa bara ikväll, det är iochförsig skönt. Hejdå, önska mig lycka till. Vi hörs väl sen om jag överlever vill säga . <3


Torsdagskväll


Sitter och kollar på mammas pojkar på tv4 nu, det verkar som att det kanske blir ett bra program? Det är första avsnittet idag så det blir spännande. Imorgon ska jag upp typ vid halv 6, eftersom jag ska vara inne i Kungälv vid 7. Ska göra halkan imorgon med körskolan. Är jättenervös. Alla säger att jag inte borde vara det, men hur lätt är det då? Jag blir galen! Ska göra mackor att ha med mig imorgon också. Kommer hem sent imorgon, så där var den dagen förstörd typ ....

Långpromenad..


Idag har jag och min kusin varit på långpromenad till stora staden Göteborg från mormor. Det var blåsigt med fan va duktiga vi var! Köpte kaffe latte och chai latte på espresso house NK. Snart kommer therese och våran lilla syssling Theo hit. Myspys!









Onsdagsmys!


Idag har jag varit med min kusin Marika. Vi började dagen med att gå till mcdonalds och trycka i oss varsinn fet hamburgare och god coca cola, rap! Det kom fram en tant till henne där och började gråta, och sa att hon hade vinkat till Marika. Tanten sa att Marika var jättelik hennes dotter och det var därför hon hade vinkat. Sedan gick hon ut.. Vi vet inte riktigt varför hon började gråta, kanske är hennes dotter död, eller så bara saknade hon henne väldigt mycket. Jobbigt för henne att det inte var hennes dotter, stackarn..

När vi gick från mcdonalds hem till mormor så gick vi förbi ett kastanjeträd och plockade kastanjer, vi fyllde hela min luva med dom och det kändes lite konstigt att gå faktiskt. Väl hemma tog vi fram hammare och spik och spikade hål i dom och gjorde två halsband. Coola. Inte alla som har sånna asså! Kanske blir det nya modet nu. När vi var klara gick vi och handlade mat på willys, och onsdagsmys, eftersom det inte är fredag idag så fick det bli det istället. Chips, dip, drickor och en godispåse. Mums!

Mormor har gjort äppelmos och hon behövde burkar att ha det i, så vi gick till två pizzerior och frågade om vi kunde köpa sånna. På första pizzerian fick vi bara 3 stycken och vi betalade tio kronor för dom, men på det andra stället fick vi 5 stycken gratis. Så bra alltså! Nu sitter vi i soffan och har tryckt i oss nästan hela godispåsen och kollar på vem vet mest. Ska se på efterlyst ikväll, och bonde söker fru.

Här kommer lite störda bilder ifrån dagen!











Shopping!


Ibland är jag nog gjord av pengar.
Här kommer några bilder av det jag köpte igår, tröjan är lila, men den ser ut att våra blå på bilderna ..









mina nya gråa leggins, stickade och mysigt.

7 okt.

Godmorgon.
Eller godmorgon kanske det inte är? Det är typ snart kväll igen, haha.
Sitter och pratar med Camilla och Jennie på msn.
Till helgen ska vi nog få tummarna ur våra rövar och träffas en stund, om allt blir som det ska och om alla har tid, som vi såklart hoppas. Och imorgon ska jag träffa Camilla inne i Göteborg och fika. Myspys. Jag ville gått på bio idag, men det blev inte så.. Får göra det nästa vecka istället. Om en stund kommer min kusin Marika hit, vi ska läsa och slappa, som vanligt.. säkert blir det någon onyttig mat också. Funderar på om jag ska gå och ta lite kort på mina nya kläder och lägga upp här på bloggen? Men orkar nog inte det.


det sägs att tiden läker alla sår,
men hinner såren läka innan din tid tar slut?

Goodnight sweethearts .

Har kollat på Andra Avenyn nu, som alltid på tisdagar.
Ett grymt program, ni som inte har sett det - se det!


I don't care if Monday's blue
Tuesday's grey and Wednesday too
Thursday I don't care about you
It's Friday, I'm in love

Monday you can fall apart
Tuesday, Wednesday break my heart
Oh, Thursday doesn't even start
It's Friday I'm in love

Saturday, wait
And Sunday always comes too late
But Friday, never hesitate...

I don't care if Mondays black
Tuesday, Wednesday - heart attack
Thursday, never looking back
It's Friday, I'm in love

Monday, you can hold your head
Tuesday, Wednesday stay in bed
Or Thursday - watch the walls instead
It's Friday, I'm in love

Saturday, wait
And Sunday always comes too late
But Friday, never hesitate...

Dressed up to the eyes
It's a wonderful surprise
To see your shoes and your spirits rise
Throwing out your frown
And just smiling at the sound
And as sleek as a sheik
Spinning round and round
Always take a big bite
It's such a gorgeous sight
To see you eat in the middle of the night
You can never get enough
Enough of this stuff
It's Friday, I'm in love

I don't care if Monday's blue
Tuesday's grey and Wednesday too
Thursday I don't care about you
It's Friday, I'm in love

Monday you can fall apart
Tuesday, Wednesday break my heart
Thursday doesn't even start
It's Friday I'm in love


GLÖM DINA BEKYMMER, IMORGON KOMMER NYA.

