Time to say goodnight

Börjar nog bli dags för min skönhetssömn nu, börjar jobba vid 7 imorgon och jobbar fram till 15, efter det blir det att åka hem och göra iordning mig för på kvällen blir det bio! Baksmällan 2, mysigt!


Sommardag!



Guud vilken härlig dag det var idag! Packade ihop med Scandic handduk och hade den som en filt, drack dricka och åt lakritssnören och bara låg och lyssnade på vattnet, så skönt! Fick lite färg tillochmed, sen stack jag hem och duschade. Nu blir det TV.

30 Juni



Godmorgon från altanen. Fast glöm det där godmorgon för det är inte morgon längre, haha. Sitter ute och bara njuter av vädret, så skönt det är att vara ledig idag!!

Nerbäddad i..

..nya sängkläder köpta från IKEA!
- finns det något bättre än att krypa ner i nybäddad säng? ..



kom nyss hem från jobbet och det gick bra idag också, trivs så bra!
Puss o kram


Hej på er!

Det gick bra på Mölndal men svårt att börja om från början med vart alla grejjorna och sånt finns, men man lär sig väl. Nu sitter jag inne på mammas o pappas jobb och ska snart åka och jobba kväll till 24, kul! :)
Idag måste vara årets varmaste dag typ, men det gör inget!

Lägger mig nu..

Då var det dags att lägga helgen bakom sig och dra igång med en hejdundrande arbetsvecka @ Scandic.
Imorgon blir det först en brandutbildning kl 13 och sen jobbar jag första gången 16-24 på Mölndal! Ska bli jättespännande! Godnatt! :)




Monday

Bra dag helt enkelt! Datorhämtande, shoppande på netonnet och bara mysig dag helt enkelt.


Mysig kväll!

Lagade poolen förut! Den pajjade förra året så allt vatten läckte ut så nu har vi äntligen köpt en ny poolduk och lagat.. så väntar bara på att den ska fyllas med vatten just nu.

Jag och pappa åkte och handlade kyckling förut som vi grillade, till det åt vi ris, tsatsiki och jättegodsallad med kidneybönor, kikärtor och fetaost! Jag stekte grönsaker till det med, jättegott! Blev proppmätt. Efter middagen åkte jag in till Kungälv och käkade mjukglass och åkte på en härlig roadtrip till havet! Kan inte bli så mycket bättre.

Nu blir det snart sängen, godnatt!


midsommarhelg med jobb..

Då var denna helgen snart över, firade lite midsommar o så med släkten, sen åkte jag in till stan. Hela lördagen bestod av jobb och idag har jag bara tagit det lugnt. Var i affären och köpe lite grejjer förut, pennor till min kalender i roliga färger, blir så mkt roligare då! Ska åka in mot Kungälv om ett tag, pusss


Have you ever been a part of something
That you thought would never end?
And then, of course it did


Midsommarfirande!



firar lite midsommar oså med tjocka släkten och grannar, ja typ hela världen! Puss 


Godnatt från mitt hotellrum

Ligger i skrivande stund nerbäddad under täcket på jobbet inne i ett rum och myser, dricker cola och äter choklad. På jobbet under täcket, kan det bli bättre? Och hotellfrukost på det? Grymt skulle jag vilja säga! Nä, får sova nu, börjar snart jobba igen!

Header

slängde ihop en header snabbt och lätt, inte världens finaste men var lite trött på den gamla som jag hade.. dags att sova nu, puss

Var ligger landet där man böjer bananerna?


Knäpp rubrik, men bra låt!






Dålig bild tagen med camen, men är sååå nöjd med mina naglar! På jobbet idag gick det bra, rensade ogräs i rabatterna framför entrén till hotellet och sen la jag på täckbark. Det funkade även fast man hade naglar, men trodde dom gick av flera dagar, men icke! Imorgon blir det jobb från 14.30 till 22.30, ska jobba själv och ha en praktikant med mig, blir spännande och se hur det går. 80 incheck med 50 st är grupper och resten är individuella. Hoppas det kommer gå bra! Spännande..

vuxen?

känns lite som man blivit vuxen när man har stenkoll på vart man har alla sina viktiga papper för att dom "kan vara bra att ha någon gång" .. och när man tycker det är kul att sortera sina papper klockan halv 1 på natten, det är ganska kul att vara vuxen ändå faktiskt..har tillochmed betalat min mobilräkning!

Godnatt, upp och jobba imorgon i trädgården på Scandic.



Lugn dag..

Dagen började bra; åkte och shoppade lite förut, minns inte vad just nu, var på apoteket för mormor också. Efter det åkte jag till jobbet för en liten fika med personalen, vi sa hejdå till en tjej som heter Mia som har slutat, så det blev tårta och kaffe, gott!

Efter det har jag bara tagit det lugnt och nu ligger jag i soffan och kollar tv..

puss .v.


Kalender..

