Lärare!


Lärarprogrammet, Barn och ungas uppväxtvillkor, lärande och utveckling
Visst ser det snyggt ut? Ja, det tycker iallafall jag. Får hoppas att jag kommer in bara, men det är väl bara att hålla tummarna antar jag, annars får det bli att söka in nästa termin också.

Kollar på idol nu, ikväll är det killarnas tur, men jag tycker det är roligare att kolla på tjejerna så jag kollar inte så mycket just nu. Bagge sa precis att killen som sjöng lät som en skadeskjuten brunbjörn. Det är inte okej!


The ugly truth

Har precis kom hem ifrån en lång och rolig dag. Jag åkte till Camilla imorse och mötte upp henne och Annelie, vi gick hem till Camilla och sökte in till högskolan, duktiga är vi! Sedan drog vi in till stan, åt på mcdonalds och gick på bio. Vi såg 'the ugly truth' , den var rolig men ibland lite tråkig också, men skrattade gjorde vi, en lite konstig film. Men rekomenderas ändå att se. Jag och Camilla vet massa filmer som vi vill se tillsammans, men kommer inte ens ihåg alla tror jag, haha. Ikväll blir det tv, efterlyst som gäller idag! Har fått LÖN också, mmmmums!


Det var inte så många i biosalen...

camilla och annelie


Julafton!

återigen morgon. Denna natten var förbaskat varm, herregud. Det beror nog på mitt nya täcke, kanske lite för varmt ändå? Bättre det än att frysa. I natt vad det frost ute och minusgrader, så nu är vintern påväg, härligt är det. Får hoppas på lite snö också så man kommer i stämning. Att bero på snö och vinter så är det bara 84 dagar och 14 timmar kvar, så mysigt. Jag tycker iallafall att det är mysigt med jul och snö, och all den goda maten, så nu är det bara att räkna er för er som också längtar. Idag ska jag åka hem till Camilla, kommer inte ihåg vad stället hon bodde på hette men det får lösa sig! Frukost nu!

Kustbevakare.


ja, .. jag har länge funderat på om jag ska bli kustbevakare, men jag har aldrig tänkt tanken om att det faktiskt är möjligt. Det finns en utbildning som är i Karlskrona, det är 33 mil härifrån men man får 17000 kronor i månaden, jag vet inte hur jag ska göra. Har somsagt haft tanken några år, men ska jag? Jag har ingenaning om vad jag vill, och vad som kommer hända. Det är jättejobbigt.


29 september


Hemkommen ifrån jobbet!
Gick en sväng till Gina tricot direkt när jag slutat, kollade om jag skulle byta mina jeans till en storlek mindre, men dom fick jag inte på mig så det blev att ha kvar dessa jeansen i storlek 26. Provade stövlar inne på din sko också men dom jag ville ha kändes inte så bra i någon storlek, så jag får knata mig bort till skopunkten en annan dag. Jag åkte till apoteket en sväng för mormor också och hämtade ut lite mediciner till henne. Ska snart ta mig en dusch, men får låta Samuel ringa först så jag får prata av mig lite. Imorgon ska jag träffa Camilla och Annelie, vi ska söka in till högskolan. Men VAD? Det är frågan det.. Jag vill bli så mycket, det är så stressigt känns det som. Men jag vet å andra sidan att jag har hela livet på mig.. Det är jobbigt såntdär. Får väl se hur det blir. Någon som har nåt förslag?



min kofta jag köpte igår ..

och en del av jeansen





Gammal kärlek rostar aldrig.

Godmorgon!
Idag är det soligt ute, skönt att vakna upp till en sån morgon istället för en grå, trist, höst..
Det blir jobb idag igen som sagt, det känns bra. Pengar är gött som man säger. Ska nog ha på mig min nya kofta idag, kanske inte när jag målar.. menmen.


Antiquus amor cancer est
Gammal kärlek rostar aldrig

Jag älskar dig mest av allt i hela världen.
13/3-2009




Helt slut ..


Har köpt jeansen nu! Hittade även en mysig grå stickad kofta för halva priset, och ni som känner mig borde ju veta att jag älskar koftor! Sitter och ser på tv nu, är HELT slut efter jobbet.. Imorgon ska jag jobba igen och det känns riktigt bra. Ska kolla på idol ikväll, för det kommer väl idag?

Här är jeansen som jag köpte;



Och här är bilder från idag!







28september09


En liten uppdatering från jobbet är bättre än ingenting alls. Började vid tio och målade massa väggar, men nu sitter jag i receptionen och ska svara i telefon om någon ringer, änsålänge har bara min farmor ringt.. Ska iväg till Backaplan sedan och köpa jeansen som jag ville ha, ska få dom av mamma, jätteshysst. Tummen upp på det. Det är jättekallt här inne så gjorde precis iordning lite varm oboy, tyvärr är den redan slut. Det är pissväder ute för er som inte har märkt det, det är grått och jag blåser nästan bort om jag går ut härifrån. Har satt upp bokstäver på våran nyckeltavla som vi har här på jobbet också, riktigt nöjd med den. Dagens låt idag är förresten "i got a feeling" med black eyed peace.

' I gotta feeling that tonight’s gonna be a good night
that tonight’s gonna be a good night
that tonight’s gonna be a good good night ooh hoo '


Viam inveniam aut faciam - Jag ska finna vägen eller skapa den

 


Skönhetssömn och hela jeans ?


Godmorgon!

Då var man uppe med tuppen idag igen då! Ska snart iväg och jobba lite. Sov så himla skönt under mitt varma täcke idag, det var helt underbart vilken skönhetssömn alltså! Nästan så jag måste köpa dom där jeansen jag såg igår nu,.. bara för att jag sov bra? Konstigt sätt att tänka, men måste ju ha någon anledning till att köpa dom. Fast jag har redan några; Jag behöver dom för att dom är mörka och jag har bara ljusa jeans, och dom är hela, jag har bara söndriga jeans. Nu låter det som om jag inte har några hela jeans alls, men för dom som inte har fattat det så är det faktiskt mode att ha söndriga jeans så det är därför! Det dumma med att köpa jeans är bara att jag aldrig kan bestämma mig, nu har jag ju redan gjort det iochförsig, men det finns säkert ännu mer jeans där som jag vill ha och då blir det inte lätt varken för mig eller plånboken. Det är just därför jag ska dra iväg och tjäna ihop lite pengar nu! Hejdå så länge.



