Ballar av stål! ♥




Kollar på "ballar av stål" på 5an nu, har älskat det sedan första gången jag såg det! Sitter hemma hos Samuel nu, hela hans familj sover och det är bara jag som sitter här och äter godis framför tvn. Ska åka och hämta Samuel inne i Kungälv vid typ 2 i natt, jiho.....


Shoppingdag!


Idag har jag varit i stan med Malin, det var jättemysigt och roligt! Vi gick runt i alla affärer och sen kollade vi på modevisning inne i nordstan. Jag köpte nya trosor och en ny bh, en skjorta och ett hårband med blommor på. Blir snyggt till sommaren! Var snäll och köpte en blå tröja till min pappa också, men den får han faktiskt betala själv, men ändå. Hahaha. Nu är Samuel påväg hem från Holland, han har varit där i helgen och kollat på fotboll med sitt lag. Ikväll ska jag hem till hans föräldrar och i natt ska jag upp vid 3 och hämta Samuel. Det är så när man har körkort, det är inte lätt!



Min nya skjorta 99:-



earth hour .


Nu är det earth hour, har ni släkt lamporna? Det har vi gjort här hemma!





Här är lite bilder från förra årets earth hour ;
Globen före
 

Globen efter:


Pekings nationalstadio fågelboet före;


Pekings nationalstadio fågelboet före;



Mysigkväll

Sitter hemma med mormor, morfar och min morbror nu. Ikväll blir det myskväll framför tvn, vi ska kolla på Körslaget. Vi åt nyss mat, Lax i ugnen blev det. Ååh så gott det var! Idag fick jag en berlock till mitt armband för att jag tog mitt körkort, så fin!


Lördag


Idag har jag inte gjort mer än att vaknat, eller jo.. jag har åkt till mammas och pappa jobb också. Ikväll ska mormor med oss hem och äta middag och kanske sova över, det blir lax till mat. Gud så gott! Om en stund ska jag åka och handla frukost till mig och mamma, känns härligt att kunna åka iväg själv!







Thaimat!

Visst ser det mumsigt ut ? :)
Var precis iväg och åt thaimat med min pappa på en restaurang som inte ligger så långt härifrån, det var jättegott och det var nog första gången jag åt thaimat, hahaha. Ska lägga mig och sova en stund nu, är jättetrött..




trött, så trött...

Det är så fruktansvärt jobbigt att vara sjuk, blev inte speciellt många timmars sömn i natt.. Näsan rinner som aldrig förr och min hals är ringrostig, mer än nånsin. Idag blir det nog ändå jobb från 16-21 och efter det blir det myskväll med mormor. Ser fram emot det mycket!

Tar då och då fram mitt fina körkort och kollar på det, fan va snyggt det är. Hahaha.

SJUK!!!

fyy fan, såhär sjuk har jag inte vart sen sist asså. Haha va kul jag är.
Kom precis hem från jobbet, har inte gjort mycket nytta idag men så är det ju när man är sjuk.. imorgon kanske jag ska träffa Camilla, men får se om jag är frisk.. annars blir det inget med det. Är hemma hos mormor nu och ligger i sängen, jättegott. Varmt och härligt. Jag hämtade mitt körkort idag också, det var fett!!


godnatt!

Shopping

Här är lite av det jag shoppade igår på Ullared ;








sitter och myser i soffan nu, det är härligt. Kollar med ena ögat på datan och det andra på tvn, ska ta bilen till mormor sen, myyyysigt.

idag är jag sjuk..

och det är inte så kul..
körde samuel till jobbet för en stund sedan och efter det åkte jag hem igen. Såg två fina rådjur på vägen, dom var söta, haha. Vet inte vad jag ska göra idag, ska nog jobba ikväll men får se hur jag mår. Annars blir det nog mest en slapp dag, och det är ju inte helt fel!


KÖRKORT!

FY FAN VA GÖTT SÄGER JAG BARA!!


