En dag med Malin!

Dagen började med att jag jobbade två timmar, sen åkte jag hem och träffade Malin. Vi köpte god chokladglass som vi åt, och sedan tog vi bilen till Bäckebol och kollade litegrann. Var på Mediamarkt, IKEA, och på Netonnet. På Netonnet lämnade jag in min telefon, för det har blivit världens glapp på en vecka (man kunde nästan få in ett helt fotbollslag där) haha. Så fick en ny telefon. Har verkligen otur med det där.. Ska ner till mormor nu och sova där, imorgon kommer min älskling hem!

30 Juli 2010

Två år sedan idag. Vi saknar dig Vicki! ♥

Denna dagen är egentligen bara skit hittills. Det SPÖregnar ute, Samuel har åkt på träningsläger, jag ligger ensam i min soffa, och inte nog med det så är färjan sönder, så jag kommer ingenstans. YES. Fan va lyckat detta är! Det kanske är ett tecken ändå, jag kanske ska vara hemma idag. Haha. Ska iallafall in till stan och jobba sen är det tänkt, och ska sova hos mormor idag, mysigt!

It's raining!

Gud var verkligen kissnödig idag! Det bara regnar och regnar och det verkar inte vilja ta slut alls.. Är iallafall hemma nu, jag hann med en tidigare buss och åkte en hållplats längre så jag slapp att gå i detta vädret. Sen hämtade jag Samuel i Kungälv och snart ska vi se på filmen Farsan, såg den på bio med Camilla för ett tag sedan, haha en sjuk film, men gud så rolig! Får väl se vad det blir för mat ikväll, om vi orkar göra någon..



29 Juli 2010

Ursssh, sikket väder det är ute idag!

Tur att jag sitter inne i allafall. Jobbar nu, det går bra. Sitter och tänker på min älskling också, det är mysigt. Jag älskar honom mer än allt annat i hela världen, det går inte att beskriva med ord. Jag är så lycklig med dig älskling ♥. Du betyder allting för mig, det vet du! Längtar efter dig!

Oj, vad puttigulligt det blev där ett tag, hehe. Dags att jobba lite nu, vi hörs ikväll!

Helgen som har varit!

Nu är jag och Samuel hemma från High Chaparall, vi hade TUR med vädret, solen lös i stort sett hela dagen. Vi kollade på showen och i små mysiga äffärer, blev rånade några gånger och åkte ångbåt! Så himla mysigt. Stugan vi bodde i var också väldigt mysig, på kvällen satt vi och spelade kort med hans föräldrar. På vägen hem tog vi en sväng om Ullared och shoppade en del. Här kommer lite bilder på helgen och på det jag shoppade från Ullared!


























Ullaredsshopping


morgans kortlek , hahaha var bara tvungen!



Fransk manikyr penna och bobbys shampoo och balsam för bara 10 kronor!


 

En mobilstrumpa, en kalender. Köpte även massa underkläder och sånt.






Fyndat!


Köpte ny mobil idag, min gamla var helt konstig på displayen. Men denna är gryyyym som fasen! :)



Köpte även body scrub från the body shop med doft av hallon. Den luktar jättegott, och var på rean tillochmed! Ska införskaffa mig body lotion i samma doft med.





Packar för fullt nu, imorgon drar vi ! Ska bli gott med lite mat snart, det blir grillad fläskfilé och potatisklyftor säkert. Muuums!

STOOOORA PIZZOR !

någon som har sett sånahär stora familjepizzor någon gång? Det hade inte jag iallafall. Vi trodde dom skulle vara små och beställde två stycken till fem personer, det finns typ en hel pizza kvar om man säger så.. Förut var jag, samuel och hans mamma ute vid havet och badade, fast det var bara hon som badade för det var så kallt. Nu är det dags att sova efter en mysig film, imorgon väntar nya äventyr.


Fredag, lalalalalaaa!

Då var det alltså fredag igen, i Göteborg lyser solen härligt varmt! Sådär lagom. Har jobbat sen klockan tio, det rullar på finfint! Ska hem till Samuel ikväll, och ska nog köpa mig en ny mobil i helgen. Snart är det helg och då bär det av mot High chaparall. Yeh! Kommer bli grymt tror jag! Hörs ikväll..