Amor vincit omnia - kärleken övervinner allt

RUBRIK


Har sett på ensam mamma söker nu, lika bra som vanligt. Tycker verkligen om det programmet, det är grymt att mammorna hittar sin kärlek, sen att det kanske inte håller hela livet men det är iallafall något ju. Imorgon ska jag upp tidigt och jobba, ska kanske även en sväng till apoteket och fixa lite grejjer. Snart är det dags att krypa ner under mitt gosiga varma täcke .. mys!

Mysig söndag.


Igår kväll kom Samuel hit och vi hade jättemysigt, åt godis och kollade på tv och sen avslutade vi kvällen med att duscha, vi gick och la oss vid elva tiden eftersom vi nästan somnade i soffan. Imorse vaknade jag pigg som en lärka vid 8, och väckte slöfocken och gjorde frukost.

Vi gjorde iordning oss och vid elva tiden gick vi ner till Backaplan och kollade i affärer, jag hittade en jättesöt klänning från HM, men Samuel gillade den inte så jag köpte den inte. Hittade en par snygga skor på skopunkten, och ett par andra snygga på din sko. Vi gick till gina tricot efteråt och där fanns det mycket snyggt. Hittade jeans som jag nog ska köpa.

Till middag idag blev det kebabtallrik, igen.. Det var gott, men jag blev mätt med en gång, som vanligt. När vi kom hem gick vi upp på ett berg som finns här i närheten och kollade på utsikten och bara mös, det var så härligt. Det blåste jättemycket men det var mysigt ändå. Vi ristade in M hjärta S på ett träd, och gjorde det på gatan av bokollon, också gjorde jag ett hjärta av ett rött löv. Nu har hösten verkligen kommit!





















Lördagkväll.



Gjorde om bloggen lite, blev det bra?
Nu sitter jag här jättemätt efter allt godis, ska se på tv nu men det går väl inget bra där som vanligt?



myskväll.



Har sovit en stund, det var härligt. Det blev varmt i mitt nya täcke också, och saken blev ju inte bättre när jag sov med alla mina kläder på mig.. herregud säger jag bara, det är svettigt och gott nu. Duscha? Idag jobbade jag från 10 till 14, det var gött. Massa pengar blir det ju, får man hoppas. Om mamma är snäll, typ. Sitter i sängen och spelar spindelharpan nu, men ska snart gå ut och handla lite gott. Är så sugen på plopp, den chokladen asså. mmm.. det är grejjer! Ska nog handla lite cola också så jag har nåt gått att dricka ikväll. Ska nog spela tvspel också, för jag är grym på det. När jag inte dör. Undra vad som kommer på tv ikväll? Någon som vet? Myskväll i kväll. ♥

Godmorgon!


För vissa kanske det är morgon nu, men inte för mig längre. Gick upp vid 8 tiden idag, gud va trött man var. Sitter på jobbet nu och ska nog snart börja, vet inte riktigt vad jag ska göra, men det ger sig nog. Det är såntdär äckelväder ute idag, blåsigt och grått.. Riktigt höstväder. Efter regn kommer sol som man brukar säga, men var är regnet då? För jag vill ju ha sol.

Draft: Sept. 25, 2009

MATEN VAR GOD

Sitter och kollar på massa roliga grejjer på internet nu, hittade ett jättefräckt tangenbord och jättefina ringar. Gud så mycket det finns som man vill ha! På tangentbordet står det massa roliga saker på tangenterna, men det är ett för blonda också så det är ju inte så konstigt, haha.







kanske såhär?




ska jag ha denna texten som tatuering?



25/9-09



Är inne på mina tatueringstankar igen nu, för typ femte gången. Vad sjutton ska jag tatuera? Jag vet att jag vill ha en text iallafall, på handleden. Kanske något ur en låt? Eller ett latinskt citat?

Iallafall, idag hade jag körlektion vid elva tiden och det var en jättestörig kille där,. och då menar jag verkligen jättestörig! Han satt och kollade på mig hela tiden och log mot mig jättemycket.. får ta och fråga vad fan han vill nästa gång, killar alltså. Förstår mig inte riktigt på dom ibland.

Var på västra gatan en sväng också och kollade lite i affärerna som finns där, hittade inget roligt. Ikväll blir det chinamat här hemma som jag, pappa och samuel ska göra. åååh så gott det kommer bli, det var jättelängesen vi åt det.. mums! Det blir nog även en del tvspel och filmtittande ikväll.

Imorgon är det en ny dag och nya möjligheter.
Glöm dina bekymmer, imorgon kommer nya.

Torsdag

 


Har precis duschat nu det var härligt! Och vågar håret med, det är inte alltid man orkar. Ska snart ner och möta Samuel på centralen igen som jag alltid brukar göra, och sen ska vi hem till hans föräldrar ikväll och äta middag och se på film, får väl se om vi hittar på nåt annat. Känns som det är fredag idag, men så är inte fallet, tyvärr. Men inte mycket man kan göra åt.. Har köpt mig ett nytt täcke idag, gud så härligt vill verkligen bara krypa ner under det nu, men det får bli på söndag eller nåt istället.











Höst!


nyvaken och god, vaknade innan alarmet på telefonen ringde idag, som vanligt. Har precis druckit lite kaffe och snart ska jag tvätta bort mitt gamla smink. Börjar jobba vid tio idag men hade tänkt att få med mamma till jysk innan dess, och köpa ett nytt täcke. Det känns att hösten kommit nu, för jäklar va kallt det är på nätterna, iallafall i denna kåken.. åh vad sugen jag blev på täcket nu, och billigt var det med för det är halva priset denna veckan så nu får vi passa på. Ska ha täcket här hos mormor så synd att jag inte ska sova här i natt. Att bero på hösten vill jag verkligen ha min höstjacka nu, nån där ute som känner sig manad att köpa den? Så säg till! Vore förbaskat trevligt. Det var tillochmed mörkt idag när jag vaknade, det du!



Hemma igen.


