31 December

Gott nytt år på er!
Sitter på ett hotell i göteborg nu med några av mina släktingar, och självklart med världens bästa kille, Samuel! Idag har vi spelat bilspel på starbowling, helt grymt var det! Nu ska vi ner till baren! Hoppas det är bra med er!

30 December

Oj vad tiden går fort egentligen! Snart är det nyår, och sen ett helt nytt år. Har ni några nyårslöften? Jag har faktiskt inga själv, för jag har insett att jag aldrig håller dom ändå. Det där som alla har om att sluta äta godis, det funkar ju aldrig. Idag har jag och Samuel jobbat, det var rätt kul faktiskt, och fint blev det när vi äntligen var klara! Var en sväng på Ikea förut, köpte lite smågrejjer och nu är vi hemma. Har monterat duschkabinen nu, så grymt det blev! Nu ska vi ta oss en dusch! Hörs senare!


min bästa vän ..

Vet verkligen inte riktigt var jag ska börja..
Har precis pratat med en kompis på msn, min barndoms kompis och då bästa vän. Vi fanns för varandra i alla lägen, sen hände något. Vet inte riktigt vad faktiskt, och nu efter ungefär tre år känns det helt sjukt att vi inte längre har någon kontakt. Vi var med varandra hela tiden, jag ställde upp för henne i ur och skur, fanns där när allting var svårt. Räddade livet på henne. Det är helt sjukt, vad hände egentligen? Och vad hände med oss? Hur kommer det sig att det blev såhär? Det kanske var menat.. att vi behövde en paus ifrån varandra.. Men det känns konstigt som sagt, vad mycket vi har missat med varandra. Du var min bästa vän, och du var den enda jag kunde prata med om allting.. Du och jag, vi var ett. Vi delade hela våran barndom tillsammans, hela uppväxten, hela skolan. Varför blev det såhär? Somsagt, det var väl menat..

Vad är kärlek?



När det bubblar i kroppen som en kolsyrad dricka, när du fnissar som en liten flicka. När man känner nåt man cant deny, when the eagels fly over mountain high. När all oro är som bortblåst och försvunnen, när simba återvänder i lejonkungen. När man bara drar replik för att slippa krångla, min pappa är rik vill du hångla?


Samuel, du är kärlek för mig!


29 December

Idag har jag och Samuel jobbat i stort sett hela dagen, det var faktiskt rätt kul och vi fick gjort en hel del! När vi hade jobbat stack vi till mcdonalds och sedan gick jag till backaplan lite och kollade på rean, hittade en tröja.. Efter det gick jag upp till mormor, tog en dusch och gick och handlade. Vid sjutiden tog jag bussen till Kungälv och mötte Samuel och nu är vi hemma hos honom. Det blir en lugn och skön kväll! Jag har längtat hela dagen på att Andra Avenyn kommer på tv, men det var ju sista avsnittet förra veckan. Är inte allt för glad nu, hehe. Imorgon blir det ännu mer jobb, gött med pengar.


Michelle
♥ Samuel

Jobbat

Idag har jag faktiskt jobbat lite, har målat ett rum och ska fortsätta imorgon med ett till. Var och hämtade duschkabinen idag också, hoppas att det går att duscha i den snart! Sitter inne i Samuels rum nu och trycker i mig godis som jag köpte förut. 50 spänn gick det på. Visst, jag vet att det är dyrt på Videomix ( och jag vet att det heter hemmakväll nu ) men fan inte så dyrt! Men men, man lever bara en gång.. Kollar lite på när Samuel pillar med sin dator nu, och sen ska vi kanske kolla på hockeyn, skönt att se den inne i allafall och inte frysa röven av sig på Ullevi!


