Picture .

Bild från weheartit.com






... boy , you're my luckystar .


29 Mars

Har bästaste här på besök idag ♥ Har varit iväg och handlat och ätit en god middag, snart blir det kvällspromenad ner till vattnet. Såå underbart, kan inte bli bättre! Jobbet idag var toppen med, känns så roligt att gå till jobbet varje dag. Det är exakt så det ska vara och det gör mig så himla glad. Imorgon blir det jobb igen! Kvällen som jag har framför mig blir bara mys..




Dom säger dom bästa är tagna men dom ljuger, dom ljuger.
Vi finns ju kvar!

28 Mars


Kuddkrig någon?



Kom hem från jobbet för en liten stund sedan.. Jobbade från 10 till 18 idag. Hade jätteroligt som vanligt. Funderar på om jag ska ut och springa lite kanske eller cykla? Gjorde det i helgen, cyklade i skogen och klantarslet jag cyklade tillsammans med cyklade rätt in i gärdsgården, hahaha! Nä, ska inte vara dum. Är jättesugen på att se på film, Trassel hade varit mysig att kolla på nu, men har inte den ..

27 Mars

Idag har varit en underbar dag. Vaknade vid 3, helt färdig. Var uppe till 4 eller nåt i natt, såg på film och bara hade det mysigt! Imorgon blir det jobb, konstig tid från 10-18. Men kommer bli roligt. Ligger i sängen och käkar flingor nu, gottgott. Vet inte vad jag ska skriva egentligen. Såg på Hitta Nemo idag också med underbart sällskap, haha fan va bra den är.. :)


Earth Hour.

Ja, då har det varit Earth Hour nu med då! Det var rätt mysigt faktiskt, hemmalagad pizza, cocacola, godis och film! Inatt blir det att ställa fram klockan med, om man nu kommer ihåg det. Får man sova längre eller kortare nu då? Eller hur funkar det med sånt?



bild från förra året! :)
Släckte ni några lampor idag?

26 Mars



Godmorgon! Kom hem vid 8 imorse från jobbet och la mig och sov en stund, men kunde inte sova mer än till 12.. Känns sådär! Idag ska jag leka med soft airgun och med Tommy. Kommer bli svinnajs i detta härliga vädret med..
I natt var det jättebra att jobba, tiden gick snabbt men det spökade också. Det finns faktiskt ett spöke där inne, och inatt kan man ju säga att det var bevisat, höll på att svimma. Det var sjukt läskigt..

ny jacka


25 Mars

Until the day I die
I'll spill my heart for you, for you
Until the day I die
I'll spill my heart for you

As years go by
I race the clock with you
But if you died right now
You know that I'd die to
I'd die too

Inatt blir det jobb igen, till sju imorgon bitti och sen blir det lördagsmys för hela slanten imorgon kan jag lova!
Längtar tills maten ikväll, pappa ska grilla kyckling till mig! :) ♥


Jobbar natt

Godmorgon för er som läser detta. Godnatt för mig snart. Sitter på jobbet nu, har jobbat sen 22 igårkväll så börjar faktiskt känna att jag saknar min säng lite nu. Ska bli väldigt skönt att åka hem och lägga sig sen vid sju! Än sålänge har ingen vaknat än på hotellet, hoppas det kommer någon snart så tiden rullar på lite fortare.. Skriver mer när jag har sovit sen, puss!

Jobbar natt

Godmorgon för er som läser detta. Godnatt för mig snart. Sitter på jobbet nu, har jobbat sen 22 igårkväll så börjar faktiskt känna att jag saknar min säng lite nu. Ska bli väldigt skönt att åka hem och lägga sig sen vid sju! Än sålänge har ingen vaknat än på hotellet, hoppas det kommer någon snart så tiden rullar på lite fortare.. Skriver mer när jag har sovit sen, puss!

24 Mars


Idag har jag sovit eftersom jag jobbade hela natten. Har nyss ätit en pizza som jag stack iväg och köpte. Nu blir det mys resten av kvällen. Sen blir det jobb hela natten, kul! :) Skriver mer imorgon tror jag, puss.

I think I love you.
More than words can say.

