bildbomb










©


off to work..

yes, sitter och väntar på att tiden ska gå fortare så jag ska åka till jobbet. Ska åka med 6.25 färjan och förbereder mig för allt tänkbart på jobbet idag. Kommer bli kul med ungefär 240 utcheck idag.... Men, det som inte dödar det härdar som dom säger ;)

'lovelovelove'

Jag trodde aldrig någonsin att det var möjligt att älska såhär. Visst har jag älskat någon tidigare, men aldrig såhär. Har aldrig känt dessa känslorna. Det är obeskrivligt men sant.

bilfixardag.

Sitter i Patricks garage och kollar på bigbrother, haha. Har hjälpt honom med lite grejer till hans bil :) kul att man äntligen träffat en kille med rätt intressen.. ska jobba ett mellanpass på jobbet idag 16-00 ungefär, kommer mycket grupper idag och imorgon kommer det vara en stor fest. Men då är jag ledig :) puss!

mmmmackor

Sitter & väntar på mackor som Patrick har gjort till mig. Och nej jag är inte så slapp så jag inte kan göra mackor själv för jag tömte faktiskt ut diskmaskinen. Så 1-1 står det nu. Nu ska jag kolla lite på bigbrother.. inget liv..


Jag har lovat och glömt, förlåtit, fördömt.

Nyss kommit hem från jobbet. Idag jobbade jag på konferensavdelningen, brukar ju somsagt jobba lite extra där ibland. Det gick jättebra & var kul. Jobbade även en del i lunchen med att duka och sånt. Tog även en dans i köket, mina kollegor är fööör bra, haha. Nu sitter jag & patrick i varsinn del av rummet, han framför sitt tvspel och jag vid datan. Det är kärlek det, det är det verkligen ♥ Jag älskar honom, mer än jag någonsin trodde att det var möjligt att älska någon..



" Har fått lovord och mordhot,
Piska och morot,
Ångest och oro,
Som om jag vore av stål och glas
Borde gå men stanna kvar
Jag har lovat och glömt, förlåtit, fördömt
Försent för att ångra men tid nog att tänka om
Och leva med det "

- Den svenska björnstammen - svalka vinden -

semledagen...



min söta Patrick kom hem med semla nu, han är väl för underbar? :)

BLIR TOKIG


"jag pratar inte när jag sover det tror säkert folk"
VAFAN sluta prata så jävla mycket jag blir tokig snart.

21 februari

Godmorgon!
Sovit gott?
Jag har sovit som en stock, märkte inte ens när Patrick gick upp ur sängen imorse. Ligger i hans säng och dricker kaffe och kollar på Big brother nu. Idag ska jag nog inte göra någonting, bara hem en sväng och tvätta mina arbetskläder för imorgon blir det jobb igen efter två dagars ledighet. Imorgon ska jag jobba på konferensavdelningen för att dom behövde hjälp där uppe. Har ju varit där några gånger så det ska nog gå bra!



fin top!

If you tolf me to cry for you i should, If you told me to die for you, i would ..

Sitter och kollar på när Patrick spelar tv spel nu och lyssnar på musik. Kollar med ett litet öga på big brother också. Köpte 24/7 så jag kan kolla dygnet runt, kollade tillochmed i morse när jag lagade pannkakor till frukost till Patrick ♥ .. Var dum nog att fråga vad han ville ha till frukost och jag sa att han fick bestämma, så fick klä på mig och gå upp och göra pannkakor.. Men vad gör man inte för personen man älskar? Både brände mig och svämmade över hela köket...Ikväll blir det bio, vi ska se på safe house och käka massa godis! Har jobbat mina fem dagar denna veckan nu och är rätt slö, så ska bli så himla mysigt! Näe, men nu ska jag fortsätta kolla på BB!


you can try but never stop me


today ..

FML idag. Dagen började SJUKT dåligt. Låste ute mig själv från hela hotellet... Skulle gå och känna på en dörr och när jag gick tillbaka och skulle gå in genom huvudentrén så var den låst.. Hade varken telefon eller nycklar med mig. Och när jag skulle ringa till receptionen och be dom öppna så insåg jag själv att det är jag som jobbar där... Så det gick ju inte alls bra.. Tillslut kom mohammed och släppte in mig, men stod ute i regnet i flera minuter.. Men man lär sig väl en läxa till nästa gång får vi hoppas! Annars gick det jättebra på jobbet, hade många danska & norska gäster denna helgen. Fattar verkligen ingenting av vad danskarna säger!

