just can't get enough


Cuz' it's true,.. I'm nothing without you..!



Då var första försöket gjort att sova innan jobbet i natt, lyckades iallafall somna någon timma, nu ligger jag i sängen och funderar på vad jag ska äta, och hur jag ska kunna somna ikväll. Så svårt att ställa om dygnet. Utbildningen förut på jobbet gick bra, handlade om service och fick väldigt bra nyheter gällande hotellet, roligt!

saknar dig så det gör ont.

on my way to work again


midnight workin' hard ..

Blev jobb igår 17 till ca 02.30, det gick bra och sen tog Ida över och jobbade resten. Och jag är uppe med tuppen såklart efter tre timmars sömn. Ska iväg på utbildning på jobbet, känns sådär men måste göras. Är såå trött. Menmen, får se hur det blir med jobb sen, antagligen blir det natten.

Fina kollegeor man har som gör räksallad till nattamat :)




I set fire to the rain

Vaknade vid tolv idag av att min kollega ringde och undrade om jag kunde jobba 14.30-22.30..men eftersom min kollega som jobbar natt är sjuk ska jag jobba från 17-02 sen kommer Ida och löser av mig.. blir nog bra.. sen blir det nog jobba natt som gäller imorgon. Får se :) puss

I can't stop thinking ..

Jag tänker alldeles för mycket, kan inte sova nu. Ligger och bara tänker på allt, mest på jobbet. På allt som ska göras, på allt jag inte hinner med, på allt jag vill göra. Och på allt jag vill göra med mitt liv. Tiden bara springer iväg och jag står still - det är så det känns nu. Två steg framåt och ett tillbaks. Men jag älskar mitt liv ändå. Och jag älskar alla runt mig. Näe, men nu blir det att sova, imorgon blir det en dag med kanske jobb, simning, myskväll? Ja, det kan bli hur som helst.


Patrick, du lyser upp mitt liv!

påväg hem från bion och ett besök hos mormor.


biomys


En liten promenad tillsammans med min älskling




Världens finaste <3














Jag och Patrick gick en promenad förut för att hälsa på geten men tyvärr dök han inte upp, men vi hade en mysig stund iallafall! :)

every picture tells a beautiful story





Igår hade jag och Caroline förstaadventsmys på jobbet, det var ganska lugnt och inte så många incheckningar. En del walk in, för att dom inte vågade åka hem i stormen, vilken är fullt förståligt så som det blåste. Vi bjöd iallafall fåtalet gäster på hotellet med glögg och pepparkakor. Hade ett gäng killar från Skottland som blev väldigt förtjusta i "skjöllgen". Haha. Efter jobbet körde jag hem Caroline för alla bussarna var inställda pga stormen, ush.. Det hade vällt ett par träd på vägen hem och vi hade ingen ström, men nu är den äntligen tillbaka. Ska njuta av min lediga dag tillsammans med Patrick nu, puss!

Baby,.. all iI want for christmas is you ...







Har precis adventpysslat hemma, nu blir det att åka till jobbet och ha lite adventsmys en kväll som denna tillsammans med Caroline, hoppas att stormen håller sig borta och att det inte blir strömavbrott... puss!

när du tror att en dröm är omöjlig att slå in, då händer det plötsligt. I love you more then everything!



I heard that your dreams came true. Guess she gave you things I didn't give to you.


Nu har min älskling äääntligen kommit hem från jobbet, ska bli så underbart att somna tillsammans idag! Puss


8 - Ett ögonblick

Det var en kväll i Augusti när jag träffade Patrick. Vi möttes i Kungälv och gick upp till världens finaste utsiktsplats, såg ut över Kungälv och all gatubelysning, alla bilar som körde förbi. Vi kollade på fästningen som var hur fin som helst, vi såg tillochmed till Angered. Minns hur kallt det var, men ändå hur underbart allt var. Det jag aldrig trodde skulle hända, det hände faktiskt. Han la sin arm om mig och gav mig en puss på kinden. Har aldrig varit så lycklig innan! 




Jag älskar dig Patrick, tack för alla underbara stunder jag får dela tillsammans med dig!

And you learn,.. when we feel now isn't pain, just a scent of it is enought, blinding me with grace




Julmys!

