Snart dags att jobba!

Idag har jag hunnit med massa saker.. Började med att åka till backaplan och köpte en fin skjorta, sen träffade jag Pontus och käkade lunch, kebab! Svingott.. Sen körde jag han till skolan igen. Var och gjorde mina naglar, jättefina.. efter det träffade jatg pontus igen och körde hem honom. Nu har jag precis sovit en stund, ska jobba natt snart, börjar tio ikväll, ser fram emot det jättemycket! :)


31 Augusti

Sov så grymt jävla gott inatt! Tills klockan ringde... Men kunde gott somna om igen, mmm! Sitter just nu inne i stan på mammas o pappas jobb och funderar på vad man ska göra åt denna dagen. I natt blir det jobb på Scandic. Nattportier och grejjer, grymt spännande! :) Måste sova lite innan med, hur det nu ska gå till. Äh, frukost nu kanske.. ?


YOUAREPERFECT.

Tänk på att du faktiskt kan välja vilka människor du vill ha i ditt liv. Vem bygger upp dig och vem drar ner dig? Omge dig inte med människor som är negativa och destruktiva - det är inte bra, då blir du trött, sliten, kraftlös och ljuset i dina ögon blir svagare dag för dag.Tänk över vem du vill ha i ditt liv, vem som ger och vem som bara tar! Behåll de som värdesätter och respekterar dig för den du är, för det är du värd! ♥

30 Augusti

Grymt mysig kväll igår med mina nya ljusstakar från Ullared!
Bästa frukosten idag, pannkakor hos mormor. Nomnomnom.













Jag lever!

Känns som om jag inte hinner blogga, eller?
Menmen, jag ville bara säga att jag lever och att jag jobbar på som en dåre, och det går så jäkla bra! Jobbet igår gick kanon, jobbade själv och checkade in fem stycken grupper med kineser, det är faktiskt inte illa pinkat!

köpte somsagt ny mobil igår, jättebra!



nä, nu blir det att mysa resten av kvällen!


mobilbloggning

Hej på er :) köpte ny mobil idag, HTC incredrible s, jättebra!! Ska bara lära mig använda den nu, haha.

26 Augusti


Dagen började bra, frukost på IKEA med Pontus, nomnomnom. Räkmacka blev det.. Och shoppat massa ljus och grejjer, så ikväll får jag helt enkelt ha lite myspys när jag kommer hem från jobbet! Somsagt, dags för jobb till elva nu. Men bara att kämpa på. Och som vi sa på mötet igår. Ska man tänka "jag kommer inte klara detta.." eller "hur ska jag klara detta?" Men jag fixar det, puss sålänge..


Service @ Scandic


(bilden tagen från http://www.randstedt.se/Goteborg.htm)

Dagen idag har bestått av allt möjligt verkligen! Dagen började 9.30 på jobbet, mötte upp Sara och var på ett möte som handlade om hur det går för vårt hotell, vilka kommande saker som händer i Göteborg de närmsta åren osv. Riktigt intressant att kolla på! Mötet tog typ en timma och sen stack jag och Sara till Bäckebol och kollade lite i affärer, mobiler och sånt. Sen blev det thaibuffé till lunch, muuuums! Efter det stack jag och hälsade på mamma och pappa på deras jobb innan det var dags för möte två; Service @ Scandic. Det handlar om hur vi ska kunna ge alla våra gäster en så bra Service som möjligt och hur vi ska göra så att alla känner sig nöjda. Åh, jag älskar mitt jobb! Dagen avslutades med att jag var taxichaufför upp till Tjörn och släppte av pappas kompis där, sen stack jag hem och var en stund på Vipkvällen på Båtmässan som börjar imorgon!
Nu börjar det bli dags att sova, imorgon väntar jobb!

Dags att sova..

Börjar nog bli dags att sova ganska snart, borde väl ta en dusch men får göra det imorgon bitti annars. Dags för ett möte på Scandic, om service. Ska faktiskt bli intressant. Efter mötet blir det att vara lite med Sara tror jag innan nästa möte.. För tror det skulle vara två imon, får se hur det blir..






Med Malin på stan

Som alla andra gånger när man är med Malin, så blir man sjukt sugen på att åka till IKEA! Så vi stack till IKEA och till Mediamarkt och kollade, sen till Kungälv. Kollade i affärer, fikade och var på bräckboden. Köpte coooockies! Cruisade runt lite inne i Kungälv och bara hade det gött!

Denna bilden säger allt.