Vilken härlig dag!

Idag har jag varit på Liseberg med mina underbara vänner. Det var jättekul! Vi åkte flumeride flera gånger och samuel blev så blöt att vi fick vrida ur hans kläder, visst.. vi andra blev också såklart blöta, men inte lika mycket som han.. Spelade lite på hjul och sånt med, men vann inte så mycket. Typ lite godis bara, men dom andra vann finfina grejjer! Jag tog inte så många bilder men får hoppas att dom skickar några till mig så jag kan lägga upp lite här! =)

Imorgon ska jag upp tidigt och möta Sandra, då ska vi åka till Torslanda och bli sminkade, najs! Dags för sängen nu, jag är helt sjukt trött efter denna dagen!

Godnatt!

Myspys.

Sitter och ser på tv lite nu, snart kommer älsklingen hit och då ska vi se på american pie band camp som kommer på tv. Ska bli skoj. Imorgon ska jag till Liseberg med Samuel, mathias, camilla, sofia, annelie, linnea och tina. Hoppas på fint väder, det kommer bli jätteskoj! Längtar jättemycket. Till helgen ska jag och Samuel åka till High Chaparall också, det kommer bli gryyymt.  

all you need is one ♥


19 Juli 2010

Idag hade jag en liten sovmorgon och efter det åkte jag till mormor, vi åt hennes goda pannkakor och sen gick jag till jobbet. Det har inte hänt så mycket mer idag, nu är jag hemma och jag, pappa o samuel ska kolla på american pie.

Love you ♥

Sunkissed skin.

Har precis smörjt in mig med summer glow! Skitbra bodylotion som gör att man blir brunare, skitbra! Nu är jag med Samuel, vi har precis varit ute och cyklat. Vi cyklade ner till våran brygga och satt där och mös, och kollade om båten var kvar också. Och det var den såklart. Idag har jag jobbat också en stund, och varit hos mormor. En hel del har jag hunnit med, bra det! Hoppas på KANONväder imorn, för då ska jag och älsklingen ut med båten!


Saturday night

Dagen började med att jag och Samuel åkte in till stan och kollade lite i affärer, jag köpte en leopardfärgad klänning och en väska som var på rean. När vi hade kollat i affärerna gick vi och satte oss på Pizza hut och beställde in en stor god pizza med skinka, kebab, fetaost och salami! Ojojoj, den var god! När vi kom hem åkte vi med hans mamma till Ingetorpssjön och badade, det var lite kallt innan jag doppade mig men sen var det faktiskt riktigt behagligt. Skäms för att säga att det var årets första dopp... eller alltså, har ju badat i poolen innan i år, men det kanske inte räknas? Haha. Nu är det iallafall dags att sova, imorgon är det jobb som gäller. Känns lite konstigt men så blir det!!

Godnatt :)

Fredag idag !

Ni har väl inte missat att det är fredag? HAHA, nej tror inte det! Står inne i värmen och jobbar nu, men någon måste ju faktiskt göra det också, eller?! :) Ikväll blir det nog bad med min älskling hemma hos honom eller kanske någon annan stans, vi får se vart det bär av. Har köpt en ny kjol idag, jättefin! Leopard mönstrad, hade tänkt att lägga ut en bild men den fanns inte på deras hemsida så jag får ta ett kort när jag kommer hem ikväll då!

back to work . ♥

Sweet dreams !

årets första kantareller är plockade idag, och det menas att jag fick mina första kantarellmackor idag, ååhw vad mumsigt det var! Ligger i min säng nu med Samuel och det är dags att sova, men vi kanske ser på en film innan som vi brukar göra. Imorgon är det fredag! Sov gott!




15 Juli 2010

Morgonen har jag spenderat på arbetsförmedlingen, jättekul verkligen.. Åkte sedan in till mormor och fikade en stund. Idag händer väl inte så mycket, ska åka hem ikväll och bara ta det lugnt, va skönt! Det regnar som fasen här inne i stan, kan inte gå ut alls. Inte så kul, men det behövs väl det också antar jag.


