Fredag, inte måndag.

Emma skrev till mig igår och sa "är det inte torsdag idag?" och då såg jag att jag hade skrivit söndag som rubrik igår, hehe så går det. Har man sommarlov så har man, då är det faktiskt okej att glömma dagarna.
Sov hos min mormor i natt, vi åt kebab och kollade lite på tv.. det var inte så roligt, så jag gick och la mig ganska fort och somnade. Idag skulle jag varit på Liseberg med Malin, men detta jäkla vädret gör det inte så roligt så vi struntade i det och kanske ska ses på tisdag istället. Åkte med mamma och pappa vid 3tiden till Svartdalen och plockade svamp, hittade en hel del asså, så jäklans gött. Nu blir det svampmacka, hejdå!






HAHA .

idag är det söndag, en tråkig sådan. Fick äntligen ihop min garderob idag och det kändes så skönt.. fick äntligen plats med mina kläder på samma ställe, nästan iallafall..
Imorgon ska jag ha körlektion på morgonen och sedan ska jag möta Malin i Kungälv för vi ska åka in till Liseberg och kolla runt lite, så mysigt. Vet egentligen ingenting att skriva om, men kände att jag var tvungen att skriva av mig lite. Åker nog till min mormor ikväll och myser lite, blir väl tv och nåt gott att äta som alltid! Ska packa kameran och lite kläder i min väska nu, och sedan ska jag bara ta det lugnt.

Live like you're mean it .



Har precis varit över hos grannarna, vi åt middag tillsammans och det var smaskens. Lekte lite med deras dotter Felice 3 år, hoppade studsmatta och rockade rockring det var längesen man gjorde det så det var faktiskt riktigt roligt. Sitter mest och slappar nu, ska se på "Thats amore" sen, ett nytt program på MTV som handlar om en italiensk kille som letar efter en amerikansk tjej som vill dela livet med honom. Den killen som det handlar om var med i tvserien "a shot of love with tila tequila" och det är mest därför jag ska titta, han är så skön den grabben, hahaha!

Idag hade jag hoppats på att få ner min garderob till mitt nya rum, men inte idag heller, tror jag blir tokig på det snart. Det ligger kläder överallt eftersom jag inte tycker det är nån idé att stoppa in dom i min gardeob eftersom jag ändå ska få en större.. Men pappa verkar inte fatta att jag behöver hjälp eftersom den är liiite för stor för mig att kunna skruva upp själv. Jag hade nog kunnat om jag ville, men det är ju rätt bra om det blir rätt också, så att det liknar en garderob och inte ett bord eller liknande..

Inne hos grannarna förut pratade vi om att ta båtarna ut till nån mysig holme snart vid skärgården och ha kräftskiva och mysa, det är alltid så jäkla roligt att göra det. Bada och bara ha det gott med dom andra. Det är så det ska vara, då är livet härligt verkligen. Vi hade ju en båt som vi brukade vara ute med men den brann ju tyvärr upp i mammas och pappas brand, så det finns inget kvar utav den.. så får väl se om vi kan lösa en annan båt tills den gången.. annars får vi i värsta fall tälta på någon gräsplätt eller sådär. Men det brukar ju alltid lösa sig.

Haha nu är det tredje gången jag tänker på att jag borde ställa in coca colan i kylskåpet så att den är kall när vi ska se på film, men jag orkar verkligen inte göra det... funderar på om jag ska ta en dusch innan tvprogrammet börjar, eller kanske ett bad? Så blir det nog, dags att kila nu!




Domenico, han som letar efter sin stora kärlek i "thats amore"

ny dag, nya möjligheter

Idag vakade jag och samuel vid halv 11, vi gick upp och där satt min kusin Niclas, och hans mamma och pappa. Vi snackade lite med dom och sedan blev det frukost. Pappa undrade om vi hade lust att hjälpa han att greja lite i trädgården, och det gjorde vi och fick 100 spänn var och det är gött. När vi hade hjälpt till gick jag och Samuel med pappa upp i skogen och plockade kantareller, hittade inte så mycket men det räcker iallafall till en macka ikväll! Har fixat mitt hår idag också med min nya vågtång det blir så jäkla snyggt, ett grymt köp! Hade körlektion 14.30, backade runt hörn och grejer idag, funderar på att ta en intensivkurs på två veckor, det kanske hade varit nåt? Jag och pappa har handlat mat, det blir grillad kyckling och nån italiensk sallad och vitlöksbröd. Väntar på att pappa ska fixa min garderob nu, för jag vill verkligen ha iordning den så jag kan stoppa in mina kläder.

glöm dina bekymmer, imorgon kommer nya.