Har pyntat lite jul på jobbet nu, granen kom igår och nu är den pyntad och fin! Känns så himla mysigt att jobba när det är en fin gran där! Jobbade igår kväll från halv tre till halv elva och sen åkte jag hem och la mig, började sju imorse igen och jobbade till tre. Nu är jag verkligen helt slut..

Har varit och handlat en adventstjärna med mamma som jag ska hänga upp i mitt lilla fönster i rummet. Nu sitter jag och dricker glögg och verkar på mat, det blir en av mina favoriträtter idag, Lax! Åh, så gott det kommer bli. Ska ner och städa lite i mitt rum sen, och ikväll kommer Patrick, som jag längtar! Nä, nu blir det lite adventsmys med familjen ♥







When I Walk Away I'm Always Coming Back To You

Då var det dags för frukost då, ett stort glas O'boy och goda mackor. Det var en bra dag på jobbet igår tillsammans med Caroline, och idag blir det hon och jag som styr igen. Kommer nog gå bra! Sov hemma hos Patrick natten tills idag, man märker verkligen skillnad på hans lilla säng och min stooora, känner mig helt mörbultad idag, haha.


Cause when you’re feeling down
I’ll always be the one who will keep on coming back to you <3


When love takes over

Kan verkligen inte få honom ur mina tankar, hela tiden finns han i mitt huvud och i mitt hjärta. Jag älskar honom så sjukt jävla mycket, så mycket att jag inte trodde det var möjligt att älska någon. Jag är så sjukt kär. Och känslan är såå underbar! Han är det första jag tänker på när jag öppnar ögonen på morgonen, och det sista jag tänker på innan jag somnar. Det bästa jag vet är att komma hem från jobbet och somna i hans armar. Jag känner mig så trygg i hans närhet, det finns inga ord. Fyfan vad jag låter äckligt gullig nu, men detta är verkligen kärlek.
Glöm aldrig att jag älskar dig Patrick, vad som än händer. Du har den största platsen i mitt hjärta! ♥


Håll hårt i din goda vän för där ute finns det gott om ormar..

Sitter och pratar med min finaste Patrick nu ♥
Saknar honom såå mycket, han är verkligen mitt allt!
Nu blir det en dusch och sen ska jag göra mig i ordning för jobb, jobbar 14.30-22.30 idag med Caroline, en ny tjej på jobbet, ska bli kul! :)

Simple Plan

Wooho, äntligen har biljetterna till Simple Plan släppts. Sitter och fixar och trixar nu, i April åker jag och Malin upp till Stockholm igen och har det mys! Så nu blir det att leta efter hotell och sånt annat skoj. Kommer bli grymt!


det bor en ängel i mitt rum



true love never ends



Jag älskar dig Patrick, över allt annat!
Är så otroligt glad över att det äntligen är vi nu, att drömmen faktiskt slog in. Det är en obeskrivlig känsla och jag tror inte att jag har förstått än, att det verkligen är på riktigt. Det är på riktigt nu. Det är nu allt börjar, Du och Jag. Det är så otroligt jävla underbart, jag har inga ord ens att förklara i närheten av hur mycket jag älskar dig.

♥♥♥♥♥♥♥

What hurts the most?


7 - Min bästa vän

Detta är så svårt, för jag har många bra vänner, ingen som är bättre än någon annan..

Malin
Jag och Malin och jag har känt varann i 8 år, snart 9. Tiden går så jäkla fort.. Hon är verkligen den bästa vännen man kan tänka sig, hon finns alltid nära och går att prata om precis allting, det är så himla skönt. Tråkigt att vi inte hinner ses så mycket bara, men känns som om det håller på att ändras nu? Det är härligt. Kan inte förstå vart 8 år tagit vägen? Kändes som igår när vi sågs första dagen i skolan, minns tillochmed att hon hade rosa tröja på sig, haha knäppt jag vet.

Rebecca
Vi lärde känna varann på högstadiet och umgicks ganska mycket, vi var verkligen bästa bästa vänner. Det gick inte ens att tänka tanken utan varandra. Men då kom chocken ändå, att hon skulle flytta. Åthelvette bort. Så hon flyttade till Sunne tillsammans med sin familj.. Vi träffades efter det kanske en gång om året, inte ens det.. Bara när hon kom ner och hälsade på. Nu bor hon tillsammans med sin kille i Stockaryd som ligger i småland och sist vi träffades var i somras. Men hoppas fortfarande att allt ska bli som det var en gång, att hon finns här med mig.. För gud vad jag saknar våran tid..

