En kväll i juni



Halloj!

Idag har det varit lika varmt som alla andra dagar det senaste, övningskörde imorse och sedan åkte jag in till Göteborg med Samuel. Vi åt på mcdonalds och fick ett glas, rosa denna veckan! Köpte även present till hans mamma som snart fyller år. Sedan åkte vi hem till mig och badade och tog det lugnt. Min granne fyller år idag och vi ska över och gratta honom sen.


Såg reprisen av allsång på skansen igår kväll, där bland annat denna låten sjöngs.



Ja det va´ en kväll i juni, då när sommarn e´ som bäst
Hon dansade för morfar som hon gillar allra mest.
Hennes morfar satt å nynna på en sommarmelodi
Plötsligt spratt de´ till i gubben, han blev ung och han blev fri

Han tog av sig sin kavaj
sparka av sig båda skorna.
Å så spotta´ han ut snuset
och sa min sköna får jag lov
Hon var vacker, han var stolt, rak i ryggen som en fura

Det var sommar, det var glädje och de dansade och sjöng

Na na na na na na na na na na na nana na na na na na na na na na na na na na
La la na na na na na na na na na na na na na
La la na la la la na na na na na na na na na

Så mindes han å sa;
Ja du skulle sett din mormor, hon va´ lika grann som du
där hon dansade i gräset, likadant som du gör nu
Hennes hår var blekt av solen, hennes mun av smultron röd
Hon va´ ljuv liksom en lilja, hennes kärlek va´ som glö
d

Så jag tog av mig min kavaj
sparka av mig båda skorna.
Å så spotta´ jag ut snuset
och sa min sköna får jag lov
Hon var vacker, jag var stolt, rak i ryggen som en fura
Det var sommar, det var glädje och vi dansade och sjöng

En kväll i Juni - Lars berghagen



 





sommarkväll ..

en skön sommarkväll! Ligger i soffan nu och har kollat på Lotta på Liseberg på tvn, men någon ändrade kanal så fort jag kollade bort och nu är det tydligen U21 Tyskland-England... inte det roligaste direkt..
Imorgon ska jag ha körlektion och sedan funderar jag på om jag ska äta på mc donalds så jag får mig ett nytt glas, vill ha alla färger dom är så jääkla coola alltså!
Vet inte riktigt vad jag ska skriva mera nu..
 men vi hörs.

Malin ♥

090629

Halloj! Viken härlig dag, igen!
Imorse hade jag körlektion och sedan åkte jag och mamma och hämtade Samuel.
När vi kom hem packade jag och Samuel en väska med mackor och sånt gott och åkte ut med båten till en ö, det var mysigt. Vi badade och solade. När vi kom hem badade vi i poolen, jag är helt slut nu! Snacka om kanondag! :D Sitter och käkar glass nu och ser på tv. Ikväll kommer Linn och Lovisa antagligen hit och badar och det kommer bli roligt, det var längesen jag träffade dom nu...

/ michelle






mysig dag

Idag har jag varit med Malin hela dagen, en super mysig dag! Vi har varit ute på havet med båten och legat i poolen och badat, det har verkligen stekt av värme hela dagen. Sitter ute på altanen och gottar mig nu, funderar på om jag ska tatuera mig faktiskt.. Har länge viljat skriva någon rad på armen eller sådär, men vet inte riktigt vad. Kanske "Det enda man ångrar i livet är de chanser man aldrig tog" eller "Hellre sårad av sanningen än lycklig av lögnen" .. ?

Godmorgon!

Igår var jag i Skepplanda på Korpfotbolls-cup. Det var jättevarmt hela dagen och jag låg på min filt och solade mig medans killarna spelade fotboll. Pappa fick bollen några gånger och lyckades faktiskt få till några riktigt snygga skott! Det var matcher för oss från 9 till 4 för sedan orkade ingen spela mer så dom gav upp.

Vi åkte hem och duschade och sedan åkte vi upp igen till Skepplanda för att gå på den festen som var där. Partypatrullen och Per fritzell var där och spelade och sjung bla "man ska ha husvagn", jäklar vilken drag det var! Min kompis Chatrine kom dit med hennes pojkvän och jag var med deras en stund och sedan skulle jag åka hem.

När jag kom ut från festen var mamma borta, och även min morbror som var med oss... Jag gick iväg med pappa till parkeringen där våran kompis skulle hämta oss och då kom det två ordningsvakter som bar på min morbror. Jag sprang fram till dom och sa att jag kände honom och då sa dom "bra, ta vara på honom då för han sov i buskarna"... haha.. När jag äntligen hade hittat honom och skulle gå med honom till pappa så var jag tvungen att leta upp mamma och henne hittade jag efter ett tag vid ett hus som tur var. Vi gick till parkeringen och skulle åka hem en gång för alla, då var min morbror borta IGEN.. Gick och letade upp honom och kastade in honom i bilen och sedan åkte vi! Kom hem ungefär 1, helt slut. Det var en speciell dag igår....











mysig fredagkväll

Har precis satt mig tillrätta i tvsoffan med grannarna. Sitter och kollar på Ice Age 2, lika rolig och galen varje gång! Sverige-England matchen förut blev ju rena skiten tyvärr...

Vi har ätit räkor och badat i poolen, det är så härligt att sommaren äntligen är här nu.. den har varit efterlängtad! Imorgon blir det att gå upp tidigt och åka iväg till fotbollsgrejen, känns inte så jättekul..





.

Nu har jag tagit mig ett dopp i poolen igen, det var inte varmt direkt men ändå svalkande från denna otroliga värmen! Ligger i soffan och tittar på fotboll nu, U21 Sverige-England. Ikväll kommer våra grannar hit och ska bjuda oss på räkor och sånt gott och då ska vi också bada så det blir mysigt. Imorgon ska vi upp tidigt, ska åka till Skepplanda på någon jäkla fotbollskupp med min och min pojkväns familj, det kommer nog bli värmt och jobbigt .. ush .. ska äta kakor nu!

fredag



Igår kollade jag och älsklingen på filmen"bedtime stories" och åt chips. Filmen var inte alls så bra som jag trodde den skulle vara, så jag somnade ganska snabbt när jag slutat kolla. Natten var helt hysteriskt varm, och jag vände mig nog tusen gånger för att bli kallare..

Vid 10 tiden gick vi upp och köpte bröd, gick ut med hans hund och sedan åt vi god frukost! Mamma hämtade oss vid 11 och sedan åkte vi hem. När vi var hemma cyklade vi ner till älven och låg och solade på en film och drack god saft, men det var alldeles för varmt så vi stack hem igen och badade i poolen!







Välkommen till min nya blogg!