Brunettmarre och brunettmimmi!

Har kollat på Allsång på skansen nu, det var inte så skoj idag..
Kollar på room raiders nu, och efter det kommer "a shot of love with tila tequlia".  
Pratar med min kusin Marika på facebook nu, vi snackar om våra bloggar och hur vi ska göra för att bli lika stora som blondinbella, typ. Brunettmarre och Brunettmimmi, det hade fan varit något! Tänk vad vi kan shoppa massa kläder och smink och onödig skit sedan när vi blir rika, och köpa snygga bilar och åka utomlands hela tiden, DET GILLAR VI! http://marikahansson.blogspot.com

28/7-09



Imorse vaknade jag och Samuel av att väckarklockan ringde 10.00 och varför vi gick upp så dags var för att jag hade bestämt mig för att åka och handla min vågtång så jag blir lite snygg i håret. Vi tog 12 bussen in till stan och gick in på Onoff och köpte den och sedan käkade vi lite på burger king. Så fort vi kom hem testade jag att våga håret och riktigt snyggt blev det, bättre än vad jag hade hoppats på.

Mamma och pappa kom hem ifrån deras nästan två veckor långa semester idag.
Jag fick massa grejer och här är lite av det;


'


Lakrisal, minichoklad, likör, cider, vodka på påse, en snäcka, en termometer och massa annat som jag inte orkade ta kort på typ toblerone, mera cider och mer godis....

I Göteborg idag köpte vi två filmer också. Good luck chuck och Dumpad, så ikväll blir det mysig filmkväll och tacos till middag, det gillar jag starkt!






Min vågtång!



Grattis på födelsedagen Jesper och Andreas. Hoppas ni får en kanondag med många fina presenter.
Tänker på er :)

Regnig måndag


Det är en regnig dag idag och det är inte alls kul.
Lyssnar på Alexander Rybak - Funny little world, den är bra och han är så jävla söt. Ikväll ska jag och Samuel äta kebab, kyckling, pommes och någon god sallad.. det kommer bli jättegott för jag har bara ätit en macka idag så jag behöver lite mer.

Nu är det mindre än en månad kvar till jag och Malin ska till Stockholm och det ska bli så JÄKLA skoj. Vi ska gå på Stockholm Comedy Festival och titta på Kurdisk standup med Soran Ismail och det är han som är med i  Parlamentet i TV4, Göran Asaad och Kadir Meral.. Det blir skoj! Malin är så snäll att hon redan har bokat platser åt oss på raden längst fram... hm.. får se hur kul det blir. Vi ska även gå på Gröna lund en dag, och jag ska åka alla läskiga saker enligt Malin men det får vi väl se hur det blir med det, vill ju inte direkt dö! hehe...





Kurderna som vi ska se på,

När livet stannar ..


Läs denna!






Omslaget till Malin Sävstams bok "När livet stannar" visar ett silversmycke hon fick av sina vänner när hon varit med om det värsta någon kan tänka sig - hon hade förlorat sin man och sina två yngsta barn i flodvågskatastrofen. På ett hjärta av silver som symboliserar mannen Mats vilar tre små silverbrickor med barnens namn ingraverade. Axel är sonen som överlevde tillsammans med Malin och boken är en berättelse om deras sorg och deras väg tillbaka till viljan att leva.
   Det är en upprörande och sorglig bok, skriven av en kvinna som fram till annandag jul 2004 hade levt vad hon själv kallar ett "prinsessliv".  Också efter katastrofen är hon på många sätt priviligierad - hon har ett stort och resursstarkt nätverk av släktingar och vänner som sluter upp omkring henne på ett makalöst sätt. Den professionella hjälpen hon får är också oerhört betydelsefull, framför allt den som prästen Louise Linder ger under oräkneliga timmar av tröst, stöd och samvaro.

Men ändå. Ändå är Malin Sävstam en bräcklig människa som själv måste bestämma sig för att gå vidare i livet. 
  "Hur ska vi orka möta allt som är välbekant och som varit en del av vårt gamla liv? Hur ska vi klara alla möten med dem som kände oss när vi fortfarande levde?" tänker hon en vecka efter katastrofen. Två år senare kan hon allt oftare uppskatta den andra chans hon fått i livet genom att överleva.

