Förlunda torg

Idag har jag varit på Frölunda torg med mamma, pappa och Samuel. Det var mysigt att hitta på lite tillsammans med dom faktiskt. Det händer inte så ofta. När vi kom hem var jag så trött så jag somnade i typ två timmar, haha. Sitter i sängen och äter chips nu och snart blir det hemmagjort pizza. Yummie! Köpte två linnen förresten, från gina båda två.








Cause tonight,there’s a new love in town
Waking emotion, I thought I’d never find
Yes tonight how you turned it around
I wanna tell the whole world
There’s a new love in town

Mysdag

Vaknade så utvilad imorse, det var längesedan jag gjorde det. Åkte med mamma och pappa in till stan och shoppade lite, fick med mig lite smink och ett par stövlar hem. Så nu har jag allt lite skor, fast ändå för lite. Fick ett par lacoste skor igår också av min chef, haha. Vissa har det för bra ändå. Har precis ätit fläskfile, pommes, sallad och pepparsås nu, det var inte helt fel! Samuel är här nu, men han kollar på robinsson, det orkar jag inte med. Imorgon hoppas jag på ännu lite mer shopping, men får väl se vad som händer..


Hemma från jobbet.

Imorse gick jag upp med tuppen och tog mig en dusch, vid elvatiden bar det av mot Allum med Samuel. Har bara varit där en gång så det var faktiskt rätt kul, köpte lite smink, en rosett att ha i mitt hår och en kalender ( äntligen! ) Har varit i behov av en väldigt länge faktiskt.. När vi hade vart på Allum gick jag och jobbade från 16-21, nu är jag äntligen hemma. Gud vad trött jag är! Imorgon ska jag sova till två har jag tänkt, men får väl se hur det går, hahaha!

Goodnight sweethearts (:

27 Januari

Idag har det varit en lång dag

Varit på körskolan
Varit inne i Kungälv
Åkte till jobbet
♥ Träffade mormor & min kusin Marika
♥ Jobbade 16-21
♥ Åt en god pizza på det!


Nu blir det mys med glass! Ska spela lite kort med pappa och Samuel. Imorgon blir det en dag på Allum, fan va gött!

26 Januari

Oj vad tiden rinner iväg snabbt, det är snart februari och jag har inte hunnit göra något av det jag egentligen borde gjort.. Idag har jag jobbat i fem timmar, det gick bra men var lite stressigt ibland, sånt man får ta. Har precis kollat på paradise hotel och nu är det dags för sängen med den bästa. Imorgon blir det fullt ös, körskolan, arbetsförmedlingen och sedan jobbet! puuuh. Natti natti!

Samuel ♥

Godmorgon!

Uppe med tuppen idag, ska hem till Samuel snart, sedan till vårdcentralen och kanske körskolan en sväng också? Låter ju himla bra! Igår jobbade jag och slet, gick mycket bra, slutade runt nio och käkade en grym kebabpizza, såja! Börjar jobba vid 4 idag också, det rullar på asså. Fullt ös nu känner jag, vad hände där?


chips !

Har precis tagit mig en varm, god och lååååång ... ?
Dusch.

Men iallafall. Ligger i sängen och äter chips som bara den nu! Så himla gott är det! Kan inte sluta, har aldrig egentligen varit ett sånt stort fan av chips eftersom det brukar smaka fruktansvärt illa, men grillchips och dillchips brukar faktiskt slinka ner, även vanliga potatischips.







Varit ute och gått på isen!

Jättehärligt väder idag, jag, Samuel & pappa var ute och gick en sväng och ger ner till båten. Gick lite på isen, det var jättemysigt. Sist det var is här på älven var -95, det var ett tag sen om man säger så! Övningskörde lite förut, till Överön, vedhall & in till stan en sväng till min mormor.. Ikväll ska vi äta friterad kyckling & ris, och kolla på 2012. Jag älskar verkligen den filmen. Senare ikväll blir det också Johan falk på tvn, härligt!