Har precis kommit hem ifrån Rebecca nu, det var kul att träffa henne igen. Vi åt kebab och såg på film, eva och adam. Det var längensen man såg det, så det var skoj att kolla på det igen. Vi har ätit massa godis och korv med bröd. Också har jag träffat Rebeccas kille Jonas och hans kompisar, vi kollade på när dom repade och dom var faktiskt riktigt duktiga! Idag åkte jag buss till Jönköping till tåget, det var skönt att sitta på bussen och lyssna på musik, höll på att somna. När jag var på tåget var det också jätteskönt att sittta, så där somnade jag en stund. Men nu är jag hemma igen! Det var en lyckad resa, och hoppas att vi ses snart igen. Sitter och kollar på efterlyst nu och ska snart få oboy av mormor, sedan ska vi nog sova för imorgon ska jag upp tidigt och jobba. Gött med pengar.

090921



Godmorgon  
Idag vaknade jag vid halv åtta, och kunde inte sova mer. Är ganska spänd inför dagen, ska ju somsagt träffa Rebecca och hennes kille idag. Det ska bli såå roligt. Undra om dom har en madrass till mig? Eller om jag ska sova rätt på golvet? Eller kanske soffan? Och jag undrar hur det ser ut där dom bor. Jag har ju föreställt mig en bild som jag har i huvudet, men det brukar ju inte vara den samma som i verkligheten. Strax ska jag gå och handla för min mormor. Mjölk, bröd och sånna där grejjer som är bra att ha hemma, jaa det där vanliga liksom. Får väl se om min beundrare jobbar där idag, det blir så jäkla pinsamt då. Tänk om han tror att jag tycker om honom? Stackaren. Men nog tjötat om det, vi hörs senare.

ensam mamma söker


GÄSP!
Nu ramlar snart ögonen ihop, tror att jag börjar bli lite trött. Har kollat på ensam mamma söker nu, det var roligt precis som vanligt. Nästa vecka ska killarna få flytta in hos mammorna, får la se hur det går. Jag tycker att Helena är den mamman som är coolast iallafall. Idag gick hon och klämde på killarnas rumpor och det gillar vi. En av hennes killar är 22 år, 5 år äldre än hennes son.. Det är lite väl ungt tycker jag, med tanke på skillnaden mellan dom. Jag hade inte viljat ha en låtsaspappa som var 5 år äldre än mig bara, så får väl hoppas att hon lyssnar på sin son och inte väljer honom.. Idag bokade jag biljetterna till Jönköping, ska åka dit imorgon och träffa Rebecca. Jag längtar verkligen nu! Men men, ska nog sova nu, godnatt!

Söndag, dessa jävla söndagar ..


En skön och härlig morgon. Fast skön och härlig är ju samma sak kan man ju säga. Nog tjötat om det. Idag är det söndag, varje söndag är lika pisstråkig, jag orkar inte med dom. Iallafall sitter jag och Samuel vid varsinn dator nu och spelar dataspel, och jag har precis bokat tågbiljett. Imorgon åker jag till Jönköping och hälsar på Rebecca och hennes kille, det ska bli spännande. Är nervös, har inte träffat henne på länge, men det ska ändå bli roligt. Det är verkligen på tiden att vi ses nu! Idag ska jag och Samul åka in till Göteborg och hämta ut biljetterna och kolla lite iaffärer och sånt som vi brukar göra på söndagar, mysigt.


19/9-o9

Tjena!

Idag var jag och Samuel iväg en sväng till Göteborg och kollade lite i affärer, kollade på en snygg jacka från HM som jag tänkte jag skulle köpa. Har kollat på fotbollsmatch när Samuels lag spelade också men det var inte kul också var det kallt. Sitter hemma och ska spela dataspel mot varandra nu. Super mario worl! Det var ett tag sen om man säger så, förr spelade jag alltid det på min dator, men det var ju somsagt några år sedan. Ikväll blir det myskväll med tv, chips och cola. Gott gott!





18/9-2oo9


Godmorgon! ♥
Vaknade vid 8 och startade datorn med en gång för att kolla hur det går för min farm på farmville som är ett spel på facebook, fattar inte varför jag började med det för nu är jag helt beronende typ. Spelet är rätt kul, men segt ändå. Nu väntar jag på att mamma och pappa ska komma hit så jag kan åka med dom till jobbet så jag borde egentligen klä på mig nu istället för att sitta här och skriva massa gojja! Ikväll kommer Samuel hem igen, denna veckan har gått fort och det är så himla skönt! Ikväll ska vi äta mysig middag hemma med mina föräldrar. Jag tror och hoppas att det blir fläskfilé och pommes. Vi hörs sedan!

Farmville....


Sitter framför tvn, ser på idol och spelar farmville på Facebook. Malin fick mig att börja med det igår och man blir helt beronde och det är riktigt jäkla jobbigt. Har iallafall ett fint får och andra söta djur, kul! Imorgon ska jag jobba igen, och sen på kvällen kommer äntligen Samuel hem. SOM JAG HAR LÄNGTAT. Heeelt galet.

Rörig dag hos Malin igår.


Igår var jag hemma hos Malin för första gången och hon hade verkligen en fin och mysig lägenhet! Vi bestämde oss för att vi skulle åka till Överby och shoppa lite, så vi tog bussen men efter ca en kvart kom vi på att vi nog hade åkt åt fel håll.. Vi tryckte på stoppknappen men då sa busschauffören "här finns ingen hållplats", så stängde han av den. Vi fortsatte åka med bussen som var full av gubbar som jobbar på saab. Efter en lång tid stannade äntligen bussen på Näl, sjukhuset i Trollhättan, hahaha. Vi tog en buss därifrån och hem igen och jag tog tåget tillbaka till Göteborg. I Göteborg mötte min kusin Marika upp mig och vi drog och käkade på mc donalds och sedan gick vi till mormor. Vi såg på idol, käkade godis och sen sov vi. Iallafall jag sov riktigt gott, vet inte hur du sov Marika? För en gångsskull snarkare inte mormor! Idag gick jag upp vid 8 och åkte iväg till arbetsförmedlingen, vi sa väl inte så mycket där men nu är det gjort iallafall. Har jobbat från tolv idag, och nu sitter jag och tar det lite lugnt, härligt härligt. Funderar på om Idol kommer ikväll? Men det gör det va? Jag hoppas det.





16 september 2oo9


Goodmorning sunshines. Idag ser det ut att bli lika fint väder som det var igår, och jag hoppas att det håller i sig hela dagen. Ska snart iväg på körlektion och sedan ska jag ta tåget till Trollhättan och där möter Malin mig hoppas jag. Jag har sån jäkla träningsverk så jag inte kan gå rakt, så det blir väldigt kul att gå massa idag som Malin varnade mig för, hehe. Idag blir det inget jobb, men imorgon ska jag jobba igen, härligt. Ska göra mig i ordning nu, hörs senare.

en dag närmare helgen också !

