Can't go a minute without your love

Jag älskar dig Samuel, du är det bästa som har hänt i mitt liv!

Sitter och lyssnar på vinnarlåten av eurovision nu, den är verkligen så bra. Blir bättre och bättre ju mer man lyssnar på den. Snart är det dags att sova, godnatt på er!

En bra mors dag!

STORT grattis till Tyskland som tog hemma hela eurovision igår! Hon var verkligen är värdig vinnare och suuuper duktig!  



Idag började dagen med en god frukost hemma hos Samuel, sedan åkte vi och hämtade mamma och pappa på Marstrand och efter det åkte vi in till Kungälv. I Kungälv mötte vi upp Samuels mamma, mormor och morfar och åkte ut med deras båt. Dom skulle åka till Nordön med den, men vi orkade inte åka med hela vägen så vi gick av vid våran brygga istället. Vi fick oss iallafall en liten åktur! När vi kom hem var jag duktig och tvättade min moppe eftersom det är dags att sälja den snart.. Ska bli tråkigt, jag gillar den. Men använder den inte längre så vad ska jag då med den till? Hämtade pizza nyss och jag åt en grekisk kebab, det var gott. Orkade tyvärr inte äta upp allt men men.. Nu ska jag duscha..

nattinatti.

Kände jus nu , att jag faktiskt inte orkade kolla klart på melodifestivalen... Ligger i Samuels säng istället. Det känns lite bättre och lite goare! Synd att han inte är hemma bara, men vad ska man göra? Godnatt!

Melodifestivalkväll.

man kan ju börja med att undra vad som hände med Anna Bergendahl? Varför gick hon inte vidare egentligen? Var det pågrund av hennes låt, hennes röst, framträdandet, skorna.. ? Själv tycker jag att hon är väldigt duktig med att låten tyvärr har blivit uttjatad på radion. Även fast anna inte är med i Melodifestivalen ikväll ska jag kolla. Någon av er som ska kolla?

Idag har jag varit på IKEA med Samuel och hans mamma, vi kollade mest runt men jag köpte lite ljus och en morsdag present till mamma, jag tror hon kommer bli glad iallafall! Sitter just nu mätt och belåten i Samuels säng och läser två tidningar, jag gick nämnligen panta alla våra burkar förut och fick köpa vad jag ville. Det blev 70 kronor så jag unnade mig somsagt en tidning. Det bästa var att om man köpte en tidning fick man en annan på köpet, najs!  



FREDAGSMYS.

Idag har varit en väääldigt skön dag! Började med att jag jobbade en stund, efter det åkte jag och Samuel in till stan. Han köpte en tröja, och jag köpte två linnen. Tar kort på dom senare och lägger in här! Lämnade tillbaka min telefon med och fick alla pengar tillbaka! Det är bara så grymt. Var på mediamarkt också en sväng, och har fixat morsdagspresent till mamma. Nu ska jag och Samuel göra friterad kyckling som vi ska äta, sen blir det film. Fredagsmys på hög nivå! Vi hörs senare.

Härlig onsdag

Jobbade till fyra idag, det gick jättebra! Har fortfarande ont i min hals men jag hoppas att det snart går över. Efter jobbet åkte jag och Samuel in till stan och kollade lite på kläder, köpte ett jättefint linne från Cubus och efter det åkte vi in till Kungälv och kollade på hans lags fotbollsmatch, dom vann med 3-1, bra! Har nyss tagit en dusch och ska snart se på film och bara mysa resten av kvällen. Härligt härligt!


Grattis på födelsedagen Regine! ♥

TISDAG

Har fortfarande ont i min hals, det är inte alls roligt. Men jag är ju en sån halstyp, så det går ju aldrig över. Känns så iallafall. Ligger i sängen och kollar på semifinalen av eurovision nu,.. det är inte alls kul, finns ju inga bra. Inte av dom som jag har hört iallafall... Till något inte lika kul är att min nya telefon är helt störd och stänger av sig och sånt, så det blir att köpa ännu en ny, men vilken?! Den karamellen får jag suga på ett tag.

SJUKDAG.

Idag är jag sjuk, det är så tråkigt. Har inte ens orkat kolla vilket väder det är på utsidan.. Ska gå ner och äta frukost snart och sen ska jag vila hela dagen.

