Ai se eu te pego

Lyckan av att känna äkta kärlek <3

Sketna duken

Varför kallas Pizzerian för sketna duken när det inte ens finns dukar på borden? Och vem vill ens beställa kebab från ett ställe som heter så egentligen? Jag tydligen! Nomnomnom

Mot trollhättan

Påväg mot trollhättan med Linus och patrick. Hoppas jag överlever, för han kör som fan!

Tisdag morgon

sitter och laddar inför dagen med en skål med havrefras och varm Oboy. Skulle jobbat kväll idag men min chef undrade om jag kunde ta 7-15 iställlet och det blir perfekt. Efter jobbet blir det en sväng till Trollhättan tillsammans med Patrick & Linus..

just so you know ...

Du är det bästa jag har Patrick!


Kalas för Niclas!









Kalas för Niclas 9 år. :)

Live for today because yesterday is gone and tomorrow may never come

ibland går saker inte att förstå. hur mycket man än vill. varför är det så?



In another life I would be your girl. We'd keep all our promises, be us against the world...

Då var det fredag eftermiddag, känns jävligt gött.

27 Januari 2012

Blir snart tokig. Varför inte låta andras saker vara ifred? Och varför måste ni springa runt huset mitt i natten? VAD FAN ÄR DET FÖR FEL?!! Försöker bli på bättre humör, men kan inte ens gå ut och starta bilen idag... Jobb 7-15, taggad...?!

O'boy..


26 Januari 2012

Döm aldrig någon för det du tidigare varit med om.
Alla är värda en egen chans.



Jag älskar dig Patrick, mer än vad fiskarna älskar havet!
<3

Om man trampar snett, blir det en lång väg ner ..


"Den person som är värd dina tårar skulle aldrig få dig att gråta men när du väl gråter, håll huvudet högt så inte dina tårar sjunker lika lågt som personen som fått dig att gråta gjort."

25 januari 2012


när jag tänker på dig.
slår mitt hjärta dubbla slag.
bara för dig.
älskling ♥ P

Yesterday is History, Tomorrow a Mystery, Today is a Gift

Nyvaken. Sovit som en prinsessa! Tack vare Patrick! Vi hade världens mysigaste kväll, åt kebab, såg på film och bara njöt av att vara i varandras närhet. Funderar på om jag ska orka ens gå upp ur sängen idag. Men magen skriker, och det är ett möte klockan två på jobbet som jag ska till. Men tills dess blir det bara att slappa.


Mi Ridell, grym föreläsare som var hos oss på Scandic i Söndags. Har t.ex. varit med i så ska det låta, gäster med gester. Hon föreläste om hur vi alla kunde bli Scandic's Rockstar's. Och hon gjorde det grymt bra! Fick lära oss massa om kroppsspråket, och hur man ser på en person att hon/han ljuger. Så passa er nu! Hon berättade även att när man har sex, så tänker man på något annat i 30% av tiden. Då undrar man ju som hon sa.., VEM FAN är hon?!

Scandic Rock's

Bilder från igår med underbara kollegor. Först Scandic Crown, sen Kajskul 8 och avslut på Park Lane. Lyckad kväll som är oförglömlig <3






















fastkörning... & årets första pulkaåkning!

Haha, ja vad ska man säga? Vi var helt säkra på att Patrick skulle köra fast, och ja.. han hamnade i diket och som tur var så var pappa beredd att dra upp honom. Men men, så kan det gå! Har testat våran snöslunga också eftersom det kom så mycket snö idag. Grymt bra grej och rolig att köra runt med! Sprutar snö åt alla möjliga håll. Nu är pappa lycklig! ;) Årets första pulkaåkning var också idag, tillsammans med Felice utanför på vårt berg. Hon är så söt! Sitter och kollar på filmen Trassel här bredvid mig och vi har nyss ätit. Målar mina naglar svarta och taggar som fan för imorgon! Inte lika kul att jag ska jobba från 8 till 12.30 först bara, menmen!