Caroline

Min lilla knäppis. Haha, vi hade så jäkla mycket roligt i gymnasiet, det var där vi lärde känna varann, på en engelskalektion.. För att vi båda var lika kassa på det, haha. Sen den dagen gick det inte att slita oss isär, vi var verkligen med varandra hela tiden i skolan, gick alltid och köpte massa gott på rasterna och tjötade massa massa massa skit om alla andra som inte var lika coola som vi var. Tyvärr hinner vi inte ses så mycket just nu eftersom båda jobbar så mycket, men får hoppas att det blir ändring på det snart!

Jannike
Vi har alltid haft så mycket gemensamt, kommer aldrig glömma när vi tältade på ett läger första gången. Vi låg och pratade såntdär typiskt tjejsnack hela natten om massa killar, och sen gick vi ner till stranden och kollade när killarna i klassen badade, så himla mysigt! Låg uppe hela natten och bara skrattade, helt galet. Vi har exakt samma humor och jag tror vi tänker i stort sett lika i precis allting. Hon är världens finaste tjej och vän! Vi två kan prata om precis allting, så underbart!

Pontus
Han vet precis allt om mig, men det är inte så konstigt efter ett förhållande på nästan 4 år, och en vänskap på över 10 år. Tyvärr så går ju denna vänskapen upp och ner och det är inte alltid vi är vänner direkt, vi har våra mörka sidor även vi! Men han är iallafall den personen jag vet som alltid kommer finnas för mig, vad som än händer. Svårt att tänka mig hur allt skulle vara utan honom.

Puss på er mina goingar! Och ni som inte står med här, ta inte illa upp för ni vet också vad ni betyder sötnosar <3

with me


Mitt nya örhänge som jag köpte förut, Guldfynd by Kenza, snyggt va?
Ligger i sängen nu och dricker julmust, kom nyss hem efter en sväng hos mormor. Ska njuta av mina sista timmars ledighet nu, blir nog att se på en film. Puss!

22 November


Goodmorning sunshines!
Hur mår ni såhär tisdagmorgon? Med mig är det bara bra, synd bara att jag inte kunde somna om när Patrick gick till jobbet för en stund sen. Var nog för att jag blev sugen på kaffe och för att jag hörde att pappa höll på att göra kaffe. Så har precis druckit upp mitt kaffe och sitter i soffan bredvid mamma och kollar lite på tv. Mysig morgon!

sweet dreams

Nu blir det natten efter en kväll med massa mys, var hemma hos Malin och käkade kanelbullar förut och snackade tjejsnack. Så himla härligt att bara ses och prata massa ♥ Hon är verkligen guld värd!


You're the owner of my heart


Lockat håret typ hela morgonen, helt slut nu, haha. Ska åka och hälsa på mamma en stund, i eftermiddag kommer min älskling hit, som jag har saknat honom.. Det är sjukt hur man kan sakna någon så jäkla mycket på bara 7 timmar... Puss på er.

21 November

Finns det någon bättre känsla att vakna av en puss på pannan på morgonen? Så himla mysigt ♥ Sen är det ännu bättre att bara somna om när Patrick ska gå till jobbet, haha. Vaknade vid halv tio på tvären i min nya 1,60 säng. Livet är föööör gött ibland. Idag ska jag inte göra mycket.. njuta av att vara ledig, ska bara göra tråkiga grejjer tror jag, typ städa och tvätta. I eftermiddag ska jag på utbildning på jobbet med, service@scandic heter den, faktiskt ritkigt intressant!

Nattinatti



Ligger och myser med Patrick i min stora goa säng. Så jävla go e den! Härligt med nybäddat också. Ska snart se på en film och bara mysa, igår såg vi på karate kid, den filmen har nog aldrig varit så bra innan, haha. Nä, men godnatt på er, puss.