Shopping, jobb & kinamat!


Gick och mötte Caroline imorse och vi kollade i massa affärer inne i Nordstan, jag köpte en jättesnygg lila stickad tröja med knappar på, ett par gråa stickade leggins och trosor. Himla fint alltihop. Får ta en bild och lägga in senare, (orkar verkligen inte nu!) Efter en stund när vi hade kollat i affärer så gick vi till Kinarestaurangen och käkade buffé, snacka om att man blir mätt efter det. Herregud, kunde knappt röra på mig om man säger så! Efter våran shoppingrunda åkte jag och jobbade, bara en timma och sen satt jag vid facebook och gjorde ingenting typ. Gick till willys och köpte en bok som heter 'bedragen' av Katerina janouch (JA hon heter katerina och inte katarina). Får hoppas att den är bra så jag kan gotta mig med den i veckan. Nu ska jag och min mormor se på vem vet mest på tvn. Härligt.



walking with dinosaurs



På lördag ska jag, Samuel, mamma och pappa se på walking with dinosaurs i scandinavium. Det ska bli väldigt kul men samtidigt lite läskigt. Känner mig stolt som klarade av att boka biljetterna helt själv via internet, och mitt nya visa kort! 1700 kronor fattigare idag, men får hoppas pappa är snäll och fyller på det..

Nu har jag precis duschat och ska iväg och möta Caroline vid 12tiden, så nu ska jag strax klä på mig och sminka mig. Funderar på om jag ska ha mina nya stövlar idag? Det är kanske jobbigt? Tänk om jag får skoskav? Vilket Ilandsproblem isåfall!


Goodnight sweethearts.


Har kollat på sveriges fulsaste hem nu, och strax blir det svenska hollywoodfruar. Det går många konstiga program nu alltså. Imorgon ska jag möta Caroline vid tåget vid typ tolv och sedan ska vi ta en shoppingrunda och kanske ta en liten fika. Vet inte om jag ska ha mina nya stövlar på mig, kanske får skoskav? Får inte hoppas det. Får se hur vädret är imorgon och sånt. Ska snart sova också, det känns i ögonen hur trött jag är och det är inte okej..

Goodnight sweethearts -

and I need you more than ever ..



And I need you now tonight
And I need you more than ever
And if you'll only hold me tight
We'll be holding on forever
And we'll only be making it right
Cause we'll never be wrong together
We can take it to the end of the line
Your love is like a shadow on me all of the time
I don't know what to do and I'm always in the dark
We're living in a powder keg and giving off sparks
I really need you tonight
Forever's gonna start tonight
Forever's gonna start tonight



Sushi!


Ligger i sängen hemma hos min mormor nu. Jag och min kusin var nere på backaplan och köpte mina stövlar och kollade även runt i lite andra affärer. Mycket snygga kläder och smycken finns det nu och det gillar vi ju såklart! När vi kom hem stack vi ner och käkade sushi. Jag åt kycklingspett men det smakade inte så bra som det gjorde en annan gång, som tur var jag köpte jag en sak med advokado på också, så det åt jag. Nu ligger i somsagt i sängen, Marika löser korsord och jag gör ingenting, smsar lite med min älskling bara..








Stöveljakt


Jaha, då har man varit på stöveljakt nu då eller vad man ska kalla det. Igår var jag på skopunkten för att jag skulle prova dom stövlarna som jag ville ha men då hade dom ju inte min storlek sa dom. Idag ringde jag dom och frågade om dom skulle få in nya men det skulle dom inte, så dom sa åt mig att ringa dom andra affärerna. Jag ringde till Kungsbacka, Kållered och Partille och alla dom sa att Backaplan visst hade kvar 4 stycken i min storlek, så jag ringde tillbaka och då sa tjejen att hon hade kollat fel. Blir så trött på det! Men nu har jag iallafall lagt undan dom och ska snart ner och köpa dom med min kusin Marika. Äntligen! Blir så trött på sånthär.. suck.. har hunnit jobba en liten stund idag också, typ två timmar. Några spänn rikare igen.


5 oktober


ush va tiden går fort, kan inte förstå att det redan är oktober. Idag ska jag jobba igen, det känns gött. Fast vädret ute är skit men det spelar ingen roll. Igår var jag på skopunkten och skulle prova dom där stövlarna jag ska köpa, dom fanns i storlek 38 och 40, när jag ska ha 39. Sånt blir man så pissed off på. Är förövrigt jävligt irriterad på en tjej som visar sig vara någon helt annan efter 8 år, hur fan kan man ens komma på tanken att göra något sånt som du?


