Tisdag

Idag har jag gjort mycket, först hade jag ett möte i kungälv och efter det åkte jag med Marika till Frölunda torg, vi skulle shoppa men hittade inget kul alls.. fy va tråkigt.. Snart blir det sängen, och imorgon är det en ny dag! pusspuss :)

Maybe I need some rehab, or maybe just need some sleep.

Lyssnar på YOUR LOVE IS MY DRUG - KESHA
Jättebra start på dagen!
Ligger fortfarande kvar i sängen och slappar, har inte ens kollat vad det är för väder ute, ingenting. Det är härligt, ska nog ligga här resten av dagen, haha. Ska ju iväg på möte sen, har lite att fixa med innan dess. Skriver nog senare, puss!

Bedtime

Det har inte blivit mycket bloggande idag inte. Inte okej. Har varit hos mormor en sväng idag, träffade min kusin Marika där. Ovanligt va? Vi typ bor där, bra! Är hemma hos Samuel nu och har kollat på både fångarna på fortet och på time out, time out är för jäkla roligt alltså! Imorgon får jag sovmorgon och efter det ska jag in till Kungälv på möte med Miroi, kursen som jag går. Kanske tar en sväng och simmar imorgon, eller åker till mormor igen. Men nu väntar sängen, puss!



What you've got boy is hard to find
Think about it all about it all the time
I'm all strung up my heart is fried
I just cant get you off my mind


30 augusti 2010

Godmorgon på er alla fina! Sitter hemma i soffan och har precis ätit frukost. Ska ner till mormor idag, min kusin marika är där också. Mobilen funkar finfint! Skriver mer ikväll , puss

Mobilblogg?

Ska bara testa om det går att blogga från mobilen. :-) hade ju inte varit helt fel. Dags att krypa ner under täcket nu, det är ju en dag imorgon också.

18 dagar kvar !

Nu har jag landat hos Samuel, låter som om jag flög min privatjet hit, men den lämnade jag kvar hemma. Ligger i sängen och softar lite nu, det är skönt. Längtar tills vi åker utomlands, kommer bli så jäkla gött alltså! Det är bara 18 dagar kvar! Vilken känsla det är, kommer bli så grymt! Oj vad jag babblar på nu, blir nog att se på en liten film nu tror jag!

My new pink phone .



Har fått ny mobil av pappa idag, så jag tog denna. Den är rosa med spegel, asnice! :)
Idag var vi på IKEA också, fast hittade ingenting, bara lite grejjer till mormor. Har städat och fixat lite nu, och ska snart åka hem till Samuel. Men först blir det middag. Mmmums. Skriver kanske senare, pusspuss.

29 Augusti 2010

Igår var det en lång kväll. Vi gick ner till mässan och där blev vi fast hela natten typ, drack vin och tjötade i en båt för 4 miljoner, det var härligt. Partybelysning hade den också. Ska ner dit ikväll också, men innan det ska vi iväg till IKEA. Det regnar här hemma nu, lite tråkigt.. Hoppas det blir uppehåll snart så man kan hitta på något. Hörs senare :)

28 Augusti 2010

Idag åkte jag och Samuel in till stan och shoppade lite, jag köpte en väska från BIKBOK, och Samuel köpte en ryggsäck som han skulle ha. Snart ska vi köra Samuels mamma till stan, och efter det ska vi till båtmässan och ha vipkväll igen, soft.

dagens outfit .



Ny väska




Väskproblem ..

Godmorgon på er alla fina läsare. Har knappt vaknat än, jag gick bara upp och hämtade kaffe sen la jag mig i sängen igen. Det är härligt det! Idag ska jag och min älskling till Media markt, för nu måste jag har ny telefon, det är allvar denna gången.. Ikväll blir det båtmässan igen, då ska vi testa att gå på vatten och sånt, kul! Ska försöka få liv i han som ligger bredvid mig nu.. Men ligger och funderar på att jag vill ha ny väska istället, men sånt är svårt. Såg en jättefin igår men minns fan inte var.. Så vet någon en snygg väska? För jag vill ha ny. Haha










I'll shop til I drop .