Till min morbror; Jag är inte skitsur på dig för att du glömde min födelsedag, bara jävligt förbannad! Hihi :)
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


27 December

Grattis på födelsedagen farfar
Jag saknar dig så grymt mycket!
Varför kan du inte bara vara här? ♥



Idag var jag och Samuel på backaplan igen, vi mötte Jesper & Andreas där och snackade lite skit. Som vanligt ungefär, hehe. Vi kollade in lite jeans och jacka till Samuel, sen åkte vi ner till stan och kollade. Kollade på gina, HM, jack n jones, bikbok mm. Hittade ett midjeskärp från HM med nitar på. Sedan gick vi till Panduro och till Åhléns och där köpte jag scrapbooking grejjer. Så nu ska här pysslas! När vi kom hem målade vi om i badrummet, det var rosa innan (skitfult) men nu är det ljusgrått. Imorgon ska vi sätta in det nya taket och duschkabinen förhoppningsvis! Jag och Samuel gick ut och gick en sväng för en stund sedan ner till färjan, gud vad det regnade. Jag blev ju inte mindre blöt av att Samuel knuffade ner mig i diket ett antal gånger... Är alldeles blöt ihåret nu.. Inte så kul. Nu ska jag installera mitt nya program till datorn med trafikfrågor. Hörs imorgon om inte senare.

Mellandagsrean!

Idag har jag shoppat lite på mellandagsrean inne i Göteborg. Hittade en kofta som man kan ha till leggins och en snygg rutig skjorta med nitar på! Imorgon ska jag och Samuel in lite till, ska kolla det vi inte hann idag och han ska prova jeans. Nu kollar vi på en film, vet inte vad den heter men.. Dags att krypa ner under täcket nu med världens bästa. Godnatt!


Grattis på födelsedagen Camilla ♥

Julklappar!

Hela mitt rum är verkligen proppat med julklappar nu, tänkte lägga upp lite bilder på några av dom. Men det lär nog bli en hel del bilder ändå. Sitter och ser på sällskapsresan nu med mamma, pappa och samuel. På utsidan vräker det ner regn, men nu gör det inte så mycket längre eftersom julen är slut typ. Hoppas på shopping imorgon på mellandagsrean! Tjoho!


Disney on ice - av samuel <3




 Christina aguliera parfym


Smycketräd


Presentkort från gina & cubus


En gullig kudde


Scrapbooking grejjer


Handduk & spegel


Trosor, ljus & teoriprogram


Strumpor & hårborste


Sängkläder & smink


- Merry christmas

Imorse var jag och pappa hos farmor, där åt vid god julskinka och drack pommac med isbitar. Jag älskar att trycka fram isbitar ur deras ismaskin, hehe. Knäppt, jo jag vet. När vi hade vart hos farmor åkte vi till min faster och lämnade lite julklappar till mina 4 kusiner. Det var mysigt att träffa dom, gör bara det en gång per år.. Sen åkte vi och hämtade mormor.

Sitter och kollar på Kalle anka på tvn nu, eller just nu är det robin hood, men jag säger kalle anka till alltihop. Blir bara tråkigare och tråkigare för varje gång man kollar, det var bättre förr. Haha. Snart kommer alla släktingar hit och då ska vi äta massa julmat, sedan kanske det kommer en tomte också.. ? Vi får väl se! Längtar efter att få öppna mina julklappar.. är alldeles stissig typ.


Ne, nu får jag väl ägna mig lite åt julen! Tjoho!

slutet gott, allting gott (:

23 December

Nu börjar verkligen julstämningen komma!
Idag har jag provsmakat den första skinkan och städat mitt rum typ hela dagen. Känns skönt att det är klart nu. Har pyntat granen också. Sitter och dricker julmust nu och ska snart fundera på vad jag ska packa, ska sova hos mormor i natt för vi ska spela bingolotto ikväll. Ser fram emot det jättemycket! Härligt att julen står så nära nu.

GOD JUL!

22 December

Idag vaknade jag hos Samuel, så trött!
Jag åkte in till Kungälv och hade körlektion och sen åkte vi in till stan & köpte de sista julklapparna, mysigt! Jag köpte även en klänning som jag ska ha på mig på julafton. Hittade inte den jag ville ha så det fick bli en annan, men men. Jag och pappa köpte julgran förut och åkte hem i snökaoset. Det verkligen vräker ner nu! Det är så härligt, äntligen lite julstämning. Sitter nere i mitt rum, lyssnar på musik och myser bland tända ljus nu. Kan inte bli så mycket bättre!