One by one I'm feeling your heartbeat pulling me closer closer, One by one.. With every touch I'm feeling stronger, stronger

Det var en lugn och skön kväll på jobbet igår somsagt.. Stannade kvar lite extra och la mig och solade och pratade med Mohammed och Caroline en del.. Sen åkte jag hem till Patrick som hade tvspelskväll.. Vid halv fyra tror jag att vi somnade och sen ringde klockan imorse vid nio. Åkte till Ytterby för att hämta Malin och sen drog vi ner till stan och kollade runt och tog en gofika inne på Espresso House. Chailatte, nomnom! Kom hem för en stund sen, efter många om och men... FAN va halt det är ute, och sjukt mycket snö. Tog flera försök innan jag kom upp för en backe, och när jag tillslut skulle köra upp till huset så gav jag upp och ställde mig hos grannen. Nu ska jag prova klänningen för imorgon, taggar som sjutton inför Scandic festen. Kommer bli såååå skoj :)





Den vackraste stunden i livet var den när du kom, och allt var förbjudet

Ligger i Patricks famn och känner kärlek som jag aldrig tidigare känt. Det är såhär det ska vara. Jag älskar dig!

want you to make me feel

Då var det ny dag. Har precis sagt hejdå till Patrick som åkte till garaget och nu dricker jag kaffe.. Ska jobba kväll idag tillsammans med mig själv.. Segt. Men får kanske tillbaka min ledighetsansökan från jobbet.. För i April gäller det! Eller hur Malin?! Ikväll ska jag åka hem till Patrick och sova där, mysigt. Min fina prins! ♥







we found love


18 Januari

Godmorgon! Sovit gott? Jag har sovit som en prinsessa bredvid Patrick, som varje natt ♥. Nu är han i garaget och pillar och jag sitter hemma och målar naglarna, orkade inte åka med.. Det är så kallt där.. Snart blir det jobb till 22.30 ikväll..

4 månader idag ♥
aldrig varit såhär lycklig någonsin.
älskar dig Patrick!

Shoppat lite..

Idag var jag inne i stan och kollade klänning och skor tills på söndag. Hittade två par skor och en jättesnygg klänning! Vet inte vilka skor jag ska ha på mig ännu, ska ju kunna röra mig utan att jag snubblar omkull liksom. Lägger inte upp en hel bild på klänningen, bara en bild på lite stenar. Men har ett axelband och är snett skuren nertill. Kommer bli såå snyggt! Jag längtar! Köpte ett halsband som jag ska ha till också.. Efter shoppingen idag var jag en sväng hos mormor idag också och hjälpte henne och handla. Nu blir det lite tv tillsammans med mamma & pappa innan Patrick kommer hit ♥











keep holding on - just stay strong - cuz' you know I'm here for you ..

So every time you hold me
Hold me like this is the last time
Every time you kiss me
Kiss me like you'll never see me again
Every time you touch me
Touch me like this is the last time
Promise that you'll love me
Love me like you'll never see me again


Måndagen den sextonde januari tvåtusentolv

Idag jobbade jag från 7-15, det var väldigt segt att gå ifrån Patrick klockan fem imorse och sätta sig i en svinkall bil. Men det var bara att bita ihop, och dom åtta timmarna gick väldigt fort på jobbet fast jag bara hade tolv utcheck, men hade massa tid över till att städa och damma. Det hinner man knappt annars.. Efter jobbet idag åkte jag och kollade i lite affärer efter en klänning till söndag. Då blir det rockfest a'la Scandic inne istan! Alla scandichotell från väst kommer, ska bli roligt! Var hos mormor en stund efter jobbet med, somnade med en gång jag la mig i hennes säng.. Nu ska jag kolla lite på Nelly och se om jag hittar nåt snyggt... farligt detdär!


<3

.. är bara så jävla lycklig. Jag älskar dig över allt annat Patrick!

woop woop ..