20 November

Sitter hemma hos Patrick nu och kollar på massa töntiga youtubeklipp.. Har nyss ätit middag. Jobbade från 9-14 idag, 200 ut, svinmycket att göra, men det fixxade sig. Åt jättegod kyckling och pasta till lunch, rätt gött att alltid få god hotellmat när man jobbar, eller få och få.. Får ju betala, men lätt värt det. Ska fortsätta föra över lite bilder till min nya data nu, skriver kanske mer senare ikväll, puss!

6 - Min dag

Började med Kaffe & Varm O'boy på sängen med min älskling. Kollade på Jersey shore och käkade lite godis. Gick inte upp ur sängen förren klockan var efter tolv, härligt! Åkte till Göteborg och köpte ny data gjorde vi med, äntligen. Och oj så snabb den är jämfört med den gamla :D Åkte med Patrick in till Kungälv förut och köpte pizza också som vi åt med min familj, och sen åkte vi till Patrick. Sitter och för över massa grejjer mellan mina datorer nu och kollar på när älsklingen spelar sitt nya tvspel. Dagen har helt klart varit väldigt bra, hela helgen har varit underbar! Imorgon blir det jobb mellan 9-13, ett kort checkout pass :)

19 November


bästa två månaderna i mitt liv ♥

Det finns inga ord


När kärleken är som störst


mysig ikväll

Sitter hemma hos mormor och har myskväll med pizza & bingolottos jubileumskväll.. kan det bli bättre? Ja, för snart får jag träffa Patrick igen <3

I melt with you



Vad gör ni en eftermiddag som denna? Själv ligger jag i sängen och försöker äta upp det sista godiset, fast det inte ens ät gott. Kom precis hem från mormor, var på systemet för henne och nu väntar jag bara på att Patrick ska komma hit en stund. Ikväll ska jag nog åka till mormor igen, hon undrade om jag ville spela bingolotto med henne, mysigt! Så det blir en myskväll hos mormor ikväll, till ungefär tio, sen hem och träffa Patrick och sova. För imorgon ska vi upp tidigt och åka till Ullared, ska bli så kul! :) Shoppa massa julklappar och skit. Nä, nu ska jag fortsätta lyssna på "vart ligger landet där man böjer bananerna", haha. Puss på er.

P♥M


17 November

Sitter hemma hos Patrick och dricker honungsvatten som han har gjort till mig nu, mot halsen. Båda håller på att bli sjuka, det suger lite smått.. Kom nyss från Läkaren och ska tillbaka igen i December, en hel jävla månad.. Snart blir det nog lite frukost och efter det ska vi leta fram kläder till Patrick som ska på begravning idag, stackarn ♥. Blir nog en tripp till mormor sen, lovade henne att köpa lite vin.. och ikväll kanske träffa Louice om det blir nån tid över.



min älskling har ett hjärta av guld.

5 - Vad är kärlek?

Kärlek för mig är min familj, mina vänner och min älskade Patrick ♥












I can't help...

- falling inlove with you


4 - Det här åt jag idag

Började dagen med att slänga i mig en macka innan jag stack till jobbet imorse vid halv sex, när vi hade checkat ut dom flesta så blev det frukostbuffé på jobbet. Inte direkt buffé, men allt som finns på en hotellfrukost. Helt okej att äta det varje dag faktiskt.. Efter frukosten åt jag en klementin och sen vid lunch åt jag torsk, sallad och knäckebröd. Var på IKEA med bästa Malin förut, då var jag sugen på en kladdkaka, så köpte kladdkaka och en negerboll, nu ska jag väl ändå inte äta mer idag känns det som?

Så kul för er alla, nu vet ni exakt vad jag har i min mage idag, haha.


Han har bränt alla tänkbara broar, han har sänkt alla möjliga skepp


3 - Mina föräldrar

Vart börjar man detta då? Hm...
Min mamma heter Lotta och är 51 år (läs 27 så blir hon jätteglad) eller hur mamma? Hon har bimboblond hårfärg, det säger mormor iallafall. Hon tycker om att pyssla i trädgården som dom flesta mammor, hon är livrädd för allt som är mindre än henne typ spindlar, möss, grodor, maskar och allt sånt.. Ibland gillar hon att shoppa också, när jag drar med henne, men man får förbereda henne i typ två veckor innan det går. Haha, men hon är världens bästa mamma ♥ Och över till pappa då, han heter Thomas och är 49 år, eller 48. Han vet faktiskt inte själv, haha. Han tycker om allt som brummar, och alla leksaker, och all onödig skit. Jag tror han typ har tio olika radiostyrda bilar. Han är en sån pappa som tycker om att grejja med allt, och han är bäst på att laga mat! Jag älskar mina föräldrar, nir är bäst!