Rebecca


Har precis pratat med Rebecca. Vi gick i samma klass på höstadiet men hon flyttade upp till Värmland, och nu har hon flyttat till Jönköping och bor där med sin kille Jonas.. Det känns konstigt att vi inte har träffats på så länge så vi bestämde oss för att faktiskt ta tag i saken nu, så nästa vecka ska jag hem till henne! Jag längtar jättemycket men det känns himla konstigt också, att träffa någon som var ens bästa vän men som flyttade. Visst, vi sa saker som "vi ska alltid vara vänner", "vi ska inte glida ifrån varandra", "vi kommer alltid kunna prata om allt" men det blev aldrig så, vi har verkligen tappat kontakten fast det aldrig skulle hända....


i miss you

Prinsessa och jobba?


idag började jag jobba vid halv tio, har målat som ett jäkla djur och har ont i hela kroppen nu. Vid halv 1 mötte jag Camilla inne i stan och vi gick på bio och såg på 'Prinsessa', den var faktiskt riktigt bra men lite ledsam.. men den rekomenderas ändå att se på! När vi hade sett bion åkte jag tillbaks och jobbade till klockan 6, det var rätt skoj! Nu är jag hos min mormor igen, och har precis svarat på ett mail som jag fick av min farfar. Härligt att skriva av sig lite till honom eftersom vi inte ses särskilt ofta. Imorgon ska jag ha körlektion vid 11 och sen åker jag tåget upp till Trollhättan och träffar Malin, ska bli så spännande att se hur hennes lägenhet ser ut. Det blir en tvkväll idag igen, Idol och Andra avenyn, härligt härligt!


dagens låt;

You can be a sweet dream or a beautiful nightmare
Either way I, don't wanna wake up from you
Sweet dream or a beautiful nightmare
Somebody pinch me, your love's too good to be true
My guilty pleasure I ain't goin no where
Baby long as you're here
I’ll be floatin on air cause you're my
You can be a sweet dream or a beautiful nightmare
Either way I, don't wanna wake up from you

Svenska hollywood fruar.


Har precis kollat på "sveriges fulaste hem" på tv3, det var rätt kul men inte alls så som jag trodde att det skulle vara, så är väl lite missnöjd. Ska se på svenska hollywoodfruar nu, det låter spännande men det är säkert heller inget att ha, det handlar om tre svenska kvinnor som lever på andra sidan atlanten bland diamanter och lyx. Tänk om man levde så, vad härligt, men kanske tråkigt också?

14 september 2oo9



Halloj! Idag gick jag upp vid 9 tiden och när klockan var 10 började jag jobba, det var rätt kul idag. Fick massa färg ihåret men det gör inget för det är vattenlösligt, men det ser ut som jag har massa mjäll, det är inte okej. När jag jobbade skar jag mig på en metallgrej i ryggen så det blev ett djupt äckligt jack. 5 Timmar jobbade jag, gött med pengar. När jag jobbade kom Göteborg sightseeing buss dit och den ska vara i våra lokaler över vintern, den är cool. På stolarna man sitter står det "RÖ' VA?" för att dom är röda och man ska sätta röva där, haha det är kul!


Efter jobbet gick jag till Backaplan och skulle köpa en halsduk, men jag ville se hur alla färger såg ut så jag åkte in till stan istället, men dom hade samma färger där så det blev en svart, den är jättemysig! Ikväll ska jag och min mormor se på "sveriges fulaste hem" på tv, det verkar ju rätt kul, så vi får väl se om vi tycker om det. Tyvärr krockar det med färjan och med tinas matprogram, men men. Imorgon blir det också jobb!





















Kan drömmar gå i uppfyllelse?



Har drömt om min kappa från HM, det måste vara ett tecken?
Ska säga det till mamma när hon kommer hit så får vi se vart det leder. Har sovit riktigt gott idag, ganska länge för att vara mig! Idag ska jag måla på mina föräldrars jobb, så jag får mig lite pengar.. har inte kunnat måla där på flera dagar för att jag inte har mått så bra pga svullnaden i ansiktet, som jag fick när jag färgade håret.. Svullnaden har som tur lagt sig nu, det var på tiden..

Nya grejjer!


Behöver ny jacka! En snygg höstjacka! Vill ha nya stövlar med som jag kan ha på hösten och vintern, men det finns så jäkla mycket snyggt nu så det är ganska jobbigt. Tänk om man vore miljonär?











kom änglar


är hemma hos mormor nu, vi ser på nyheter och bara tar det lugnt det är härligt! Kollar igenom lite bilder på datan och det kommer många minnen med dom, tråkiga som bra. Från gamla tider. Lyssnar på musik också, just nu lars winnerbäck's kom änglar;



Den vackraste stunden i livet var den när du kom
och allt var förbjudet
och allt som vi gjorde den stunden vill jag göra om
för det ekar i huvet'
och det blod som jag trodde var stilla det fick du att rinna,
den uppgivna röst som jag nyttjat så illa fick du att försvinna


Pratade nyss med Camilla också, vi ska gå på bio någon dag, nån som vet en bra film som vi kan se? Har hört att 'prinsessa' är bra, nån som vet?  


etthalvår .



ett halv år, 6 månader, 26 veckor, 182 dagar. Det är kärlek!
älskar dig mer än något annat min underbara prins, du är det bästa som hänt i mitt liv!
Som sagt firar jag och samuel ett halvår idag, kanske inte mycket att fira men det är iallafall gulligt, jag har fått ett jättefint halsband av honom och snart ska vi åka in till stan och kolla lite i affärer och sånt! Ikväll åker han tillbaks till det jävla stället, så jag ska nog till mormor.




with love . ♥




Ligger i sängen och slappar igen nu, känns  som om det blir mer och mer vanligt. Pratar med en gammal klasskompis på msn, trevligt! Det har verkligen inte hänt någonting idag, och jag hade massa saker som jag ville göra men får inget gjort som vanligt. Mitt ansikte är samma som igår, fortfarande svullet men inte riktigt så illa som det har varit andra gånger. Glömde mina allergitabletter hos mormor också, men får hoppas jag överlever utan. Imorgon blir det väl ännu en slapp dag, med mys och film. Nu blir det chips och cola som gäller! Ha det!