Over and out

13 Juli 2010

Igår var det typ 200° varmt, så det var härligt. Jag var på Liseberg med min kusin Dew, herregud vad mycket folk! Men inte alls lång köer så det var jättebra, men liite för varmt.. Vi åkte allt som hon ville, flumeride, slänggungan, jukebox, lisebergsbanan, sagoslottet mm. Vi åt massvis med godis och hon fick allt hon pekade på. Vadå härligt? Haha. På kvällen jobbade jag och efter det var det jättesvårt att somna. Satt uppe med min kusin och löste korsord typ hela natten, sen la vi oss och det var jättevarmt. Uuuh! Det gick tillslut och nu är jag på jobbet igen. Härligt väder idag, det regnar och det behövdes.

TRUE LOVE NEVER DIES .

Ibland går det inte att beskriva med ord,
hur mycket man älskar någon.
Någon som alltid finns där för en,
någon man kan lita på till tusen.
Att alltid ha någon som finns där
dag som natt, dygnet runt.
Det är en underbart fin känsla.
Jag kan inte beskriva med ord
hur mycket jag faktiskt älskar dig.
Och hur glad jag är att ha dig
vid min sida, varje dag och varje natt.
Jag älskar dig mer än något.
Utan dig är min värld rasad.


Kalajs!

Sitter hemma hos Samuel nu, hans mamma har kalas. Släkten är här och vi har ätit god tårta och kycklingpaj, mm! Druckit rosévin också, sen ska vi kanske åka och bada i någon sjö, myspys. Och man får ju inte glömma VM FINALEN ikväll! Vilka tror ni vinner? Jag har ingen aning, och det spelar ingen roll för den delen heller, haha.



10 Juli 2010

Idag har varit en härlig och underbar dag med den bästa killen i världen. Vi var i stan och hämtade pappas bil som vi sedan körde hem, efter det gick vi ner till älven och fiskade och solade lite. När vi kom hem badade vi i poolen och det var skitskönt! Nu har vi alla våra grannar här och har precis grillat kyckling, fläskfile och ännu mera kött. Åt det med sallad, tsatsiki och pommes, gud så gott! Och tur är det att pappa har sin ismaskin.











Goodmorning sunshines !

Hoppas på BRA väder här hemma idag, än så länge är det mulet och grått men jag vill ha fint nu. Jag och Samuel kanske ska åka till havet idag, men inte om det är sånthär väder.. Inte speciellt kul då om man säger så. Ska åka iväg och kolla efter födelsedagspresent till hans mamma också, vi har redan köpt lite grejjer men ska forska efter mer. Haha. Nu ska vi snart äta en god frukost med ägg och massa gott. Hörs senare!

9 Juli 2010

Kom nyss upp ur badet, där var det skönt. Smörjde in mig i min jättegoda bodylotion efteråt, men snart är den slut. Body scruben tog slut idag med, illa. Får köpa nytt snart. Om jag orkar, hehe. Åt lax till middag idag som vi rökte på grillen, det blev svingott. Så här ligger jag mätt och belåten. Här kommer lite bilder på det som jag fyndade i Ullared igår, köpte även lite hårspray och sånt, men orkar inte lägga ut bilder på sånt. Imorgon ska jag och Samuel nog ner till havet, kanske ska fiska lite eller nåt, hoppas det är fint väder!




nagelklistermärken



snyggt korallfärgat linne


trosor


jättegulligt linne


härlig sommarklänning


jättesöta skjorts


örngott till min mormor, haha.


@ work

är nu inne i detta fina vädret och jobbar, njuter av att det är fredag och att allt faktiskt idag är allmänt bra! Helgen väntar och det kommer bli bra tror jag! Lägger in bilderna ikväll från shoppingen som sagt.

♥ michelle

THIS DAY.