Hur det gick till, hur hon och sonen genomlevde de två första åren efter katastrofen berättar hon i en ärlig, blottläggande och bitvis väldigt vacker text. Läsaren står bredvid henne och får på ett mycket ovanligt sätt verkligen vara med i sorgens alla stadier.


söndag

Det är dags att glömma nu


idag har mamma och pappa varit borta en vecka om jag inte minns fel, men imorgon kommer dom nog hem igen med massa presenter och grejer till mig hoppas jag. Idag har jag varit hos Malin, hon vågade mitt hår med hennes jätegrymma vågtång, ska köpa en sån har jag bestämt!
Dricker cola och äter snax nu, och har ett öga på en fotbollsmatch mellan GTFC och MUFC 0-0 står det.
Vet inte riktigt vad jag ska skriva, det är rätt segt. Det blir en mysig hemmakväll idag framför tvn med den jag älskar, kan det bli mycket bättre?




Jag vaknar brevid dig,
stryker håret från din kind,
jag är så glad att du är min.
Du är så vacker när du sover,
du har nåt som ingen annan har,
du är så underbar.

Och jag ser i dina ögon,
att du känner likadant.
Jag vill dela mitt liv med dig,
du skapar värme inom mig,
och vi ska vårda varje dag.
Vi älskar varandra så,
som ingen annan kan förstå,
vi är för alltid du och jag.

Det finns inga tvivel,
har aldrig ångrat en sekund,
jag har älskat dig från första stund.
Vill att du ska känna trygghet,
du kan vila här hos mig,
för jag ska aldrig släppa dig.

Och jag ser i dina ögon,
att du känner likadant.
Jag vill dela mitt liv med dig,
du skapar värme inom mig,
och vi ska vårda varje dag.
Vi älskar varandra så,
som ingen annan kan förstå,
vi är för alltid du och jag.

Och jag ser i dina ögon,
att du känner likadant.
Jag vill dela mitt liv med dig,
du skapar värme inom mig,
och vi ska vårda varje dag.
Vi älskar varandra så,
som ingen annan kan förstå,
vi är för alltid du och jag.
För alltid du och jag.

Jag vaknar brevid dig,
stryker håret från din kind,
jag är så glad att du är min..



Samuel ♥ Michelle
13/3-2009

25 Juli 2oo9

Nu har jag bott hos min mormor sen tisdag, men kom hem idag. Vad skönt det var.. visst, det är bra hos mormor men skönt att komma hem också såklart. Igår var jag med Malin i Göteborg, vi kollade i massa affärer och jag hittade en tröja.. När jag skulle prova den fanns det bara i small och jag ville ha xsmall, så vi fick gå runt i alla affärer tills vi tillslut hittade den och då var jag ju tvungen att köpa den. Efteråt åt vi på mcdonalds, och jag fick ett till glas som jag ju samlar på.

När jag kom till mormor efteråt åt vi falukorv och ris, sedan läste jag lite ur min bok "en shopaholic får en syster" och sedan somnade jag vääldigt gott. Jag och mormor kollade på pistvakt på tv, och snålvatten och jäkelskap och när vi sedan skulle sova, låg jag och vände och vred mig och kunde verkligen inte sova. För att tillägga är min mormor grym på att snarka också och det gjorde inte direkt saken bättre. Jag somnade tillslut, och vaknade halv 9 imorse av värmeslag typ. Imorse gick jag till Backaplan, ovanligt va? Hittade lite smycken och en bh!

Tog halv 3 bussen hem från stan, och cyklade sedan upp från färjan och idag var det riktigt jobbigt eftersom jag hade med min packning, och hade både kofta och jacka på mig i denna värmen.. puh. Ikväll kommer Samuel hit och jag längtar riktigt mycket, har inte träffat han på flera dar nu.. ♥






