24 Augusti


Mysig start på denna dagen i min lila morgonrock från Ullared, nomnom!
Snart dags att göra mig lite iordning för att åka mot Kungälv och ta en fika med bästa Malin!



En jättestort grattis till världens bästa Louice som fyller år idag också, hon är nog faktiskt min bättre hälft .v.








What a wonderful day!

Idag var det en GRYM dag!

Mötte upp Rebecca strax efter tre vid centralen, vi gick runt lite i stan och sen satte vid oss på Subway och käkade lite och snackade skit. Så himla gött att kunna prata om allt med henne.. Fick oss därefter ett litet rygg och drog till Partille för att överraska hennes pappa och hans sambo. Kollade runt massa i affärer och sen åkte vi till Landvetter. Drack kaffe och bara mös, och åt jättegod middag. Ja, ni fattar väl själva varför det var en grym dag? Nu äntligen blir det till att sova, saknar min säng...


23 Augusti



Började dagen med att tänka på min chai latte som min mormor bjöd mig på igår.
Vi var i Eriksberg och fikade, så himla mysigt! Åt chokladglass också. En solig dag, kan det bli så mycket bättre? Sen hjälpte jag mormor att handla lite med när vi ändå var ute och flängde runt.

Idag kommer bli världens bästa dag, ska äntligen träffa Rebecca igen! Det var hur längesen som helst, men inte många timmar kvar tills hon kommer ner till Göteborg nu!

suavemente


22 Augusti

Godmorgon världen! Fy vilken underbar dag! Idag är jag LEDIG. Jag ska göra allt som jag inte hunnit göra på hur länge som helst typ. Idag tänkte jag städa massor. Eller lite iallafall, ska tvätta, stryka, vika. Ush låter som en tråkig hemmafru nu, men det behövs faktiskt göras. Och diska, för diskmaskinen har rasat.. Så skönt att fortfarande kunna ligga i sängen och bara lyssna på musik..








sweet dreams


Myskväll med mig själv och mina fina ljuslyktor som jag köpte från Ullared idag.
Det kunde vart bättre.
Godnatt ..

Hemma från Ullared nu..



Bara för jag är så JÄVLA cool i mina brillor från Ullared!
Dagen idag var superkul, vi shoppade loss hur mycket som helst. Det blev det gamla vanliga, smink, smycken, kläder och annan skit.. Åt en jättegod räkmacka också, inte visste jag att dom kunde gör räkmackor på Ullared.. Dagen var kanon. Nu ligger jag i min nybäddade säng och tänker.. Skriver mer senare.


What a day ..

Ojojojoj!
Vilken jäkla dag! Det började med att jag åkte till Scandic Opalen vid klockan två, hjälpte alla att blåsa ballonger, duka, ta fram pannkakor, ALLT. Jätteroligt! Det blev som ett stort barnkalas! Det kom jättemånga barn som käkade pannkakor. Jag klädde ut mig till Sigge, och jag trodde seriöst att jag skulle svimma av i den jäkla dräkten! Det var så sjukt varmt, ett stort tjockt igelkott huvud och långärmad tröja inomhus och massamassamassa barn klängandes på mig! Men det var grymt roligt ändå!
Gick och busade med alla barnen, kammade håret och kramade kändisarna som var där. Amy diamond blev riktigt glad, och även al fakkir! Efter en och en halv timma(!) i dräkten så tog jag täten med alla föräldrar och barn till Lisberg.. Där inne gick jag en stund och sen kunde jag inte vara Sigge längre för jag höll verkligen på att tuppa av där inne. Men helt klart en rolig sak som jag gärna gör om igen! På eftermiddagen kom mamma och pappa till Liseberg också.. Dagen och kvällen var grym.
Dags att sova nu, ska tvinga med Pontus.. stackarn..




Ni som gör min dag värd att leva.. ni är underbara!

20 Augusti

♥ denna dagen kunde inte börjat bättre!

Sitter på mina föräldrars jobb och äter frukost nu, idag köpte jag Subway. Fyfan va kakan va god! Haha, enbart därför jag köpte det. Håller på och taggar för fullt nu inför Nikelodeondagen som är på Liseberg idag! Jag kommer vara bäst...utan tvekan.


suavemente




Nu är jag trö-ttttt

Kom nyss hem från jobbet, idag jobbade jag med Carolainne, det gick jättebra! Det första vi sa när vi kom till jobbet var; "-det kommer säkert gå jättebra ikväll sen kommer väl hissen fastna .. " Och det gjorde den också! Med typ 8 personer i, för hissen som är gjord för fyra typ.. Men vi löste det också, grymt! Längtar tills imorgon, det blir grymt spännande. Först ska jag till Scandic opalen och hålla i pannkakskalas för barnen, för imorgon är det Nikelodeondagen i Göteborg och på Liseberg, ska även en sväng till Liseberg och vara utklädd till något väldigt väldigt gulligt. Ser fram emot det, ska faktiskt bli roligt!