21 December

Idag vaknade jag vid elva och det var väldigt skönt. Åt en god frukost med min babe och duschade sedan. På eftermiddagen åkte vi in till stan och åt kinamat och sen stack vi till Liseberg. Där träffade vi Samuels mamma, hans moster och hans kusin. Det var mysigt att gå runt där nu när det har kommit lite snö, äntligen! Men ush va kallt det blev snabbt.. Ligger i Samuels säng nu och ser lite på tv. Imorgon har jag körlektion och sedan ska vi in till stan och köpa de sista julklapparna.




v)




Hade en helt underbar födelsedag igår!
Tack så mycket för alla gratulationer!


20 December

Godmorgon!
Ligger här i hotellsängen på 8onde våningen och kollar ut över Götborg. Ett lite grått tyvärr. Snart ska vi ner och äta frukostbuffé. Så gott det kommer bli! Sedan kommer mamma och pappa hit och då ska vi handla julklappar och kanske ta en fika. Nä, dags för frukosten nu! Hejdå sålänge.

Godnatt




Kan det bli en bättre start på dagen?

Idag är det min födelsedag för er som har missat det (vilket jag inte tror att någon har gjort) vaknade vid sex och försökte somna om, och ja.. lyckades faktiskt. Gick upp vid nio och öppnade mina presenter. Av mamma och pappa fick jag en chokladask, och en natt på gothia towers hotel i natt med Samuel! Så himla mysigt. Vi åker snart dit och ikväll ska vi ut på restaurang och äta. Jag fick röda stora rosor av Samuel och en helt fantastisk ring! Kan inte bli lyckligare än det här. Den här dagen kommer slå ALLT.

18 December

Bara en dag kvar till min födelsedag. Har aldrig längtat såhär mycket till den sen jag var liten. Men vet inte varför jag längtar, kanske för att jag ska fira den med världens bästa? Mmm, det är nog så! ♥

"You’re my world
You’re the moon and stars above
You’re the reason I know love, love, love
My only cause for being
You’re my world
You’re the odour of my heart
Always close though we’re apart
You know
You’re my heart, my soul my reason
You’re my world"

Ska snart fixa iordning mig, klä på mig och sånt. Ska möta Camilla, Annelie & Sofia i stan vid 3. Vi ska gå på "en julsaga" i 3D hoppas jag, för nu är det tredje gången gillt. Haha, har aldrig lyckats se 3D. Men så kan det gå. Ikväll ska jag vara med Samuel, längtar massvis.

17 December

Idag har det varit en lång dag. Vid tolv tiden åkte jag och Samuel in till Kungälv och hälsade på hans mormor och morfar. Fick chokladmuffins och cider, riktigt trevligt faktiskt. Sedan fick vi skjuts ner till Västra gatan och gick där och kollade i lite affärer. Efter det gick vi till mcdonalds och åt, det var grejjer haha. När vi gick därifrån kom vi på att vi båda var sjukt kissenödiga, så vi gick till skolan och kissa. Då kom jag på den smarta idén att hälsa på alla uppe på barn och fritid, så vi gick upp dit och alla blev jätteglada. Jag saknar det så sjukt mycket.. När vi hade varit där åkte vi tillbaka hem till Samuel och då kom Mathias och hans två kompisar hit, vi spelade lite fotboll och det var svinkallt. Nu har jag och Samuel kollat på en film och nu värmer jag mig under filten. Imorgon ska jag in till stan och gå på bio med Camilla, Annelie & Sofia. Mysigt!

16 December

Grattis på födelsedagen Zoltan!
Många som fyller år nu.
Om tre dagar är det min tur
gryyyymt.


Idag jag varit på körskolan och sedan gick jag tíll arbetsförmedlingen, ush och fy säger jag bara, så seeeegt. Ikväll kommer äntligen Samuel hem, längtar ihjäl mig efter honom när han är där borta..