Dagen idag har varit bra! En riktigt härlig fredag! Jag åkte till mormor imorse och där var min kusin, vi stack till Apoteket och fixade lite, sen handlade vi mat för mormor. Vi skulle ju träffe KENZA idag, men vi tröttnade när det var typ en halvtimma kvar .. Vi shoppade lite, jag köpte en scarf och en ny tröja, men tröjan köpte jag senare. Marika köpte två par boots för hon inte kunde bestämma vilken färg hon ville ha. Tyvärr hittade hon inte den jackan hon har viljat ha ett tag nu.. Man blir så ledsen då.. Ni killar som läser min blogg kan nog inte förstå den känslan, den är svår att besrkiva, haha. När jag hade vart med Marika åkte jag hem med mamma och pappa, då stack vi ner till Båtmässans vip kväll här nere och åt och drack lite gott. Nu är Samuel här och vi har precis ätit permesan kyckling! Oooh det är så himla gott! Imorgon blir det mera båtmässa, det blir härligt.






Älg på besök!

När jag och Samuel skulle åka och handla förut hade vi en sån här liten sötnos hemma hos oss, kolla va fin den är! Vi åt tacos till middag, men jag gillar inte det så mycket så istället åt jag en kantarellmacka, det funkar faktiskt lika bra. Imorgon ska jag in till stan och träffa min kusin Marika, vi ska i våran tur försöka träffa KENZA som kommer till stan imorgon! Godnatt!




En skön torsdags eftermiddag.

Sitter just nu och dricker Oboy och lyssnar på NRJ ' s webradio!
Härligt härligt! Kom nyss hem från kursen som ni kanske förstår och bara sitter och slappar nu, gud det är så skönt! Ikväll kommer Samuel hit och då ska vi mysa! Kommer bli gött asså. Vilka låtar gillar ni mest just nu? För mig är favoriterna;

♥ I love the way you lie - rihanna feat eminem
♥ We no speak americano - yolanda be cool
♥ Never alone always alone - takida
♥ Hand with me - robyn
♥ Airplanes - B.O.B


simmat en sväng!

Idag har jag minnsan varit duktig! Åkte med min kusin ner till Kungälv och simmade femhundra meter. Känns grymt bra efteråt faktiskt och det ska nu bli våran nya grej att göra varje vecka! Det är bra det. Vi var lite inne i den varma bassängen också, det var härligt men jag började frysa efter en stund, konstigt alltså. Imorgon är det kurs igen, känns bra! :) Kollar lite på Time out nu, är inte så kul. Godnatt på er! ♥

25 Augusti 2010

Vad har alla haft för sig idag då? Jag har varit på utbildningen inne i Kungälv. Det var roligt idag också, vi är en bra grupp med många glada filurer! Efter kursen satt jag kvar och pluggade en stund, sedan åkte jag hem till Samuel. Snart ska jag hem till min kusin och hämta henne, sen ska vi åka in till Kungälv och simma! Kommer att bli jätteroligt. Men känns som jag håller på att bli sjuk men ska inte tänka så mycket på det så hoppas jag att det försvinner!

Fångarna på fortet

Har precis kollat på "Fångarna på fortet" med Samuel och hans familj, brukar ni kolla på det? Jag kollade alltid när jag var mindre och tyckte det var roligast när dom skulle räkna röda och vita kulor. Är det någon mer än jag som kommer ihåg det? För det verkar bara vara jag som gör det. Haha. Imorgon blir det kursen igen och efter det ska jag vara med Samuel, kanske ska vi hämta ny säng då? Ja,.. men varför inte? Ska nog ta en dusch nu, eller så får det bli imorgon. Puss

Grattis Victoria som fick en dotter idag! :)

Känner mig som en plugghäst


Dagen idag var jättebra, vi intervjuade varann på kursen och jag kände att jag lärde känna lite folk. Läraren är asskön också, det är ett stort plus! Tror nog det kommer att bli något bra av detta trots allt! Det blev några diskussioner om vem som ska fixa fika, vem som ska fixa kaffe och sånt. Men det var kul, haha. Efter kursen åkte jag med Samuel upp till hans mormor och morfar och tog en fika, vi kollade på en säng där som vi ska skaffa, och byta ut den vi har. Efter det åkte vi till Evita och delade på en kebabtallrik, det räcker gott och väl att man delar på en. Det har jag lärt mig nu.

