Önskelista!

Har legat och tänkt jättemycket på vad jag önskar mig i julklapp. Det känns som att det är jättenära jul nu, men det är hela 24 dagar kvar. Och innan dess fyller jag år. Segt!
Men har iallafall kommit på att jag önskar mig en ipod nano i julklapp eftersom min mp3spelare inte är så fin längre, haha. Önskar mig tjocka goa strumpor också, och ett smycketräd, och ett nattlinne, och massa massa mer. Kan knappt vänta. Och i födelsedagspresent önskar jag mig en natt på Gothia towers hotell med middag. Får väl se vad jag får. Nu är det dags för sängen! Natti natti ♥



vilken färg?




(v)




I don't know what it is that makes me love you so
I only know I never want to let you go
Cause you started something
Oh can't you see
And ever since we met you've had a hold on me
It happens to be true
I only wanna be with you

It doesn't really matter what you say or do
I want to spend each moment and each day with you
Look what has happened with just one kiss
I never knew that I could be in love like this
It's crazy but it's true
I only wanna be with you

I don't know what it is that makes me love you so
I only know I never want to let you go
Cause you started something
Oh can't you see
And ever since we met you've had a hold on me
It happens to be true
I only wanna be with you

You stopped and smiled at me
And asked me if I cared to dance
I fell into your open arms
And I didn't stand a chance

Now listen honey
I just want to be beside you everywhere
As long as we're together honey I don't care
Cause you started something
Oh can't you see
Ever since we met you've had a hold on me
It happens to be true
I only wanna be with you
No matter what you do
I only wanna be with you

091130

Sitter hemma i soffan med mamma och pappa nu, dricker julmust och äter pingvinstång! Idag har jag inte kunnat uppdatera bloggen för jag har varit hos min mormor. Gick iväg och handlade god mat och henne, och även lite julklappar på backaplan. Har klippt mig idag också, det behövdes verkligen. Har inte gjort det på ett år, så det var verkligen på tiden. Det blev rätt bra faktiskt. Hörs senare!

Julmys

Nu är adventspyntndet i full gång. Har fixat iordning adventsljusstaken och tänt första ljuset. Pappa och Samuel är på utsidan och sätter upp all julbelysning på vårat hus och jag och mamma har fixat julstjärnor. Lyssnar på Arvingarnas julskiva nu, himla mysigt! Vi hörs senare, ska försöka lägga upp bilder på huset då när det är helt klart. Hejdå sålänge.




Det enda i livet man ångrar är de chanser man aldrig tog ..

Sitter i min säng och bara tänker nu, tänker på livet, tänker på allt inom mig. Vad vill jag egentligen? Och vad är det som händer? Det är inte mycket som är som det ska nu, men jag vet ändå inte vad det är som är så fel. Ska nog ta och trycka i mig massa godis nu och dricka lite julmust. Imorgon är det första advent, mysigt! Ska klä in huset i lampor, som våran lilla tradition vi har.




det visade sig dagen därpå att jag hade gjort fel när jag gav dig en gloria ..

Myspys

Kom precis hem ifrån min mormor där jag var en liten stund med mina kusiner Dew & Annie. Så himla goa är dom! Ligger i sängen och gör inte alls mycket, väntar på att Samuel ska komma hit typ. Finns inte så mycket annat att göra. Fryser en hel del eftersom jag gick upp från färjan, men så är det när man bor i skogen! Vi hörs kanske senare!

091128

Godmorgon på er mina fina läsare ♥
Idag vaknade jag efter en underbar natt sömn, det var härligt att vakna så utvilad som jag gjorde. Ska kolla några avsnitt på riverside nu. Sedan ska jag iväg ner till mormor och träffa mina kusiner, mysigt värre. Ikväll ska jag hem och slå in lite julklappar och efter det kommer Samuel hem, då ska vi mysa och bara ta det lugnt! Hörs väl senare!

Hemma!

Bowlingen va grymt kul! Dock vann jag inte, men jag hade iallafall roligt. Sitter hemma hos Samuel och spelar Xbox nu med honom och Mathias.. Ska nog äta nåt gott nu och kolla på idol, sen händer inte så mycket mer ikväll. Blev ingen utgång för det orkade vi inte, hehe.

091127

oj, fy på mig! Dålig uppdatering om någon. Sorry!
Imorse åkte jag tidigt iväg till körskolan och hade en dubbellektion på 80 minuter. Sedan följde jag med Samuel till tandläkaren och där satt vi i typ två timmar för att dom va så jäkla sega. Sen stack vi till Willys och handlade lite gott och sedan till frisören för att Samuel skulle klippa sig. Snyggt blev det. Nu sitter vi och spelar Fable och strax ska vi in till Kungälv och bowla sen kanske det blir utgång. Hörs ikväll! Pusshej.

Godnatt

Oj vad korta inlägg det har blivit varje dag, men inte mycket att skriva om. Ligger i sängen hemma hos Samuel och slappar nu, det är hur gött som helst. Imorgon ska jag upp vid typ 8 och åka iväg och ha körlektion, sen ska jag plugga teori och på kvällen ska jag bowla med några kompisar, sedan blir det utgång i Kungälv. Skojskoj. Nu blir det film och mys, vi hörs imorgon. Godnatt!



Här kunde lika gärna helvetet ta slut.
Men då slog mej en tanke som sa,
Faller en bort står det åter tusen nästa dag,
Så jag vände på klacken och gick.
För va ska man ta livet av sig för
När man ändå aldrig får höra snacket efteråt?



Myspys

Har inte kunnat uppdatera idag heller för att internet inte funkat, blir så trött på det! Sitter hemma hos Samuel idag och planerar morgondagen, kanske ska bowla. Vi får se hur det blir. Snart blir det pizza och mammas pojkar. Himla mysigt. Hörs senare!

Shopping!

Imorse var jag somsagt på Backaplan och kollade in Cubus rea, hittade lite fina saker. En tröja med spets axlar och nacke, ett enkelt linne, lite nagellack och nagelstenar, och en bh. Bra där! Sitter hemma i köket nu och gör ingenting, är astrött. Sov nog middag lite för länge förut, men det kan jag ju inte göra något åt nu. Imorgon ska jag ha körlektion vid 9, orkar typ inte. Väntar på att min älskling ska ringa nu ♥









091125

Jobbigt väder vi har i denna staden. Det var då fan att det aldrig slutar regna, blir så trött på det. Satt upp till två i  natt och snackade med Andreas. Det var gött. Sedan smsade vi typ hela natten. Så det var inte lätt att sova. Idag ska jag ner till backaplan och shoppa loss lite, det var rea på Cubus. Det är ju inte helt fel om man säger så. Dags att sminka mig och dra mig nu, hörs väl senare!