Torsdag 23 Juli



Har varit hos min mormor i några dagar eftersom mina föräldrar är i Italien och det inte är alltför roligt att vara ensam hemma, igår åkte vi spårvagn till Kortedala, det tog 70 minuter.. sedan åkte vi tillbaka och det tog lika lång tid men det var ganska roligt. När vi kom hem åt vi kyckling och ris och sedan gick vi och la oss och somnade i två timmar. På kvällen gick jag till backaplan och köpte en kalender och sedan ett par jeans för 99 kronor!
Idag åkte jag och mormor hem till mig en stund, vi har precis ätit frukost och nu sitter jag och installerar jag skrivaren så jag kan skriva ut en sak som mormor vill ha. Skrivaren funkade inte som vanligt.. Sitter och gosar med min katt nu, han är hur gosig som helst. Ikväll åker vi tillbaka till mormor igen och kommer hem på lördag kväll tror jag.









tatueringsplaner

Oj, jag vill verkligen tatuera mig har jag insett.
Funderar på om jag ska ha vingar på ryggen/nacken och ha någon text under, kanske "Alis volat propriis" som betyder jag flyger med egna vingar. Eller om jag ska ha någon annan text, men vad? ...



Today


Today

♥ Samuel kommer hit
♥ Bygga ihop min garderob
♥ Visa han mina saker jag har köpt
♥ Åka och handla mat
♥ Göra någon god mat
♥ Se på någon film kanske?
♥ Se på "A shot of love"
♥ Myyyyysa




Tatuering ?

Det enda man ångrar i livet är de chanser man aldrig tog
Hellre sårad av lögnen än lycklig av sanningen
Lev ditt eget liv för du ska dö din egen död
Take my hand tonight lets not think about tomorrow
Vill jag så kan jag
Life is for those who live it
Princess
Say goodbye to yesterday

take my hand tonight lets not think about tomorrow


Jag var på Gekås igår med Malin, det var skitskoj. Hon är grym på att köra min mammas bil.
Jag fick köpt mig massa grejjer och kläder och det gillar jag!
 
På kvällen åkte vi till mormor och softade, vi beställde pizza och kebabtallrik för vi var vrååålhungriga. Senare på kvällen blev det San francisco och turkiskpeppar shot till chips med dip. Vi såg på sommarkrysset och sedan gick vi och la oss för vi var jättetrötta, men kunde ändå inte sova. Vi låg säkert en timma och pratade om tatueringar eftersom vi kanske ska tatuera oss tillsammans men kan inte riktigt bestämma oss vad vi ska göra. Jag vill iallafall ha en text någonstans på kroppen, handleden eller nacken.. Det svåra är texten bara, någon som har nått förslag?


Det enda man ångrar i livet är de chanser man aldrig tog .





Lite grejjer som jag köpte !





Salt och pepparkar, så söööta.


Tidig lördags morgon.

Här sitter jag, klockan är 04.49 och jag dricker oboy och käkar en macka, alla andra i världen sover känns det som. Förutom Malin, för idag ska jag och hon till Gekås och shoppa loss. Hon kommer snart så jag måste äta upp nu och klä på mig och sånt. Har ont i nacken också, det känns som om någon har kört över mig med en stor hjullastare flera gånger fram och tillbaka, hur ska detta sluta?

Måste dra nu!

Branden 11/6

Min familjs företag och många andra brann upp den 11/6 i frihamnen.. miljonvärden brann upp i rök och många minnen försvann med dom.. , här kommer bilder och sånt som visar hur det var...

http://svtplay.se/v/1591738/branden_i_frihamnen_troligen_anlagd

http://mobil.svt.se/2.34007/1.1591729/miljonvarden_forsvann_i_branden?lid=puff_1591729&lpos=bild















Idag..

har det varit varmt. Sådär klippigt, som om det ska bli åska eller nåt.
Jag har varit i Göteborg hos min mormor för jag sov där tills idag. Vid elvatiden imorse åkte jag med mamma till hennes jobb och hjälpte till lite där men det blev ganska snabbt tråkigt så vi åkte och käkade hamburgare istället och det var mums! Gick ut en sväng på piren där dom har båtarna och tog lite kort i det fina vädret och sedan gick jag till Backaplan och köpte ett vitt nagellack och en kofta.
När jag hade varit där handlade jag mat till mormor och sedan gick jag till mammas jobb igen och då kom pappa också dit. Vi gick och hämtade lite saker som hade klarat sig ur branden som var på deras jobb. Vid femtiden åkte jag och pappa iväg till Kållered och hämtade min dator som varit på lagning, äntligen! Men den funkar inte bättre nu eftersom den är påväg att rasa helt tydligen. Så får hoppas på en ny dator!