23 Januari

Grymt skön dag. Lugn och bra! Åt god middag med fläskfilé och färskpasta, till det var det svampsås och rödvin. Det är grejjer det. Vet inte riktigt vad jag ska skriva mer..

OH ! Boy ..


Kom nyss hem från jobbet, eller nyss och nyss och hem och hem. Kom hit för en timma sen, till Samuel alltså. Vi gör inte så mycket, han läser en bok och jag sitter här och myser med datan och lite godis. Idag var en lugn och skön dag, kanske för att det är fredag? Imorgon är det lördag för er som inte har fattat det, men vad kan man hitta på? Kanske bio? Får väl se vad det blir!





Oh boy
You make me feel like
Oh boy
You make me feel like
No boy
Can make me feel like you
I really really want you

..be with you
like I was before
This distance
between us makes me want you more

And I do mean
you are the cutest boy I've ever seen
and you've got that something
something that I want
something that I need
a dirty little young girls dream
I said that..
Oh boy
You make me feel like
Oh boy
You make me feel like
No boy
Can make me feel like you



21 Januari

Har blivit dålig uppdatering nu på det sista, och det är jag mycket medveten om! Men iallafall, sitter hemma och spelar Forza motorsport med min älskling, och ska strax åka iväg till jobbet. Ska bli skoj! Ikväll ska jag hem till Samuel och då blir det massa mys som gäller. Vi hörs ikväll, om jag hinner och kommer ihåg att uppdatera, haha.


I love you .

Samuel

Det finns inga ord som kan beskriva min kärlek till dig, jag älskar dig mest av allt i hela världen.
Du har gjort mig till världens lyckligaste, alltid vi två!




18 Januari

Idag har inte hänt mycket alls, var på arbetsförmedlingen en sväng & har sovit middag några timmar. Gottgott. Imorgon ska jag till körskolan och plugga och köra. Och snart kommer min morbror hit på lite "tio-över-sju" kaffe, höhö. Ikväll ska jag åka till mormor också, myspys. Vet inte riktigt vad jag ska skriva, eftersom jag bara är hemma en kort stund nu så blir det väldigt snabbt och kort. Men men.. Ne, nu ska jag spela Forza på mitt nya xbox som jag köpte igår!


Samuel, du är mitt allt!

Bowling!

Har precis kommit hem ifrån Göteborg. Var på starbowling och bowlade med Samuel, mathias, annelie, maria & camilla. Jag kom iallafall inte sist, så jag är rätt nöjd om man säger så. Mathias var snäll och körde oss hem från stan, det tog typ en timma eftersom han hängde i Ytterby ett tag. Imorgon ska vi nog åka in till stan och köpa xbox, det gjorde vi ju inte idag.. Blev inte som vi hade tänkt.. Sitter och väntar på maten nu, ska äta oxfilé, klyftpotatis & sallad, mmmm! Såja! Ska ta mig en dusch nu, fryser som fasen.



Dålig uppdatering

Jo, jag vet.

men jag har faktiskt en ursäkt, och den är att jag har varit hos mormor hela veckan och inte haft internet. Därav orsaken till att jag inte kunnat blogga. Idag har jag varit med Camille inne i stan och vi gick till Starbowling och bokade banor tills imorgon, Kommer säkert bli jätteskoj! Sitter hemma hos samuel nu och kollar när han spelar tvspel som vanligt typ, assegt.. men snart dags att krypa ner under täcket! Natti natti :*

13 Januari

10 månader med världens bästa!
Jag älskar dig mest av allt ♥




Idag blir det en heldag på körskolan, men det säger jag alltid, brukar bli sådär 1-2 timmar, haha. Ska sova hos mormor ikväll tror jag, och kolla på "det okända på tvn". Brukar alltid kolla på det, tycker faktiskt det är riktigt mysigt! Måste dra mig nu, hörs kanske senare.