Känner mig som en plugghäst.


Godnatt!

Idag var det en kanon dag! Kursen började och det kändes bra, trevliga människor och så! :) Imorgon drar det igång vid niotiden och jag är laddad till tusen. Efter kursen idag åkte jag och hälsade på jobbet, där min kusin Marika var idag. Vi åkte runt lite i bilen och köpte chips för typ 300 spänn, haha. Efter det åkte jag hem till Samuel och kollade på fångarna på fortet. Tror att det var första avsnittet idag eller? Dags att sova nu, natti.

23 Augusti 2010

Då var det alltså måndag igen då, måndagen då de flesta faktiskt börjar skolan idag. Jag saknar det på något konstigt sätt, fast det har gått mer än ett år sedan jag tog studenten. Saknar alla kompisar man hade i skolan, och allt kul vi faktiskt gjorde på barn och fritid. Ibland var det döden, men ibland var det så härligt! Slutpratat om det.

Idag ska jag börja en kurs på arbetsförmedlingen inom service. Det ska bli intressant och nu har jag köpt ny kalender som sagt, och block så jag kan anteckna. Vore bra om man kan ta med sig datan, vi får se vad dom säger när jag kommer dit.

Shoppat en kalender!

Det blev jättmycket svamp vi plockade förut och jag åt två mackor med små goda kanareller på! Var duktiga att cykla jag och pappa också! Sitter hemma hos Samuel nu, jag tvingade med han till Maxi för att köpa en kalender till mig som jag måste ha nu! Börjar ju faktiskt min intressanta kurs imorgon, ska bli så roligt! Skönt med en sovmorgon fram tills två med, haha! Ska kolla på en film som börjar vid tio och efter det blir det nog natten.



Kalajs!

Har precis kommit hem från kalas hos min kusin Louice som fyller 18. Gav henne pengar och blommor som vi köpte i Kungälv, jag tyckte dom var jättefina. Tyvärr fanns det inga svarta som jag tror att hon skulle upskatta mera, haha. Är jättetrött nu, kalas både igår och idag, men det är ju så ibland! Ska snart ut i skogen och plocka svamp med pappa, ikväll ska jag hem till Samuel.








Home sweet home

Nu var släktträffen överklarad, det var jättemysigt och fick träffa jättehärliga folk. Fick mig lite nya kusiner och släktingar på köpet med. Alltid trevligt. Ligger i sängen nu och har feber tror jag, då var det min tur att bli sjuk nu alltså.. Men bättre nu än när vi ska åka till Mallorca om man säger så! Är suger på godis, men orkar inte åka och handla när jag mår dåligt.. Men blir nog så ändå, sen får min älskling bädda ner mig i sängen ♥






21 Augusti 2010

Har precis vaknat, jag kunde inte sova längre. Igår kväll var jag jättekall och mådde jättedåligt så kändes som jag hade feber, sov med mina skidstrumpor på mig.. Haha. Men gott var det! Ska snart fixa lite naglar på mamma och efter det ska jag börja fundera på vad jag ska ha på mig idag på släktträffen. Blir nog kavaj och nåt mer, låter bra va? Köpte ju en jättesnygg kavaj på Gina tricot för bara 149 i våras. Den blir kanon tror jag! Måste duscha och fixa lite nu, skriver senare! Kram :)

(:

Gud så mycket jag längtar tills imorgon!
Ska bli kul att träffa mina kusiner ♥ Ska åka härifrån ungefär tolv, mys! Det blir väl jag som för köra antar jag, men jag har inga problem med det alls! Härligt att krypa ner under täcket om en stund, jag är riktigt trött nu..