Cykeltur!

Det blev en häääärlig, men LÅNG cykeltur förut! Vi cyklade ner till havet och hade med oss en filt och en vaniljlängd, så gött var det! Åkte på kalas till Samuels släktingar efteråt och snart ska vi äta middag, sen ikväll ska vi gå ner till älven och mysa lite!






WHAT A WONDERFUL DAY .

Förlåt för dålig uppdatering, vårat internet har varit nere några dagar. Fick köpt lite nya grejjer så nu funkar det igen.. Igår var jag inne i stan med Samuel, vi satt och kollade på göteborgsvarvet, det var riktigt härligt i det fina vädret, vi såg många roliga typer som sprang, bla ett brudpar som sprang mellan sitt bröllop och deras fest, svettigt värre, stackarna.. Haha. Efter göteborgsvarvet åkte vi in till Kungälv och kollade på Cruising hela kvällen, det var verkligen härligt! Idag ska jag och Samuel cykla en sväng till havet har vi tänkt och äta lite bulle o sånt, får väl se hur det blir med den saken. Härligt väder är det iallafall!!




Onsdag kväll och jag ..

ligger i sängen nyduschad. Ska snart sova, sen är det dags att gå upp och jobba igen. Är hur trött som helst, och vill bara sova nu! Ringde min bank och kollade mina pengar förut, det visade sig att jag äntligen hade fått mina pengar från arbetsförmedlingen nu, gud vad skönt. Ska nog spara dom till något vettigt, men får se hur det går...

godnatt! :)

tisdag!

Har nyss kommit hem. Det har varit en bra dag idag! Är rätt trött nu, så ska bli skönt att sova om en stund.

haha, denna bilden är jätterolig!

It's time to go to bed ..

dags att sova snart, är jättetrött. Det var en bra måndag, men jag är trött ändå. Imorgon ska jag upp tidigt igen, men kommer nog fixa det ändå. Godnatt ♥

Frölunda torg.

Idag har jag och Samuel varit på Frölunda torg och shoppat lite, det var jättemysigt. Köpte lite smycken och sån skit. Är jättetrött nu och vill bara sova, men ska köra Samuel till träningen senare. Var på netonnet förut också och bytte min telefon. Den nya funkade inte att koppla in till datan, så något var fel. Fick iallafall en ny, det var gött.

armband från Kappahl 39:-


Träarmband i olika färger från HM, 30:-


Ring från Gina tricot , 69:-


Slappar!

Ligger i sängen och bara myser nu, har inte orkat ta någon bild på pysslet ännu, slappt av mig jo jag vet. Hamnade inne i duschen i stället, det var skönt! Vet inte så mycket att skriva egentligen. Imorgon ska jag åka till Frölunda torg med Samuel, kanske pappa hänger med också.. natti natti!

PYSSELDAG!

Idag har varit en häääärlig dag! Började med att åka till Ytterby med Samuels mamma och kolla på loppmarknad, köpte lite små fynd. Sedan åkte vi in till stan och gick på kvibergs marknad. Så nu har vi ännu en sak avbockad på listan för saker som måste upplevas i Göteborg, haha. Och jag gör INTE om det. Det var som att komma till ett annat land, helt sjukt! När vi kom hem åkte jag och Samuel upp till mormor och morfar på deras sommarställe och fixade lite med mamma och pappa, sen körde jag hem dom. Till middag åt vi lasange, åh så gott! Lägger in bilder senare på det vi pysslade, ni kommer bli impade!

ÄNTLIIIIGEN!

jag har äntligen fått min nya telefon, det är så gött och jag är så nöjd. Finns inget mer att säga, haha!

Dags att sova

Ligger i sängen och ska sova nu, ska drömma mig bort om lite armband som jag vill ha, för jag är ju en shopaholic enligt vissa, haha. Detta tyckte jag var jättefint och det kostar bara 30 kronor, så det står just nu på min shoppinglista.. Kanske är dags att börja använda alla mina armaband någon gång, tycker ibland det är lite jobbigt eftersom det blir knöligt under jackan haha. Så knäpp är jag, det är också rätt jobbigt när dom är kalla när man tar på sig dom.. Nej, men somsagt. Dags att sova, finns en dag imorgon också :)


I want more accessories

Var somsagt och kollade på Samuels fotbollsmatch, eller ja.. det var ju inte bara hans match, Kongahälla mötte Lunden. Det var en rätt bra match tycker jag, det blev 0-0 så det var väl inte bra, men dom spelade bra. Jag kan ju inte så mycket om fotboll mer än att man ska få in bollen i målet, hehe. Men men. Kollar lite på HM's hemsida nu, finns så mycket fint som jag vill ha NU!