Kom precis hem från affären med pappa, vi pantade typ 130 ölburkar och köpte massa mat och godis. Härligt! Ikväll kommer Patrick hit och då ska vi äta friterad kyckling och ris, nomnom!

Näe, nu ska jag ta mig ett bad och läsa en tidning, tvätta håret och bara ta hand om mig själv tills hjärtat kommer. Imorgon är det pass 5/5 på jobbet sen är jag ledig i två dagar, gött!

P <3 M

Fem månader <3
Och fler ska det bli..




TVÅ MÅNADER!!


Om två månader är det dags igen, då åker jag och Malin till Stockholm!
Får passa på att skriva ett jättegrattis här också, för idag fyller Malin år ♥
Grattis min mupp!

17 februari

Åt gårdagen säger jag bara #fml. finns inget mer att säga än det.
Hoppas innerligt att denna dagen blir bättre, och att jag går hem från jobbet ikväll men samma posetiva inställning som jag alltid kommer dit med. Det är ju trots allt fredag idag. Inte för att det spelar roll för jag jobbar både lördag & söndag. Menmen. Underbara gäster finns det då gott om iallafall. Och "tvärtomgäster" med..

Ligger i Patricks säng nu och har precis ätit frukost. ( nej älskling jag smulade inte ner dina lakan .. ) Snart ska jag göra mig i ordning men först lite slapp här.



work!

Jobb jobb ! Fixar för fullt nu innan sportgruppen kommer...

Patrick, jag älskar dig!


If you have the time
Come share the world with me
If you can't imagine
We can both be free

Holding you, holding you
It's in you, the river flows in you
Slowly now, oh slowly now
It's in you, the river flows in you
<3

<3

Jag hoppas att du vet, hur älskad & underbar du är.
Du förgyller mitt liv av lycka.
Jag älskar dig Patrick ♥


16 februari

Nyvaken. Eller inte jätte. Har varit vaken sen min älsking gick till jobbet imorse. Har kollat runt lite på Nelly och ska snart åka till Posten och hämta mitt paket som jag beställde förra veckan. Två klänningar.. Åh jag längtar till sommaren nu! Hm, nu ska jag kolla vidare, fick ju faktiskt min lön igår ;) Sen blir det jobb från 14.30 till 22.30, sen ska jag hem till mitt hjärta och mysa ♥. Saknar honom redan..







jag har världens bästa man i mitt liv <3










you make me feel... sick


" Can you stop? Cause I really want to slap you in the face right now "


happy valentine!


hoppas att ni får en riktigt fin dag ♥


Love is in the air...


(tjuvstartar med alla hjärtans dag på jobbet)

Någon mer som ser fram emot alla ♥ dag imorgon ?
Så underbart mysigt att ha någon att fira den med, min allra bästa och käraste Patrick!
Och det var fan på tiden!!!

monday morning

Påväg till jobbet...

EVERY PICTURE TELLS A STORY'





some die young but you better hold on, so many things i need to say to you.

Var på IKEA tillsammans med mamma idag, hon köpte massa saker till hennes & pappas sovrum, allt i lila så att det skulle matcha, blev faktiskt riktigt snyggt. Jag köpte lite ramar och sånt, ingen aning om varför egentligen. Men har funderat ett bra tag på att göra om i mitt rum nu, så varför inte lite nya bilder och sånt på väggarna? :)  Nu blir det mat, fläskfilé... gott! Blir muffins till efterrätt också, som jag bakade med min nya muffin&cupcakemaker som jag vann på julavslutningen på jobbet.











Söndagsmorgon

Vi hade jättetrevligt igår inne på Opalen i Göteborg. Mötte upp Niklas & Fia i restaurangen och sen gick vi upp till rummet tillsammans med dom andra. Fyllde badkaret med vatten och is från ismaskinerna och sen ställde vi all dricka där i, haha. Satt och pratade hela kvällen och kollade på melodifestivalen, träffade min gamla klasskompis Robin från lågstadiet med, det var ju ett tag sen.. Det var en grym kväll och hoppas att Niklas & Fia blev glada för sitt presentkort från Martinshop.. ;)




(diggar för fullt till timoteij...)






för det sägs att tiden läker alla sår. Men hinner såren läka innan din tid här är slut?..