Shopping avklarad.

Har kört mamma till jobbet, så snäll är jag! Efter det shoppade jag lite nytt smink så nu är allt under kontroll igen.. Snart kommer sotaren hit och då måste jag vara hemma och öppna dörren för han, undra om han är snygg? Hahaha. Ska ner och jobba lite i stan sen, efter det ska jag hem ikväll och träffa min älskling. Och imorgon ska jag äntligen få träffa farfar! ♥♥ Skönt väder det börjar bli nu, jag funderar på att rensa ut min garderob och fixa lite där. Jag har tänkt den tanken i några veckor nu så vi får väl se hur det går med det..

Fredag (:

Godmorgon :)
Idag vaknade jag när Samuel skulle åka och jobba vid 6, sedan dess har jag varit uppe. Ska köra mamma till jobbet sen, och efter det ska jag hem för då kommer sotaren hit, haha. Min mascara är helt slut så jag måste egentligen köpa ny, kanske får göra det idag. Min foundation är också slut, typiskt att allt tar slut samtigit typ. Hehe, men så är det ju alltid. Störande.

Vilken mascara använder ni?
Jag använder denna;



19 Augusti 2010

Två dagar kvar. Tills vadå kanske ni undrar? Tills jag äntligen ska få träffa min farfar och resten av min norska släkt! Gud jag längtar så mycket, det var så längesen jag såg dom sist.. Ska bli jättekul. Vi åker på lördag morgon en bit upp i landet där vi ska träffa alla och äta gott och bara njuta! Jag längtar! :) Ligger i min säng och slappar nu, snart kommer mamma och pappa hem och ikväll kommer Samuel hit, mysmys! ♥


Min lediga dag!

Min lediga dag började bra, åkte in med Samuel till Kungälv. Han skulle till banken och lite sånt och då passade jag på att sola! Det var riktigt härligt och blev lite brun med :) Ligger nu i soffan och kollar på en film, är sjukt sugen på godis! Synd att det inte finns sånna godisbud som kör hem godis till dörren, eller finns såna? Iallafall så orkar inte jag åka iväg igen nu, hehe.



Rubrik

Då var denna dagen slut kan man ju säga, och vad har hänt idag? Inte alls mycket. Känns segt men ändå jätteskönt. Åkte in till Kungälv förut och kollade på när Samuel och hans lag spelade fotboll, dom mötte Angered och det gick inte alls bra tyvärr, kasst! Efter det åkte vi till Maxi och köpte wienerbröd som vi mumsade i oss. Vi är så nyttiga jag och min älskling! ♥ Imorgon funderar jag på om jag ska åka och sola, eller kanske göra nåt annat skoj! Den som lever får se helt enkelt.

Over and out .


18 Augusti 2010

Idag är det verkligen härligt väder! Solen lyser och ja, det känns som att det finns en liten chans kvar att få några soliga dagar innan hösten kommer till oss. Vad hemskt det låter med höst förresten.. Ska kolla på när Samuel spelar fotboll ikväll, dom möter angered. Blir spännande..


17 Augusti 2010

Jag är alldeles pirrig i hela kroppen, tänk att vi snart ska ut och resa! Eller snart och snart, det är ju faktiskt en hel månad kvar tills dess men jag hoppas på att det kommer gå fort.. Är hemma hos Samuel nu, han sitter vid sin data och bara spelar och spelar, kul för honom typ. Vi ska väl snart sova, det blir skönt! Imorgon händer inte mycket och det låter väl också ganska skönt eller? Ohja!

RESA BOKAD!

Nu har jag och älsklingen varit inne i Kungälv och bokat oss en resa! Om en månad åker vi till Porals nous på Mallorca, ligger vid Palma ungefär! Gud så underbart och skönt det ska bli, det är verkligen efterlängtat om man säger så... !