Vilket väder

Vädret är verkligen inte helt okej här hemma... hade mycket hellre legat på stranden och gosat mig. Ska se på fotboll idag också, ser fram emot det för att det är Samuel som spelar, men känns inte så kul med tanke på vädret. Just nu sitter vi och kollar på tv, men snart ska vi göra iordning oss. Jag ska nog åka och shoppa lite grejjer idag, vill ha nya smycken, för jag har ju inga... den va bra!

efterlyst

sitter och kollar på efterlyst nu, det är hemskt. Hörde precis om mordet på tre personer i Härnösand, så fruktansvärt hemskt, att det ska behöva bli så! Det var två barn och en pappa som mördades av en 21 årig kille som erkände nu ikväll till polisen, fan att sånt ska behöva hända.

Långhelg!

GUD VA SKÖNT!
Känns rätt skönt att vara ledig tills måndag nu om man säger såå! Vilken känsla :) Har haft det bra på jobbet idag och efter jobbet åkte jag och Samuel ner till stan och hämtade bilen och körde hem. Det gick bra och idag fick jag anväda mina nya stövlar! Dom är balla asså. Idag är en bra dag också, kollade min mail när jag kom hem och såg att min telefon är i Göteborg nu, kommer nog på fredag då, fan vad jag längtar! Imorn ska jag kolla på när Samuel spelar fotboll, ska bli så himla mysigt! Nu ska vi kolla på "anna anka söker assistent".. Sen blir det mys resten av kvällen!

tuesday night

idag var jag duktig och jobbade tolv timmar också, det känns skitbra. Imorgon är det lillördag, och en dag närmare helg, eller asså det är ju helg imorgon! Så gött. Är ledig jättelänge sen, men det är är dom flesta? Sitter och trycker i mig massa godis nu, och funderar på hur jag ska orka gå upp klockan 6 imorgon också, men ibland måste man! Synd bara att ibland är just nu..

12 Timmar på jobbet!

Idag har jag jobbat tolv timmar, likaså imorgon. Det var jättebra på förskolan och barnen var verkligen hur söta som helst! Åh, saknar dom nästan nu. Hihi. Är ledig på torsdag och fredag också, ser fram emot det haha. Sitter hemma hos Samuel och inser att det snart är dags att krypa ner under täcket för att åka iväg och jobba igen, vilket liv. Men det är väl så det är när man blir vuxen? För jag är ju det nu då, haha.. jäklar va trött jag är nu, bara att kämpa på. Har några år kvar till pension.....

Jag älskar dig, Samuel! <3

DAG PÅ STAN !

Har varit inne i stan idag, först gick jag och Samuel runt inne i nordstan och kollade massa, kollade lite byxor till honom men hittade inga bra. Efter det gick vi till Universeum, det var hur mysigt som helst! Kunde inte blivit bättre. Stack och handlade lite mat efter det och nu ska vi snart grilla grillspätt som vi ska äta med pommes, sallad och tsatsiki. Visst låter det gott? Oja!
















Uppe med tuppen

Det är söndag och jag är uppe med tuppen, det är inte ovanligt iochförsig, men ja... ändå. Idag ska jag tvätta och sen ska jag och Samuel åka till Universeum och kolla på allt, det ska bli mysigt och roligt att hitta på någonting! Mamma och pappa kanske också följer med. Skriver mer senare :)

INSPIRED BY FITTONIA .

Här är bilder på min nya växt som jag köpte igår. Den är så fin, iallafall krukan, den är i sten och ser gammaldags och perfekt ut. Är riktigt nöjd med den. Nu ska vi äta pasta och ädelost sås med bacon, mm! Sen blir det mys hela kvällen.