23 Mars

Godmorgon! Jobbade natt, det gick jättebra. Köpte lite mcdonalds som vi åt. Det var spännande att jobba på natten, det var väl inte så mycket som hände inne på hotellet men mycket viktiga saker som ska göras, brandlistor mm. Natten gick faktiskt ganska fort, vid 6tiden började jag bli trött men sen blev jag pigg vid 7 igen. Åkte hem till mormor och somnade på stört, tills typ nu. Ska åka iväg och handla en sak till mormor nu och sen blir det jobb även denna natten 22-7.15, kul!

I'm in love with a Fairytale

Har haft mitt körkort ett år idag, rätt bra jobbat ändå! Haha..

Shoppat :)


ett linne jag köpte idag, fin färg att ha till sommaren! :)



22 Mars

Godmorgon på er! Har varit ute och tagit lite kort nu på morgonen, ska snart iväg och kolla lite i affärer tror jag. Sen blir det jobb inatt! Pusspuss


Kvällsmys..

Ligger i min säng och slappar nu, ovanligt eller? Haha. Kollar lite på tv o så, ska nog snart äta någonting. Imorgon börjar min nattvecka, ska jobba från 22-07.15 på Scandic. Kommer nog bli tufft men samtidigt tror jag det blir grymt kul och spännande, får akta mig för spöket som bor där bara..






21 Mars

Blev inget bloggande igår, efter jobbet åkte jag direkt hem och hjälpte mamma och pappa att fixa lite i trädgården. Efter det fick jag finbeskök som cyklade två mil för min skull... ♥ slå det! på kvällen åkte jag till mormor och för en stund sedan vaknade jag. Nu står jag och jobbar i min lilla godiskiosk och väntar på kunder som vill köpa massa! :) Efter jobbet idag ska jag hem och fixa lite, imorgon börjar jag jobba min nattvecka på scandic. Ska bli spännande!

you make me feel like I'm in heaven.

'Cause I'm yours to keep if you want to


It's friday!!


I don't care if Monday's blue
Tuesday's gray and Wednesday too
Thursday I don't care about you
It's Friday, I'm in love


18 Mars

Har kommit hem från stan nu. Var och lunchade med Sandra, åt tacos och pizza buffé. Jag åt väl inte jättemycket mat, men ändå haha. Sen efter det gick vi runt och shoppade lite, köpte nya underkläder, två linnen och en jättefin sommarklänning som jag ska ha på mig mycket i sommar!

Är så jävla arg med för när jag skulle köra på färjan så lös det grönt på en fil som jag knappt fick plats på med bilen. Men ville inte köra mot rött så jag körde på där ändå. Och där fick jag ju inte plats och hamnde uppe i röven på en jävla volvo som en snobb körde runt i. Aaja, det löste sig, backade av och körde på mot rött sen. Orkar inte med det! Dom kan la för fan se att jag inte får plats?

Snart ska jag köra mamma och pappa till Kärra och sen ska jag laga middag med någon mycket speciell ikväll, snacka om att man längtar! Kommer bli en mysig kväll! Minst sagt. :*

Sovdags!

Dags att sova nu, känner mig helt slut. Idag tror jag var typ sjunde dagen jag jobbade i rad.. Imorgon är jag äntligen ledig! Då blir det stan med Sandra och sen på kvällen ska jag köra taxi och laga god mysmiddag! Längtar som bara den.. Men somsagt, dags att krypa ner under täcket nu och hoppas på en dag imorgon.

♥ u make my heart beat faster for every day ..


Saker du kanske inte visste.. ?

Frågor om förhållande.
är du singel? - japp :)
tror du på kärlek vid första ögonkastet? - gjorde inte det innan, men nu! ♥
har du varit kär i någon? - ja
finns det någon för dig just nu? - maybe baby

Frågor om dig själv.
ditt namn? - Michelle Hägg
när fyller du år? - 19 December
några utsmyckningar på din kropp, isf var? Nope
vad har du på dig just nu? - Lila tröja och svarta lackleggins
vilken årstid är bäst? - Våren
vad tycker du mest om hos dig själv? - rätt nöjd med det mesta.
vad är du bra på? - ganska mycket faktist (:
vem älskar du mest på denna jorden? - Familjen
sover du hellre själv än tillsammans med någon? - tillsammans


