Kryper till kojs nu..

Hemma nu, jobbade kväll idag. Åh, det är så jäkla roligt och jag trivs så bra! Det är exakt så det ska vara att gå till jobbet, I like it! Fick en mysig frukos imorse också, inte på jobbet alltså utan innan. Nästan som en frukost på sängen kan man säga, mums! Det var en mysig förmiddag.. Ligger i sängen nu och funderar, ska upp tidigt imorgon med och är taggad, för imorgon ska jag vara med inne i bokningen.


you are the cutest boy I've ever seen


Ny väska !


min nya väska! :)

Dags att sova nu!

Har kollat lite på bigbrother nu, ska snart lägga mig och sova. Imorgon blir det sovmorgon, ska verkligen njuta av den, sen blir det bara mys innan jobbet!


People change, things go wrong, shit happens.. life goes on.

Vilken underbar dag!

Det har varit en fantastisk dag idag. Var på IKEA imorse och kollade lite, köpte tyg och handduka
 och sen åkte jag hem hem till en kompis som hjälpte mig att sy dom. Snällt! :) Så nu har jag jättefina kuddar och funderar på att fixa lite i mitt rum, vill måla om och fixa lite nytt! Ska köpa mig en ny säng nu också så jag sover godare. En STOR fet säng! Åååh. Härligt.
Har varit inne i stan en sväng och hämtat mormor så nu ska vi snart äta en god middag.. Det blir lax.. Mmhm!


ALL GOD THINGS COME TO AN END.

:)



Jepp, det blir jobb ikväll! Känns grymt!

26 Februari

Åkte till stan en liten sväng på morgonen med min mamma och pappa, köpte ett nytt nagellack och bara kollade runt i lite affärer. Sen stack jag till mormor och nu är jag hemma igen. Ska snart göra iordning mig, kanske blir att jobba kväll idag! Jag hoppas det! Annars blir det en myskväll idag också, med de allra bästa.



Love hurts whether it's right or wrong
I can't stop cause I'm having too much fun




Fredagsmys

Sitter och har fredagsmys med dom jag gillar mest :) Vi käkar massa chips och ser på tv, precis så som en fredag ska vara. Och imorgon ska jag till Ullared. Det kan inte bli bättre!

25 Februari

Idag var det jätteroligt på jobbet! :) Trivs såå bra. Sitter på mamma o pappas jobb nu, ska snart åka och handla lite inför myskvällen ikväll. Ska bli underbart! Köpte nya skor idag med, inte så nödvändigt men men.. och ett armband från HM! Grymt fina saker som har där nu..

22 Februari

Dagen idag har faktiskt varit rätt grym ändå. Hade jätteroligt på jobbet, det var en del som hände och maten var god. Den brukar vara god, tur! Efter jobbet åkte jag och hälsade på mamma och pappa på deras jobb och sen åkte jag till mormor en liten stund. Jag har precis tagit ett bad, hade med mig datan in i badet och kollade på ett avsnitt av big brother. Satt och skrubbade mig med jordgubb och kollade samtidigt, för bra är det! Nu sitter jag vid brasan och bara njuter, har precis målat mina naglar. Imorgon blir det jobb igen, börjar sju då. Det är en bra tid, men man är lite trött när man går upp bara, men så är det väl.


20 Februari

Igår var jag på bio med min kusin Dew och såg Trassel. Sjukt rolig och mysig film! Ikväll blir det bio också, ser fram emot det, kommer nog bli roligt. Men först blir det att jobba lite extra i några timmar- Igår kväll var jag i Torslanda och hälsade på lite kompisar, frös ihjäl när jag skulle hem kan jag ju säga. Hade ingen känsel någonstans.. Snart kommer pappa med en subway macka till mig. Får se om det är gott, har bara ätit där en gång tidigare. :)

Då var denna dagen slut!

Nu har jag kommit hem från jobbet. Det gick fint idag, massa danskar var det på hotellet, synd att man inte fattar ett dugg av vad dom säger bara.. Ligger hemma i sängen nu, tänkte sova hos mormor idag men åkte hem istället. Ligger fullt påklädd under mitt duntäcke och en filt., och fryser.. Det är sjukt det! Menmen, jag är sån! Imorgon blir det mer jobb, till halv elva på kvällen, sen får vi se vad som händer! :) Nä, men godnatt, ska bli så skönt att släcka lampan nu!

true love never ends.