Fransk nougat & Forza

Konstig rubrik, jo jag vet.
Idag är det iallafall 9 dagar kvar till julafton.
Har spelat Forza hela dagen, och vann nästan varje gång mot dom andra bilarna, bra gjort. Sitter och äter äkta fransk nougat nu, smakar lite lustigt alltså. Imorgon ska jag iväg till körskolan och sedan till arbetsförmedlingen. Är så trött på dom, alltså arbetsförmedlingen. Dom ringde för ett tag sen och sa att jag inte behövde komma när jag stog utanför. Nu fick jag hem ett brev om att jag inte har kommit på bestämd tid. VAFAN. Ikväll ska jag se på Andra avenyn men först blir det lite riverside!





Fransk nougat .

Svenska hjältars gala

Snart kommer "Svenska hjältars gala" på tv. Ska ni se den? Det ska jag. Har aldrig sett det innan men det blir nog intressant och skoj. Eller vad ska man säga?...
Det blev iallafall två timmars jobb förut och sen gick jag till mormor och kollade på tv. Nu är jag hemma med mamma och pappa, förut var vi och handlade lite cola och kattmat. Haha. Inte så god blandning kanske, eller någon som har testat det? ...

14 December

Grattis på födelsedagen Johan!
Och nu är det bara 5 dagar tills det är min tur!

Sitter på jobbet nu, har målat klart de sista brädorna så nu tar jag det lugnt bara. Jag och pappa ska snart åka och handla brädor och sedan hoppas jag på en god lunch. Igår var jag med Samuel hela dagen och han vi var i Nordstan på kvällen och kollade på julklappar. Sen åkte vi till mormor och sov över där. Det blir en kort vecka denna veckan, Samuel kommer hem på onsdag, på torsdag och fredag kanske vi ska köpa julklappar. Och på lördag fyller jag år. Sedan är det typ julafton. Fy vad skönt!

13 Decemer - Lucia

Jaha. Då var det Lucia igen. Jag brukar faktiskt inte göra något speciellt på Lucia. Idag ska jag och Samuel däremot ändra på det och baka pepparkakor! Undra hur det ska gå kanske du undrar. Jo det undrar vi också faktiskt, haha. Ska strax åka och handla deg och glasyr grejjor. Kommer bli jättemysigt!

Grillad kyckling & film!

Mysig rubrik va?
Jag och Samuel har grillat kyckling och det blev jättegott. Vi har kollat på Mamma mia och snart är det dags för Hitta nemo, en riktig myskväll med andra ord! Imorgon kanske det blir julmarknad. Vi får se. Har lite svårt att bestämma oss.


You know that I want you
And you know that I need you
I want it bad
Your bad romance


12 December

Grattis på födelsedagen Mathias!

Idag vaknade jag upp hemma hos Samuel. Det var mysigt. Idag har vi varit ute med hunden, ätit lussekatter & massa pepparkakor. Det var gott. Det var snö på marken imorse också men den är borta nu.. Ska hem till mig lite senare, då ska vi grilla kyckling och bada. Mums! Måste ladda min dator nu, men hittar inget eluttag. Det är illa. Men vi hörs väl senare!

Idol

Nu har jag och Samuel druckit julmust och kollat på Idol. Skönt att skiten är över och tur att Erik vann. Kort och gott helt enkelt. Eller kort var det ju inte direkt.. Idol är alltid en evighet. Dags att dra sig mot sängen nu, fast jag redan ligger i den, haha. Natti natti ♥

11 December

Nu har jag jobbat ungefär två timmar och har målat klart allt som jag ska göra så jag bara väntar på att det ska torka. Har lyssnat på musik och då är det verkligen mycket roligare att jobba. Idag är det fredag för er som inte visste det & Samuel kommer hem. Saknar honom jättemycket. Ush det är jobbigt att han inte är hemma på veckorna..



I break the rules so I don't care,
so I keep doin' my own thing .

Myskväll!

Ikväll är det verkligen myskväll! Snart kommer mammas pojkar på tvn, jag har längtat hela veckan. Ska bli sjukt spännande att kolla på. Var precis och handlade för min mormor och köpte lösgodis. Istället för en påse kunde man ta en burk att plocka sitt godis i! Hur söt är inte denna då?!