091124

Hemma.
Har varit på city gross och köpt adventsljusstakar & julklappspapper. Jag fick en liten julgran av pappa också, som jag kan ha i mitt rum. Det blir mysigt, men ska inte sätta upp den än. Får iallafall vänta tills första advent. Kollar lite på tv nu och dricker pucko. Ikväll ska jag steka bacon, ååh så gott.



Jobb

Förlåt för att jag inte har skrivit något idag. Internet funkade inte hos mormor imorse. Nu jag jag jobbar i tre timmar och hjälpt pappa med att stoppa in masterna i containern och snart ska vi åka till Parille och hämta hans nya telefon tydligen.

Julklappsshopping

Idag har jag varit på backaplan och handlat lite julklappar, det var skoj med kallt. Och det regnade som fasen. Ush och fy. Sitter och kollar på vem vet mest på tvn nu och drömmer mig bort till julafton. Det kommer bli så himla mysigt! Ikväll blir det pizza till middag och sen ska jag kolla på ullared på tv. Mysigt. Hörs kanske senare. pusspuss


091123

Dålig uppdatering. Förlåt för det. Är hos min mormor nu och tydligen vill inte internet fungera så som jag vill. Så ja, har helt enkelt inte kunnat uppdatera. Imorse åkte Samuel tillbaks till Skövde igen, och nu ligger jag i sängen, lyssnar på Takida och på regnet som piskar mot rutorna. Rätt mysigt faktiskt! Idag ska jag inte göra någonting, eller kanske köpa julklappar, men inte om det regnar såhär..

Nu har jag äntligen fått reda på vad som händer på julafton, min kusin Angelica och hennes familj kommer till oss, också mormor och mina andra kusiner. Jaa, det blir väl inte riktigt som en vanlig jul men det är bara roligt. Längtar jättemycket. Men först har jag en födelsedag att se fram emot!

Hemma från shoppingrundan

Hemma från en shoppingrunda på Frölunda torg och backaplan. Köpte lite julklappar och tog en fika, hur mysigt som helst. Sitter hemma i soffan nu och äter popcorn med älsklingen. Ikväll blir det kebab, pommes och sallad. Vet inte mer vad jag ska skriva, vi hörs väl senare.

091122

Ännu en ny dag med nya möjligheter. Känns great!
Idag sov jag länge och det var jätteskönt. Nu har vi en kille här hemma som kollar på vad det skulle kosta att byta ut våra fönster, det är ju bra. Det blir nog rätt dyrt, men det måste ju göras så. Nu ska vi åka till Frölunda torg. Shopping. With love / M ♥

Vem vare som kasta?

Haha, kolla aftonbladets repotage. Detta är sjukt.
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6145209.ab


på min fucking skjorta!

2012 !

Hann inte uppdatera innan vi stack till bion.
Vi åkte till stan först och då kollade vi lite i affärer på ringar och sånt, himla mysigt. Sedan köpte Samuel sig ett par skitsnygga jeans och då fick jag mig ett skitgulligt läppglans som ser ut som en cupcake! Åh det är så sött så man vill äta upp det. Luktar hallon också förövrigt. Iallafall, vi kom till bion vid 5, och när den började var jag helt fast enda tills den tog slut. Den var verkligen otroligt bra, det är inte ofta jag säger så om en film men denna var verkligen såå bra. Alla effekter och allt ljud, och jaa.. det finns liksom inte som kan förklara det. Den är helt klart ett måste för alla att se. Men nu efteråt känns allt lite obehagligt, och på hemvägen gick jag och kollade efter sprickor i marken. Men det var ändå en av dom bästa filmerna som jag har sett! Nu är vi hemma igen, vi missade halvnio bussen och fick ta den som gick halvtio, men som tur var så var min granne på färjan så vi fick skjuts hem. Nu kollar vi på Terminator och dricker cider. Snart blir det nog sängen också, natti natti.










21 November

Godmorgon på er!
Idag är det en ny dag med nya möjligheter.
Snart blir det frukost och senare bär det av mot stan för då ska vi se på bio jag och Samuel. Ser fram emot det jättemycket. Sitter och kollar på när älsklingen spelar fable nu, inte så jättekul men vad annars ska man göra liksom? Nu är det dags att klä på sig! Vi hörs senare

update

Ligger i Samuels säng nu och spelar jazz jack rabbit, haha så jäkla kul är det spelet och jag tröttnar verkligen inte. Har precis ätit kött, klyftpotatis och en jättegod sås, och snart blir det chips och cola som gäller. Köpte även turkisk peppar förut när jag var i affären också, mmm. Det var längesen!


Update

Imorse var jag ju som sagt på riskettan, eller rättare sagt hela förmiddagen. Det var ganska intressant men ändå jävligt långtråkigt. Som tur var fick jag saft och bulle. Har hämtat ut biljetterna till bion imorgon också, och ätit en liten chicken wrap från mcdonalds. Nu sitter jag på jobbet och har pluggat körkortsteori. Fixade även internet, tur att nån är datakunnig, mohaha. Snart kommer älsklingen hem, saknar honom.. Nu blir det kaffe!


Fredag!

Då var det morgon igen, fredag morgon ♥ ..
ikväll kommer Samuel hem och då ska vi åka hem till honom. Nu har jag precis sminkat mig, typ första gången på två veckor eftersom jag har varit så sjuk. Så nu känns allt mycket bättre. Har klätt på mig och ska snart åka iväg till körskolan och göra riskettan. Fy och blä. Sen blir det att hämta ut biljetterna för bion som vi ska se på lördag. Mysigt.

Nybadad & Mammas pojkar

Nu är jag hemma och har precis badat, efter det fixade jag mina naglar också och det blev skitsnyggt, är verkligen nöjd. Nu kollar jag på mammas pojkar och sen kommer en film på 4an som heter.. ja.. kommer inte ihåg faktiskt. Någonting med glue eller så. Liknade american pie, skojskoj! Nu ska pappa låna min data och sen ska jag ringa samuel. Mysigt. Så godnatt på er alla! Puss och kram / M.