Lördagen den fjortonde januari tvåtusentolv

Idag har vi varit hos Patricks farmor på middag och haft trevligt. Spelade årets första krocket match tillsammans med hans syster, haha. Det var svinkallt! Hade inte känsel i varken fötterna eller händerna när vi kom in igen.. Och banan var helt sjuk som Patrick hade satt upp, haha. Han insåg det nog ganska snart också. När vi åkte hem från Orust åkte vi vägen om Kungälv och köpte en stor påse godis och nu har vi precis kollat på gladiatorerna. Det var mycket fräckare när man var liten... Bara löjligt nu! Nu ska vi se på en film och imorgon blir det till att vara i garaget och fixa lite med min bil.. Byta bromsbelägg och sånt!

Hade tur med vädret förut iallafall!


Finns inga ord i världen som kan beskriva vilken fin kille jag äntligen har träffat ♥
Tror faktiskt det är menat såhär!

Men det kändes okej när du visade mig hur man gjorde nåt äcklig baby

Ansiktet - Äckligt , grym låt! :)

Sitter och målar mina naglar ljusrosa nu och snart ska jag åka med Patrick och hans familj till Orust och hälsa på hans farmor, ska bli mysigt! Men först ett avsnitt av topgear såklart.

♥ älskar dig patrick!

yesterday is history tomorrow is a mystery today is a gift


Imorgon kommer min söta kusin hem från Thailand igen ♥

- what makes you beautiful '

Baby you light up my world like nobody else
The way that you flip your hair gets me overwhelmed
But you when smile at the ground it aint hard to tell
You don’t know
You don’t know you’re beautiful
If only you saw what I can see
You’ll understand why I want you so desperately
Right now I’m looking at you and I can’t believe
You don’t know
You don’t know you’re beautiful
Oh oh
But that’s what makes you beautiful

Lyckad kväll!

Så, hemmad från en lyckad kväll på Opalen nu. Vad jag inte visste om när jag kom dit var att vi hade ett samarbete med Disney On Ice, så alla familjer som kom vi hade bjudit in fick biljetter dit. Jag blev fotad tillsammans med alla barnen, och bjöd på glass, korv och dricka. Var även lite artister där som sjöng och spelade. Var helt slut efter jag hade tagit av mig den jäkla dräkten och jag trodde jag skulle svimma. Den känslan har jag känt två gånger, isomras när jag var sigge och idag, haha. Så var en väldigt lyckad kväll och alla var nöjda med mig, kändes bra! Kanske blir att jobba lite extra där också någon gång. Hoppas! :)
Sitter och kollar på Topgear med mamma & pappa nu, äter lite gott och ska snart ta mig ett bad.. Mm, härligt!



fredagen den trettonde

Fredag nu då. En ledig fredag (nästan) och en hel helg ledigt. Ska snart in till mitt jobb och hämta dräkten som jag ska ha på mig i eftermiddag och sedan bär det av ner mot Scandic Opalen. Blir nog en bra fredag, trots att det är den trettonde. Ikväll blir det fredagsmys med P ♥


ingen kan älska dig så som jag kan

"We can start the universe with our heartbeats tonight"



jag äter och äter och äter och ....



Ååh, jag gillar det! Fick ett litet ryck när Pontus visade mig Ebay förut..... Inte bra! Men, köpte.. typ tre mobilskal, onödigt men gulligt på samma sätt ;)
Nyss ätit (igen) .. Ligger knökmätt i sängen, pappa blev sugen på thaimat förut så vi åkte in till Kungälv och köpte med oss maten hem. Så idag har jag alltså ätit en fet sallad hos mormor, en fet pizza hos Pontus och sen massor med thaimat, känns som om det går utför nu...

Funderade på det där med fiskarna också, det är väldigt många som säger att det kanske har med att göra att vi inte har kommunalt vatten hemma? Alltså har en egen brunn? Men känns som om det inte borde spela någon roll med alla medel jag har i..? Hm, men imorgon byter jag till kommunalt vatten och kör på en nystart! Tredje gången gillt säger dom ju.. Kanske blir extra bra med tanke på att det är fredag den trettonde med!