Nä, men nu ska jag sova tror jag!
Suavemente :*


19 Augusti

”Om snöret inte håller, utan går av, är det bara att försöka med ett annat snöre”
/ nalle puh





det gör ont när något så nära är så långt bort ..

Jag är grym!

Otroligt grym tillochmed, gjorde ett röj och städade hela mitt rum och strök massa kläder, tjoho. Nu ligger jag och lyssnar på bästa låten Suavemente, så härlig.. Nä, men får la fixa håret lite nu kanske så jag inte ser ut som ett troll när Patrick kommer..


19 Augusti

Sitter hemma hos Pontus nu och bloggar från hans jäkla platta.. fattar inte hur skiten funkar.. Var så grymt snäll som åkte och hämtade han uppe i Ljungsskile idag så nu bjuder han mig på saft på altanen.. mm.. Skönt! Snart ska jag åka hem och träffa Patrick =) pusspuss

17 Augusti

Godmorgon! Ligger i min säng, det är kallt och ensamt och det suger verkligen. Menmen.
Ska snart dra mig upp för att duscha och äta lite, sen vill jag kolla på en ny kamera, för nåt måste jag ju bränna lönen på, eller hur? Min gamla pajjade igår, så bra tajmat! Idag ska jag jobba kväll med, roligt. Imorgon är jag ledig, sen jobb på fredag igen. Men på lördag, då händer det spännande grejjer på Liseberg som ni inte får missa, eller jo.. missa det förresten.. haha. Kommer bli grymt roligt iallafall, kan ju avslöja att jag ska vara utklädd.. Men nä, nu får vi väl ta tag i denna onsdagen också, puss på er!

tänker på dig..


Perfekt sommardag!

Det var en helt perfekt dag idag! Var på Strandön med Pontus, Jesper, Andreas & Felix. Det var kalas för deras pappas fru, och vi käkade smörgåstårta och godis. Gick flera långpromenader runt ön, solade, badade och bastade! Deras kusiner var där också, så blev lite krabbfiske.. fast hittade bara en. Då säger Felix 3 år "-Michan nu kommer mamma bli arg, vi skulle äta krabba till middag men jag fångade bara en.." haha. Påvägen hem köpte jag mig en pizza och nu ligger jag i sängen och äter kakor. Grymt bra dag helt enkelt. Så härligt att basta!
















Memories takes me back

Fy fan vad jag saknar det..
Men imorgon ska jag upp till Strandön som varje år och träffa Pontus, jesper, andreas & felix! Ska bli så himla skönt att åka upp dit!




Dagen idag har varit både bra och dålig. Idag gick det sådär på jobbet, va så himla stressigt och så mycket att göra, åt lunch vid halv tre, haha. Men jag klarade det fast alla problem, grym eller? När jag kom hem så kom Patrick hit och vi käkade godis och kollade på film, sen tuppade jag av... Är man trött då? Nä, sova nu! Puss

Jag är helt slut..

.. efter den sån här dag på jobbet! Det var verkligen fullt ös medvetslös som gällde idag.. Men överlevde idag med! Och fick hem min lönespec, blir man lycklig då eller? =) Var nyss och hälsade på mormor och hennes gubbe på deras sommarstuga, sen åkte jag med mamma och pappa till Kungälv och köpte pizza, perfekt!


Man missar 100% av de skott man inte skjuter

13 Augusti



Godmorgon på er. Det blev inte alls mycket sömn i natt, det suger. Men vad ska man göra. Det var en grym kväll igår kväll iallafall, jobbet gick suveränt!

Dagen närmar sig slutet..

Då var denna lediga dagen slut.. Imorgon ska jag sova länge!
Nu blir det att kolla lite American Pie med pappa och äta godis, mys!

att något så nära kan vara så långt bort..


-fan vad jag saknar dig

I natt är det bara månen som ser på



Nu är jag ledig lite från jobbet, ska bli så skönt att njuta av min ledighet! Mmm! Sitter och kollar på en tråkig film på 6an nu och äter godis.. Imorgon ska jag sova SVINLÄNGE!