21 guns ..

.. är dagens låt !
Igår var jag och min kusin Marika på Backaplan, ovanligt! Köpte ett vitt linne och ett genomskinligt nagellack. Till middag åt vi kebab och så fick vi varsinn klubba av han som jobbade där, sedan hoppade vi ut genom fönstret, vilken känsla! ;)
På lördag ska jag och Malin åka till Ullared igen så då blir det till att bränna ännu mer pengar, mamma är så snäll som lånar ut bilen till oss.. och på kvällen ska vi ha myskväll med film och godis, åh vad jag längtar.
Min dator är fortfarande inne på lagning, har väl inte sagt det.. Men det har gått en vecka idag och det skulle bara ta EN DAG. Sitter vid mammas dator istället nu och det är segt som sjutton..

/  michelle .

att det alltid ska vara så svårt att hitta på en rubrik...


Idag är det tisdag, har inte alls gjort mycket idag precis som vanligt, spelat kort, ätit mackor och slappat. Idag tittar solen fram också, det gillar jag! Ska åka till min mormor ikväll och titta på allsång på skansen och imorgon ska jag vara med min kusin Marika (http://marikahansson.blogspot.com). Vi ska hänga och käka kebab som vanligt haha! På kvällen ska jag till Samuel en stund tror jag, mysigt!


michelle idag

Godnatt


Det har gått 4 månader sedan den bästa dagen i mitt liv. Jag älskar dig mer och mer för varje sekund som går.
Det ska alltid vara du och jag, detta är underbart.

Har inte gjort alls mycket idag, kollar på american pie på tv, spelat kort och lagat mat.
Ligger i min säng nu, verkligen dags att sova, ska bli så jävla skönt.
Godnatt!


with love / michelle .

godnatt!

dags att sova nu känns det som, jag vaknade massa gånger i natt och var hur pigg som helst och bara låg och tittade upp i taket, det är så jäkla jobbigt. Så nu börjar tröttheten komma, mina ögon nästan ramlar ihop. Det är inte okej.. Har satt upp lite grejs på min vägg nu, sånnadär väggdekorer typ eller vad det heter. Blommor från Ikea, får väl se hur länge dom sitter uppe.. Lyssnar på radion nu, Bandit rock 104,8 Göteborg spelar vad vi vill ( av dessa 5 låtarna ) ungefär så... double nature, losing you, maybellene i hofteholler..... trött på det !

Söndag

Halloj, nu var det några dagar sedan jag skrev. Har varit hos min mormor och även pysslat med lite annat. Igår åkte jag, mamma och pappa till Ikea och köpte saker till deras jobb. Det blev tallrikar, bestick, kaffeburk, sax, hyllor... ja allt man kan tänkas behöva på ett kontor. Jag gick mig även lite grejor såsom sängkläder, speglar och hyllor till mitt rum! På kvällen såg jag och Samuel på bio, "The proposal" den var jättebra och rolig så den rekomenderas starkt att kolla på.. Det blev jättefint!

Inatt kunde jag knappt sova, så är ganska trött nu, gick till Backaplan en sväng imorse och fyndade lite eftersom jag kände att jag behövde det, haha. Köpte en svart bolero från Gina tricot och ett rosa nagellack för jag hade bara typ 4 innan.










seg dag

Halloj.
Lika mycket regn idag med, det suger verkligen...
Tråkig dag idag, har bara varit inne och tagit det lugnt.
Åker nog till min mormor ikväll, men jag vet inte än.. bara känner för att jag vill göra det.
Vet inte vad jag ska skriva mer ...

..

Har precis ätit middag, ädelostsås med pasta blev det som min mamma hade lagat och det var inte helt fel asså.. Om en stund ska jag och Samuel titta på tv, "a shot of love with tila tequila" ska vi se idag igen. Tog mig precis ett varmt bad och det var superskönt att bara ta det lugnt lite. Nu har det slutat regna också, det var på tiden!

Hörs imorgon!
puss och godnatt
 // Michelle .

REGN

Jäklar var det regnar idag, det är helt otroligt. Vi har ett segel på utsidan över altanen som solskydd och renskydd och det är helt fullt av vatten nu och går snart sönder. Hade tänkt att ta ner det, men det regnar så mycket så jag kan inte gå ut nu. Båten måste också ösas innan den sjunker, men det är en bit att gå ner till den och det funkar inte i detta vädret! På utsidan har vi små sjöar på våran uteplats och parkering, helt galet!