Gick upp klockan 6 imorse för att åka iväg till Ullared, gjorde goda mackor och packade oss in i bilen. Allt blev som beräknat och vi var framme 07.45.. Perfekt. Jag köpte ett örngott till mormor där det står Jag älskar Morgan på, skitcoolt. Köpte även dom skjortsen som jag ville ha, tre linnen, lite smink och sån skit man brukar köpa där. Samuel köpte en jättefin jacka. Ska lägga in bilder imorgon på det jag köpte. Köpte nageldekorationer med som jag precis har satt på, det blev jättefint verkligen.. Och just det, köpte två par björn borg trosor också.. Och säkert något mer som jag glömt skriva, men fixar somsagt bilder imorgon!

Godnatt! ♥

7 Juni 2010

Känner att jag inte alls är särskilt bra på att komma på rubriker här längre.. Inte okej. Har precis kommit hem till Samuel och sitter och kollar på fotboll nu, tydligen hejjar vi på Tyskland. Imorgon ska vi till Ullared, kommer bli sjukt roligt. Vi ska gå upp mitt i natten och göra mackor och bara ha en helt underbar och mysig dag. Jag längtar så mycket! Kollade på deras blogg nyss o hittade ett par skjorts som jag bara MÅSTE ha!



bilden tagen från deras blogg.

5 Juli 2010

gick upp med tuppen imorse och duschade och sen åkte jag in till stan, bytte pappas skjorts till en storlek strörre, köpte lite smink till mamma och två paket med tofsar. Eller heter det paket? Inte vet jag. Men dom kostade bara 19 kronor så det var ett riktig fynd, för båda två alltså. Snart ska jag och Samuel nog kolla på en film, eller iallafall tvn. Vi har inga kanaler nästan här hemma för att våran Boxer har flippat ur. Menmen, vad ska man göra?

4 Juli 2010

Dagens shopping;
 
En batteridriven fisk som ser ut som nemo till våran pool, gött! Vi köpte även lite lampor och sånt, kommer bli snyggt. Får testa ikväll när det blir mörkt! Har även varit i stan en sväng och där fick jag en ny berlock till mitt armband av pappa..
 

Sitter och kollar igenom bilderna från när vi var på Vinga, hade tänkt att lägga upp lite bilder här men det är så sjukt jobbigt så jag gör faktiskt inte det.. Ska snart kolla på bilderna med mamma och pappa och till det ska vi äta jordgubbar, smultron och glass. Har faktiskt plockat årets första kantareller idag, det ni!

3 Juli 2010

Godmorgon, nu gick det verkligen inte att sova längre. Antagligen för att det var för varmt, det är sjukt varmt redan nu.. Hur ska man klara detta? Blir en dag framför poolen är jag rädd. Göttgött!

Har känt mig yr i tre dygn nu, det gungar hela tiden i huvudet och när jag står upp känns det som jag ska ramla, så igår kväll gick jag till läkaren vid niotiden, och dom undersökte mig en del. Fick göra balanstest, ta blodtryck, han kollade mig i ögonen och öronen men han sa att det nog inte var något farligt.. Men att jag skulle komma dit om det blev värre..

Ska nog ta mig en sväng ner till backaplan idag också och shoppa lite, härligt är det. Och vill ha lite nya berlocker till mitt armband som jag hade tänk att lura pappa på. Yes.








Grym båt vi hade till Vinga i onsdags på 50 årskalaset.. onödigt liten asså, bara 12 meter..








OJOJOJ.
Nu är jag hemma från Vinga. Vi kom hem igår, men har inte riktigt hunnit landa ännu typ. Vi var uppe till 5 på morgonen på torsdag, festade hela natten och sen smög vi oss in i fyrvaktartornet med lite hemliga knep. Det var grymt spännane och tur att ingen såg oss om man säger så.. Idag har jag varit i stan med Samuel, det var helt underbart. Vi åkte Göteborgshjulet och jag fick världens finaste kyss. Vet inte hur jag ska beskriva den känslan, men fan vad det känns bra nu! Jobbade i eftermiddags och nu sitter jag hos mormor, vi har precis ätit på mcdonalds. Hehe, jag ville ha glasen, har alla färger nu. Det är lite sjukt men men. Lägger in bilder imorgon från Vinga, det var grymt som sagt. Nu ropar sängen, gnite! ♥