Har inte kunnat skriva i bloggen på några dagar, har haft fullt upp om man säger så. Men idag har jag äntligen fått mitt efterlängtade körkort och jag och pappa ska åka till Ullared imorgon, härligt!


Härlig lördag!

Denna dagen har varit supermysig! Började med att jag och Samuel åkte in till stan en stund och jag köpte en klänning och leggins på gina, skitsnyggt. Sedan åkte vi hem och såg på en film, och gick på picknick. Vi gick ner till älven och satte oss på bryggan och bara njöt. Det var helt underbart. Vi hade med oss ballerina kladdkaka, någon som har ätit dom? Dom är helt otroligt goda!



Köpte MINI-KIWI idag, hur söta är inte dom då?





Fredagskväll

Va mysigt att det är FREDAG nu! Har jobbat idag, jobbade över en timma idag, men det gör ju inget alls! Har tryckt i mig massa gott godis, ååh. Har inte skrivit på någon dag nu, har liksom ingen tid över känns det som. Imorgon blir det en lugn och härlig dag tillsammans med min älskling. Har precis grillat för första gången i år, kyckling blev det. Till det åt vi pommes och sallad, min favorit!


jag älskar dig, samuel! ♥


Ondsdag

jepp, här kommer min onsdag i korthet ;

- Åkte till min mormor
♥ - Handlade
♥ - Sov en stund
- Tog en härlig dusch
♥ - Jobbade
♥ - Åkte till Samuel

Och nu sitter jag här och slappar, inser att dagen var en härlig och lugn dag,
en ovanligt bra sådan. Fick tårta av min chef idag, för att min praktik är över.
Men inget att vara ledsen över, för nu jobbar jag istället för att praktisera.
Det är härligt med pengar! Nu blir det sängen, gääääsp. Goodnight (:


Idag har jag shoppat LOSS.

Rubriken säger allt. Idag shoppade jag;

♥ En skiiitsnygg skinnjacka från HM
♥ Camomill som bleker håret
♥ Saltvattenspray


Var inne i stan med min kusin Marika idag, det var riktigt mysigt och gissa om jag blev glad när jag hittade en skitbillig & snygg skinnjacka? JA! Klippte mig imorse också ju, det blev bara vanligt, toppade det. Men är riktigt nöjd. Kul med en förändring fast det inte är så mycket. Jobbade från 16-20 också, det rullade på som vanligt, och nu är jag liiite rikare. Sitter hemma hos Samuel nu och ska snart kolla reprisen på "dating in the dark" på datan. Lägger in bilder på min jacka en annan dag, har ingen sladd här och orkar inte heller för den delen..

Dags för klippning!

Ska iväg och klippa mig nu, min snälla mamma kör mig. Fan va gött. Har fortfarande inte bestämt hur jag ska göra med håret, eller om jag bara ska toppa det. Får se hur det blir helt enkelt. Ska ner till stan sen och köpa lite nytt smink också och ikväll ska jag jobba från 16-20. Göttgött! Skriver mera ikväll om jag kommer ihåg, ibland är det lätt att glömma bort. Härligt att våren är påväg, dags att ta på mig nya jackan igen!

True love .

Att tänka tillbaka är så underbart. Jag minns det som det var igår när det blev du och jag. Det var den bästa stunden i mitt liv, när du tog min hand och såg mig djupt in i ögonen. Jag älskar dig så sjukt mycket och jag längtar efter att få dela mitt liv med dig. Jag älskar dig av hela mitt hjärta och jag har aldrig känt såhär innan!


Godisdag!



Gick precis ner till Tempo och köpte godis, älskar deras burkar som man får plocka godiset i, istället för dom jävla påsarna... Samuels hund är också väldigt intresserad, synd bara att burken är större än honom, haha. Idag har varit en rätt lugn dag, började med att jag åkte in till stan imorse och köpte en ny jacka, ååh den är så snygg. Visar en bild en annan dag, har inte hunnit ta något kort på den ännu.. Imorgon ska jag klippa mig, men har inte kommit på riktigt hur jag vill ha det ännu. Har någon förslag? Ska jag klippa min lugg igen? Alltså inte raklugg utan snelugg? Den är ju rätt lång nu. Och hur mycket ska jag ta på längden? Det är frågan... Ska se lite på tv nu, skriver mer senare!