12 Januari

Är hemma nu, har varit hos min mormor i två dagar nu. Åkte hem för min mobilladdare var här, fast jag trodde jag hade den hos mormor. Så kan det gå. Kollar lite på HMs hemsida, och hittar ännu mer snygga grejjer jag vill ha! Idag har jag varit inne i stan och letat efter en bok som heter "en shopaholic i väntans tider", jag har läst dom tidigare böckerna i den serien, men inte just denna. Letade överallt men ingen affär hade den, så tillslut köpte jag den på Maxi i kungälv istället, haha.

Vila i frid Leif. Tänker på dig & på dina närmaste. Skönt att lidandet äntligen är över. ♥



Lite fina saker ;



















Hemma hos mormor

japp. Är hemma hos mormor.
Det är jättemysigt, igårkväll såg vi på tv och åt jättegod fruktsallad. Och idag ska jag in till stan en sväng och kollade lite inne på panduro eftersom dom har rea nu. Ska se om jag kan hitta lite mer grejjer till mitt scrapbookalbum, hoppas det! Imorgon är det körlektion och teoripluggande för HELA slanten, känns rätt okej faktiskt! Kollade lite i min HM katalog igår, och hittade jättemycket söta klänningar! Här är en som jag tyckte var jättesöt..

Samuel, jag älskar dig av hela mitt hjärta ♥♥♥ 



Gääääsp

ja, vad ska man säga.
jag är DÖ trött! Fast jag brukar inte vara såhär trött, men konstigt nog är jag det. Har precis ätit frukot och snart ska jag och Samuel spela tvspel. Efter det kommer pappa och hämtar oss, och då ska vi in till stan och jobba lite. På en söndag, men vad gör man inte? Äh, vet inte riktigt vad jag ska skriva mer nu, kanske skriver senare men inte helt säkert.. Beror på hur internet funkar och så. Hejdå sålänge!

Kortspel!

Har ägnat största delen till kortspel. Rätt trevligt faktiskt. Hela Samuels familj och lilla jag med ett kortspel som jag knappt kunde, haha. Men jag vann faktiskt. Nybörjartur heter det tydligen. Åt fondue, det har jag inte gjort sedan jag var liten sa pappa, det var rätt gott. Fattade inte hur man skulle göra i början när man skulle doppa pinnarna, och få köttet att sitta kvar. Herregud, man lär sig något nytt varje dag.

Någon mer än jag som längtar otroligt mycket till våren och sommaren just nu? När man kan ha på sig alla fina blommiga kjolar? Det är så härligt! Kan knappt vänta..



9 Januari

Kom just på att jag inte skrev något inlägg imorse, eller för att vara helt ärlig skrev jag ett men glömde att publicera det eftersom jag var ganska stressad. Dagen började med att jag, Samuel och hans mamma och bror åkte in till Media markt och kollade lite, hittade bara lite batteri där, så rätt onödigt. Sen gick vi in på elgiganten och köpte ett tvspel, ännu mer onödigt. Tillochmed fruktansvärt onödigt! Iallafall, nu är vi hemma igen, handlade lite mat inne på Maxi också, där träffade vi Johan, våran gamla klasskompis. Ush vad det låter hemskt att säga gammal, kan inte riktigt förstå att skolan är slut. Saknar den faktiskt väldigt mycket.. Nu sitter vi på Samuels rum och jag kollar på när han spelar tvspel, och dricker rosévin som jag fick av hans pappa. Smakar rätt okej faktiskt, fast det slår ju inte coca cola om man säger så, hahaha.



Fantastisk kväll

Kvällen var grymt lyckad!
Showen var jättefin verkligen, det var så himla mysigt! Jag fick en jättefräck grej av Samuel, en mugg med mimmi, som det var krossad is inuti! Så snällt av honom. Vi åt massa godis också, och hade det verkligen helt underbart. Nu sitter vi hemma hos Samuel, har precis spelat ett nytt tvspel som han köpte idag, jag hade det redan hemma så, jaa.. såklart vann jag ju! Här kommer lite bilder på saker, köpte trosor från blåvittshoppen & en sminkväska från HM.