I slutet på Augusti ska jag och Malin åka till Stockholm och gå på Gröna lund och shoppa och så, det kommer bli helt unerbart roligt. Vi ska bo på hotell och ha det jättemysigt, jag längtar!








onsdag ..

Hej!

I gårkväll åkte jag till mormor, jag gick och handlade för henne och sedan såg vi på Allsång på skansen, det var inte så bra.. I affären köpte jag den där nya marabou chokladen med jordgubbar i, den var ingen höjdare direkt men den funkade när jag var sugen på nåt gott. Jag vaknade vid 2 i natt av att det blixtrade och åskade som sjutton, helt otroligt. Det öste ner regn, och larmet i godiskiosken gick och slutade inte tjuta försen typ en halvtimma senare. När det var väl tyst var det inte lätt att somna igen asså, det slutade aldrig åska heller.

Imorse vaknade jag av att mamma ringde mig klockan 9 och sedan kunde jag inte somna om så jag och mormor spelade lite kort och åt frukost, sedan tog jag mig en dusch. Jag mötte Samuel på Backaplan vid 12 och vi kollade på datorer, den där som jag vill ha är så söt verkligen! När vi hade varit inne i varenda elektronikaffär ungefär 3 gånger om så tröttnade jag och vi gick till pappas och mammas jobb och kollade lite där, dom börjar få iordning riktigt fint där inne nu! Vi hjälpte pappa att koppla avlopp och fixa så att vattnet funkade, sedan gick vi iväg och åt världens godaste kebabtallrik, mmmums!

Vi åkte hem från stan typ 4 och då körde mamma oss till Mediamarkt så vi fick kollat lite där också och sedan åkte vi och handlade mat som vi skulle äta. När vi kom hem tog vi det lugnt och senare bestämde vi oss för att vara lite nyttiga så jag tog en cykeltur medans Samuel sprang bredvid, riktigt bra! När vi kom hem åt vi fläskfilé, potatis och grönpepparsås som vi hade handlat och sedan kollade vi på tv. A shot at love with Tila Tequila hette det programmet vi tittade på, riktigt underhållande och helt galet! hahaha! Kollar lite på Jackass nu, men dags för sängen strax! Godnatt!






...


Nu ska jag strax åka hem till min mormor och ha det lite mysigt, kanske gå och handla för henne och ikväll ska vi se på Allsång på skansen, myyys. Kollar på tv nu, det är snart minnesstund för Michael Jacksson där som jag och mamma ska kolla på. Har fortfarande inte bestämt mig om jag ska skaffa en dator än, det lutar åt att jag ska det och isåfall en liten bärbar som jag kan ha med mig överallt, men dom är ju så jäkla dyra tyvärr.. jag vill ha en rosa tror jag, eller en röd.. det är fräsigt! Nu börjar minnesstunden,.. vi hörs imorgon.. !

7/7




Idag är det 7/7, det är lite fräckt! Sitter i sängen nu, det är skönt! Men är så förbaskat kissinödig så det blir väl inte längetill jag sitter här. Jag och Samuel åt frukost på mcdonalds klockan 1, för att jag skulle få ett nytt glas och tro det eller ej jag åt upp en hel big mac plusmeny och drack upp hela drickan, det händer inte ofta vill jag säga! Fick ett blått glas iallafall, coolast hittils..





Igår kväll spelade jag wow, töntigt va? Jag levlade upp mig till 5, haha jag är grym. Jag fattar inte riktigt hur folk kan tycka det spelet är roligt och sitta och spela det dygnet runt. Det enda jag fattar av det är att man ska döda träd och katter ibland, så får man saker av dom som man ska lägga i en ryggsäck och ibland ska man följa massa pilar som ändå inte leder någonstans... Hur knepigt som helst detdär!




Godnatt!

Har haft en trevlig kväll hos Samuel, vi har spelat kortspel och ätit korv med bröd, och gosat med hans hund. Satte mig precis här vid datan och skulle kolla hur man räknar ut sitt BMI så jag gick och vägde mig och sedan kollade jag vad jag hade, och det visade sig vara 18,2 vilket inte är så bra.. men men inget jag kan göra åt. Imorgon blir det nog mcdonalds för att få nya glas, dom är sååå balla!! Kanske kan passa på att lägga på mig lite undertiden då, höhöhö..