Skulle jobbat 7-15 imorgon, men min chef ringde och kollade ifall jag kunde vara våran maskot Sigge istället på Scandic Opalen på eftermiddagen, så vid ungefär fyra imorgon ska jag gå runt i en jättestor dräckt och svettas. Man blir helt slut... Men värt det! Det är roligt att se alla barnen så glada..

På bilden här under är det jag som är sigge från i somras.

Hemma hos pontus..

har varit hos mormor idag, först sov vi lite middag och sen stack vi till Backaplan för att kolla lite böcker till henne. Nu sitter jag hos Pontus och han håller på att göra pizza.. Hoppas den blir god bara! Sitter och dricker proteindrink, Andreas sa att den var bra om man gymmade. Men efter sex år... borde han veta att jag aldrig har satt min fot på ett gym? Haha. 

<3


Wouldn't you hold me like you used to.. Hold it, girl, just one more time

Denna dagen började inte bra - alla fiskarna va döda.. Så ringde till djuraffären där jag köpte fiskarna och sa vad som hade hänt och hon tyckte det lät konstigt. Så jag åkte in med lite vatten och hon testade PHvärden och allt sånt, det var lite högt men ingenting som egentligen borde dödat alla fiskarna.. Menmen. Köpte lite medel som hon sa att jag skulle ha i, och har bytt vatten nu. Så ska vänta fem dagar innan jag köper nya fiskar. Och dör dom fiskarna också så är kanske inte detta min grej...?



peace out

onsdagen den 11 januari..

Vart tar dagarna vägen? 11 dagar av januari är förbi redan.
Men det känns bra. Allt känns bra idag, förutom att alla fiskarna är borta...?!

Håll hårt i din goda vän, för där ute finns det gott om ormar. Gå med dom som vill dig väl, även om dina fickor är tomma. Glöm dom som vill sänka dig, sudda bort bad minded tjommar, Ju mera dom spottar på mig, desto snabbare kommer jag blomma..

Okej, en av fiskarna har visat sig, men var är resterande nio!? SKUMT!
Skönt att vara ledig imorgon, ska nog ta mig tid att träffa mormor en stund.



If you have the time to share the road with me
If you can imagin we could both be free,
What I long to do is give my heart to you
So that you can always hold it close to you

thank you , for loving me ..


without you , i give up .

Ligger i sängen, har precis kollat på "hur många lingon finns det i världen". Den var inte bra denna gången heller, haha. Var med Patrick i stan förut, först i Kungälv på Mekonomen och köpte bromsbelägg till min bil.. som jag måste byta någon dag. Eller Patrick ♥ eller hur älskling? Var även i Mölndal och sen stack vi till Bäckebol och köpte fiskar till mig. Tio stycken neontetror. Satte i dom i akvariet precis som jag skulle göra, men nu är ALLA borta. Vad hände där? Får hoppas dom har gömt sig en stund bara, och att dom är tilblaka imorgon. Har ingen aning om vad det skulle vara annars.. Snart blir det en dusch tillsammans med Patrick och sen blir det till att sätta på någon film ikväll :)


Listen we can dance, but you gotta watch your hands. Watch me all night, I'm movin' to the light because I understand. That we all need love and I'm not afraid I feel the love, but I don't feel that way..

- after a hurricane comes a rainbow.
i hope ♥

9 Januari

yes, då har jag och Patrick precis varit inne i Kungälv och besiktigat hans bil. Nu blir det lite mys innan jobbet 14.30-22.30. :)


älskar dig.

I'll love you, always, forever ..