Bad hair day

Kan inte riktigt förstå varför jag aldrig blir frisk? Är det något som är sjukt irriterande, så är det faktiskt det. När man har dåligt jävla immunförsvar, buhuu! ÅÅh vad jag vill iväg in till stan nu, kan knappt vänta, men kanske måste äta nåt litet med innan? Och sminka mig, klä på mig, fixa håret. Herregud vad det ser ut! Synd att min 'bad hair day' - mössa är hemma, annars hade det vart en passande dag att ha den idag.

' DISNEY ON ICE '

Godmorgon!
Idag blir det en såndär mysdag, sov rätt länge och nu sitter jag här vid datan och kollar runt lite. Ska läsa min veckorevyn sen, eftersom det inte blev av igår med allt filmtittande och godiskäkande. Hehe. Ikväll blir det att gå på Disney on ice som sagt, men innan dess ska vi kolla lite inne i stan. Mysigt! Vet inte så mycket mer att skriva just nu, men vi hörs väl senare.


Natti natti!

Ligger i sängen nu, helt otroligt att jag har kunnat hålla mig vaken såhär länge. Höll på att somna förut när vi kollade på filmen, men lyckades vara vaken! Borde sova nu känner jag, imorgon är det dags för Disney on Ice, äntligen! Haha som jag har längtat.. Ska nog ta en shoppingrunda imorgon också, jag behöver nytt smink och ska köpa en sminkväska ifrån HM som jag spanat in! Låter det inte underbart? Hahaha..
Ush vad trött jag är, skriver bara massa skit. Godnatt!

michelle´


Gott & blandat, baksmälla & chips

Haha rätt kul rubrik faktiskt!

Fick igång Paradise hotel lite, haha det är verkligen helt sjukt som alla säger. Men det är rätt underhållande, tycker synd om folk som är sååå blåsta i det där programmet, haha! Nu sitter jag och slappar i Samuels säng, det är jättemysigt. Vi har precis varit i affären och köpt chips, gott & blandat och veckorevyn! Sen ska vi se på "baksmällan" och "the brake up", kan kvällen bli bättre?




" om du ser mig gå bredvid någon annan, så är det inte för att jag älskar honom
nej, det är för att du inte vågade gå bredvid mig,
om du ser mig skratta så är det inte för att jag har kommit över dig.
utan för att jag är så jävla trött på att gråta över dig.
om du ser mig leva igen, så är det inte för att jag vill få dig tillbaka,
jag vill bara ta tillbaka det som du tog bort från mig.
och framför allt,
om jag blir kär i någon annan, så är det inte för att jag vill det,
utan för att du aldrig var där för att fånga mig när jag behövde dig som mest. "

Paradise hotel

Någon som ser på det?
Jag har bara sett något enstaka avsnitt nån gång, men börjar fundera på om det är värt att se någon gång. Det verkar så sjukt, och därför verkar det lite kul på samma gång. Någon som ser på det? Försökte kolla lite på nätet nu, men det funkade inte speciellt bra. Så frågan är, ska man se det? Vilka dagar går det på tv?




7 Januari

Godmorgon på er!
Vaknade för en stund sen och hade lite tråkigt, så svarade på lite frågor, för er som är nyfikna, hehe. Idag händer inte så mycket faktiskt, ska hem till min älskling idag bara vad jag vet, ska sova där. Och imorgon blir det äntligen Disney on ice! Som jag har längtat! Någon som har gått på det? Jag har aldrig det.. Tror nog det är dags för frukost nu, igår åt jag min frukost vid 18.30, så kan det gå!




Frågor

Ditt fullständiga namn: Michelle Ingela Hägg
En hemlighet du nu tänker berätta: Ingen faktiskt
En vän du älskar: Malin
Någonting du vill ändra i världen: förbannat mycket
En dag du alltid kommer minnas: 13/3-09
Någonting du ser fram emot: att flytta hemifrån
En vän som vet mer om dig: Malin
Någon/något du skulle dö för: Få.