we must stand together

Känns skönt att ha satt på vinterdäck på bilen nu, pappa hjälpte mig igår och sen åkte vi och köpte pizza. Åkte ut till garaget och min älskling på kvällen och pillade lite med bilarna, fixade det sista på min bas och sånt, sen åkte vi hem och käkade chokladpudding och kollade på jersey shore. Så himla bra kväll. Tog ut mina läkörhängen igår med och satte i nya, är så nöjd. Blev skitbra! Haha, vad jätterädd när jag skulle ta ut dom men det var inte så farligt som jag trodde. Hade nog lite traumatiska tankar sen jag var liten, haha.

Var på Biltema med Patrick förut med, köpte lite grejjer och sen åkte vi hem och åt frukost. Nu väntar vi bara på att tiden ska gå så vi ska åka och jobba. Ikväll jobbar jag till elva tillsammans med Caty och en praktikant, blir spännande.


12 November

Gud va tiden rinner iväg! Kan inte förstå hur det redan kan vara 12 November? Vaknade imorse bredvid min älskling och vi åkte ut till garaget tillsammans för att kolla så bilen stod kvar efter hans konstiga dröm. Haha, vi har alltid massa konstiga drömma faktiskt. Tur att alla inte går i uppfyllse bara! Så dagen idag började somsagt så, och efter det åkte vi till Netonnet och bytte Patricks stereo som inte verkar vilja samarbeta med honom ;) Sen var det dags för lite jobb. Har precis checkat in en sportgrupp och nu blir det till att plocka lite disk, sen hem till Patrick ikväll ♥. Imorn blir det jobb 7-15 igen! :D


111111

Ja, för er som har missat det så var det ju 111111 igår, det gick inte att missa på jobbet iallafall.
Och hade en grymt bra kväll förövrigt :)










sweet dreams are made of this

Hemma hos min älskling efter lyckad kväll på jobbet. Nu blir det natten, puss

sömnlös natt? ..

Ja, blir det verkligen någon sömn denna natten? Ligger bara och tänker på allt. Tankarna snurrar åt alla håll, jag har ingenaning, men jag kan verkligen inte sova. Allt känns bara så jävla konstigt. Har ont i magen, känner mig sjuk, samtidigt som jag känner en enorm saknad av någon jag inte ens vet vem det är, och på allt detta är jag sjukt rädd. Sjukt rädd att förlora det jag håller närmst om mitt hjärta. Man ska vara så jävla glad för det man har, för en dag är det tillslut borta, när man som minst anar det. Vet inte vad detta är för inlägg egentligen, vill och måste bara skriva av mig. Hoppas jag någongång kommer somna...




Fullt ös idag.

Idag har tänkte jag ha en slappdag, men nej då så blev det verkligen inte. Åkte till mormor imorse och överraskade henne på jobbet, sen hem och duschade. Och vid fyratiden åkte jag till Patricks jobb och sen åkte vi hem till Niklas. Åkte i hans svinsnygga (läs rötna) volvo 740 in till stan och köpte ett spel till honom, sedan var vi på biltema och köpte tärningar till deras bilar och efter det till Netonnet för att köpa en bilstereo. Efter det käkade vi kebab :) Nu ligger vi bara och myser järnet.. Kan verkligen inte bli lyckligare än detta nu! ♥


give me everything




Cinema

I could watch you for a lifetime
You’re my favourite movie
A thousand endings
You mean everything to me
I never know what’s coming
... Forever fascinated
Hope you don’t stop running
To me cause I’ll always be waiting


Jag älskar dig Patrick


2 - Min första kärlek

Ja, när börjar man räkna den första kärleken egentligen? Antar att det är när man först känner att man verkligen älskar någon och då var min första kärlek Pontus. När vi var små var vi förskolekompisar och träffades ibland efter skolan, vi var på kalas hos varann och hade några gemensamma kompisar. Det var så det började, genom våra kompisar. Min bäsa kompis Elin var storasyster till Pontus bästa kompis Johan. Vi var på badhus tillsammans, vi hittade på massa roligt ihop. Det var en tid som var både upp och ner, mycket tårar och mycket skratt. Vi var tillsammans i lite mer än 3 år och var med varandra i stort sett varje stund vi hade möjlighet. Men ja, vad ska man säga? All kärlek varar ju inte föralltid och inte heller den. Det var nog inte svårare än det att vi faktiskt växte ifrån varann. Men han var min allra första kärlek och han har självklart fortfarande en stor plats i mitt hjärta.