16 Augusti 2010

Nu är det en vecka kvar tills hotellkursen börjar. Eller ja, hotell och restaurang som det så fint heter! Känns grymt spännande och kul att gå den, något som jag verkligen ser fram emot.

Imorgon ska jag och Samuel in till Kungälv och boka en resa, kanske blir det Mallorca, Rhodos, eller något annat härligt ställe? Vad tycker ni? Vad ska man satsa på? Idag har jag inte gjort så mycket, var på jobbet en sväng och hos mormor och träffade Marika litegrann, hon är sjuk stackaren. Jag med typ, har lite ont i halsen. Men när har jag inte ont i halsen liksom? Haha den var bra. '

Nu ligger jag hemma hos Samuel ♥ i hans säng och vi ska nog snart kolla på en härlig film, mysigt! Vi hörs imorgon om inte senare, nattinatti.

Bingolotto

Har precis spelat bingolotto med mamma, pappa och Samuel. Inte varje dag direkt. När jag var mindre spelade jag alltid tillsammans med mormor och morfar och var nervös för att vinna för att jag verkligen inte ville ringa. Haha. Idag hade jag gärna vunnit, men har inte gjort det ännu tyvärr, fy så segt. Var på Ytterby krog förut och åt Vitlöksmarinerad oxfilé med tsatsiki och sånt gott. Gud, jag är så himla mätt nu va?! Ska snart ta mig en dusch och sen sova tänkte jag, imorgon blir det jobb. Puss!



Solarium?

Någon som vet nåt bra solarium som man kan rekommendera? :) Funderar på att dra och sola, men vet inte vart.. Idag händer annars inte så mycket, gick precis upp och ska snart äta frukost om resten av familjen reagerar någon gång. Men det tror jag väl knappast..

Playing Forza

Sitter och spelar Forza motorsport med pappa och Samuel nu, himla mysigt. Samuel trodde han spelade mot pappa men eftersom han är typ värdelös på spelet så tog jag över utan att Samuel märkte det, hahaha! Vi åt god mat, och efter det spelade vi monopol, men jag vann inte som vanligt. Det är inte okej.. Imorgon händer inte så mycket som vi planerat än, men nåt blir det väl! :) Ha en trevligt kväll allihopa!


Göteborgskalaset

Idag har jag och Samuel varit inne i stan, tog bilen in, så skönt. Kollade i lite affärer, lite på Göteborgskalaset oså. Jag tycker det är riktigt fult att det heter Kulturkalaset nu, så därför säger jag Göteborgskalaset istället :) Jag köpte ett bronzing puder från HM och hoppas att det är bra! Ligger nere i mitt rum nu och kollar lite på fotboll, jag kollar ju inte men det låter ju bra att säga det iallafall. Ikväll blir det nog grillad kyckling, längtar.. Skriver mer sen!


Think about us when we said forever ..

I don't wanna wake up lonely
I can't stand another night alone in my bed
Missing, hoping
At the break of dawn
I won't let go
Won't give up no

Think about home when you're far away
Think about me when I wake up and you're gone
At the break of dawn
Think about us when we said forever
Think about me and remember I'm alone
At the break of dawn
At the break of dawn

I keep dreaming you'll be with me
I believe that somewhere down the line you'll be mine
In the twilight
I feel your beating heart
I won't let go
Won't give up no

Think about home when you're far away
Think about me when I wake up and you're gone
At the break of dawn
Think about us when we said forever
Think about me and remember I'm alone
At the break of dawn
At the break of dawn

My hands were cold and dry
Your cheeks were red
We promised that we'd love forever
That's what we said
That's what we said

Think about home when you're far away
Think about me when I wake up and you're gone
At the break of dawn
Think about us when we said forever
Think about me and remember I'm alone
At the break of dawn
At the break of dawn
At the break of dawn





Trevlig dag idag!

Var som sagt hos Camilla idag med Maria, Annelie & Sofia. Vi hade det jättetrevligt



Här sitter vi ute på deras nybyggda altan!