I know you want me
You know I want cha

Seg lördag


Ligger i sängen hos Samuel nu, han sover lite och jag gör inget förutom att lyssna lite på musik, härligt! Just nu facedrop med sean kingston, en härligt låt som dom spelade på Gröna lund när jag och Malin var där. Vi kanske ska in till till stan sen och kolla lite om vi orkar men det blir nog inget med det. Annars blir det nog stan imorgon. Mathias och Jennie kanske skulle komma hit idag men dom har inte hört av sig än så vi får väl se hur det blir med den saken.. hade varit roligt att träffa dom. Har precis ätit annanaspaj, det var grejer! Ikväll blir det film igen, Blond and blonder, nån som sett den?

Funderar på att köpa en sånhär halsduk från gina? Ser så himla mysig ut verkligen! Men vilken färg ska man ha? Det finns så många olika..

11 september


Sitter hemma hos Samuel och ser på idol och äter godis nu, mysigt. Han fyller år idag, 19! Hoppas att han blir glad för sin present sen, men det är jag nästan säker på. Förövrigt är det den 11 september idag, lite läskigt men änsålänge har det inte hänt nått illa. Imorgon blir det tårta och grejer..Känns skönt att ha min egen data nu! Har en hel godispåse för mig själv och Samuels hund är väääldigt sugen på vad som finns i påsen men den stackaren får inte äta nåt..



mitt lilla fejs och jag




Vi ska faktiskt ut idag mitt lilla fejs å jag
Alla dubbelhakorna, näsan och kinderna
Munnen här och håret där, ögon å öron, ja!
Vi ska faktiskt ut idag, mitt lilla fejs å jag

Titta på mitt bleka fejs, titta på min lugg, va
Bäst jag smetar på nåt grejs, creme och ögonskugga
Tiden får ej bli för lång, nu får jag va rask
om jag ska bli klar nån gång med min ansiktsmask

Vi ska faktiskt ut idag mitt lilla fejs å jag
Alla dubbelhakorna, näsan och kinderna
Munnen här och håret där, ögon å öron, ja!
Vi ska faktiskt ut idag, mitt lilla fejs å jag

Munnen den ska kyssas med, ögonen ska flirta,
öronen ska lyssnas med, näsan den ska snyfta
Håret det ska ligga slätt, hakorna ska väck
kinderna ska rodna lätt när det sägs nåt fräckt

Vi ska faktiskt ut idag mitt lilla fejs å jag
Alla dubbelhakorna, näsan och kinderna
Munnen här och håret där, ögon å öron, ja!
Vi ska faktiskt ut idag, mitt lilla fejs å jag



Goodnight sweethearts


Känns så härligt med min nya data, allt funkar som det ska och det är ju bra, kommer tyvärr åt ´ knappen hela tiden. Är svullen under ögat nu, hoppas det går över snart för nu orkar jag inte mer.. Imorgon ska jag sova länge tänkte jag, får väl se hur det går.. är väl uppe med tuppen som vanligt. Ska köpa Samuels present imorgon, det blir kul, han kommer hem imorgon också så får hoppas han blir glad
. Har längtat efter honom.´

Dagens låt; Akon & David guetta - sexy bitch


Bortskämd..


.. säger många att jag är, och visst det kanske jag är. Har fått en ny data av min pappa idag, det är najs och det var faktiskt nödvändigt eftersom min gamla inte funkade alls. Internet funkar väl sådär, men det är ju för att jag är hos mormor. Min data är jätteliten och söt och det är en rosa snygg kant runt den. Fattas bara lite musik i den nu så är det perfekt sen!

Allergishock


Tro det eller ej. Men jag överlevde faktiskt natten trots min allergi! Det kliade ingenting i håret i natt, och jag såg inte så svullen ut när jag vaknade. Hade körlektion imorse, fick bromsa in i 60km/h och bokade även halkabanan idag, så nu känner det som det är påväg nån stans. Gött är det! När jag satt på bussen hem efter körskolan började jag bli svullen i pannan så jag ringde mamma och vi åkte till vårdcentralen. Jag fick 16 tabletter som motverkar allergisk reaktion men det blir bara värre och värre, ska dom inte göra nåt åt det? Mitt öga håller på att svullna ihop, får hoppas det går över snart. Jag blir tokig! Idag blir det majskolvar till middag, och på tvprogrammet ikväll blir det Idol, Lyxfällan & Grannfejden. Tänkte köpa Samuels present idag men det får vänta det också!

Kan man se idol fast man är tjock i fejjan?


börjat svullna i ansiktet nu, och halsen. Det är inte bra. Har tagit tre allergitabletter fast man bara ska ta en om dagen, men vafan? Får hoppas det blir bättre tills imorgon annars blir det att tillbringa dagen på vårdcentralen, sedan ska jag hinna jobba lite också, plus att jag ska köpa present till Samuel imogon och ha körlektion.. Mycket att stå i. Har varit hemma en stund och hämtat lite kläder och min plattång och grejer, hade ju tänk att vara fin på kalaset på fredag, om jag inte ser ut som värsta svullot i fejjan. Men som sagt, vill man vara fin får man lida pin, kanske inte gäller detta? Nu blir det Idol och kanske svampmacka and I like!


Before & After


Har färgat håret nu, korkad som jag är. Det kliade inte till början som det brukar göra men i natt var jag vaken typ tre timmar och kunde verkligen inte sova så mycket som det kliade. Är svullen lite runt ögonen och pannan nu, får väl typ sitta på akuten i natt som vanligt, men det är nog ingen fara hoppas jag. Det blev snyggt iallafall, så får väl se om det är värt det.. Ska strax ner till mina föräldrars jobb och jobba lite om jag orkar, och ikväll kommer Idol igen, som man längtat asså.













Hårfärg utan ppd?


Hej! Ligger i sängen hos mormor nu med min kusin Marika. Eftersom jag är allergisk mot hårfärg har vi letat igenom typ hela internet nu om det finns nån hårfärg utan massa starka ämnen i och sånt. Det finns tydligen nått ämne som heter ppd, kanske är det sånt jag är allergisk mot? Jag hittade en sida om en sorts hårfärg som det inte var några starka ämnen i, hoppas verkligen att det funkar! Vore underbart så jag äntligen kan färga håret utan att behöva sitta på akuten i typ 3 timmar efteråt. Ikväll blir det myskväll framför tvn, jag och Marika ska göra tacos och se på idol, det blir kanonkul. Testade min nya vågtång på Marikas hår förut, det blev riktigt snyggt.