If it's worth having it's worth fighting for.


16 Februari

Jobbade från 7 till 15 idag. Det gick bra och hade min lärare på besök så det var spännande. Har precis fixat lite med mina naglar och ikväll blir det bara mys med mamma för pappa är inte hemma. Köpte lite nytt smink efter jobbet också, för mitt puder var krossat för jag tappade det i golvet. Då känner man sig verkligen lyckad. Imorgon blir det jobb igen, ska jobba kväll och jag gillar't såklart. Tror jag nog har världens bästa jobb. :) Det känns så himla bra!


No I don’t believe you
When you say don’t come around here no more
I won’t remind you
You said we wouldn’t be apart
No I don’t believe you
When you say you don’t need me anymore
So don’t pretend to
Not love me at all




Jag älskar dig så mycket.
Det finns bara du, inget annat.



15 Februari

Det var en jättebra dag på jobbet, och kommer fortsätta bli en bra kväll! Det blir jobb hela denna veckan, det är skööönt!

och vad som än händer imorgon & idag,
kan ingen älska dig mer än jag.

14 Februari

♥ jag älskar dig & kan inte andas utan dig.
inte en sekund.

-v-


you're fucking perfect.

Dag 21 – Ett annat ögonblick

2009-03-10 -v-
En underbar kväll i Sälen,
Do you believe in love at first sight?
I know it is true now cuz it happened that night .

10 Februari

Dagen har varit otroligt slaskig... Eller hur!? Fy vad äckligt väder det är, och jag som trodde det var vååår.. Nyss kommit hem från jobbet, började sju imorse och har varit fullt upp hela dagen vilket är bra. Ska faktiskt lägga mig och sova en stund, sen ska jag typ bada hela kvällen och bara ta hand om mig själv. Det är det såna här dagar är till för!



fast inte ett sånt här bad, fy, äckligt!

9 Februari

Ringde min mamma nyss.. och möttes av.... DU HAR EN PLATS I KÖN! Har ni sett den reklamen? MEEEEN du har en plats i kön, så jä*la jobbig är den. Så jag och mamma skämtar om det hela tiden nu, lite roligt. Dricker kaffe och lyssnar på fåglarna nu, känner mig som en gammal tant. Men sitter faktiskt inne i soffan och hör fåglarna sjunga på utsidan, kanske blir det vår ändå? Ska snart sticka in till Kungälv och lämna in lite filmer och lämna in en lapp inne på arbetsförmedlingen.. Sen blir det jobb ikväll med, åh jag gillar't!


Dag 20 – Den här månaden

Det får bli den senaste månaden som har varit då helt enkelt va? För februari har ju nyss börjat. Men iallafall, denna månaden har hänt väldigt mycket, har börjat min praktik på Scandic och trivs väldigt bra. Det känns som om det är det största som har hänt, eller det är den största förändringen som har hänt. Över en natt bara börja jobba heltid, men det är så kul! Ja, det är väl det som har hänt denna månaden ungefär? Har inte funnits tid för så mycket mer faktiskt..

Godmorgon!

Detta kallar jag sovmorgon, åh jag sov så jäkla gött och gick inte upp fem idag. Det var härligt det! Vädret idag är skit ute, det är jättegrått, men man ser lite gräs nu. Det är var ju ett tag sen. Dricker kaffe ur en ny kaffemugg nu, mm! Idag blir det jobb, men ska jobba sent då. Nä, vet inget mer att skriva så det var ju nödvändigt...

Framför brasan

ligger framför brasan och målar naglarna nu, det är bara för härligt! Och snart kommer min fina älskling!

Dag 19 – Detta ångrar jag

Det finns ingenting jag egentligen inte ångrar som jag kommer på såhär bara. Men det är klart att jag ångrar när jag någongång har sårat eller ljugit för någon i min närhet. Sånt ångrar jag. Och vem gör inte det?