10 December

Tänk att redan 10 dagar av denna underbara julmånad har gått. Längtar jättemycket till julafton, men ännu mer tills imorgon för då kommer Samuel hem. Nu sitter jag på jobbet och ska snart måla ungefär 50 brädor, det kommer bli snyggt när det är klart! Jag var med pappa på hornbach nyss och beställde en duschkabin. Den är jättefräck. Det är radio och telefon i den, också är det belysning och massage grejjor. Kommer bli kanongött! Dags att jobba lite nu..



' j'et adore '

Sitter och tänker nu.
På hur otroligt kär & lycklig jag är.
Har inte tänkt såhär innan,
på hur fantastiskt bra jag har det.
Jag har någon som älskar mig
för den jag är, någon som alltid finns där.
Allt känns så bra, jag har hittat honom.
Han som älskar mig för den jag är.
Och jag älskar honom
minst lika mycket.
Jag är glad att jag har dig
och om sanningen ska fram
Så är du den enda,
jag någonsin kunnat lita på.
Samuel, jag älskar dig!

(v)

 

Det handlar om att prata sönder nätter,
om att sätta på en film om och om igen
för att storyn hela tiden tappas bort bland kyssar.
Att låta abstinensen till varandra döda känslan av trötthet.
Det handlar om att älska smaken av någon annans läppar.
Om att brottas bland kuddar och att älska att förlora,
bli nedtryckt i dunet och kysst över hela kroppen.
Det handlar om att kunna kyssa bort sårigheten,
om att viska du är vacker tusen gånger varje natt
och mena det lika mycket varje gång.
Att plötsligt finna ljusglimtar i den gråaktiga världen
och att ständigt ha tusen fjärilar i magen.
Det handlar om att tappa bort sig i någons famn
och aldrig vilja hitta vägen ut,
händer som dras genom hår och fingertoppar
som smeker längs ryggraden


9 December

10 dagar kvar tills min födelsedag nu bara, och 15 kvar tills julafton, man kan inte annat än att längta! Sitter på jobbet nu, idag ska jag måla ännu mer. Det känns bra! Ska nig köpa mig ett par nya vantar i eftermiddag. Det behöver jag faktiskt. Kan inte förstå hur dagarna kan gå så snabbt, det är redan onsdag. Det är helt otroligt vad fort det går. Men det gör ingenting. På fredag kommer Samuel hem och jag längtar nog ihjäl mig snart! Dags för lite jobb nu kanske? Ohja.

8 December

Idag har jag jobbat en liten stund, målade en dörr. Så inte så  mycket men iallafall något. Imorgon blir det mer! Bra när pengarna rullar in lagom till jul! Sitter och väntar på middag nu, det luktar bacon minsann. Mums på det. Längtar så jäkla mycket till julafton nu så det inte är sant, bara 16 dagar kvar! Och bara 11 dagar till min födelsedag. Nu är middagen klar, vi hörs imorgon!

7 December

Idag har jag varit inne i stan och kollat efter julklappar, hittade ett par jättesnygga stövlar för bara 149. Oj så bra! Mina var ändå sönder så jag var värd dom om man säger så. Nu ska jag, mamma och pappa snart kolla på vem vet mest och sedan jul på liseberg med Lotta. Hoppas att det är bra. Imorgon ska jag nog jobba lite, vi får se helt enkelt. Nu ska jag ta en funderare på vad jag önskar mig i julklapp, mer än allt jag redan önskat mig vill säga.
Vi hörs väl imorgon skulle jag tro.


2;a advent

Hoppas ni får en mysig andra advent! För det ska jag ha!


5 & 6 December

Har inte kunnat uppdatera, dåligt av mig. Men har inte haft något internet så det är därför. Igår var jag på Lek och buslandet med min mormor, morfar och mina tre kusiner Niclas, Annie & Dew. Det var mysigt och jag tyckte mest om att åka rutchkanan. Det var lite jobbigt att krypa genom alla gångar och sånt, man känner att mab är rätt stor jämfört med alla barn. Hehe. På kvällen åkte jag till Lisberg med Camilla, Annelie, Maria & Mathias. Det var mysigt. Vi spelade bilspel och såklart vann jag, iallafall ena gången för sen pajjade mitt spel. Sen spelade vi på jul, men självklart vann jag ingenting. Åkte hem vid typ tio och sen så somnade jag rätt gött!