Roast på berns

Japp, exakt det som står i rubriken sitter jag och kollar på nu. Underbara Björn Gustafsson är med där, kan ju inte bli bättre då. Dom sa att han kommer från en förort till Göteborg, haha Romelanda.. Dom skämtade massa om honom så som "Björn Gustafsson är som en påse grillchips, man äter och äter och slickar sig runt munnen och sen mår man jävligt illa", "Björn Gustafsson är vit, smal och har en tuss på huvudet, som en tops". Det är för grymt asså. Ska springa till Tvn och kolla mer nu, sedan är det natten! Godnatt!

kärleksmums


Idag har jag varit med min kusin Marika (http://marikahansson.blogspot.com), vi bakade kärleksmums! Egentligen ska man ha nån glasyr uppepå kakan, men vi smälte tre chokladkakor istället för det tyckte vi skulle bli supergott. Det blev väldigt mycket choklad på kakan om man säger så, men den var ändå suuupergod. Den som vill kan komma hit och köpa den.. Imorgon kommer Idol på tv, jag längtar! Det är så sjukt jäkla skoj ibörjan på uttagningarna, vissa blir ju verkligen sååå sura för dom inte går vidare och vägrar inse att dom inte kan sjunga. Andra avenyn kommer också imorgon det ska med bli kul!











dessa jäkla måndagar..

..tar aldrig slut!

Är fortfarande sjuk, kan inte fatta varför det aldrig går över. På onsdag har jag varit sjuk och haft feber i stort sätt varje dag i två veckor, det tar på krafterna. Om en stund kommer min kusin Marika hit, vet inte vad vi kommer hitta på, kanske äta kebab som vanligt? Haha! Finns inte mycket att skriva en dag som denna, ikväll blir det tv som gäller. Det var någon komedigrej där med Björn Gustafsson och några mer. Skoj!





sometimes I sit and look at life from a different angle


Vart tog sommaren vägen?




Kan inte fatta hur sommaren bara flög iväg, vad hände med tiden? Det var så mycket man skulle göra i sommar, hitta på massa saker i det fina vädret men tiden räckte aldrig till. Alla fina och varma sommardagar gick alldeles för fort, kan inte fatta att det redan är September. Det är helt sjukt, snart är det vinter igen.. Det känns alltid som att vintern är jättejättelång och sommaren så himla kort. Har iallafall sett på "ensam mamma söker" på tv nu, det var riktigt bra. Härligt att det är igång igen.










Be strong, good son, antoher day will rise
As you die
As you die

The formation of gangs is a sure sign of spring,
A new season approaches, please sign up for the kid,
Leave home and lead sun, prepare for the long runs.
Always here

Be strong, hold on, antoher day will rise
Be strong, love is gone, heart is cold as ice
As you die

Prove yourself to the father, he will praise you in mind
Alarming future is traced, the contract is already signed.
Always here

Be strong, hold on, antoher day will rise
Be strong, love is gone, heart is cold as ice
As you die
As you die

So long, love is gone, your heart is cold as ice
Be strong, good son, another day will rise and you have to
Be strong, hold on, antoher day will rise.
Be strong, love is gone, heart is cold as ice
As you die

As you die
It isn't where I'm free
Maybe another time




Söndag igen..



Har inte haft tillgång till data under helgen och har därför inte kunnat uppdatera.
I fredags mötte jag Samuel på centralstationen inne i Göteborg och sedan åkte vi hem till mig och käkade middag med mina föräldrar. Låg och hostade på varandra hela natten för ingen av oss är frisk än, så jäkla irriterande. På lördagen var vi i Kungälv och kollade på när Samuels fotbollslag spelade fotboll, det var inte så skoj så vi var inte där så länge. Hemma hos Samuel åt vi god mat och kollade på filmen "repmånad", den var inte så kul som jag hade trott den skulle vara tyvärr. Idag har jag bara tagit det lugnt, slappat hemma med Samuel. Han skulle åka idag igen så jag följde med honom till centralen. På fredag fyller han 19, så får komma på nåt bra att köpa till honom nu. Tittar på bingolotto tillsammans med min mormor nu, mysigt. Ikväll kommer ensam mamma söker på tv! Har längtat jättemycket, förra gången kollade jag hela tiden och missade inte nått avsnitt, det programmet är grymt. Att bero på program så kommer Andra avenyn igen på tisdag, älskar det. Det är sååå bra!

/ michelle (v)

hard work work...


...eller inte... Sitter just nu på mina föräldrars jobb, var tvungen att gå hit eftersom mormor skulle ha folk hemma som inte ville bli smittade av mitt lilla virus. Gick in och la mig i en båt och trodde jag skulle få sova en stund, men då kom det kunder som skulle kolla på båten. Det är inte okej. Nu är iallafall Samuel påväg hem från Skövde och jag ska möta han inne i stan sedan om jag orkar det. Ikväll blir det fredagsmys, eller nåt i den stilen. Men det är ju fredag och då ska man ha fredagsmys enligt reklamen. Ska strax ändra ringsignalen på jobbtelefonen här, den har bluetooth.. Inte alla som har det. Måste komma på någon rolig och bra låt bara som passar, och som inte stressar ihjäl mamma. Det kan bli skoj! Imorgon ska jag och Samuel se på fotboll, IK Kongahälla möter Skoftebyn.. Inte världens roligaste sak att göra på en lördag, men vad gör man inte?

När jag ändå har skrivit om att jag är på mina föräldrars jobb kan jag ju passa på att säga att dom jobbar med båtar, om ni inte fattade det innan. Så känner ni för att köpa båt? Kolla här då, och ta svängarna förbi.
Http://www.frimarin.se

HOT HOT HOT HOT HOT HOT .

avril lavigne


Ah, ah ah
You're so good to me baby, baby

I wanna lock you up in my closet when no one's around
I wanna put your hand in my pocket because you're allowed
I wanna drive you into the corner and kiss you without a sound
I wanna stay this way forever I'll say it loud

Now you're in, and you can't get out


You make me so hot
Make me wanna drop
It's so ridiculous
I can barely stop
I can hardly breathe
You make me wanna scream
You're so fabulous
You're so good to me baby, baby
You're so good to me baby, baby

I can make you feel all better, just take it in
And I can show you all the places you've never been
And I can make you say everything that you've never said
And I will let you do anything again and again

Now you're in, and you can't get out


Kiss me gently
Always I know
Hold me, love me
Don't ever go
Ooh, yeah yeah


You're so good

skitinternet



Det sägs att tiden läker alla sår, men hinner såren läka innan din tid tar slut?