Här är mina nya stövlar, snygga va?! :D






jag älskar dig !



SHOPPING MED MORMOR!

Det hör verkligen inte till vanligheterna om man säger så. Vi åkte till Plantagen och köpte blommor, hon hittade inte allt som hon ville ha så efter det åkte vi till Blomsterlandet också. Hon hittade jättemycket frö och många fina blommor. Jag köpte en jättefin växt i en kruka av sten, ser lite gammaldags ut. Har inte tagit någon bild på den ännu men lägger in en sénare när jag kommer hem! Var ju på jakt efter ett par stövlar också, men har inte hittat några än. Blir så trött på't...





När vi hade shoppat klart körde jag hem mormor och hennes blommor och sen åkte jag till Backaplan för att kolla runt lite, hittade ett par skitsnygga byxor från gina tricot. Så nöööjd!! Hon i affären sa att dom skulle vara pösiga, men på bilden är dom tajta. Jag köpte så att dom är pösiga på mig och det är skitsnyggt :)






Nu ska jag och mormor sova en stund, sen ska jag åka och hämta Samuel. Om han överlevde efter matchen i Angered, hehe.. Godnatt :)

SATURDAY MORNING :)

ÅH, det är härligt att det är lördag. En underbar känsla, fast på något sätt är fredagar så mycket härligare. Var för trött igår för att ens orka göra något, så hela kvällen försvann typ. Sitter i soffan nu och väntar på att Samuel ska komma upp från mitt rum så vi ska äta frukost. Undra vad det blir för smaskigt idag? Vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag, men kanske åker till mormor en stund. Och måste köpa gummistövlar idag med, börjar ju jobba på förskolan på måndag. Vet någon nån bra stans som man kan köpa stövlar? :)



nu menar jag kanske inte exakt sånna här men, ja.. dom var tuffa!


Fredagkväll

Idag har varit en lång med bra dag! Jag var på IKEA med min chef och köpte lite olika grejjer. Sen åt vi på en persisk restaurang, det var speciellt men gott! Jobbade från 3 till 8, och sen åkte jag hem. Sitter och kollar på "anna anka söker assistens" och ja, det är sjukt om man säger så. Men det vet väl alla?! Imorgon har jag inga planer, Samuel ska spela match så kanske åker med och kollar på den. Den är i Angered så är liiite osäker, hehe. På kvällen kanske vi ska äta på restaurang. Det kommer bli myspys! Nu är det dags för fredagsmyyyys!

väntade på färjan efter jobbet ..


My favourite things


Mina favoritarmband just nu, passar snyggt till mina lila naglar!

Gick nyss till Willys och handlade för mormor, det är soligt som fasen ute men ush va kallt det är! Det skulle tydligen komma snö i natt stod det i tidningen, men det hoppas jag verkligen INTE! Vad tror ni, blir det nån snö i natt? Det hade ju kommit i Kortedala för några dagar sen. Det är sjukt..

NY DAG - NYA MÖJLIGHETER .

Somnade gott igår, och sov till halv åtta! Det är härligt att vakna såhär tidigt tycker jag, då sover man iallafall inte bort hela dagen. Idag ska jag till IKEA som jag berättade igår, sen blir det jobb. Snart ska jag hoppa in i duschen och det är väl typ tredje gången jag skriver det? Va slapp jag är som inte orkade igår. INTE okej. Kollar lite på morrongänget nu på tvn. Dom är så mysiga! Och förresten när jag ändå skriver om dom, så såg jag kamera-kent igår, han jobbar vid mammas och pappas jobb.
NEJ, nu får det räcka. Jag skriver mer senare! :)

DEAR DAIRY

Ligger i sängen nu, mår inte så bra. Allt känns bara skit. Ska inte klaga egentligen, men ibland är allt bara skit. Det är ju så för alla, inte sant? Imorn ska jag upp tidigt och åka till IKEA med min chef och shoppa lite, hehe. Det är bra det! Också är det ju fredag också, det gör ju det hela liiiite bättre om man säger så! Orkade inte duscha förut, var för trött efter jobbet så jag får göra det imorgon istället, och då ska jag använda min nya body lotion äntligen haha. Lite knäpp är jag, jag vet. Men sluttjötat nu, dags för mig och mormor att sova nu!

jag älskar dig mormor !