- end of this day

Puh. Då var denna dagen också avklarad då! Åkte in till Kungälv förut och köpte en familjepizza till mamma och pappa, jättestooor! Efter det mötte jag upp Patrick och vi lyssnade på musik och sånt.. Nu blir det sova, sovmorgon imon! Pusspuss

7 Augusti


 
Har varit jobb sen klockan 7 imorse...En BRA dag på jobbet, allt gick som det skulle. Helt otroligt! Nu väntar jag på Patrick.. Får se vad vi hittar på, blir nog tv, hörs senare såklart, puss.

don't let the sun go down on me

Helvettes jävla skit alltihop! Men fråga inte varför.

Gårkvällen spenderades hemma, Patrick var här och vi kollade simpsons, käkade chips och daim. Gottgott! Svårt att somna på kvällen bara, men det gick tillslut och nu är jag vaken. Idag är det ny dag och ikväll blir det jobb för hela slanten, tjoho!

Du


Vart på Liseberg nu

Ja, det blev några roliga timmar på Liseberg tillsammans med pappa, mysigt! Fick upp han i Balder och grejjer, inte dåligt. Vann lite choklad och massa gosedjur med. Just nu ligger jag i sängen och bara drömmer mig bort. Ska nog åka iväg någonstans och rensa mina tankar på skit snart. Det behövs nu.


5 Augusti

Godmorgon. Det var verkligen en sjukt hektisk kväll igår på jobbet, telefonväxeln pajjade, datorerna var nere, lås till hotellrum pajade, hisslarmet gick och vi hade 5 grupper kineser som skulle in på hotellet.. Och ALLA nycklarna till hotellrummen var felskrivna, ingenting gick som det skulle. MEN jag överlevde den kvällen med. Somnade som en stock när jag var hemma vid 1 i natt. Nu sitter jag och funderar på vad man ska göra idag, jag och pappa ska till Liseberg hade vi tänkt, men vilket väder det är.. Jaja, får se hur det blir med det.

Pusspuss.

Bad..



Mormor badar med alla badankor, så sött, haha.
Nu blir det att åka till jobbet, jobb från 16-24 ikväll, kämpa på! Puss på er.
Skönt att det är fredag imorgon, tror det kommer bli en grym fredag.

Det bästa som finns

är att krypa ner i sängen efter en sånhär kväll på jobbet!!
Är lite trött på kineser bara.. Menmen, imorgon blir det jobb igen men innan dess ska jag nog vara med mormor en stund, eller rättaresagt.. Hade tänkt att få ut henne ur lägenheten och komma ut till landet en sväng, kan hon behöva! Så får vi se vad dagen har att erbjuda.. Nä, ska krypa ner i sängen och försöka sova nu, blir inte lätt när det enda jag tänker på är dig..




If you have the time to share the road with me
If you can imagin we could both be free,
What I long to do is give my heart to you
So that you can always hold it close to you
Holding you, holding you


IADOREYOU







nu är det snart dags att dra till jobbet och jobba hela kvällen tillsammans med Ulrika, jag tror det är jag och Ulrika idag iallafall, well det återstår att se. Var nyss inne i Ytterby tillsammans med pappa och handla lite, köpte 8 stycken örngott, bra att ha för det var billigt!

3 Augusti

Godmorgon världen! Vilken underbar dag!
Dagen började med att jag åt en jättegod frukost tillsammans med mamma och pappa, sen kom min morbror & min kusin Niclas hit. Solade och badade, det var 25 grader i poolen, det kallar vi mysigt eller? Snart blir det att äta grillat, och sen iväg till jobbet, kommer bli kanon!  


Det värsta som finns är att vakna, och du inte är bredvid mig.
Fan vad jag saknar dig, du är det bästa jag har, är helt tom utan dig.





.v.


Sommar sommar..





Såå skönt med sommar! Nu in till Kungälv och tvätta lite bil.

Lite bad!




Min lilla kusin är här och badar nu, själv tycker jag att det är lite för kallt för att hoppa i.. jag är nog tokig. Ska nog åka och ta mig en glass snart och sen ikväll blir det grillat, mums! Gott.

Jag kan inte stå när du inte ser på ..






Lugn och ledig dag

Var på IKEA idag med Tommy, köpte nya sängkläder och ett "laptopbord" eller va man kan kalla det.. Brabra! :)
Efter IKEA åkte jag hem och städade och fixade lite, imorgon kommer mamma och pappa hem från deras semester så får väl försöka fixa iordning lite här hemma..

Träffade Patrick en stund med, han kom hit så åt vi chips, drack cola och kollade på simpsons, jag som älskar det.. eller?.. Aja, bättre än inget..

Nu blir det att lyssna lite på musik och ta det lugnt, Pusspuss