Har äääntligen fått hem min kalender nu så snart blir det att fylla i alla jobbtider i de, fick nya tider idag med, på
Mölndal också, så det är kul! :) Imogon ska jag till jobbet en en snabbis för att säga hejdå till en tjej som slutar, så vi ska fika m.m.. Efter det blir det en lugn dag igen innan jobben drar igång!

mina nya naglar =)


I'm alive

Jodå, lever gör jag!
Har inte hunnit blogga nånting, har jobbat dygnet runt på jobbet känns det som. Men det blir goa pengar sen på löningsdagen! Så det är bara att kämpa på. Häromdagen gick brandlarmet inne på hotellet och man fick sig en liten chock, vi fick ut gästerna och det brann inte utan det var ett fel på larmet, men vi fixade det ändå som tur var. Igår kom jag hem två på natten efter att ha jobbat tolv timmar i streck, då var jag trött...! Alldeles strax blir det att åka till en nagelsalong och fixa mina naglar, kul :) puss

Uppdatering från Frihamnen!

Var på backaplan nyss och köpte ett virkat linne från Cubus och en kavaj från Gina, det var massa REA nu, jättekul! Ska åka och hämta mormor snart och köra iväg henne till dokorn.. Funderar på att göra mina naglar på en nagelsalong nästa vecka, spännande! :D

16 Juni


Fick världens finaste armband av Pontus idag, kan man ha en bättre vän en honom? Har kollat på detta armbandet hur många gånger som helst och idag fick jag det som en överraskning av honom! Så glad!

Känns så skönt att allt går så bra på jobbet nu, jobbar nästan varje dag på Scandic och när jag inte jobbar där så jobbar jag extra i godisbutiken. Idag på jobbet hände värsta klantiga olyckan, skulle öppna ett paket med 6 st 1,5 L coca cola och råkade slinta med kniven och skar rätt igenom flaskan, det sprutade precis överallt i hela affären och jag blev alldeles dyngsur...Menmen. Man kanske lär sig av sina misstag? ;P

Iallafall, somsagt jobbar och står i. Ska iväg med pappa till Mediamarkt imorgon bitti och kolla lite, sen blir det jobb på Scandic hela kvällen och resten av helgen! Härligt!

Puss, skriver mer imorgon om jag hinner.

14 Juni

Då ska vi se .. är alltså inne på min *räknar på fingrarna* 9de dag att jobba irad utan en enda dag ledigt. Börjar kännas helt okej men kroppen är slut. JAG BEHÖVER SOVA LITE NU! Faktiskt sitter jag tillochmed och skriver detta på jobbet nu, är inte ledig en sekund med trivs bra med det ändå. Gick upp fem imorse och stack till jobbet, nu är jag på jobb nr två. Imorgon blir det iallafall lite sovmorgon, härligt! Nä, återgår till jobbet nu.. puss

midnight, working hard !

jaha, då blev det inte riktigt som man hade tänkt sig idag heller. Vaknade av att min chef ringde och väckte mig, inte skönaste sättet att vakna på. Men fick iallafall jobb. Jobbade från 14.30 - 23, och nu har jag precis kommit hem och lagt mig isängen, imorn blir det jobb från 07-15 för att sen jobba på mitt andra jobb från 16-21. Man ska trots allt vara glad för att man har jobb! På onsdag ska jag iväg till Scandic Mölndal och hälsa på och prata lite med receptionschefen där, ska bli roligt! Och efter det är det jobb igen, så har inte mycket ledigt nu, men men! Skönt att pengarna rullar in iallafall, puss godnatt!

Ute och sprungit!





Jag och Pontus åkte till Kärna och sprang förut, riktigt roligt! Nu har jag ätit grillspätt och till efterrätt blev det glass med chokladsås! Har varit igång hela helgen nu, jobbat på som bara den, så nu ska jag fakiskt sova!

12 Juni

Dagarna bara susar förbi. Jag jobbar på som bara den, pengar rullar in det går bra nu! Eller vad säger man? Jo! Den femtonde kommer lönen från Scandic och idag kommer pengarna in från Försäkringskassan så det känns fakiskt rätt så skönt nu. Tror att jag ska köpa en ny kamera när lönen kommer. ( jaa mamma jag behöver en ny för den gamla är inte bra längre det var fyra år sedan jag köpte det och tekniken förändras fakiskt med åren! ) hihi puss på dig mamma ♥


10 Juni - Student i Kungälv.

Japp, idag blir det somsagt att åka in till Kungälv och kolla på när studenterna springer ut från skolan, först blir det dusch osv...

Dagen var..

.. blöt och kall. Stackars alla studenterna som det bara öste ner regn på! Uuuh.. Inte kul. Hittade iallafall tillslut in till Mölnycke och Louice skola, stod utanför en stund innan dom ut i regnet. Sen kom alla glada studenter utspringande! När vi kollat på Louice gick vi till hennes flak och kikade lite, gud vilken härlig känsla det är! Vill bara uppleva allt om och om och om igen... Men men det går ju inte.