Vill verkligen bli frisk nu

ATT JAG ALDRIG BLIR FRISK.
är så trött på det!

Har iallafall legat och sovit sen typ klockan 2, det var skönt och behövligt om man säger så. Har precis ätit lite goda mackor och druckit oboy så nu sitter jag bara här och gör ingenting. Väntar på att pappa ska hämta mig vid ungefär 6, så vi ska hem och laga middag och jag ska ta mig ett bad, mys!


we were warned

Who will survive 2012?


Har reserverat två biobiljetter till mig och Samuel på lördag, vi ska se 2012. Är den bra? Har någon sett den? Den verkar grym med alla specialeffekter och grejjer, men det verkar ändå som att många blir besvikna på den. Imorgon ska jag iallafall hämta ut biljetterna, å det blir inte billigt. 230 spänn för att se på en film, men whatever liksom.




091119

Godmorgon på er, alla fina!

Idag är det tordag, en tråkig dag. Men den kanske blir rolig, vem vet? Ska iallafall ner en sväng till Backaplan idag och kolla på julklappar till mina nära & kära. Idag är det dessutom en månad kvar tills jag fyller år och det hoppas jag för sjutton inte att ni har glömt! Samuel sov här i natt och det var jättemysigt, förutom att jag inte kunde sova. Ush, min hosta blir inte bättre. Jag hostar hela tiden och det tar verkligen på krafterna..



Onsdagskväll




Nu har Samuel kommit äntligen och han åt kyckling och potatissallad, men inte jag för jag åt det förut. Skönt att det inte är jag som ska upp klockan 4 imorgon iallafall! Ska ligga och knö på soffan i natt, men det gör jag så gärna.



Han är det bästa jag har ♥

Samuel kommer hem!

Nu ringde Samuel, och han kommer faktiskt hem idag! Så jäkla skoj. Det var lite rörigt med tåget och sånt, men nu är han snart påväg. Ska bli så himla mysigt. Det blir inte så länge eftersom han åker tillbaka imorgon igen, men det är iallafall något!




Det var en björn, ett lejon och en gris.
Björnen sa:
- "Om jag morrar, så skakar alla av rädsla!"
Lejonet sa:
- "Om jag morrar, så flyr alla av skräck!"
Då sa grisen:
- "Det är väl inget! Om jag nyser, så går hela världen och vaccinerar sig...!"
 



I'm so inlove!



8 Månader
25 Veckor
250 Dagar
6000 Timmar
360000 Minuter
21600000 Sekunder


Har älskat dig sedan första gången du tog min hand,
Samuel du är det bästa jag har!



Har sovit middag ett tag nu, det var skönt. Kan inte göra det för mycket helt enkelt. Sitter och kollar på förkväll på TV4 med mormor, filip och fredrik är där. Dom är störtsköna asså. Vet inte riktigt mer vad jag ska skriva, mitt internet mår sådär och vill inte göra som jag vill. Skriver mer ikväll!


Onsdag den 18e november

insåg just att det kanske var på tiden att vakna, himlen är svart och regnet bara vräker ner. Vad är detta för en jäkla dag? Hoppas på att älsklingen kanske kommer hem ikväll, men det gör han nog inte. För idag var det tydligen kvällstjänst. Men kanske imorgon? Till helgen ska vi gå på 2012, det ska bli mysigt. Men orkar man se på en film så länge som 2 timmar och 40 minuer? Jaa, det är den stora frågan. Ska pallra mig iväg till köket och äta frukost nu.


Andra Avenyn

Nu har jag kollat på Andra Avenyn, de var inte så bra idag som jag hade hoppats på. Nu ska jag ringa Samuel, och imorgon är en ny dag med nya möjligheter igen. Hoppas på det bästa imorgon! Håller tummarna för det som ska hända.


Nybadad och god

Nu har jag kommit hem från mormor, och har precis tagit mig ett varmt bad. Varför skriver man varmt bad egentligen? Jag menar, det är inte så ofta man badar kallt. Har smörjt in mig med god bodylotion och tvättat håret med ett schampoo som lukar väldigt gott. Ikväll kommer Andra Avenyn och det får man ju såklart inte missa, det är ju faktiskt veckans höjdpunkt, fast å andra sidan tycker jag nästan det har blivit sämre sedan förra säsongen. Någon annan som tycker likadant? Nu kollar jag mer på Riverside, det är mycket bättre. Ska nog måla naglarna i kväll i någon fin färg! Vi hörs senare. With love / M.




I love you.


Rubrik

Får väl ta och uppdatera lite för er som är så beroende av min blogg, haha.
Har egentligen inget vettigt att skriva men kan väl göra det ändå. Sitter i soffan och äter choklad nu, marabou daim. Den är god, men mjölkchoklad är den godaste. Eller vad säger du? Väntar på att Samuel ska ringa nu, men det vet man ju aldrig när det händer tyvärr. Ibland är det 3, ibland är det mitt i natten. Och jag hatar att vänta, det tar nästan dö på mig. Men det finns ju värre saker att vänta på, fast det inte känns så för mig just nu.

Vill åka iväg till ett varmt ställe nu, ligga under en palm på en strand och bara chilla. Hade inte det varit gött eller? Kunna sola och bada varje dag och bara koppla bort allt annat som är runt om kring än. Allt det där vanliga, vardagliga. Men får väl vänta ett tag tills den dagen kommer, får hoppas det är snart. Kanske runt jul? Oj, det blev visst ett ganska lång inlägg, men helt värdelöst.

Julklappsdags



Funderar över julklappar nu, jag har önskat mig ett smyckesträd, ett sånt på bilden från Åhléns. Någon som har ett sånt? Man kanske behöver två, så mycket smycken som jag har.. Vill helst ha ett silver men får väl se vad tomten kommer med!






Har ni börjat köpa några julklappar ännu? Jag har köpt en till min mamma, och mer blir det. Det är ju faktiskt bara lite mer än en månad kvar. Vet inte vad jag ska köpa till pappa och Samuel, det är svårt med killar. Någon som har ett förslag?