Vi gjorde egen pizza, mm!


Camilla hade förberett morotskaka, men jag och Sofia dekorerade den lite finare,
visst blev den snygg? :)


Jag i Marias glasögon, vad tycks?

Idag ska jag till Camilla

Idag känns det som det är lördag, men det bästa av allt är ju att det faktiskt är FREDAG idag! Ska hem till Camilla om en stund, och din kommer även Maria, annelie och sofia har jag hört. Trevligt! Pizzatime blir det, och god efterrätt hoppas jag på, hahaha. :) Har varit duktig och städat hela huset idag, jag har iallafall dammsugit på min våning och på mammas och pappas. Låter som vi bor i ett slott när jag skriver så, men nja.. Köpte en mopp imorse och tvättade mitt golv, så nu luktar det sommaräng.. Ikväll ska jag och Samuel kanske gå på bio, men annars blir det bara en myskväll. Det duger gott! Ska försöka få med mig kameran och ta lite bilder från idag, så hörs vi senare gott folk!

my new boot's







vad tycks? Kunde inte motstå dom bara, tänk vad snyggt till ett par jeansskjorts eller till en mysig kofta i höst.. mm! Idag har jag varit med min kusin Marika, vi busade som vanligt och busringde våran chef. Vi sa "Heej, jag har sett dig i affären och jag tycker du är snygg, vill du kanske ta en fika?" Haha, och han gick på det, så jävla bra! Tyvärr var vi ju tvungna att berätta sanningen sen fast det sved, moahha. Man måste ha roligt i livet, han busringde faktiskt mig en gång så hämnden var ljuv!

Vi var på backaplan en sväng, jag och Marika alltså. Kollade runt i lite småaffärer och hade det trevligt. Sen var vi hos mormor en stund och jag la mig och sov lite middag innan jobbet. Efter jobbet åkte jag hem och mötte en gammal kompis på bussen, det var trevligt. Snart är det dags att sova och imorgon ska jag åka hem till Camilla! Mysigt!

Slappar !





Idag har jag varit och jobbat, duktig jag är. Det känns som jag jobbar hela tiden, fast nu har det varit lite mindre i några dagar, det blir tråkigt då. Det är skönt att ha något att göra på dagarna om man säger så..! Är hemma hos min älskling nu, han kollar på stargate och jag ligger här och pillar. Så härligt att slappa! Imorgon är det jobb igen, och efter det ska nog jag och älsklingen äta pizza som han ska bjuda mig på, det sa han iallafall.

Jag älskar dig, Samuel ♥♥♥

back on work!

Sitter inne nu, det regnar därute i stan. Ska snart tvätta och damsuga golvet, och sen ska jag torka lite damm. Gud vad bra! Ska hem till Samuel senare ikväll, då kanske vi ska testa den nyöppnade pizzerian där? Fast jag åt kebab igår, så vet inte om jag borde, hahaha. Nej tror inte det.. Mamma och pappa har det skönt som är i Danmark nu, vill också vara där! Men någon måste ju dra in pengarna, hehe.

peace out ♥

10 Augusti 2010

Dagen har varit lång idag, det började med att jag och Samuel satte oss i bilen och åkte in till Göteborg, kollade på IKEA, på skopunkten och inne på Media Markt, jag köpte ett par hörlurar med hello kitty, så söta! Efter det var jag på kurs på arbetförmedlingen, ska gå en utbildning där som börjar den 23e augusti inom hotell och sånt, fan va skoj! Det kommer faktiskt bli kul tror jag. Var i Kungälv en sväng förut och kollade lite i affärer, köpte ett halsband och ett armband från Lindex och en tröja som jag har kollat på jättelänge. Har bränt en del pengar idag, men det var så värt det! Gick sedan upp till Kongevi och kollade på när Samuel och hans lag spelade fotboll, tur för dom att dom vann! Fick ont i rumpan av att sitta där.. Kollade på bröllopsfotografen nyss med Samuel, den var rätt kul men inget jag rekomenderar om man säger så.. men godnatt typ!