Ja, då vart det lördag morgon då! Medlodikrysset är i full gång. Vinner som alltid! Väntar på Patrick som är i duschen och strax ska vi åka hem till mig, då ska jag duscha och göra mig iordning inför kvällens skojjigheter.. Skriver mer sen!

/ m ♥

10 Februari

Dagen började bra vid 8 på jobbet tillsammans med hotelldirektören Karin. Hon gav mig fria händer att göra vad jag ville i våra omklädningsrum och personalutrymmen. Så jag var snabbt framme med overheadaparater och målarfärg. David hjälpte mig att sätta upp massa tavlor. Och det kommer bli såå snyggt när det är klart. Allt handlar om "be a rockstar at work!" Jag tror det kommer bli super! Är hemma hos Patrick nu, snart ska vi somna tillsammans framför en film. Jag älskar dig hjärtat ♥



- en gammal amazon ..


torsdagsmorgon..

Påväg till tjuvkil nu med Patrick och ska hämta någon grej till hans bil.. hoppas att han får ordning på den idag :)<3

Det måste va på liv och död, det måste kännas i ditt hjärta på riktigt.

Mormor blev jätteglad när jag kom förut, träffade min kusin Niclas där också, som hade köpt 6 stycken kaivartuber till henne. Haha barnbarnen känner henne bäst! Och jag köpte också en.. Handlade massa mat till mormor förut, men när jag skulle åka därifrån hade hon likförbannat stoppat in pengar i min plånbok för att hon inte tycker jag ska lägga pengar på henne, så söt.. ♥

Efter jag hade varit hos mormor åkte jag hem och la mig i ett bad. Har nyss kollat lite på Nelly och blev kär i världens finaste klänning.. för 1600.. Hm.. Ja, den var faktiskt jättefin! Nu kommer snart Patrick hit, arg som ett åskmoln för att hans bil inte är på hans sida idag.. Stackarn. Kom nyss på att jag får ta ut mitt andra örhänge idag, så snart så... :)

mot mormor...

Då var mötet slut på jobbet och ska alldeles strax åka till mormor och fira hennes födelsedag ♥


nääää

skiter i detta

"bara lite blod och grejer.."

Sitter just nu och kollar på när Patrick mördar zombies i sitt tvspel.. riktigt jäkla läskigt, känns som det är på riktigt och blodet sprutar överallt... Tror jag målar naglarna istället, känns mer bra.. snart jobb till 22.30, sen heeelg :)

god frukost <3


bedtime...


sometimes all you need is one


Söndags kväll..


framför tv:n med min prins ♥ - som gör mig till den lyckligaste på hela jorden! :)

finns det liv är det aldrig försent

Nyduschad. Härligt! Det gick bra på jobbet idag, det var en ganska lugn förmiddag fast vi hade 130 utcheck. Men är man grym så är man. Oj vilket teamwork! Snart kommer Patrick hit och då ska vi äta tacos ♥
Ska måla mina naglar nu och smörja in mina torra händer för er som är intresserade...


femte februari - jobb

-snart klar...

fjärde februari

Nyss varit ute på en promenad med Patrick, strax blir det jobb 14.30-22.30, melodifestivalen ikväll. lobbyn kommer att vara full med folk.. hoppas på mycket försäljning i baren :)

I need you right in front of me ..

Nyss kommit hem från Kungälv, varit och simmat med Louice. Ett tag simmade vi riktigt mycket, men har slappat till oss.. Så nu blev det ändring på det. 20 spänn kostade det, hm.. för att receptionisten inte kunde se att vi var äldre än... 14.... bra eller dåligt? Vettefan.. Kunde likaväl köpt såntdär "klippkort" på tio gånger när hon ändå tyckte vi såg så unga ut...oooj va vi hade tjänat på det! Nu blir det mys resten av kvällen med mig själv. Imorgon jobb 7-15 :)


du kan aldrig bli hel om du inte fått ditt hjärta krossat

Har precis kollat på filmen "jag saknar dig" och gråter fortfarande floder.. ♥ Har ni inte sett den? Se den!

Hörde precis konstiga ljud för övervåningen. Lät precis som om någon gick däruppe. I förra veckan såg grannen någon gå utanför på deras altan, och för bara några veckor sen hade en granne inbrott i huset.. känns sådär tryggt... Ligger nog hellre kvar i sängen.