Godmorgon!

Måndag nu! Känns okej idag faktiskt, kommer kanske bli en lång dag men sånt är livet! Sov jättegott i natt, det var längesen faktiskt. Sitter och kollar på Rivstart på radion nu, det är grymt verkligen. Dom pratar om melodifestivalen nu och att rätt låt inte vann. Vad tycker ni? Nu när allt har lagt sig lite mer? Jag tycker fortfarande att Erik skulle vinna med låten manboy, men inget jag kan göra åt det nu!

Skriver mer ikväll!

Mat & Tv

Har precis ätit mat, det blev falukorvsring idag. Kollar på Wipeout nu, tyckte inte att det var så bra förra året så jag ville ge det en till chans. Inte så bra idag heller tyvärr, men roligt att se hur alla klantar sig och tror att dom är grymma fast dom verkligen inte är det.. Imorgon är det måndag igen, veckans värsta dag? Vad tycker ni? Jag tycker att söndag är veckans värsta dag, bara för att tanken om måndagen typ dödar mig.. Imorgon ska jag in till Kungälv och prata med en tjej på kommunen, det blir intressant. Ska kolla på ballar av stål sedan också, det är helt otroligt grymt det programmet, blir spännande att se om denna säsongen är lika bra som förra, det hoppas jag!




wipeout .

Söndag 14 mars

Bra dag än så länge. Vaknade klockan 11, så jag sov rätt länge idag. Tog bussen in till stan med Samuel och kollade runt lite, han köpte två jättesnygga tshirts, och jag köpte en berlock till mitt nya armband! Ååh, jag vill verkligen ha alla som finns, det är så sjukt svårt att välja.. Sitter och lyssnar på "manboy" med erik saade nu, låten blir bara bättre och bättre, och han blir bara snyggare och snyggare.


Min nya berlock,
ankare 198:- smycka.


Melodifestivalen

Nu sitter vi och kollar på melodifestivalen, och ANNA vann! Precis som jag trodde, jag ville väl iochförsig att erik saade skulle vinna eftersom han är så grymt snygg. Sms röstade 4 gånger på han, haha. Och eftersom pappa betalar telefonräkningen fick han 16 kronor i femtioöringar, han blev sådär glad. Grattis på Anna iallafall, hon har sjukt bra röst..


 


Bion förut förresten, den var okej men inte så bra som jag trodde. Så inget måste att se den för er som funderar på den. Ska duscha nu, eller bada. Jag får se, har inte bestämt mig. Imorgon ska jag in till stan och köpa berlocker till mitt armband!

Detta har varit den bästa dagen på länge, jag älskar dig Samuel. Du är det bästa som någonsin har hänt mig, det finns inga ord som kan beskriva det. Du och jag föralltid!

alice in wonderland


JAG LÄNGTAR!

1 år med min älskling idag!



Idag har jag och Samuel varit tillsammans ett år, det känns helt jävla underbart. Det går helt enkelt inte att beskriva med ord, mer än att jag älskar honom över allt. Idag ska vi på bio & se på Alice i underlandet i 3D. Är det någon som har sett den? Är den bra? Fick världens finaste present av honom, fick ett sånt armband som jag har viljat ha så himla länge nu!



 

Efter bion ikväll ska vi gå ut och äta på en restaurang och sen ska vi hem och kolla på melodifestivalen! Kan det bli mycket bättre egentligen? Nu är det dags för frukost, skriver mer sen!


Fina kläder

Kollar runt lite på H&M nu, det är ett bra tips när man inte har något annat för sig!




149 :-


149 :-

49.50:-


Fredagskväll

Jaha, då var det fredag igen! Fan va härligt säger jag bara. Det var min sista dag på jobbet idag som "praktikant", men nu fortsätter jag på lön så länge jag vill. Men måste ju söka vanliga jobb undertiden om det ska funka. Idag var jag först en sväng inne istan och kollade runt lite, köpte present till Samuel. Imorgon firar vi ett år ihop! Skriver mer imorgon om vad som händer då, till alla er nyfikna :) Nu blir det mys med cola och chips!