Natti natti, sweet dreams .

måndag 6/7 - 09


Idag sov jag till 11 ungefär, det var skönt att det gick att sova sålänge fast det är så jäkla varmt på nätterna och mornarna.. Är hemma hos Samuel nu och funderar på om jag kanske ska skaffa mig en ny dator eftersom min är så jäkla seg så det finns inte ord för det!! Men frågan är då om jag ska skaffa en bärbar eller en stationär dator.. hm..  vill ju kunna lyssna på min musik genom mina grymma högtalare och frågan är då om jag orkar koppla in dom hela tiden i min bärbara.. Men en bärbar kan jag ju ta med mig överallt och det är ju HELT KANON! ååh, det är så jobbigt sånthär, vet inte alls hur jag ska göra. Jag och Samuel var alldeles nyss på Tempo och köpte bullar, saft och choklad som vi har mumsat i oss, det var inte helt fel asså!

Igår kom jag på att det var en månad sedan jag tog studenten, kan inte fatta hur tiden har gått så jäkla snabbt som den har gjort. Jag saknar alla jättemycket, alla kompisar och min goa klass.. Kan inte fatta att det är över, känns sådär.. det riktiga livet börjar snart..








a beutiful last goodbye .

Here I am - this is me




Here I am - this is me
There's no where else on earth I'd rather be
Here I am - it's just me and you
And tonight we make our dreams come true

It's a new world - it's a new start
It's alive with the beating of young hearts
It's a new day - it's a new plan
I've been waiting for you
Here I am

Here we are - we've just begun
And after all this time - our time has come
Ya here we are - still goin' strong
Right here in the place where we belong

Here I am - this is me
There's no where else on earth I'd rather be
Here I am - it's just me and you
And tonight we make our dreams come true

Here I am - next to you
And suddenly the world is all brand new
Here I am - where I'm gonna stay
Now there's nothin standin in our way
Here I am - this is me



I love you <3




söndagskväll...

Har inte skrivit på länge nu, har varit hos min mormor och sånt..
I förrgår var jag och min kusin Marika på Lundbybadet och badat, två dopp blev det och en glass. Och dessutom varsinn ny bikini till oss, suveränt! Sen åt vi kebabtallrik och den var riktigt stor så det hade räckt om vi delade på en..
Igår jag såg på Ice Age 3 på bio med Samuel och hans bror, den var heeelt grym, haha! Jag satt och skrattade hela tiden typ, synd att det inte var 3D bara.. sen på kvällen åkte vi hen till Samuel och spelade kubb och kortspel och åt god grillad mat, mums var det!

Vädret har varit tråkigt idag och alldeles nyss började det regna jättemycket.. Min kusin och hans föräldrar var här alldeles nyss och vi var nere vid älven och rensade vass så vi lättare får in båten till bryggan.





Lundbybadet!




Marika!
kolla hennes blogg; http://marikahansson.blogspot.com/




Kebaben vi åt! :D

090702



Halloj!
33° i skuggan idag, det är helt otroligt. Har badat i poolen idag och mest tagit det lugnt.
Kopplade in min nya skärm idag också, den har inte fungerat tidigare eftersom det fattades en kabel.. men nu är den somsagt innkopplad och fungerar hur bra som hellst och det gillar jag! Ikväll ska jag nog åka till min mormor och sova där i natt, mysigt mysigt.






I don't want this moment to ever end
Where everythings nothing without you
I'll wait here forever just to, to see you smile
'Cause it's true, I am nothing without you


/ a beutiful last goodbye

då var det en kväll i juli

Japp, då var det juli nu, det gick otroligt snabbt..
Idag har jag och Samuel varit nere vid älven och solat och det var väldigt mysigt och varmt.
Sedan åkte vi hem och badade i poolen precis som vanligt..
Till lunch idag åt vi pitabröd med kyckling, sallad, gurka, dressing och fetaost och sånt i.. åh så gott det var..
Det är svårt att komma på vad man ska skriva om här, man har så mycket ibland men nu vet jag verkligen ingenting.. Kollar på Jerry springer på tv400 nu, det programmet är HELT SJUKT. Fattar inte riktigt hur det programmet funkar, mer än att det somsagt är helt sjukt så man inte kan låta bli att titta på det!  http://www.jerryspringertv.com/