Ny dag - nya möjligheter

Har precis gått upp ur sängen, brukar vanligtvis inte sova såhär länge. Men känner att jag fortfarande inte är 100 % frisk ifrån grissjukan. Gick egentligen upp vid 8 i morse eftersom jag sov hemma, men sen åkte jag med till mormor och då gick jag och la mig med en gång. Så här har jag sovit från 10 till 12. Det är rätt skönt, behöver verkligen sova ikapp dom timmarna jag inte sov när jag var så sjuk. Har fortfarande mina funderingar kring julafton, kanske åker vi upp till Norge?



Sjuka tv program

Sitter med mamma och pappa och kollar på grannfejden nu. Det är ett sjukt program, nu hotar dom varandra hela tiden. Det finns inga ord, så sjukt. Dom polisanmäler varann och mordhotar. Sånt är galet. Har pratat med Samuel precis, vi ska gå på bio till helgen och se på filmen 2012. Är det någon som har sett den än? Funderar på att kolla på den VIP salongen som finns på bergakungen, men hur bokar man den? Måste man ringa dit eller? Hittar ingenting på deras hemsida.. Men får väl ringa som imorgon. Om en timma ska jag och pappa titta på ''silent libery'' eller hur det stavas på tv. Och att bero på sjuka program, det slår fasen ALLT.

Funderingar över julen...


Sitter nu i vardagsrummet och funderar över julen.
Var ska jag fira jul? Verkar inte som att traditionerna blir domsamma i år, vilket är väldigt tråkigt. Vet inte om jag ska vara hemma, hos mormor, utomlands, hos farmor, hos Samuel, eller helt enkelt skita i julen? Det är svårt det där. Jag tycker inte att man ska ändra på traditionerna, eftersom det är svårt att få tillbaka dom som dom en gång var då. Vad ska ni göra på jul? Och vad önskar ni er i julklapp? Det är faktiskt inte så många dagar kvar nu. Så dags att skriva till tomten!



I don't want a lot for Christmas
There's just one thing I need
I don't care about the presents
Underneath the Christmas tree
I don't need to hang my stocking
There upon the fireplace
Santa Claus won't make me happy
With a toy on Christmas day
I just want you for my own
More than you could ever know
Make my wish come true
All I want for Christmas is you
You baby

18 saker du inte visste om mig, kanske lika bra det.





» Jag slutade andas som barn och fick åka akut till sjukhuset
» Mitt första förhållande höll nästan 4 år.
» Jag är allergisk mot hårfärg
» Jag har flugit parasailing 150 m.öh. 
» Jag har över 15 kusiner
» Halva min släkt bor i Norge
» Jag har haft svininfluensan
» Har en egen båt
» Har kört en motorbåt i ca 50 knop
» Jag har aldrig rökt
» Jag hade MVG i datakunskap
» Jag har kört snöskoter i Sälens skidbackar
» Jag har aldrig vägt mer än 60 kg 
» Har råkat säga "vill du köpa negerballar" istället för jordgubbar
» Jag har täckt en hel bil av snö
» Jag har kusiner från Thailand
» Jag har lärt känna någon jag aldrig kommer se igen.
» Jag har bott i Halland

16 November

Såhär länge har jag inte sovit på ett bra tag alltså! Gud så skönt. Och tänk att jag överlevde svininfluensan, ett tag kändes det verkligen inte alls så! Herregud.. Idag är det måndag, igen. Och bara 4 dagar kvar till fredag. Idag ska jag bara vara inne och ta det lugnt, så jag blir frisk och kry. Ska nog plocka lite i min garderob och fixa.


vill åka iväg på semester!

15 november


Ledsen för att det inte har blivit några inlägg idag, men har haft en del att göra. Imorse åkte jag med mamma och pappa ner till stan och köpte lite julklappar. Jag köpte inga, men mamma gjorde det. Ikväll ska jag ner till mormor med Samuel, har köpt en blomma till henne och får hoppas att hon blir glad för den. Jag är fortfarande inte helt frisk men hoppas att det går över snart.

Patrik 1,5

Japp, nu har jag och min älskling kollat på Patrik 1,5. Jag lipade större delen av filmen, har ingenaning om varför. För den är inte speciellt sorglig eller något sånt. Ligger nere i min säng nu och har tänt lite ljus, hur mysigt som helst. Har möblerat om lite i mitt rum och kopplat in min stereo och lite sånt. Det blev verkligen bra. Imorgon kanske jag ska följa med till Samuels mormor och morfar på middag, får se om jag mår bättre. Just nu är det ganska bra, förutom min hosta och att det ibland är lite svårt att andas..



sometimes all you need is one (v)

svinsjuk, nöffnöff

Ligger här i min säng och hostar.
Är verkligen SVINSJUK! nöffnöff.
Ska snart fixa lite i mitt rum om jag orkar och sen ska jag spela jack jazz rabbit. Någon som minns det spelet man spelade när man var liten? Jag har iallafall fixat det igen nu, så jävla skoj är det! Snart ska jag och Samuel se på Patrik 1,5 också, det blir mysigt.

Nybadad...


Nu har jag precis tagit med ett lugnt bad och lyssnat på musik. Smörjde in mig med apelsin lotion efteråt, så nu luktar jag så gott! Sitter och kollar på bilder nu från mammas och pappas italien semester och drömmer mig bort. Idag mår jag faktiskt lite bättre, fast det är nog svininfluensan jag har. Snart blir det middag, pasta med bacon och ädelostsås. Så gott ska det bli!

....

Idag är det den 14 jävla november. Mer än så behövs inte sägas.

svinilfuensa & friterad kyckling

för att erkänna - jag har aldrig varit såhär sjuk så länge jag minns. Visst när jag var liten var jag mycket sjukare när jag fick åka till akuten, men det var inte på samma sätt. Fy fan för att vara såhär sjuk! Det är säkert svininfluensan, men inte mycket att göra åt. Har precis ätit friterad kyckling som pappa har gjort. Ska snart ner och mysa i mitt rum med min älskling.

8 månader idag! ♥

(v)

älskling, förlåt mig om jag är lite frånvarande ibland
om jag vänder bort ansiktet och undviker dina blickar

det är inte för att du gör något fel
utan för att jag tycker om dig
lite mer än vad mitt hjärta orkar med

och förlåt mig om mina tårar rinner lite för ofta
vid tillfällen då jag egentligen borde le av lycka
men det är rädslan som gör det älskling,
rädslan för att allt dehär ska ta slut
innan det knappt hunnit börja

och förlåt mig älskling,
för att jag inte kan ge dig all den kärleken du förtjänar
men jag är bara så rädd för att bli lämnad
jag tror inte jag skulle klara mig utan dig

och det är inte det att jag är avståndstagande
jag vill vara nära dig varje sekund som går
men jag kan inte hjälpa att jag tycker om dig
lite mer än vad mitt hjärta orkar.....