Vet inte hur många gånger jag har försökt ansluta mig till internet nu utan att det funkar. Jag får iochförsig skylla mig själv när jag surfar på grannens nätverk, men jag orkar inte trycka "koppla ifrån" och "anslut" mer nu! Jag blir snart helt tokig, kastar snart ut datan genom fönstret. Varför kan internet inte bara funka för alla, det är ändå 2010 snart! Inte 1940! Gubben som uppfann internet var säkert smart, men han borde tänkt lite mer, så att det utvecklades med åren typ, det borde vara gratis att surfa och finnas i varje lägenhet och hus, så man slipper köpa massa skit för det! Smart va?




Jobba eller Förskolelärare?


Kom precis hem nu, har varit på arbetsförmedlingen idag och pratat med en jobbcoach, oj det lät vuxet! Han skrev ut en jobbannons till mig som jag ska söka tänkte jag, om internet vill funka lite bättre villsäga. Satt och hostade hela vägen till Kungälv på bussen för jag har sån jäkla.. hosta antagligen? När jag skulle åka hem igen köpte jag en dricka som jag kunde dricka om jag skulle få hosta, men då fick jag såklart inte det. 20 kronor för en dricka som jag inte ens drack, för den inte ens var god. Men men. Idag ska jag hjälpa min mormor att städa och göra sallad och sånt för ikväll får hon sin syster och hennes man på besök, trevligt värre. Får inte vara här då, eftersom jag är sjuk.. Jag orkar inte vara mer sjuk nu! Men iallafall, ska gå till mammas och pappas jobb när dom kommer, så får jag väl sitta där istället. Ikväll kommer Samuel hem igen, mysigt. Funderar också på om jag ska söka in till högskolan som förskolelärare? Det kanske vore något, men får ta att fundera vidare på det.

Kvällsmat


Ligger i sängen och äter kvällsmat nu, det känns riktigt slappt. Men jag är faktiskt fortfarande sjuk och var hos doktorn imorse, så då är jag ändå värd det. Äter såna där Babybel ostar, dom är så jäkla goda. Har ätit dom sedan jag var liten och det är jättegott! Har precis duschat, så härligt. Mitt hår luktar så gott nu, kanske tackvare mitt shampoo? Jag älskar det, har äntligen hittat nåt som passar för mitt hår. Ska upp tidigt imorgon, det är dags för arbetsförmedlingen igen. Ska se på tv lite nu, sen sängen. Godnatt!


Morgon på läkarhuset



Det var en jobbig natt. Somnade vid typ halv 2, och vaknade vid 2 igen. Sen sov jag och vaknade till och från fram till klockan 6, då gick jag upp. Vid 8tiden gick jag ner till läkarhuset och det var inte så mycket folk där så jag fick nummer 8.. Det tog ett tag innan det var min tur, men sen sa jag iallafall att jag hade haft feber i 8 dagar och att jag var förkyld med hosta och ont i halsen. Fick sitta och vänta, tills en doktor kom som skulle köra ner glasspinnen i halsen på mig men det fick han inte. Så istället fick jag göra blodprov. Satt ganska länge och väntade på att sjuksköterskan skulle komma och ta provet. När hon hade tagit det gick hon iväg med det för att analysera det och kom tillbaks fem minuter senare och sa "det är nåt fel på det här blodet, så jag måste ta ett till". Hon tog nästa prov i ett annat finger och nu har jag två snygga plåster på varsitt finger. Doktorn kom tillbaka efter en stund och sa att det var min sänka eller vad det heter som var lite för hög men att det nog inte var någon fara. Jag skulle tydligen bli frisk denna veckan, vi får väl se.. Så nu ska jag nog ta och försöka somna om en stund, är helt slut.

Hosta och Efterlyst


Hostar som en galning nu, det får bli att avboka körlektionen imorgon bitti och gå ner och sätta sig på läkarhuset och hoppas att jag får en tid. Det känns ganska så segt, men har haft feber i 8 dagar typ nu, så det finns inget annat.

Sitter och kollar på efterlyst nu, dom pratar om den 16åriga tjejen som blev mördad av två jämnåriga. Kan inte förstå hur man kan göra så. Hon var på fest med sina klasskompisar och gick iväg och skulle kissa, sedan hittades hon medvetslös och dog senare. Dom som mördade henne skickade sms till varann och skrev saker som "hon ska dö, idag." , "jag blir äcklad av henne" .. kan inte förstå att man kan komma på tanken att döda en annan människa. Det känns obehagligt att titta på den, hur den fina flickan blev mördad, hon hade inte ens gjort nåt. Det är ännu mer skrämmande och tänka på att det faktiskt var här i Sverige som det hände, och det kunde lika gärna varit.. jag? eller du? Vad är det som händer med allt?



Sick sick sick sick

Gick precis upp ur sängen, har legat där sen nio imorse.. Känner mig verkligen sjuk. Tyck synd om mig. Har precis fixat mina naglar litegrann, och ser nu på nåt matlagningsprogram på tv, om tomater. Sådär skoj! Imorgon ska jag träffa älsklingen, äntligen! Han kommer hem en stund för han ska till läkaren och kolla nåt som jag inte kommer ihåg, sedan åker han på kvällen igen. Men han är hemma hela helgen sen och det är grymt. Ska äta lite pannkakor med sylt nu tror jag, sen blir det nog sängen igen.

Får väl även skänka en tanke till alla som går BF på mimers hus som ska på läger imorgon, jag lider med er. Visst, det är jäkligt skoj men vissa studer vill man bara gå och dö! Hoppas ni har planerat maten och allting rätt nu och att ni inte glömmer stövlarna. För övrigt ska det regna imorgon.


tidsfördriv.