Nattinatti

Nu börjar det bli dags att sova faktiskt. Har spelat lite Monopol med pappa, mamma och Samuel och nu ligger jag i sängen. Ska på jobbkurs imorgon, på arbetsförmedlingen som jag skrev innan. Känner mig sådär peppad, inte kul att sitta där ensam med folk man inte känner, suuuck. Men somsagt, dags att sova! Godnatt!

accessoarer .


Fina armband och halsband som jag hittade på Lindex!




sitter och laddar ..


inför allsång på Liseberg, där min älskling Eric är med idag !



IKEA in my dreams ..

Jag vill åka till IKEA. Vill köpa ny soffa, nya kuddar, fina filtar, grejjer till min garderob och sånt. Jag vill ha allt kan man säga, men vem vill inte det då? Det vill ju alla! Tyvärr är ingen i min familj så förtjust i att vara där, så får ha tur om jag kommer dit snart, helst med pappas plånbok då. Imorgon ska jag på Servicekurs på Arbetsförmedlingen, känns sådär kul tycker jag...


....

Då var det måndag igen, många börjar nog jobbet igen efter semestern, men jag slipper. Jag har ju ingen semester eller nåt sånt, höhö. Är hos min mormor, min kusin Marika är här också. Idag händer inte mycket, ska träffa min kusin Louice en stund sen, härligt.

Bedtime!

Samuel kom hit förut när han hade spelat fotboll med sina kompisar, då satte vi oss i bilen tillsammans med mamma och pappa upp till Trollhättan för att träffa lite kompisar till oss. Jag körde och körde och tillslut kom vi faktiskt fram också. När vi var i Trollhättan sa dom att dom var i Lilla edet, så det var bara att åka tillbaka ner igen. Men det gick bra ändå! Satt inne i deras båt och bara mös, drack lite och pratade. Härligt! Har spelat Monopol med mamma, pappa och Samuel idag, pappa vann såklart, med typ 60.000... suck. Hade ingen chans att vinna, det hade ingen av oss. Vi grillade revbensspjäll som vi åt alldeles nyss, sen middag, jo! Men det var gott som tusan! Har sett en soffa som jag vill ha från IKEA, vad tycks?

 
Ligger i min säng nu, ska upp och jobba imorgon! Skriver mera då, Godnatt på er ♥

8 Augusti 2010

Dagen har börjat bra, var med pappa och handlade lite mat för ikväll. Vi ska äta revben och massa gott! :) Samuel kommer hit sen och ikväll kanske vi ska åka till Trollhättan en stund och hälsa på lite folk. Härligt! Men vi får se hur det blir. Ligger i soffan och kollar på lite tv och äter godis nu, ska ner och städa lite i mitt rum sen, fixa i mina garderober och lite sånt.

7 Augusti 2010

Idag har varit en härlig dag. Pappa kom och hämtade mig hos Samuel vid tiotiden och då åkte vi tillsammans till netonnet där jag lämnade tillbaka min skit telefon.. Fick iallafall mina pengar tillbaka! Tur för dom, om man ska säga så! Efter det åkte vi och kollade efter ny mobil till mig, men jag hittade ingen som jag ville ha. Helt sjukt, har kollat på ALLA, men hittar ingen jag vill ha längre. Det är nog inte alls normalt.. Suck. Så nu har jag pappas N96, det duger iallafall. Åkte med mamma och pappa till mormor förut, vi var och plockade svamp, sen åt vi den på macka. Mmm! Drack saft och bara mös! ♥ När vi hade varit hos mormor åkte jag till Samuel, vi tog bilen till Maxi och köpte grillad kyckling, godis och dricka. Vi åt nyss kycklingen, det var jättegott, ikväll blir det film och mys!



En gång i tiden var du min, men nu är du bara en dröm, jag ser oss ibland i mitt sagoland där vi ses & umgås en stund, jag vaknar upp i min ensamhet i vårt så kallade rum. vill bara somna om igen & vakna upp ur min dröm.. ♪♫


That's chic !