Frågor om dina vänner
vem vet allt om dig? - nobody knows everything.
vem är roligast av dina vänner? - Caroline. Haha.
vem är snyggast av dina vänner? - alla är lika snygga :*
vem är mest partyprisse? - oj, det vet jag inte riktigt
vem är den du helst har filmkväll med? - hmm, alla?
vem är dina vänner är mest "evil"? - Louice
du ska träffa en kille/tjej du tycker om, vem tar du med dig? - ingen :)

Frågor om idag.
vad har du gjort? -  Bara jobbat
har du varit glad idag? -  Om jag har!
har du varit ledsen idag? - Nej, ingen anledning till dtt
har du gjort något bra idag? - Ahdå!
vad ska du göra nu? - Jobba
har du gjort något dåligt idag? - Nejnej
vad har du ätit idag? - Ostmackor och lakritsfiskar.
har du duschat idag? - Nope
är du trött nu? - Nej
vad händer imorgon? - Luncha med Sandra

Kärlek
har du pussat någon idag? - Nej
har någon pussat dig idag? - Nej
har du kysst någon de senaste 30 dagarna? - Ja
har du ett förhållande? - Nä
har du sagt till en person att du har varit kär i henne/honom när du inte varit det? - Nej
vem hade du senaste ett förhållande med och varför tog det slut? Samuel, det funkade inte.
är du romantisk? - Ja
har du tagit en kompis pojk/flickvän? - Nä
är du svårflörtad? - Beror  på
har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång? - Ja
har du någon gång slagit någon? - ja
har du lekt med någons känslor? -  Inte med flit
hur länge var ditt kortaste förhållande? - 1 år och 11 månader.
vill du vara singel eller ha ett förhållande? -  Spelar ingen roll
har du varit tillsammans med två samtidigt? - Nej
är du en bra pojk/flickvän? - Ja


17 Mars

Jaha, då var det torsdag morgon nu då. Står inne i kiosken som jag jobbar i och har precis öppnat. Hoppas det kommer mycket folk idag! Kändes verkligen som vår ute idag när jag satte upp löpsedlarna, tänkte tillbaka på i somras när jag bara hade klänning på mig. Det dröjer nog ett tag, men det finns ju hopp!

Ska fylla på lite godis och sen blir det att kolla i lite tidningar och sånt. Dricka en dricka och vänta in kunderna! Efter jobbet får jag se vad som händer, kanske blir det mys och chill.. Yeye, skriver mer sen! :)

You're so hypnotising
could u be the devil, could you be an angel
your touch magnetizing
feels like going floating, leave my body glowing


boy, you're my luckystar.

16 Mars

yours are the sweetest eyes i've ever seen!
Kommit hem från jobbet nu, det blir bara myskväll. Ska spela tvspel och bara ha det gött, ska slå någon som tror sig vara bättre än mig. Sen ikväll blir det nog att åka till mormor och sova där, för imorgon väntas lite jobb. Känner att jag inte har riktigt tid att blogga, men får fixa sånt mobilt bredband... pusspuss :)


accessorize









Världens bästa hotell



Nu ska jag kolla på det nya tvprogrammet Världens bästa hotell. Hoppas på att det är bra, för hotell gillar man ju! Sen ska jag se på bigbrother om jag orkar. Imorgon blir det jobb igen, längtar! Efter jobbet blir det nog bara till att åka hem och fixa och dona lite.


Oops.



haha, behöver jag ens säga nåt ? :o

14 Mars

Helgen var helt otroligt underbar! ♥:*
Idag vaknade jag upp hos min mormor och sen kom min kusin Marika dit, vi gick till Backaplan för att kolla lite. Ska nog köpa mobilt bredband till min dator tänkte jag.. Ska bara fundera ut vad jag ska ha för något. Känns ju inte helt fel att ha internet när jag är hos mormor om man säger så! Så får bli att köpa det snart. Resten av dagen blir det bara att ta det lugnt innan man börjar jobba imorgon igen.

Natti natti

kryper till kojs nu, happy ♥
hemma efter 8 timmars jobb och snart blir det 8 till, för imon börjar jag sju,
sen blir det mys hela kvällen..