Sjuksjuksjuksjuk

Ligger i min säng och kollar på amercian pie nu, kanske inte stavar rätt på varenda ord i detta inlägget eftersom jag har så hög feber så ser jag faktiskt inte riktigt vad jag gör. Tänkte ta mig ett varmt bad sedan, och ett glas med nåt varmt att dricka också. Kanske oboy? Ikväll kommer samuel hit, längtar jättemycket!

Fredagen den trettonde

Jepp. Idag är det fredagen den trettonde. För många av er som läser detta så antar jag att ni tycker det är en otursdag. För mig är det helt tvärtom. För 8 månader idag blev jag och Samuel tillsammans, på just fredagen den trettonde. Det bästa utav allt är att han kommer hem idag, får hoppas jag mår bättre ikväll så att vi kan ses. Ligger i min säng och käkar esberitox och ipren, lyssnar på musik och ska snart se på mysteriet på greveholm! Kan inte bli så mycket bättre. Hade bara varit gött om jag inte var sjuk också.. Men inte mycket jag kan göra åt det. Ska se lite på riverside också, och läsa den nya veckorevyn. Vem vet, det kanske blir en bra dag ändå?


Samuel.
Det finns inga ord som kan beskriva min kärlek till dig,
jag älskar dig mest av allt och du är det bästa jag vet.




12 november

Dricker varm Oboy och ser på tv nu, mår lite bättre men är jätteförkyld. Imorgon kommer min älskling hem, det har gått fortare än vad jag trodde det skulle göra. Sitter och funderar på Julafton nu, vad ska man göra då? Fira med släkten som vanligt blir det nog, mysigt. Har ni börjat fundera på vad ni vill ha i julklapp?


Imorgon har jag och Samuel varit tillsammans i 8 månader, och allt känns så fantastiskt bra. Det finns inga ord som kan beskriva min kärlek till honom. Ingenting är större än det här.



Det har gått 4 år nu. 4 år sedan det blev vi. Vi hade en underbar tid tillsammans och jag kommer aldrig att glömma det vi hade. Det sägs att äkta kärlek varar föralltid, men detta gjorde inte det.. Glömmer aldrig oss.

Hemma igen!

Nu är jag hemma igen efter min lilla vistelse i Skövde. Igår kväll såg och Samuel på bio, så olika hette filmen men den var verkligen hur konstig som helst. Har ingen aning om vad den handlade om, så kass var den! Dom hade jättesköna stolar inne på bio salongen för två personer istället för en, jättemysigt verkligen. Det snöade hela kvällen och det var verkligen mysigt. I natt hade jag sån hög feber att jag frös och svettades hela tiden och det gjorde att jag inte kunde sova någonting. Gick upp halv elva imorse, helt död. Är fortfarande helt borta, men är somsagt hemma nu. Tog tåget från Skövde klockan 12 och försökte sova en stund. Nu läser jag hänt extra som jag fick av mamma och dricker Oboy. Borde egentligen inte sitta vid datan när jag mår som jag gör, men jag kan inte sova eller vila. Nu ska jag kolla på ett avsnitt av riverside. Vi hörs senare!

Avresa mot Skövde!

Nu har jag knaprat i mig massa piller för att bli friskare, men det verkar inte hjälpa ännu iallafall. Snart kommer min kusin hit med sin kille och efter det ska jag packa väskan och åka till Skövde och min älskling. Det blir godis och dricka som följer med på min färd. Pappa kommer och hämtar mig hos mormor kvart över 2 och kör mig till centralen, känner att jag inte pallar åka dit nu. Har kollat på riverside en stund nu, det är verkligen grymt! Tar inte med mig datan till Skövde eftersom vandrarhemmet inte har trådlöst. Så blir inga mer inlägg idag. Ha det så bra sålänge så hörs vi imorgon! Om jag inte dör i svininfluensan innan förståss...

11/11

Är fortfarande inte helt frisk, men mår ändå lite bättre än vad jag gjorde igårkväll. Jag och pappa såg på tv igårkväll tills vi somnade båda två, sen sov jag hela natten och det var skönt. Nu ska jag och mamma iväg till apoteket och sen ska jag till mormor för att duscha och sånt. Senare idag ska jag iväg till Skövde, kanske dags att kolla vilken tid tåget går nu!

SVININFLUENSA

Okej, har verkligen börjat fundera nu. ÄR DET SVININFLUENSA som jag har? Symptomen för influensan är; Ont i huvudet, feber, svårt att andas, diarré, kräkningar, frossa... Och jag har alla utan diarré och kräkningar så jag hoppas inte det kommer heller. För jag vill verkligen till Skövde och träffa älsklingen imorgon! Kan man ta ett blodprov för att få reda på om det är svininfluensan? Eller måste det ha gått ett tag innan man kan fastställa det? Jag blir galen, men jag hoppas och tror bara det inte är nåt allvarligt.
Ska läsa tidningen nu, måste ju ha koll på vad som händer här på landet.

Sick

mmmjo, tyvärr är jag sjuk nu. Hoppas verkligen det blir bättre tills imorgon så jag slipper avboka min Skövde-resa. MEn det blir det nog. Jobbade bara till 1, sen stack jag till mormor och kollade lite på datan och sen somnade jag vid 3 ungefär. Sitter och väntar på att mamma och pappa ska sluta nu så vi ska åka hem och jag ska börja packa. Gillar alltid att packa, men jag tar alltid med mig mer saker än vad som behövs ... hörs senare!

it's raining..

Då är jag på jobbet nu då. Har precis satt på kaffe och sitter och tittar ut på regnet som vräker ner över hamninloppet i Göteborg. Känner mig mer sjuk nu än i morse, sitter här med min stora halsduk om halsen och väntar på ännu en varm kopp kaffe. Vet inte hur länge jag orkar jobba idag, ska skruva ihop möbler som vi köpte igår och sedan ska jag nog hem och börja packa, för imorgon bär det av mot Skövde.