Dating in the dark!

Har precis kollat reprisen på "dating in the dark" på min data, idag var det bättre än förra gången. Har ni sett programmet? För er som inte vet var det handlar om så är det om 6 stycken singlar som träffas inne i ett mörkt rum. När dom har träffats tre gånger får dom se varandra i ljuset och sen får dom välja om dom vill träffas en gång till. Tycker programmet är sjukt roligt och spännande. Det är ett bra sätt att ha date på! Då spelar ju faktiskt inte utseendet så stor roll med en gång. Eller vad tycker ni? Det är värt att se på för er som har missat det! Det går att kolla på tv5.se.

Idag har jag haft en härlig dag, började med att jag var hos mormor och sedan vid 3 började jag jobba. Började en timma tidigare idag och åt god mat tillsammans med min chef, fick gå hem en timma tidigare också. Det var skönt! Är hemma hos Samuel nu, bara slappar, och har ju som sagt sett på dating in the dark nyss.

Nepp, nu är det dags för sängen! Natti natti :)



Tisdag morgon..

Överlevde måndagen iallafall verkar det som va? Det var ju för väl! Värsta dagen på veckan avklarad, fast tisdag är inte mycket roligare alltså. Idag ska jag till arbetsförmedlingen, åh vad jag längtar! Nej.. Efter det ska jag ner till mormor och bara slappa innan jobbet, om ingen annan har lust att hitta på något?



v 
I LOVE YOU.

Internationella kvinnodagen!

Är jag efter?
haha kom på att det är ju fakitskt internationella kvinnodagen idag. Eller alltså, jag tänkte på det imorse men sen dess har jag inte gjort det alls. Varför finns den dagen egentligen? Läste på wikipedia nu att kvinnodagen är den dagen då kvinnor ska få blommor och presenter på denna dagen, men var är dom? HALLÅ?!


men iallafall, grattis till oss! :)



Vilken härlig dag!

Dagen började med en lång och härlig sovmorgon hemma hos Samuel. Gick ut med hans hund i det fina vädret när jag vaknade och sen åkte jag till min mormor. Där fick jag en jättegod frukost! ♥
Låg och läste min bok en stund också, har inte läst den på sjukt länge nu så visste knappt vad den handlade om. Somnade faktiskt ett tag med, efter det mötte jag upp min kusin Marika inne i Göteborg. Vi skulle shoppa lite, gick runt och kollade lite överallt. På lagerhouse hittade jag ett jättefint ljus som jag köpte till Samuel, han tyckte också det var fint så det var ju himla tur! Hängde med Marika och köpte ny mobil med, den är så söt. Får bara hoppas hon sköter sig så att telefonräkningen inte blir för hög. Hahaha. Började jobba vid 16 och jobbade fram till 21, sedan åkte jag till Samuel så nu sitter jag här i hans mysig säng! Kan faktiskt inte bli så mycket bättre!


ljuset som jag köpte, det står "du är mitt ljus i mörkret" på :)


Armbandsgalen!!

Sitter och lyssnar på "heaven or hell" som var med i melodifestivalen. Vad tyckte ni om den låten? Eller ni kanske inte ens såg på melodifestivalen? Just nu har alla släktingar precis gått hem ifrån kalaset och det är lugnt och skönt igen, haha.

Har hittat ett armband jag vill ha, är jag är helt tagen!



 


Söndagen den 7/3 .

Någon som kollar på Vasaloppet idag? Själv gör jag det inte, har gjort det så många andra gånger så orkar inte längre. När jag var mindre bodde vi några vintrar i sälen hos några kompisar och då brukade jag åka pulka i "startbacken" som är där.