11 Mars

Godmorgon♥
Vad händer för er denna fredag?
För mig blir det jobb, börjar vid halv tre och jobbar fram till halv elva ikväll. Blir roligt! Efter det ska jag bara hem och sova, sen är det upp för jobb igen imorgon. Sen blir det lite helg och mys! Har städat och fixat i mitt rum nu på morgonen också så känns som om jag har sprungit flera mil, haha. Men det skulle aldrig hända! Nu blir det att fixa sig lite inför denna goa fredag. Vi hörs imorgon tror jag, om jag hinner, får se! :)  




Home!

Det var underbart roligt och mysigt idag på jobbet. Har alltid så himla roligt där! Kom nyss hem från jobbet som ni kanske förstår, kollar lite på tv, njuter av livet och har det bra.



onlyyours. ♥

10 Mars

Sitter på mammas o pappas jobb knökmätt nu! Åt stekt kyckling med pommes och svampsås och en god sallad på det. Kan inte bli så mycket bättre, och snart blir det jobb med. Det är najs!


It's a little bit funny, this feeling inside ♥

9 Mars

I do mean
you are the cutest boy I've ever seen
and you've got that something
something that I want, something that I need,
a dirty little young girls dream

Nyss kommit hem från jobbet. Hade jätteroligt idag! :)
Och skrev inte i bloggen igår för såg på film hela kvällen och bara möös. ♥
Idag var det snö, men jag är glad ändå faktiskt.


life is wonderful.

Goodnight sweethearts!

Hemma från jobbet, var fullt drag idag! Sånt gillas! Men är trött som fasen nu, och ska upp fem igen. Men det är bara att kämpa på, det har jag inga problem med alls. Näe, skriver mer imon, nattinatt :)

7 mars

Åh, sov så jäkla gött inatt va? :) Vaknade upp imorse vid nio men kunde somna om i lugn och ro, livet är för underbart. Ligger fortfarande kvar i sängen och dricker kaffe nu. Idag står jobb på schemat somsagt, inget annat. Men ska bli skönt att bara ta det lite lugnt och slappa innan jobbet så man är taggad till tusen ikväll. 


 


yours are the sweetest eyes i've ever seen





weheartit.

Ciao!

Nybadad & Mätt.
Skönt att bada, har skrubbat mig med min favoritskrubb från the body shop och sen använt min cocos body butter! Det bästa jag vet är att bada och bara ta det lugnt. Ska snart läsa en tidning och äta lite godis. Fast är proppmätt, sen typ fredags när jag nästan åt en hel pizza tillsammans med Mathias. Imorgon börjar jobb igen, känns som om denna helgen har varit jättelång. Ska bli skönt att jobba igen, trivs ju så bra där! Men kommer sakna allt som var i helgen!



Helgen var gryyym

Är äntligen hemma nu. Helgen var helt otrolig! Det var så mysigt och roligt. Träffade massa nya människor, det kunde inte ha varit bättre! Sov helt underbart med! ♥
Har varit med mamma idag och shoppat, köpte massvis med kläder till henne och mig :) Var hos mormor en stund och tog en fika med och nu slappar jag bara under täcket. Känner mig helt död efter helgen. Ska snart dra iväg och tanka och tvätta bilden, ikväll blir det grillat här!


How wonderful life is...
now you're in the world <3

4 mars

är uppe i ljungskile med mathias och hans kompisar nu, svinkul! Bästa kvällen på väldigtväldigt länge! Kan det bli bättre liksom? Snart blir det utgång, sen ska vi sova, göttgött.
Tänkte bara säga att jag lever, :) haha.

Har fixat lite..



Har fixat fint idag! Tyvärr inte i mitt rum, men fint ändå! :)
Ska snart spela tvspel! Kul! Sen blir det att sova, för imorgon väntar ännu en lång dag på tekniska avdelningen inne på hotellet, ser fram emot det jättemycket! Hej så länge!

1 Mars

Åt nyss hemmalagade popcorn som pappa gjorde till mig! Nybadad och gosig är jag med. Idag lagade jag min klocka, för det var en sprint som hade gått av i den på nått sätt, fattade inte riktigt vad tjejen i kassan sa men nu är den fixad. Idag var det Mars, det gick fort! Är det nu det räknas som vår eller? Läste idag i tidningen att det var tvunget att vara plusgrader dygnet runt i en vecka. Där sket det sig ungefär.. Ja, men resten av kvällen blir mys, ska se på bigbrother och bara chilla. Gött är det!