Idag åkte jag hem från mormor och hängde med mamma och pappa och handlade lite julklappar, och snart ska vi göra julköttbullar. Samuel kanske kommer hem ikväll, men det tror jag nog inte.. Han vet ju inte vilken tid han slutar och sånt. Rätt så segt. Ikväll blir det friterad kyckling och ris till middag, mmm!






4 December

TJOHO!
Dags för lite uppdatering. Idag har jag haft körlektion och pluggat teori och körde hem nu. Det gick riktigt bra. Nu sitter jag i soffan och kollar på tv. Ska till min mormor ikväll och mysa, imorgon kommer mina kusiner dit och sen på kvällen ska jag iväg till Lisberg med Mathias, Camilla, Annelie & Sofia. Det ska bli mysigt och jag ser verkligen fram emot det.






3 December

Nu är jag äntligen hemma. Har varit hemma hos mormor idag, och imorse var jag på körskolan och pluggade teori. Rätt okej faktiskt. Har köpt lite julklappar idag för mormor också, så skönt för henne att det är över nu typ. Att jag har fixat allt. Hittade även en födelsedagspresent till mig från henne, hehe. Ikväll kommer mammas pojkar på tvn, det är alltid lika skoj. Men sååå pinsamt med deras morsor. Men det är ju det som gör tv bra! Vi hörs senare. With love / M


Myskväll

Sitter i soffan med Samuel och myser nu, det känns helt underbart. Vi har precis ätit god mat också. Idag har vi varit på hornbach, jag, mamma och pappa och kollat på bubbelbadet som vi nog ska köpa, eller duschen. Vi vet inte riktigt än. Får se. Nu ska vi mysa vidare. Vi hörs imorgon!

2a December

Godmorgon
Sitter under mitt goa täcke nu och väntar på att julkalendern ska börja. Ikväll kommer Samuel hem en stund vid 8 och stannar hos mig över natten. Ska bli så mysigt. Näe, hinner inte skriva mer nu. Julkalendern börjar!

Skinkmacka och julmust!

Ligger i soffan framför tvn nu, som alla andra dagar. Allting känns bra nu. Samuel kommer hem imorgon och stannar tills på tordag. Vi får väl se vad vi hittar på, hitter väl kanske inte göra så mycket, men ialllafall ses en stund ♥. Har precis tryckt i mig två skinkmackor och dricker lite julmust nu. Kolla på bigbrother också, ååh det är så pinsamt det programmet. Ush och fy.. Imorgon ska jag upp tidigt och kolla på julkalendern och sen ska jag ha körlektion och plugga på körskolan, känner mig grymt taggad. Vi hörs väl imorgon! Godnatt!




Julklappsinslagning

Har ni kollat på julkalendern? Jag gjorde det imorse, tyckte den var helt okej faktiskt. Har precis fått en Nokia n96 av pappa, men ska försöka sälja den och få lite pengar. Haha så bra är jag. Idag har jag inte gjort något speciellt, imorse var jag och mamma och handlade julklappar till pappa. Ikväll ska jag nog bada och sen kommer Andra Avenyn på tv ju. Gött gött. Snart hoppas jag få prata med Samuel också, saknar honom jättemycket.

I never though I'd be in love like this, when I look at you my mind goes on a trip.

1a December

Godmorgon, var uppe länge igår men kunde ändå inte somna på kvällen. Hur skumt som helst. Har knappt sovit något alls i natt och nu ligger jag med täcket och kudden i tvsoffan istället och väntar på att mamma ska komma upp. Vi ska kolla på julkalendern. Såg inte den förra året för att jag tyckte den var så kass, så får hoppas den blir bättre iår. Mysteriet på greveholm slår iallafall allihopa som någonsin har varit. Dags för att öpnna chokladkalendern nu, myspys på det. Vi hörs ikväll, kommer nog inte kunna uppdatera idag..