1 - Om mig

Ja, då ska vi se vart vi ska börja då. För er som inte vet det så heter jag Michelle och är 20 år gammal, bor i en liten håla utanför Kungälv (som inte heller är världens största stad kanske ska tilläggas?). Här har jag bott sen jag var fem år, och innan dess bodde jag på Säro som ligger i Halland. Bor tillsammans med mamma, pappa & min katt. Jobbar som hotellreceptionist på Scandic i Göteborg där jag trivs superbra, världens finaste kollegor! På fritiden gillar jag som alla andra tjejer att vara med mina kompisar och shoppa, och bio är mysigt också så det får vi inte glömma.. Och det viktigaste av allt, utan Patrick vore jag inte mig själv, han är den finaste killen jag någonsin mött! ♥ & det bästa av allt - han är min, bara min! Ja, det var väl det, är det nåt mer ni undrar så är det bara att fråga, svarar på det mesta :)


.v.

Varför inte köra på en sånhär grej igen då?

Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick

fixar i rummet..


Äääntligen köpt en ny säng, 1.60, fan så gött! Ligger och slappar järnet nu, har städat rummet hela dagen förutom att jag var på IKEA en sväng imorse och köpte sängen med pappa. Hade det jättebra i Danmark med mamma också, badade massa, drack massa goda drinkar och bara slappade. Så gött! Dags att åka och handla och slänga lite skräp med pappa nu, pöss

Scandic the reef resort


Packar inför en..

.. tripp till Danmark med mamma! ♥
Gav ju somsagt mamma och mig själv en liten minisemester till Danmark idag, vi ska bo på Scandic the reef i Fredrikshamn och bada och bara ha det gott, så nu sitter vi och dricker kaffe och ska snart börja packa, sen väcka pappa som får köra oss till färjan. Kommer bli så konstigt att sova utan Patrick i natt.. Menmen, vi ses ju imorgon igen! <3 Hörs senare, puss.

 


3 November

♥ Grattis på födelsedagen mamma! :)
Ja, som ni ser fyller min kära mamma år idag och jag gav henne en liten resa till Danmark över helgen, vi ska bo på Scandic the reef i Fredrikshamn och bara gotta oss och bada, ser verkligen fram emot det, ska bli så himla mysigt.. Sitter på hennes jobb nu och har precis tryckt i mig lite kebab, gottigott.. Längtar till ikväll då jag får träffa Patrick igen <3 men först jobb 14.30-22.30 med Carolainne, ikväll kommer Angereds boxningsklubb till oss :D

Time for work

jepp, dags att åka till jobbet om en liten liten stund, ikväll blir det nog fullt ös. Ska även ha lite Halloweenpyssel för gästerna och alla barn ska få ansiktsmålning, så himla gulligt!

2 November

KUL att min data är typ stendöd och inte laddar... skriver från pappas data nu, dags för lite frukost och sen jobb! 
Min fina pumpa jag gjorde på jobbet igår, snacka om att hotellgästerna blir superglada när dom kommer dit nu. Puss på er.
 

1 November

Okej.. Är det någon mer än jag som absolut inte förtstår vart sommaren tog vägen? Och hösten? För November är väl egentligen en vintermånad? Snart kommer väl säkert snön också.. Men det gör inget, jag gillar snö ♥. Kom precis ut ur duschen och sitter och äter frukost, min sista oboy tog slut nu. Så mamma om du läser detta, kan du köpa Oboy sen?! Ska snart åka ner till mammas jobb nu. Ska nog ta en fika med henne innan det är dags för kvällspasset på jobbet, det är så mysigt att jobba kväll, massa tända ljus och mysig stämning, i like it! Näe, får göra mig klar nu, skriver mer ikväll. Puss