När vi hade kollat på henne vid skolan så åkte jag och Emelie till Backaplan och köpte lite blommor och tog en fika, sen var det raka vägen hem till Louice där vi träffade släkten, nästan hela tjocka. Haha! :) Körde hem mormor efter studenten också och nu är jag äntligen hemma, det har varit en jätterolig men lång dag, fullspäckad verkligen, tänk då på dom som tog studenten, ush :p

Nä, nu blir det att sova, imorn är det dags att gå upp tidigt igen för att kolla på när Jesper & Andreas tar studenten inne i Kungälv! ♥ Sen blir det hem till dom och träffa släkten och sånt, mysigt!

Sova som sagt..


Varvar ner ..

Sitter hemma och bara varvar ner lite nu, så skönt att vara hemma. Har duschat och så nu, ska snart måla mina naglar tror jag och sen blir det att leta upp kläder som jag ska ha på mig på min kusins student imorgon. Det blir inte lätt, undra vad det ska bli för väder? Börjar jobba 7 imorgon bitti på Scandic till klockan 10 ungefär, sen blir det att fixa sig för studenten! Skriver mer imon, puss

Jobbar i värmen..

.. skriver mer ikväll!

Godmorgon onsdag!



idag är en sån dag man bara vill somna om igen, hade väl vart skönt... ? Men icke! Dusch nu, jobb sen.

Det finns bilder som aldrig suddas ut, känslor som aldrig tar slut.


lyssnar på lite musik nu, tomas ledin faktiskt ! Han är rätt grym. Och på bilden ovan är ett linne som nog snart blir mitt, man ser ju på det att det vill ha mig, haha!


7 Juni



Har beställt min almanacka nu! :) Kommer om ca två veckor, längtar!! Har funderat på hur länge som helst att beställe den nu, så det var på tiden! Vill ha den nu på en gång, haha. Har kommit hem från jobbet nu, idag jobbade jag från 16.30-20, skulle egentligen bara jobbat tills 19 men fick stanna kvar för det var en del att göra.. Känns bra med vårt nya datorsystem Scorpio nu, börjar lära mig lite smått så det är härligt!

Imorn ska jag jobba lite i min lilla godisbutik i några timmar, på torsdag är det student för Louice och på fredag för Jesper och Andreas, mycket att stå i nu!

lite av det som händer



ja, lite av det som händer i veckan.. är inne och kollar runt lite på personlig almanacka's hemsida nu!






5 Juni

Idag var det två år sedan den bästa dagen i mitt liv - studenten

Vaknade upp hos mormor idag, mysigt! Efter det åkte jag ner till vattnet och satt en stund och kollade och tänkte lite, härligt. Köpte massa olika frukter och glass, tidningar och godis och åkte hem. Väl hemma blev det grillad kyckling med potatiskroketter och sen åkte jag ut och burnade lite på vägen, blev svarta streck och luktade svingott! Mamma var inte lika glad, haha. Min morbror och hans tjej är här lite och hälsar på just nu och jag bara tar det lugnt, så skönt men lite fint väder idag! Sånt gillar vi.




4 juni

Godmorgon från göteborg :) dags att byta om och åka och jobba på scandic nu till tolv, och lite ikväll med. Kul! Mycket tankar som snurrar nu, fan som jag saknat dig! Så glad att det är såhär nu :) puss

3 Juni

Godförmiddag! Idag ÄR det verkligen sommar ute, massa varmt! Har tagit mig en dusch och ätit frukost och nu sitter jag bara och lyssnar på musik, skönt att bara ta det lugnt.. Imorgon blir det jobb på Scandic :) Skriver mer senare ikväll tror jag, puss och kram!

Söta små barn

Haha, så himla gulligt med barn som har svårt att välja vilket godis dom ska köpa, står en hel evighet och kollar på varenda glasburk vilket dom ska ta. Sen kommer dom fram till att dom inte kan bestämma sig så då går dom hem igen. Efter en halvtimma kommer dom igen, då köper dom en liten godisbit och så kan det hålla på hela dagen. Har en liten tjej här nu på kanske 8 år som redan har varit här fyra gånger på en timma och köpt fyra tuggummi, haha. Var man sån?!


2 Juni

Känner mig så duktig som jobbade igår och klarade av att stänga helt själv utan att fippla till det med larm och nycklar. Fixade att öpnna idag med utan att något strulade. Och hittils har inte någonting strulat för mig som det alltid brukar göra, haha.

Mina kusiner Annie & Dew var precis nere på jobbet och köpte godis och glass som dom skulle äta på, mysigt, dom är så himla söta!


Haha


1 Juni

Ja, tiden bara springer iväg och idag är det sommar i Götet. Sitter inne på jobbet och dricker en redbull, har fixat massa med glassfrysen, fixat lite med tidningar och olika drickor. Chefen är sjuk och idag ska jag överraska honom med att storstäda i våran lilla butik. Ska stänga helt själv och öppna imorgon så lika bra att jag tar över snart eller vad säger ni? :]

Det är så härligt med sånt här väder man blir genast på såå bra humör bara! Är glad för alla som tar studenten också, mysigt! Minns det som det var igår..