Blir så jävla trött på vuxna män som inte kan beté sig som människor. Seriöst?! Förbannad på en gubbe som satt med fötterna över tre bord i lobbyn både igår och idag, jag menar... hallå? Vem lägger upp fötterna på tre bord inne på ett hotell?! Iallafall, nog om honom. Helgen är iallafall avklarad på jobbet, fredag, lördag, söndag, jag har jobbat som fan! Är helt slut nu, både mydog mässan och gothia innebandy cup, det blir en del folk. Saken att innebandyspelarna är allergiska mot hundar gör inte saken lättare. Men jag överlevde helgen återigen. Jobbade tillsammans med Carro idag och sen gick jag hem vid kvart i tre när Ulrika kom.

När jag kom hem gick jag ner i mitt rum och kollade till akvariet, somnade & vaknade när mamma frågade vad jag gjorde. Söt som jag är tänkte jag bara sova tills klockan var 17.40 men ställde klockan på 07.40, hade ju vart snyggt om jag inte vaknade.... Har precis ätit lite hemmagjord pizza tillsammans med pappa, och sitter och kollar på disneyfilmen UPP. Väntar på att Patrick ska sluta jobba så jag har någon att käka upp mitt godis med. Snacka om att jag är sugen nu.. Och vad gör man inte för kärleken?.. köpte BARA det godiset som han tyckte om eftersom han blev så jävla sur sist. Hahaha.


Söndags morgon...

Godmorgon på er. Fick jobba över till tolv igår, var mycket att göra i baren, barn som skadade sig och sånt, precis som vilken helg som helst egentligen. Hade tur att carro skulle börja nio egentligen så vi bytte så att hon började sju och jag nio istället. Ligger hemma hos patrick och det är helt tyst i hela huset, ska snart orka ta mig upp ur sängen och mot mina 130 utcheck.. Men tanken att jag slutar tre gör det liiiite lättare.

jobbjobbjobb

yes, jobbjobb, fyra dagar kvar och sen lite ledighet. Idag 14.30-22.30 och imorgon 7-15. Måndag och tisdag har jag inte full koll på riktigt ännu, det är ju några dagar kvar. Har köpt ett akvarium nu, och börjat lägga i växter och sånt, ska bli så mysigt att ha fiskar i mitt rum! :) Näe, nu ska jag åka och hälsa på Patrick lite innan jobbet och ikväll ska jag sova hos honom ♥

sweet dreams are made of ...

Kryper ner i sängen nu.
Med min kärlek. <3

5 Januari..

Har snoozat sen 8 tills nu, bara för att höra min och Patricks låt på telefonen ♥.. sött eller? :)
Ska snart ta mig en dusch och sen bär det av till jobbet 13-21, ett litet mellanpass idag, taggar för helgen då vi får mängder av söta små hundar till jobbet! Det är ju Mydog. Kommer nog bli en upplevelse att jobba bland dom små! Näe, men måste fixa mig iordning nu.. Ska tanka bilen också, och kolla på akvarium, hihi!

true love

Jag har världens bästa pojkvän, och då menar jag verkligen världens bästa. Han får mig att sväva på moln, han får mig att vara så lycklig.. Han är så sjukt jävla söt och omtänksam, min dröm! Jag är så lycklig att han är min. Bara min. Han får mig alltid att må jättebra, även om jag egentligen är hur ledsen eller sur som helst. Han är så otroligt fin, kan ligga vaken flera timmar på natten bara för att se hur han andas i min närhet. Patrick är verkligen en sån kille som jag drömt om hur länge som helst, en kille som alltid finns där för mig, i ur & skur. Ingenting är större än våran kärlek. Jag älskar honom, över hela mitt hjärta. Från stjärnorna och tillbaks igen. Tills hjärtat slutar slå!

Michelle ♥ Patrick
18/9-2011

Mot stan!

Bio snart med mitt hjärta ♥
- new years eve

Sleepless...