Tisdag 10/11


Godmorgon! Natten var inte direkt avslappnande. Funderade ett tag på vilket ord jag skulle använda där. Min katt väckte mig 4 gånger, jag gick upp för att släppa ut honom men då ville han inte gå ut. Andra gången gick jag upp och matade honom och sen gick jag upp och släppte ut honom. Han är galen! Sitter och kollar på tv och dricker kaffe nu under en go filt. Idag blir det jobb och efter det ska jag hem och packa!



Livet är en gåva som inte varar förevigt

Goodnight

Sitter i min säng och pratar med Samuel nu, det är verkligen mysigt. Saknar honom så det känns i hela kroppen. På onsdag åker jag till honom och hälsar på, ska bli mysigt! Kännermig lite sjuk men får hoppas att jag mår bättre tills på onsdag. Har precis kollat på Ullared på tvn, rätt kul det programmet alltså. Sitter och pratar om Samuel om att resa någonstans, vi ska nog göra det till sommaren, så himla mysigt det kommer bli! Ska se på tv nu, hejdå.

Jobb

idag har jag och pappa varit på IKEA, först åkte han till bäckebol och skulle köpa två stolar, men dom fanns inte och då hämtade han mig hos mormor så åkte vi till kållered men där var dom också slut. SÅ IRRITERANDE. Har bokat vandrarhem i skövde och tågbiljetter, åker till min älskling på onsdag! Ska skruva ihop lite möbler nu, hörs senare!


09 november 09

Imorse gick jag och Samuel upp vid 4 för att han skulle åka tillbaka till Skövde igen. Jag orkade inte följa med honom till centralen idag, så jag somnade om och vaknade nu. Rätt så skönt faktiskt. Funderar på om jag ska boka en natt på vandrarhem eller hotell igen? Idag ska jag jobba lite, och plugga körkort. Men först är det dags för frukost, myspys. På jobbet ska jag måla en dörr och hjälpa pappa att skruva ihop möblerna som dom har köpt från IKEA.

Godkväll...

... på er!

Nu sitter jag och ser på tv med Samuel, verkligen hur mysigt som helst att han kom hem en sväng idag för min skull. Är så lycklig med honom. Nu ska vi snart sova, ska upp som 4, som varje jävla måndag.. men men vad gör man inte?


natti natti!

ett ord räcker, DU är läcker.


Jätteglad!

WOHO! Jag är jätteglad! Samuel ringde mig precis, och han sitter på tåget hem till mig nu, som jag har saknat honom! Har inte sett han på en vecka, och egentligen ska han inte komma hem försen på fredag men idag kommer han hem en stund för min skull och sover över här. Imorgon tar han ett tidigt tåg tillbaka till skövde.

Sitter och kollar på roliga klipp på youtube nu, någon som vet nåt kul man kan kolla på?
Här är en jätterolig video, har inte lärt mig hur man lägger in youtube-klipp än, men tryck bara på länken!http://www.youtube.com/watch?v=nmXL6-F3vZQ&feature=PlayList&p=1-Wr67JY-Lg



8/11-09

Nu har jag vaknat till lite mer än i morse. Har ätit en god frukost precis med färskpressad juice. Det var jättegott. Jag och pappa har precis marinerat revbensspjäll som vi ska äta ikväll med pommes & sallad. Längtar jättemycket, det kommer bli smarrigt i magen! Sitter och äter ölkorv nu, det är också smarrigt. Vi hörs senare, vet inte så mycket mer att skriva om just nu.

Fars dag

Godmorgon. Kom hem vid två i natt, dansade, drack goda drinkar och hade det jättetrevligt igårkväll! Vaknade dock upp med världens huvudvärk och hittar inte platsen jag tog av mig mina kläder på. Min mobil var under sängen också, hmm. Idag är det iallafall fars dag och jag gav pappa en rakapparat, och han blev jätteglad. Känns bra när det blir så! Dags för lite frukost nu, hörs senare.

partyparty

Har precis sminkat mig och ska snart klä på mig partykläderna. Om ett tag kommer min morbror och hämtar mig, mamma och pappa och vi drar ut till Torslanda. Kommer kanske bli skoj, får hoppas det iallafall! Kanske lägger in en bild på min outfit sen, den som väntar får se!

Lördag = Partydag

men hur ska det gå om jag inte hittar min klänning? Har letat överallt efter min nya klänning nu men kan då fan inte komma på vart jag har lagt det, så irriterande. Ska ha på mig den ikväll. En kompis till familjen fyller 50 så i natt kommer det vara party konstant. Ska gå och handla lite för min mormor nu och sen ska jag åka in till stan och köpa fars dags present, och en tröja tror jag, får se hur jag gör. Ha det så bra så länge så hörs vi senare!

with love / Michelle

Kärleksbrev efter dotter som dog ..



Är hos mormor nu, på bussen hit läste jag dagens metro. Det var en artikel i den som jag verkligen fastnade för.

Kärleksbrev efter dotter som dog
"Artikeln handlar om en tjej som heter Elena som föddes i USA. När hon var fen år fick hon diagnosen obotlig cancer i sin hjärna. Läkarna sa då att hon bara hade 135 dagar kvar att leva. Under den tiden skrev Elena massa små avskedsbrev till sin familj och till sin lillasyster Gracie. Elena dog av sin cancer i augusti 2007 men fortfarande hittar hennes familj lapparna med kärleksförklaringarna som flickan lämnade överallt i huset. Föräldrarna har nu samlat ihop dom till en bok "notes left behind", som säljs i förmån för cancerforskningen..."

Det finns inte så mycket att säga om artikeln, mer än att den berör mig väldigt mycket och är väldigt känslosam..




Körkortsteori & Kinapuffar

smarrig rubrik på en smarrig fredag!
Jepp, sitter iallafall på jobbet nu. Svarar i telefon och pluggar körkortsteori så gott det går. Jäkligt segt och en hel del knasiga frågor, men sånt man får leva med.. Hoppas iallafall det sätter sig i huvudet snart, det vore ju iallafall det bästa för både mig och dom jag ska möta i trafiken, mohaha.