Home !

hemma från jobbet, eller jaa.. jag är hos mormor ju. Härligt! Sitter i soffan och kollar lite på mitt i naturen, seeeegt.. Men men! Snart blir det godisdags och sen ska jag duscha om jag orkar..

Det handlar om att prata sönder nätter,
om att sätta på en film om och om igen
för att storyn hela tiden tappas bort bland kyssar.
Att låta abstinensen till varandra döda känslan av trötthet.
Det handlar om att älska smaken av någon annans läppar.
Om att brottas bland kuddar och att älska att förlora,
bli nedtryckt i dunet och kysst över hela kroppen.
Det handlar om att kunna kyssa bort sårigheten,
och skriva poesi över ärren,
om att viska du är vacker tusen gånger varje natt
och mena det lika mycket varje gång.
Att plötsligt finna ljusglimtar i den gråaktiga världen
och att ständigt ha tusen fjärilar i magen.
Det handlar om att tappa bort sig i någons famn
och aldrig vilja hitta vägen ut,
händer som dras genom hår och fingertoppar
som smeker längs ryggraden.
Det handlar om att ge någon sig själv utan att tveka en sekund
och att andas genom varandras munnar.


JAG ÄLSKAR DIG SAMUEL !


Hemma från shoppingen!


Kom nyss till mormor. Var med Camilla i stan förut, det var jättemysigt fast det blåste lite kallt bara men det kan inte vara varmt jämt haha. Köpte två nagellack, det ena ser ut att vara svart på bilden men det är lila, skitsnyggt. Har precis målat naglarna med det och det blev riktigt bra faktiskt. Köpte min efterlängtade body lotion också, mm! Man fick med massa saker i en kartong som hörde till, så nu har jag body scrub, tvål och massa grejjer. Härligt! Ikväll blir det en varm och härlig dusch och efter det ska jag smörja in mig, men först blir det jobb!












TORSDAG !

Torsdag morgon, vaknade varm som fan i Samuels säng. Hans hund slickade mig på magen, fyfan. Det var äckligt. Beslutade mig för att åka hem istället haha. Så sitter hemma hos mamma och dricker kaffe och ser på tv nu, skönt att man är morgon pigg. Ska snart iväg in till Kungälv och fylla i lite papper på folkuniversitetet, sen ska jag ner till stan och träffa Camilla. Hade tänkt att köpa nytt nagellack och en härlig body lotion.



Nattinatti!

Börjar bli dags för sängen nu. Imorgon ska jag köra min mamma till jobbet och sen ska jag in till stan med Camilla och köpa nagellack, ovanligt haha. Det ska bli mysigt. Sen blir det jobb på kvällen också, imorgon ska jag nog sova hos min mormor.. ♥ det är mysigt det!

Goodnight sweethearts ,

ilovedyoufirst

back to work !

Jag fick jobbet !
Börjar jobba på måndag, sex veckor sedan ev. 3 månader. Känns gött istället för att sitta hemma hela dagarna. För er som undrar är det på en förskola i Kungälv, hoppas att det kommer bli perfekt! Små söta goda ungar. Hehe, kan nog inte bli bättre. Känns lite konstigt faktiskt, men jag hoppas somsagt på det bästa. Sitter på mammas och pappas jobb nu, köpte med mig en ''bullängd'' hit för att fira lite, eller vad det nu heter. Go var dem också! Ikväll blir det jobb på min lilla kiosk och efter det ska jag hem till min älskling igen! ♥

100505

Pigg och glad, idag vaknade jag lååångt innan klockan ringde. Ska bli så spännande idag, ska snart iväg på intervju och sen ska jag ner till mormor tänkte jag. Härligt!


Idag fyller min kusin Mikaela 25 år, grattis! :)


WHAT A BEAUTIFUL DAY !

Otroligt härlig dag idag måste jag säga. Vaknade med världens tråkigaste inställning, det var tisdag, grått och allt var skit. Sen ändrades det rätt fort!