Jaha, då kan man inte sova igen? Var iväg med Patrick en stund förut inne i stan, kollade på akvariefiskar och bytte en baklampa på min bil. Var på IKEA och käkade middag och massa gosaker. Sen skulle vi vila en stund var det tänkt. Och NU vaknade jag, typ tre timmar senare, klarvaken. YES, det var ju detta ja... Fan då... Funderar på att skaffa ett akvarie med massa söta fiskar, men får fundera ett tag till...

söt clownfisk!


lite lagom sugen? (:

Tralalalaaa

Efter mycket om och men kunde jag somna igår, ungefär vid tre tiden. Men vid 6 så var jag uppe igen och kunde inte somna om.. Undra varför?! Ligger nybadad i soffan och ser på tv med mamma, var hos mormor en liten sväng förut och köpte värsta pensionärsmobilen till mamma, haha. Så fin! Röd och allt. Snart blir det till att åka in till Kungälv och möta Patrick, sen ska vi åka till paradiset (läs helvettet) Biltema .. Och Hornbach! Ska kolla på fiskar :)

bläää

försökt sova i två timmar nu.

Att lämna 2011 bakom sig

året som gick;
Började på Scandic och träffade så otroligt fina människor.
Åkte till Norge och åkte skidor, grymt! ♥
Mitt hjärta gick i bitar efter jag förlorade min (vad jag då trodde var) "livs kärlek" - men insåg snart att jag var värd bättre.. minns fortfarande hur jag om och om igen spelade den där jävla låten "fight for this love". Gjorde nåt nytt försök på kärlek som jag trodde var lyckat, men OJ va fel jag hade. Insåg ännu en gång att jag var värd bättre! Var inne i någon konstig dimma hela sommaren, vet inte vad jag höll på med. Höll mig kvar med något jag inte ville. Jobbade ihjäl mig gjorde jag också, bland alla glada Göteborgare och fina fotbollsfolk från hela världen som jag träffade på. Upplevde ett helvetes jävla brandlarmsfan när jag var i Mölndal och jobbade.. Gud. Ja, den sommaren var nog rätt kass ändå. Tillslut så bara insåg jag att det var fan inte såhär det skulle vara. Så jag bara tog tag i allt. Och där bara var han. Och allt som man aldrig trodde skulle hända.. Det hände faktiskt. Och jag vill bara skrika ut till hela världen. Att jag faktiskt är lycklig nu. Att jag faktistk har någon som jag kan lita på till hundra procent och som jag vet ALDRIG kommer svika mig. Hur blev det såhär? Vad gjorde jag så rätt? Fick världens bästa telefonsamtal - om att arbetsförmedlingen hade skrivit ut mig, haha! Även ett annat bra samtal om min tjänst på jobbet! Konstig sammanfattning av 2011, men fan va gött att jag aldrig mer ska uppleva det!

Monday morning 2012 ...

Hur många är taggade på att det är måndag morgon? Näe, inte så många tror jag.. Första måndagen på detta året. Får väl göra nåt bra av det då! Ska iväg till jobbet vid två och jobba fram till halv elva ikväll. Ska skissa lite på mitt lilla uppdrag som jag fick av min chef med. Kommer nog bli kanon. Nu ska jag dricka lite kaffe och se på tv, sen får jag väl försöka piggna till....

 


känns som om det hade blivit lite för mycket drinkar här... haha.


Lite nytt år

Okej, kvällen igår är ju i biler i inlägget under. Det var helt jävla galet. Dom som var här var Niklas och Fia, och Fia hade med sig Puuma. Erik och Emil var med, och sist men inte minns Linus och Emma. Vi var ett mysig gäng! OJ va roligt vi hade ♥ Fia lagade jättegod potatisgratäng tillsammans med Puuma och jag och Erik grillade kyckling. Blev en supergod middag. Lyssnade på jättegrym musik. Samt världens sämsta låt FULDANS. Kan inte få bort den från hjärnan...

Men nytt år och nya möjligheter nu. Fyfan va gött. Bara lägga all skit som var förra året bakom mig. Glömma alla svin och alla jävla idioter. Är värd sååå mycket bättre!

Älskar dig Patrick <3

Happy new year