Fredagsmorgon


I natt var det inget kul, har knappt kunnat sova, vart uppe och gått runt i lägenhet och verkligen försökt få ro i min kropp, men har inte kunnat. Det blir inget skövde imorgon, pga smittrisken för svininfluensan, skit är det. Ska kanske iväg till Torslanda istället på 50 års fest, kommer bli hålligång iallafall. Det brukar det bli när man är med pappas kompisar. Hehe. Idag ska jag till jobbet och svara i telefon en stund också ska jag ringa på min jobbansökan också och se om hon har tagit emot mitt mail. Ska bli skoj faktiskt. Nu ska jag sminka mig och klä på mig.

Tanken på att det är fredag idag men älsklingen inte kommer hem, gör ont.
Samuel, jag älskar dig!


Vi hörs senare! Kram.

Torsdagskväll

Sitter hos mormor nu, har precis kollat på ''mammas pojkar'' på tvn, det programmet är riktigt bra tycker jag. Lite löjligt men kul ändå. Sitter och väntar på att Samuel ska ringa som vanligt, men det är nog ett tag kvar tills dess. Vet inte när han slutar riktigt idag, får hoppas det är snart. Är jättetrött så ska nog snart gå och lägga mig också! Godnatt!

Work work work..

Känner mig så duktig när jag sitter här och söker jobb.
Någon som har ett jobb över till mig?
Ni kan ju smsa över skiten isåfall.



ännu en shoppingrunda avklarad.

Har varit inne i stan nu med Malin, jag köpte en asgo halsduk ifrån HM och bh & trosor ifrån Cubus, jättefina grejjer. Vi tog oss en baguette inne på Paprika också, med kycklingröra i. Och Malin hade rätt, den var jättegod. Blev mätt rätt fort tyvärr och orkade inte äta upp hela, men det fixade mormor. Malin köpte ett jättesnyggt midjeskärp med en rosett med nitar på från gina, ååh så snyggt. Hon passade iallafall idet. Bilder på halsduken och kanske underkläderna kommer senare.




oron för svininfluensan ökar ...

Malin

Ska dra iväg och möta Malin på centralen nu! Vi ska träffas idag och det var på tiden, som jag har saknat henne! Vi hörs senare!

20091105


Är inte direkt förvånad över att det inte kom någon snö hit. Jag vill ha snö, varför har alla andra snö men inte jag? Hur svårt kan det vara att snöa lite här också? Där var jag rolig. Sitter med en tjock filt och en varm kopp kaffe i soffan nu och känner av att jag börjar få riktigt ont i halsen, vill inte bli sjuk.. Fast å andra sidan så var det ett tag sedan sist, så egentligen kanske det inte gör så mycket? Idag har jag ingen aning om vad som händer, precis som vanligt. Tiden går verkligen hur fort som helst nu, någon mer än jag som har tänk på att det faktiskt bara är 48 dagar kvar tills julafton nu? 


Har ni börjat fundera på vad ni önskar er i julklapp?  




Onsdagskväll

Var hemma en stund men är hos mormor igen nu, vi kollar på efterlyst. Just nu handlar det om en man som går runt och knackar dörr och frågar tjejer om dom vill ha sex med honom, och vill dom inte det går han bara till nästa dörr. Hur sjuk är inte han då? Det finns verkligen många skumma människor bara här i Sverige, tänk då hur många det finns i resten av världen. På bussen påväg hit hade jag min pälsmössa liggande på min väska bredvid mig, en tant kollade på den hela tiden helt förskräckt. Kanske trodde hon att det var ett djur? HAHA kul isåfall!

Hemmamys!

Sitter hemma hos mamma och pappa nu och kollar på tv, just nu är det dock inget bra program men ikväll kommer bonde söker fru och efter det kommer efterlyst. Väntar på att snön ska komma nu också, men det gör den nog inte. Tog på mig min klänning också och tog ett kort, så här kommer en bild!




 


I dont belive you

Det blev visst inget sovande. Satte mig vid datan istället och åt lite bullar, kollade på riverside mm. Väldigt bra serie för er som inte har sett den, den går på svtplay. Har smsat lite med min älskling nu och ska hem sedan, tar nog en bild på min klänning då som jag kan lägga in här på bloggen. Sitter i soffan och lyssnar på Pinks nya låt nu - I don't belive you. Den är jättevacker. Kan inte sluta lyssna, rekomenderar den verkligen..

Shoppingrunda

Nu är jag hos mormor efter en liten shoppingrunda som jag gjorde på backaplan, hittade en jättesöt spetsklänning ifrån Cubus som jag blev väldigt kär i, så den var jag ju såklart tvungen att köpa. (Bild kommer senare). På hemvägen gick jag till Paprika och köpte med sallad till mig och mormor. Kycklingsallad med pasta, feta ost, ananas och massa goda grejjer blev det. Nu är jag rätt så mätt med andra ord. Fryser jättemycket, det är bara 20 grader här inne, så nu är det dags att krypa ner under täcket och försöka sova en stund. Får väl se hur det går..


baby, i miss you like hell and I wish you were here.


Föralltid.

Det finns inga ord som kan beskriva min kärlek till dig.
Samuel, jag älskar dig mest av allt i hela världen.



Jag vaknar brevid dig,
stryker håret från din kind,
jag är så glad att du är min.
Du är så vacker när du sover,
du har nåt som ingen annan har,
du är så underbar.

Och jag ser i dina ögon,
att du känner likadant.
Jag vill dela mitt liv med dig,
du skapar värme inom mig,
och vi ska vårda varje dag.
Vi älskar varandra så,
som ingen annan kan förstå,
vi är för alltid du och jag.

Det finns inga tvivel,
har aldrig ångrat en sekund,
jag har älskat dig från första stund.
Vill att du ska känna trygghet,
du kan vila här hos mig,
för jag ska aldrig släppa dig.

Och jag ser i dina ögon,
att du känner likadant.
Jag vill dela mitt liv med dig,
du skapar värme inom mig,
och vi ska vårda varje dag.
Vi älskar varandra så,
som ingen annan kan förstå,
vi är för alltid du och jag.

Och jag ser i dina ögon,
att du känner likadant.
Jag vill dela mitt liv med dig,
du skapar värme inom mig,
och vi ska vårda varje dag.
Vi älskar varandra så,
som ingen annan kan förstå,
vi är för alltid du och jag.
För alltid du och jag.

Jag vaknar brevid dig,
stryker håret från din kind,
jag är så glad att du är min..

 


Godmorgon!