Vem vill du vara med just nu: Camilla på en strand i Grekland!
Vem saknar du: Samuel
Vem pratade du med senast: Mormor
Vem skulle du ta med dig till en öde ö: Någon som kan ta mig därifrån!
Vem träffade du senast: Mormor
Vem älskar du: Samuel!
Vem fick du senaste sms:et ifrån: Marika
Vem ringde dig senast: Samuel
Vem vet mest om dig: Samuel?
Vem sov du i samma säng som senast: Samuel
Vem vill du gå på en konsert tillsammans med: Malin
Vem vill du helst träffa utav alla i världen: Det är många.
Vem är din bästa kompis: Malin
Vem kramade du senast: Pappa
Vem lagade du mat med senast: Samuel
Vem åt du på restaurang med senast: Minns ej.
Vem hade du ett förhållande med senast: Samuel
Vem har du köpt den dyraste presenten till: Pappa
Vem fick du en present av senast: ingenaning.
Vem hade du sex med senast: Samuel
Vem gjorde du senaste utflykten med: Malin
Vem skickade ett vykort till dig senast: Louice tror jag
Vem tog du ett kort på senast: Samuel
Vem har du flest meddelanden av i din inkorg: Samuel
Vem gjorde dig glad senast: Mamma
Vem gjorde dig besviken senast: Det vet han
Vem gjorde dig arg senast: Det vet han också
Vem är den tråkigaste du vet: vet inte
Vem är den lataste du vet: haha ..
Vem gjorde du bort dig för senast: ingenaning
Vem fick du senaste e-mailet ifrån: mamma
Vem är skyldig dig pengar: ingen.
Vem är du skyldig pengar: ingen!
Vem vill du ha sex med: he knows that .
Vem såg du på film tillsammans med senast: Samuel
Vem vet du mest om: Malin & Samuel
Vem lärde du känna senast: jag vet inte
Vem dansade du med senast: minns ej.
vem kan du berätta allt för: Caroline och Samuel.
Vem skulle du vilja ge en ros till: ingen
Vem av dina msn-kontakter pratar du mest med: Camilla.
Vem umgås du mest med: Caroline, malin och camilla.
Vem vill du åka utomlands med: Camilla!
Vem bryr sig mest om dig: Det är olika
Vem bryr du dig mest om: Den som bryr sig om mig
Vem hatar du: många ..
Vem mer än du sover oftast i din säng: Samuel
Vem sov i din säng senast: Samuel
Vem är mest omtänksam: Många!
Vem är den gladaste du vet: Samuel
Vem har den bästa sångrösten: Louice
Vem drömmer du oftast om: en del olika saker.


vad hände med allt?



Allt känns konstigt, tänk att det redan har gått 3 månader sedan jag tog studenten. Kan inte riktigt fatta att det är sant, allt är tomt utan BF. Vi hade verkligen mycket skoj tillsammans, och vi var som en enda stor familj. Kan inte fatta hur det är över nu, vad händer nu? Visst, det är skönt att slippa skolan men jag saknar er .. alla våra minnen.. kan inte förstå hur allt plötsligt är över..




Här var vi i Stockholm



I sälen!



Den underbara studentdagen!


090902



Är sjuk idag, igen! Blir snart helt galen på detta, men men sånt är ju livet tyvärr. Gick upp vid halv nio och ringde min körskola och avbokade körlektionen som jag skulle haft vid 11, som tur var så var det inga problem att avboka den. Skumt väder ute idag verkligen. Vadå ute? Det är ju inte direkt väder inne, så varför säger man "skumt väder ute?" eller typ "hur är vädret ute?" Men iallafall, det regnar ena stunden, sen är det jättesoligt. Och det är inte okej. Skönt att ligga i sängen en dag som denna iallafall, dricka varm Oboy och lyssna på musik.



my life would suck without you




' Cause we belong together now,
Forever united here somehow,
You got a piece of me
And honestly,
my life would suck without you.



goodnight sweethearts .

Försökte ändra om lite i min bloggdesign, det gick väl sådär. Men det blev ändå ganska okej! Ska fixa lite till nu, sedan blir det dags att sova, ska somsagt upp tidigt imorgon och ha körlektion om jag är frisk. Natti!

face drop


Dagens låt ;
Face drop - Sean kingston

http://www.youtube.com/watch?v=EdZ8K074ESg


påminner mig om Gröna lund när jag och Malin åkte popexpressen! Den är skön!

1a september var en rörig dag

Grattis på namnsdagen älskling! ♥

Idag gick jag till bussen vid ungefär 11, eftersom jag skulle bowla vid 12. Gick i ganska rask takt till bussen men den hann köra iväg, så jag skulle ta nästa. Det stod att den skulle gå om 27 minuter, men då kom det en annan som jag istället tog. När jag gick på bussen och la mitt busskort på den jäkla apparaten som är helt väck, så stod det att kortet hade för lågt värde, men jag fick åka med ändå.. När jag kom fram till Kungälv väntade jag på Caroline och vi gick upp till bowlingen för att möta dom andra, när vi var där hade bowlingen inte öppnat.. så vi gick ner till skolan och hälsade på våra gamla lärare och fick även mina omdömen från mina praktikplatser, det var på tiden. När vi hade varit i skolan och hälsat på alla glada så gick vi till Evita och käkade kebab, åh va gott det var alltså, orkade inte äta upp allt. Men är man liten så är man. Nör klockan var två gick vi upp till bowlingen igen och spelade, det var kul men blev trött i armen rätt snabbt. Jag och Carro vann, men carro hade mest poäng det svinet.. Efter bowlingen gick vi ner till busstationen och skulle åka hem, då var klockan inte fyra än och mitt busskort funkade inte då heller men jag fick åka med ändå, snacka om flyt! Imorgon ska jag köpa mig ett nytt busskort, ett såntdär Göteborg +++ , så det gäller i Göteborg, Stenungsund, Kungälv, Ale.. och massa andra ställen dygnet runt. Det är gryymt och det gillar jag mycket. Ska ha körlektion imorgon vid 11 också och kanske borde plugga teori då?... om jag orkar.. och det gör jag nog.. inte! Har körlektion varje dag denna veckan, och ska till arbetsförmedlingen igen på fredag, det ska bli intressant, ska lära mig att göra ett CV. Kan vara bra! Använde min vågtång i mitt hår imorse, fick ett fett brännmärke på halsen, jävla apa va ont det gjorde alltså, verkligen inte min turdag idag... får hoppas att resten av dagen blir bra.


Det sägs att tiden läker alla sår, men hinner såren läka innan din tid är slut?