Igår var jag och Samuel en sväng i stan och shoppade lite, han köpte en tröja men jag hittade inget. På kvällen åkte vi hem till mig och mös och kollade på andra chanser på melodifestivalen. Hörde på radion nu att dom ska utöka deltävlingarna till 10 stycken istället för 4. Det orkar jag inte med! Det är verkligen tillräckligt som det är, om inte för mycket? Vad tycker ni? Det räcker väl som det är?

Nu på morgonen har jag varit med mamma och handlat lite mat i Ytterby och nu sitter jag här och trycker i mig massa godis, så nyttig jag är. Preeeecis som vanligt. Ska iväg på kalas sedan till Samuels bror som fyller 17. Nej nu vet jag inget mer att skriva faktiskt, hörs ikväll! :)




FREEEEDAG!

fredag är verkligen veckans bästa dag!

Dagen började hemma hos Samuel eftersom jag sov där tills idag. Jag åkte till mormor på förmiddagen och hälsade på, fick och handlade lite för henne och sedan stack jag in till stan. Där mötte jag Camillla och vi såg på "farsan" på bio, så jäkla bra var den! Så den rekomenderas för er som tänker gå på bio snart. Själv vill jag se Alice i underlandet 3D snart, den verkar så mysig och fin. Ska se på avatar också någon dag när det finns platser och jag har tid. Jobbade från 16-21 idag också, sedan kom jag hem. Nu har jag precis ätit räkor som pappa hade handlat till mig, så bra är han! ♥





Godnatt, skriver mer imorgon!

Tisdag

Grattis på födelsedagen Carro! Du är bäst vännen ♥

Idag har jag varit på jobbet efter mina sjuka dagar, det gick fort och allt gick bra som vanligt. Sitter hemma och kollar på tv nu, är inget direkt kul att kolla på men men, härligt att bara slappna av. Samuel kom precis hit också, vi ska nog snart se på en film eller någonting. Imorgon ska jag hem till min mormor och så ska jag ner till stan och köpa en skolväska till min kusin, så snäll är jag! Sen blir det jobb på eftermiddagen. Härligt!

Godmorgon

Godmorgon på er alla fina! Sovit gott? Det har jag, fram tills typ 7. För då gick det nämnligen inte.. Har förbannat ont i min mage, är hungrig tror jag. Skulle kunna äta vad som helst, eller nä.. Så hungrig är jag faktistkt inte.. För första gången på länge var det faktiskt inte så segt att gå upp ur sängen som det brukar vara. Jag ville gå upp idag, och hade ingen lust att dra täcket över huvudet och somna igen. Det är bra!


Tjohej!

Spårlöst

Har lipat en timma i streck ungefär nu, haha. Har suttit och kollat på Spårlöst på tv4. Idag handlade det om en tjej som ville träffa sina bröder. Hon fick träffa sin ena bror och hennes mormor, det var så himla fint. Hon fick en stor bukett blommor och en nalle. Tycker verkligen om att kolla på sånna program, fast det är ledsamt. Men det är så fint på något sätt. Om jag själv hade varit adopterad vet jag faktiskt inte om jag hade viljat ta kontakt med min biologiska familj, det är svårt att säga..


over and out, dags för sängen


mitt hjärta tillhör dig baby

Design ?

ny design, blogg.se verkar funka sådär nu.. och jag funkar också sådär, mår fortfarande piss....

sjukdag!

Idag är jag sjuk. Det suger. Men det vet väl alla redan antar jag? Åkte iallafall iväg och skulle jobba vid 4, var där en timmar ungefär sen gick jag hem igen. Ingen mening att jobba när man knappt vet vad man heter. Har tagit massa tabletter och är hur trött som helst nu, sitter och väntar på att Samuel ska komma hem från träningen så han kan skämma bort mig. Ser mycket fram mot kvällsmaten på sängen, haha om man har sån tur. Ska se på tv om ett tag också, spårlöst och familjen annorlunda. Ser ni på det? Vad tycker ni? Och just det ja, på torsdag börjar ju sveriges värsta bilförare på tv igen, haha det är galet om något!


People changes, things go wrong. Shit happens, life goes on ..