Har ni sovit gott? Jag somnade på stört igår, fast jag hade sovit lite middag i ungefär två timmar mitt på dagen. Förstår inte hur jag kan vara så trött hela tiden, det har jag aldrig varit tidigare. Om det inte hade varit för att grannarna hade stökat så mycket i lägenheten bredvid hade jag nog sovit bra mycket längre idag.. Det ska ju tydligen komma snö idag också, men inte framåt kvällen. Får väl se om det stämmer, eller om det är snack som vanligt när det gäller vädret. Idag hade jag tänkt att ta mig en liten shoppingrunda med min kusin, men hon var inte hemma. Så jag får väl gå själv då.. Onsdagar brukar vara en rätt så bra dag för mig, eftersom att halva veckan har gått tills det att Samuel kommer hem, men nu är det inte så. Han kommer ju inte hem till helgen, och det är verkligen piss. Men men, jag ska upp till honom och får iallafall kanske träffa honom litegrann ändå.
Nu är det frukost som gäller, hörs senare!



Vem är du som läser min blogg? Vart bor du?


Goodnight sweeties.

Nu har jag och mormor kollat på andra avenyn, tyvärr var det inte så bra idag. Har ätit nybakta bullar också, mums på dom! Nu ska vi gå och lägga oss. Ska fortsätta läsa på min bok "mina hemligheter" av sophie kinsella, har inte läst ut den ännu. Men jag är som jag är när jag inte blev som jag skulle. Den har man ju hört. Så godnatt! Vi hörs imorgon.

Tisdagskväll

Vad hände? Har fått 20 mer besökare än i vanliga fall. Helt sjukt. Med gud SÅ roligt! Vilka är ni som läser min blogg? Ni kan väl skriva vilka ni är, var ni bor och sånt? Vore väldigt roligt att veta. Mamma blev iallafall väldigt glad för sitt fågelbord, och det är tur för henne för det kostade 700 spänn. Så det var ingen billig skit. Är hos mormor nu, snart kommer andra avenyn och som jag längtat! Alldeles nyss ringde min farfar också, saknar honom väldigt mycket. Får hoppas att vi ses till vintern igen! ♥



Hem och fira mamma

Åkte ifrån jobbet förut när jag tröttnade på att ingen ringde mig, eller ingen kom. Åkte hem till mormor och slog in mammas fågelbord, hur stor som helst är kartongen. Får se hur det går när jag ska få ner den för trapporna sedan, för upp gick inte särskilt bra. Har sovit en liten stund, nu väntar jag bara på att Samuel ska ringa och jag hoppas att det är snart. Ska hem en sväng nu och gratta mamma som sagt, hörs senare!



btw, besöksrekord idag. ♥


Ringt runt hela stan.

Herregud vad jag är trött på att ringa runt till massa byggvaruhus och trädgårdsaffärer nu. Jag har ringt Rusta, Jula, Blomsterlandet, coop forum, city gross special, hornbach, bauhouse, plantagen, lantmännen, garden center, och säkert många fler. Men ingen av dom sålde ett sånt fågelbord som mamma vill ha. Tillslut fick jag tag på några som hade ett liknande, och snart ska pappa åka och köpa det. Är helt slut i kolan nu efter att ha ringt så mycket. Ush och fy. Har tvättat golven inne på jobbet idag, men nu är det lika skitet igen när gubbarna springer ut och in som tokar. Nu blir det kafferast!

3/11-09

Grattis på födelsedagen mamma!
Idag händer inte heller så mycket, jag har iallafall inte planerat att göra något idag, så det blir väl som alla andra dagar att jag gör massa onödigt. Ska iallafall fortsätta min jakt på fågelbord till mamma, får ringa runt till massa ställen och fråga om dom har det. Redan tisdag, veckan går rätt fort ändå. Synd att inte älsklingen kommer hem i helgen, men jag åker till han istället. Så vi får iallafall träffas. Nu blir det frukost. Se yaaaa.


Måndag

trodde inte att det alls skulle hända mycket idag, för imorse kände jag mig faktiskt lite krasslig. Mamma behöve hjälp på jobbet, så jag stack dit och hjälpte henne såklart. Jag och mamma sålde en båt för 189.000, det var gött. Det var många 500 lappar, dock inte alla såklart. Efter jobbet åkte jag och hämtade min jacka, äntligen var den klar. Och bra blev den! Nu lossnar inte det jäkla bandet längre. Imorgon fyller mamma år, så nu har jag fixat lite grejjer som jag ska ge till henne. Sover hemma idag och ska sjunga för henne imorgon bitti, mysigt. Sen kanske det blir lite jobb imorgon också det vet man ju aldrig.

saknar dig älskling  ♥

2/11-09

Godmorgon alla som läser min blogg ♥
Imorse gick jag upp vid 4 för att hänga med Samuel till centralen, så snäll är jag. Vi låg och knödde på soffan hos mormor och gud så svettigt det blev. Men det gör ingenting sålänge jag får ligga bredvid honom. Jag är så kär. Han är verkligen det bästa som har hänt mig! När jag hade lämnat av Samuel på centralen åkte jag tillbaka till mormor och somnade gott om igen! Idag händer väl inte så mycket, kanske ska jobba en stund och sedan ska jag och pappa köpa något till mamma, för imorgon fyller hon år. Hon önskar sig fågelholkar och fågelbord. Så himla söta är dessa som kommer ifrån http://wildlifegarden.se








Inget guld...

Det blev inget guld för IFK, segt som fan är det. Inte nåt vi hemma i sofforna kunde göra något åt tyvärr. Sitter och kollar på nåt program som pappa har satt på nu, som handlar om bilar eller vad det är, inte så kul. Ikväll ska jag träffa Samuel, saknar honom redan hur mycket som helst. Längtar tills jag och Samuel bor tillsammans, det kommer bli underbart och helt perfekt. Har grejjat lite mer med albumet nu men orkar inte lägga upp bilder, det får bli en annan dag.

1/11-o9



G l ö m d i n a b e k y m m e r ,
i m o r g o n k o m m e r n y a ♥

Pyssel!


Idag har jag börjat grejja med min studentalbum, det är jättekul och blir faktiskt hur snyggt som helst. Det tycker iallafall jag! Nu pysslar jag för fulla muggar och äter ballerina muffins, ikväll ska jag träffa älsklingen igen, för nu är han hemma och tittar på fotbollsmatchen.