4 oktober


Då var det söndag igen. Dessa jävla söndagar. Orkar inte med dom.
Sitter i tvsoffan nu och ska strax kolla på ensam mamma söker. Det är det enda som är bra med söndagar, att det är på tv. Dricker saft också, och är sugen på godis. Med kom med nåt nytt? Alltså inte godis, utan nått nytt från mig. Jag är alltid sugen på godis. Haha. Samuel åkte tillbaka till helvettet idag och jag följde han till centralen, och jäklar var det regnade, jävla skitväder. På lördag ska vi gå på "walking with dinosaurs" i Scandinavium, det känns lite läskigt.. Men det blir nog kul ändå. Jag köpte en dataväska idag med, en rosa. Skitsöt!



Lördagkväll

Sitter hemma i min säng och lyssnar på musik, tvättar min vinterjacka och bara myser. Har ätit tacos med familjen och älsklingen. Har börjat tycka mindre om tacos sedan jag mydde en gång för att jag var magsjuk.. Läste min nya veckorevyn nu också. Varje vecka har dom en fråga som dom frågar redaktionen och denna veckan var det; Vilken kändis skulle du vilja ge en kram? Och en tjej svarade Zac efron, och jag håller helt med, det kan fan inte vara lätt att vara så snygg som han är. Jag säger helt klart inte nej till honom!







Nu kommer snart körslaget och det ska jag kolla på, för jag har hört att caroline af ugglas ska vara med där, hahaha. Hon är speciell den tjejen, visst hon har bra röst och bra texter, men hur fan är tjejen skapad? Hon och Tomas dileva hade passat perfekt om man säger så, herregud...
Var i stan förut och bytte samuels tröja till en storlek större och imorgon ska vi nog in till stan igen så jag får kolla in mina stövlar som jag har tänkt att köpa? Jag ska nog köpa mig en dataväska också, för det är på tiden nu.. Har haft denna datan ett tag nu och det är ju bra att jag är rädd om den, med tanke på dom tusen den kostade...


3 oktober


Igårkväll mötte jag upp Samuel på backaplan, eller rättare sagt jag gick på bussen som han satt på också åkte vi hem till honom. När vi kom hem så hade hans mamma fått stopp på bilen så vi fick putta den och jag fick styra, vi fick den tyvärr inte hela vägen fram till deras hus, men iallafall lite närmare. På kvällen såg vi på dobidoo hur det ni stavas, och så åt vi kött, potatis och god sås! Idag ska vi ner till Göteborg och byta en tröja som Samuel köpte, och jag ska nog få mig ett par fräcka trosor ifrån http://shop.ifkgoteborg.se/ .
Ikväll ska vi hem till mig och nog antagligen äta någon go middag och se på nåt skoj på tv om det kommer något. Är det nåt bra på tv idag förresten?


Dum spiro, spero -- "Så länge jag andas, hoppas jag"

2oktober.


Hemma från jobbet nu, några spänn rikare. Kanonbra! Har duschat och sminka mig, ska iväg och möta älsklingen på centralen sedan, myspys. Vi hörs ikväll!



Don't promise me for ever,
Just love me day by day.
No one knows the future,
We're young, but that's OK.
'Cause you'll always be a part of me,
Whatever life will bring.


Den rosa månaden.

Igår började årets mest rosa månad som stöd för bröstcancerfonden. Får sätta mina rosa band på min jacka idag och fuderar även på om jag ska köpa ett armband som finns på guldfynd som är rosa och har ett hjärta på sig.

Ska börja jobba vid tio idag igen, och det bästa med idag är att det är fredag och då kommer äntligen min älskling hem, vi ska hem till honom idag och kolla på film och käka middag. Som vanligt blir det, och det är bara så mysigt asså. Imorgon skulle vi varit på fotboll, men den blev inställd så det blir kanske en shoppingdag? Behöver ju nya stövlar.


Jobbar dag.


Jag jobbade från 10 till 3 idag, det var en soft och härlig dag, med mer pengar in på kontot. När jag jobbade kom polisen och hade övningar med sina bilar så då passade jag på att ta lite kort på dom, sedan kom det världens ösregn! Gick till backaplan en sväng efter jobbet och köpte ett jättesnyggt armband, jag hade redan dom fast vita, så nu var jag ju såklart tvungen att köpa dom svarta också. Har köpt nya veckorevyn idag, ska mysa med den ikväll. Ska hem en sväng och städa mitt rum nu..













Stövlar

Är dessa snygga?


Hög Stövel från Skopunkten.com

1 oktober


jahopp, då var det första oktober redan då, det är inte nådigt vad tiden går fort! Tog studenten för fyra månader sedan redan och minns det som det var igår, har inte riktigt fattat än att det är slut. Idag ska jag iväg och jobba klockan tio och sedan ska jag hem och städa mitt rum har pappa sagt, det ser förjävligt ut om jag minns rätt. Det har regnat här i natt så det  har nog inte varit så mycket frost, men det var det igår. Och jäklar va kallt det var! Tur att man har sin nya halsduk, får införskaffa mig nya skor och en jacka bara nu när lönen har kommit.