Här är koftan jag köpte idag.
Gina tricot 199:-








Här är lite annat som inte heller skulle sitta helt fel!











Friday, i'm in loove !

Kan typ inte fortfarande fatta att jag träffade Eric Saade igår. Det är faktiskt en underbar känsla, och den håller fortfarande i sig. Känner mig som en fjortis, men han är ju faktiskt HET. Idag har jag tryckt i mig en kebabtallrik, shoppat lite, jobbat och åkt buss typ. På väg hem från jobbet var det en kille som sa till mig att jag var fin, hade fint hår och så. Snällt! Han var 26 år sa han, och från Nigeria. Gulligt.. Synd att jag hade pojkvän tyckte han, menmen. Någon dag kommer han säkert också hitta den rätta! Ligger i sängen och dricker en cider nu, härligt. Imorgon ska jag in till stan med pappa och fixa ny telefon, är trött på detta nu!



eric saade ♥


Igår var heeeelt underbart! Satt och väntade från klockan fem på att allsången skulle börja klockan sju, men det var det lätt värt! Kolla va fin han ÄR ! Hihi, känner mig lite töntig men men. Tog jättemånga bilder på honom, och sen köpte jag en tröja och fick hans autograf på den. Han gjorde två hjärtan också! Haha va störd jag är!!



idag ska jag jobba kväll, och innan det ska jag med mamma till stan och shoppa lite, fast det vill inte hon så vi får se hur det går med det. Ikväll ska jag till Samuel också, mysigt!

4 Augusti 2010

har precis kommit hem från jobbet, nu ska jag sanrt sova och imorgon kommer mamma och pappa hem från deras semester, hoppas dom har med sig massa saker till mig!


KOLLA VILKEN SNYGGING SOM KOMMER TILL KUNGÄLV IMORGON!




3 Augusti 2010

Har jag inte skrivit på två dagar?! Det är inte helt okej. Har inte haft en tanke på det, men tur att jag kom på det nu! Idag har det gått ett år sedan Samuel åkte till lumpen, är sjukt lättad över att inte behöva uppleva det igen. Det var så hemskt när han åkte, det går inte att förklara.. Har iallafall jobbat idag, och nu är jag hemma och ser på tv med Samuel, skönt! Imorgon blir det shopping med Marika :) Härligt! Måste göra slut på lite pengar ibland, inte lätt när man är tät. HAHA.
Gnite ! ♥

L.O.V.E

I mina drömmar är det du & jag, hand i hand genom hela livet .


Grillad kyckling...

... med pommes, tsatsiki, sallad, fetaost...

Någon som har märkt att det typ är min favoriträtt? :) Samuel är ute och grillar nu, jag ligger inne i soffan och kollar med ena ögat på något konstigt tvprogram. Vi har gjort chokladpudding som vi ska äta till efterrätt också, tvättar gör jag med för den delen. Jag är så duktig så det är inte klokt asså! Är så hungrig så min mage kurrar, det är inte ofta den gör det faktiskt. Ska ta mig ett härligt bad sedan också, mm!

1 Augusti 2010

Kvällen igår hos mormor var jättebra och hur mysig som helst. Jag gick och köpte kebabtallrik när jag kom dit som vi delade på, och en kall god COLA! Kan det bli mycket bättre? Vi spelade lite kort, drack saft och kollade på tv. Precis som man göra hos en mormor ju! Vi gick och la oss ganska tidigt, för båda var så trötta. Imorse spelade vi lite mer kort och åt en god frukost med min favoritost! När klockan var runt elva gick jag ner till Backaplan ochiallafall. Sånt gillar jag ju! Tog bussen hem och var hemma vid två, kollade lite på tv och sen åkte jag in till Kungälv och hämtade Samuel, nu kollar vi lite på tv och snart blir det mys!

Här är lite av det jag köpte, orkade inte lägga upp mer.. haha