6 Februari

Idag har det hänt såå mycket spännande på jobbet, trodde jag skulle dö flera gånger om. ;)
Iallafall, efter jobbet åkte jag och Samuel till IKEA, köpte ljus och sånt myspys och sen åkte jag till mormor och gav henne en blomma, det gjorde jag förra veckan också och hon blir så glad varje gång! Det är ju faktiskt det som är meningen med blommor. När jag kom hem tog jag en dusch och nu ligger jag i sängen och försöker varva ner lite..

Det är dags för fredagsmyyys.


weheartit.com


Sitter mätt och belåten i soffan och kollar med ena ögat på datorn och det andra på Let's Dance. Snart ska jag och min älskling gå ner i mitt rum och kolla på en film och ha fredagsmys. Det är veckans höjdpunkt, varje vecka! ♥
Imorgon blir det att jobba igen, det ska bli roligt! Annars händer det nog inte så mycket mer imorgon tror jag. Men somsagt, fredagsmys nu!

Dag 18 – Min favoritfödelsedag

Min favoritfödelsedag var jag när fyllde 11. Det är den födelsedagen som jag har mest roliga minnen ifrån. Vaknade på morgonen av att mamma och pappa kom in och väckte mig på morgonen, jag fick en cdspelare, en dr bombay skiva och en gul teletubbies, SÖTT eller? :)


Shopping

Lite bilder på min klocka och min scarf som följde med mig hem igår! :)









4 Februari

Varit och köpt en ny bilstereo till mig själv nu! Det är fina grejjer! Har varit hos läkaren också, en bra stund och kollat massa saker. Men ja, det är ju bra det med. Sitter på mina föräldrars jobb nu och väntar på en taxi för vi ska skicka iväg en sak. Spännande är det! Ska hjälpa pappa lite att jobba sen också, sen blir det bara mys resten av dagen. Pusspusss

Äter bullar!

Då närmar sig denna dagen också mot sitt slut. Sitter hemma och äter en hel påse värmda bullar med mjölk. Gud så gott det är! Köpte mig en jättefin klocka idag, en scarf och ett par jeans. Orkar inte lägga upp några bilder nu men kan göra det imorgon om jag kommer ihåg det. Har liksom ingen lust att leta efter kameran nu. Ska kolla på Hemliga prinsessor som kommer klockan 8. Kollar ni på det? Det är faktiskt ganska kul! Nä, nu måste jag fortsätta äta, haha.

3 Februari

Godmorgon på er alla fina! Sitter och ska äta frukost nu, sen ska jag iväg till Arbetsförmedlingen och fixa lite saker. Annars händer nog inte allt för mycket idag. Men ska iallafall ta det lugnt på min lilla lediga dag! Yepp!

I rymden finns inga känslor..

.. kollar på den filmen just nu! Var med älsklingen och hyrde lite filmer för en stund sen. Så just nu kollar vi somsagt på I rymden finns inga känslor. Har ni sett den? Vad tycker ni? Vi har inte kollat så länge ännu så lite svårt att avgöra det. Imorgon ska jag till arbetsförmedlingen en sväng och lämna in lite papper och sånt, efter det ska jag bara vila på min lediga dag, kanske kolla lite i affärer.. efter en klocka? Jaaa! Jag vill ha en ny klocka nu, så är det bara. Så får se om någon följer med mig hem imorgon.. Nä, nu blir det att se klart på filmen, hörs imon! Puss

Helg?!

Det känns som helg nu, men det är för att jag är ledig två dagar nu! Det är skönt. Har precis bäddat ner mig under täcket och väntar på min pojk som ska komma hit. Får se vad vi ska hitta på, det hade varit kul att typ gå på bio och sånt, men känner mig inte tillräckligt pigg för det. Så det är jobbigt läge med andra ord.. Blir nog bara en lugn kväll, kanske borde städa lite och så? Ja, får se!

Bara för ikväll


Jag börjar tro att jag börjar tro att vi kan gå
genom eld



Vårkäslor? Näe..

Sitter och dricker Oboy nu och kollar ut på regnet.. Vem gillar egentligen regn? Finns det någon? Visst, det kan vara fint att titta på och så, men det är kallt och blött. Det bästa nu är att snön förhoppningsvis regnar bort. Det är det jag hoppas på mest av allt. För vem vill inte ha VÅR nu?