Ärlighet

Har du rökt: Nope
Har du sagt hora till en lärare: Nej
Har du legat på sjukhus pga narkotika: nej
Har du svikit någon: ja
Har du tänkt tanken att mörda någon: Jo vem har inte?


Framtid

Vill du ha barn: Ja
Kommer dina betyg vara tillräckligt bra för gymnasium: Har redan gått klart gymnasium
Finns det någonting du vill göra innan du dör: massor
Är det någonting du vill undvika: Nej


Kärlek

Tar du kärleken på allvar: Ja
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Ja
Tror du någon kan leva med samma person resten av livet: Ja
Har du vart tsm med ngn som du trott att du ska gifta dig och ha barn med: ja
Är du singel: Nej
Vill du vara tillsammans med någon: är det.


Rädsla

Känner du att någon går för långt ibland: Nä
Har du känt att någon förföljer dig: Japp
Har du blivit överfallen någongång: Näe
Går du runt och undrar över att hemska saker ska hända: Ibland
Tror du att det finns svar på saker där ute som du inte kommer gilla: Gör det säkert
Är du rädd att folk ska uppfatta dig fel: Nej


Lycka

En enda fråga, Är du lycklig: Kan bli lyckligare


Någon mer än jag som är jävligt...

.. trött på julen?

Det är liksom över nu, kan inte alla fatta det? Blir trött på att julgranen fortfarande är lika fin som den var på julafton, visst är det mysigt, men inte längre. Är trött på allt glitter, alla tomtar, all utförsäljning i affärerna på allt julpynt. Waaaah! Jag menar, man längtar och längtar, men efteråt är det inte kul att bli påmind om det hela tiden. Blir nog till att riva granen snart, om inte katten gör det före? Det vorre grejjer!

Slutgnällt.

Nu blir det snart stekt kyckling och ris till middag, med en god sallad med mycket feta ost och kanske någon god dressing? mm, kan behövas när man känner sig krasslig som jag just nu.. Fy..


6 Januari

Godmorgon!
Jaa, vad ska man säga? Har ni haft en bra start på dagen? Min har varit sådär, för det första är det -17° på utsidan och vi har inget vatten eftersom det har frusit.. Skoj va? Och jag är dessutom fortfarande sjuk, och det är massa snö på utsidan och jag vill åka pulka. Men kanske inte är så bra om man är sjuk? Sitter iallafall och trycker i mig pepparkakshuset nu, så gott det är!







Home sweet home

Nu är vi äntligen hemma ifrån ett -27 gradigt Hemsedal! Fy fan va kallt det var säger jag bara. Lägger in lite bilder imorgon tror jag. Orkar inte riktigt nu, känner mig faktiskt lite sjuk.. Ligger nere i mitt rum och kollar på tv med min älskling.. Iallafall, det var grymt i Hemsedal som det alltid är där. Vet inte vad jag ska skriva, har sån idétorka just nu. Hejdå!


Vi drar till fjällen, fest hela kvällen!

Nu sitter vi här packade och klara, ska bara äta lite frukost och sen ska vi åka mot Norge! Ska bli sköt att komma ifrån denna hålan ett tag och hoppa ut i backarna. Det kommer dock bli kallt, ca -20 är det där uppe. Men vad gör man inte? Hej då!


1a Januari!

Måste börja med att säga att detta nya år 2010 hade en otroligt bra start! Vi kollade på fyrverkerierna inne i stan med släkten och sedan åkte vi till mormors lägenhet och sov där. Det var jättemysigt. Imorse åkte vi buss hem och nu sitter vi och planerar för imorgon. Vi ska faktiskt åka till Hemsedal imorgon! Tjoho, så nu ska jag snart ta mig en skön dusch och sedan ska jag börja packa litegrann. Men först blir det av till affären och handla! Hörs senare.