Det började med att jag gick till Folkuniversitetet och gick på min kurs som vanligt, drack två goda muggar varm Oboy och käkade massa ballerina kakor! Jaa, visst låter det trevligt? Tog mig ork att gå till arbetsförmedlingen för att skriva in att jag har skaffat körkort också, men ja vad säger man, jag tjänade 12000 på att gå dit. Dom såg att dom hade glömt att betala ut mina pengar, så plötsligt blev jag liiiite rikare! :) Efter jag hade varit där åkte jag hem och sov middag med Samuel, då ringde arbetsförmedlingen mig igen, och imorgon ska jag iväg på intervju! Så bra allting är just nu! Snart ska jag sova, och imorgon ska jag upp tidigt och fixa iordning mig. Finns inte så mycket mer att säga, mer än att detta kanske är min lyckodag! ♥

Vi rymmer bara du och jag !


Jobbade idag, som alla andra dagar. Är duktig och stolt över mig själv. Inte för att det är såå himla jobbigt, men det är skoj! Träffade min kusin Marika en stund, hon hängde hos mormor och tjuvsurfade på grannens nätverk. Det har man ju aldrig gjort... Åkte till Samuel och hittade min gamla skiva "peaches" i bilen som min granne brände till mig när jag var liten. Lyssnade på min favoritlåt, så härligt!



När all tid tagit slut alla timmar runnit ut
Natten går mot gryning och jag vet jag måste gå
Då känns dagen ganska svår och min oro skär djupa sår
I ett hjärta som längtar och jag måste fara här ifrån

Vi rymmer bara du och jag rymmer bara du och jag
Vi rymmer bara du och jag Bara du och jag
Natten går mot gryning och jag vet jag måste gå
Vi rymmer bara du och jag rymmer bara du och jag
Vi rymmer bara du och jag bara du och jag
Natten går mot gryning och jag vet jag måste gå

Ta din bag och stick ut, innan sommaren är slut
Vi kan lifta till ett land, som vi aldrig sett förut
Minnerna jag har är det ända som är kvar
När sommaren är över och allt blir som förut

Vi rymmer bara du och jag rymmer bara du och jag
Vi rymmer bara du och jag Bara du och jag
Natten går mot gryning och jag vet jag måste gå
Vi rymmer bara du och jag rymmer bara du och jag
Vi rymmer bara du och jag bara du och jag
Natten går mot gryning och jag vet jag måste gå


VÅREN ÄR HÄÄÄÄR !

Det finns inget annat att säga att det verkligen har varit gött väder! (:
Efter middagen förut gick jag med pappa och Samuel ner till våran brygga och kollade lite, man får sommarkänslor, vill åka ut med båten och bara ligga och sola hela dagarna, hade varit så härligt! När vi kom hem från bryggan satte vid oss och grillade marshmallows vid glöden som vi har kvar sen pappa eldade förut. Det var varmt om man säger så, men mysigt som bara den! Imorgon ska jag upp tidigt och åka till folkuniversitetet, känns sådär. Alltså har inget emot att åka dit, men att det är måndag igen suger rätt hårt..











Vilket väder!



Det var längesen det var såhär härligt väder som det är idag! Åkte och köpte en tidining och la mig på gräset och solade en stund, det var riktigt skönt! Så avslappnande och bara ligga där och lyssna på fåglarna. Längtar så mycket till sommaren så man kan doppa fötterna i poolen och sånt. Gud vad skönt! Ligger inne och ser på tv nu, det är rätt härligt det också...

Shop Til You Drop


Idag känns det som att det är sommar. Kollar ut genom fönstret och då glänser poolen fint i solen. Hade varit skönt att bada, om det bara var liiite varmare i vattnet. Idag ska jag och mamma till stan och shoppa, härligt härligt!


dagens shopping

 
på min shoppingrunda imorse fick jag fyndat mig fyra cardigans i olika färger, den fjärde fick jag inte med på bild för den tog min mamma. Dom kostade 100 kr styck på rean, det är bra! :)










Mikaela 25 år.

Idag har jag varit på släktkalas för min kusin Mikaela som fyller 25. Det var jättemysigt. Och jättegod mat, kul att träffa alla igen! Efter kalaset körde jag mormor och hennes syster till stan igen, och sen åkte jag hem och kollade lite på tv. Nu har jag nyss kört mamma och pappa ut till Marstrand till några kompisar. Känner mig duktig..


Här är några från tjocka släkten! :)