31 Maj

Nu kom jag på att jag inte har bloggat idag. Skönt! Känner ibland att jag bara måste blogga liksom, det är skönt att skriva av sig och så men ibland känns det bara för mycket. Det blir som en drog så man måste skriva skriva skriva hela tiden typ. Men älskar att gå tillbaka och läsa och kolla på bilder. Så jag gillar det ändå. :)

Idag började dagen med en tripp till Arbetsförmedlingen och till Försäkringskassan där jag lämnade in min lapp så jag ska få mina pengar sen, härligt. Efter det har jag varit ute och gått en långpromenad och snart blir det dags att se på film tror jag. Ska nog kolla på Shrek! Imorn blir det jobb vid 15, skriver mer då.

Puss

30 Maj

Vart tar dagarna vägen? Jaha då var det snart Juni då, asså vad händer? Sommaren är påväg iallafall, det är härligt det! :)
Sov länge idag och nu har jag städat mitt rum lite, håller på och tvättar och fixar med lite allt möjligt.

Ikväll blir det till att åka till Marstrand och kolla på Louice bal! ♥

Mors dag!

Grattis min bästa mamma på mors dag ♥ Iloveyou!
Sitter och jobbar lite nu, håller på och skriva en skylt som vi ska sätta upp på utsidan om att vi har börjat sälja kaffe. Svårt att skriva rakt bara, det får ju faktiskt se ganska okej ut om den ska kunna sitta uppe.

Goodnight

Har hämtat mamma och pappa från 50-årsfesten och nu är det dags att sova. Imorgon blir det lite jobb som gäller och vi får inte heller glömma morsdag! ♥ Är helt säker på att min mamma kommer bli superglad för hennes morsdagpresent iallafall! :)

Näe, men godnatt sa jag ju!

28 Maj

En regnig lördag, som fan med.. Illa! Ikväll fyller mammas och pappas kompis femtio år så ska köra iväg dom på fest senare ikväll. Kolla vilken cool vindunk som pappa köpte på systemet till henne, haha!





Fredagkvällen tillbringas med ..

.. cocacola, godis & tv ♥


I'm running

Come to me, come to me tonight
Oh God, I need you, anyway
Baby, I just wanna be, be around you all the time
Oh God, I need you, oh…

I’m running, I’m scared tonight
I’m running, I’m scared of life
I’m running, I’m scared of breathing
‘Cause I adore you

I’m running, I’m scared tonight
I’m running, I’m scared of breathing
‘Cause I adore you

Come to me, come to me a bit more
Oh God, I need you
There’s nothing left for me to say

So rest on me darling, stay forever more
Oh God, I need you, I need you

I’m running, I’m scared tonight
I’m running, I’m scared of life
I’m running, I’m scared of breathing
‘Cause I adore you

I’m running, I’m scared tonight
I’m running, I’m scared of breathing
‘Cause I adore you

Oh, what I wouldn’t give away
To be your shelter and keep you safe
Keep you safe

I’m running, I’m scared tonight
I’m running, I’m scared of life
I’m running, I’m scared of breathing
‘Cause I adore you

I’m running, I’m scared tonight
I’m running, I’m scared of breathing
‘Cause I adore you

And I’m running
And I’m running scared
‘Cause I adore you


Fredag!

Jobbar å lite så! Fixar med alla godislådor, dammar och tvättar, grymt bra är det!
Idag är det fredag & det är skönt.

mamma ♥

Godnattinlägg

ja, detta får bli mitt godnattinlägg för idag. Är hos mormor men kan verkligen inte sova, så mysigt att bara sitta och kolla på regnet lite! Skriver mer imon, puss :*

Varit och shoppat lite

Var på Frölundatorg för en stund sedan och shoppade lite nya kläder, hitta lite på rea och lite andra fina linnen, här är lite bilder på det som jag hittat bilder på, resten orkar jag inte lägga upp, haha. Men det var lite linnen och koftor. Snart kommer det en kille hem till oss och ska fixa med våran spis, så får väl koka lite kaffe då. Sen blir det plugg!










Haft storstädning hemma

Kollar på "dating in the dark" nu, kul! Var med mamma och pappa på frölunatorg förut efter deras jobb och shoppade lite och efter det åkte vi och åt på våran kinarestaurang inne i stan som vi alltid har ätit på, så himla gott. Väl hemma har vi nu städat som sjutton, jag städadade hela badrummet och det är ju bra! Var hos mormor och hälsade på lite förut också, gick och handlade för henne oså. Nu blir det mys i soffan, puss!

nä, nu drar jag till..

ja men just det, arbetsförmedlingen! Var tvungen att göra ett till inlägg här innan jag drar bara för att visa denna bilden, så sjukt kul!




klockren är den!



en tripp till arbetförmedlingen

Ja som rubriken säger så ska jag hänga på låset till Arbetsförmedlingen vid 10 hade jag tänkte. Och för frösta gången känns det riktigt jäkla bra att gå dit. Har fått en ny handläggare och blivit flyttad UR undomsgaratin. Så äntligen kanske man kan prata med någon som vad arbetat som handläggare innebär? Iallafall, grymt!





Ne, vafan

orkar inte blogga. så är det nu.

24maj

då är frågan, är det någon mer än jag som tycker det känns som om det är något speciellt med just detta datum? Någonting är det som känns igen med 24dje maj iallafall och jag har ingenaning om vad det är..

Men, iallafall. Dagen har börjat och här sitter jag och är Receptionist inne på mammas & pappas jobb idag. Det finns mycket att göra och senare i eftermiddag ska jag kolla kläder med mamma & pappa som ska på 50årsfest i helgen.. efter det ska jag möta upp Pontus och kolla efter skor och på det blir det en joggingtur i Kärna hade jag tänkt mig! Men får se hur det blir, skriver ju mer senare ikväll. Peace and out.


det blev lite bilder på limo'n idag med för jag gillar den oså!








Jag är så jäkla duktig!

Varit ute och sprungit idag också, känner mig så duktig ! ♥ När jag hade sprungit min sväng åkte jag med mamma & pappa bort till Niklas Bladhs hus och kollade lite, det var där en bomb sprängdes idag. Skänker en varm och extra tanke åt familjen idag, som redan har det jobbigt efter dom förlorade sedan son Nicklas som blev påkörd av en bil för ett antal år sedan, tänker på er så. Så jävla orättvist allting..




Ska plugga lite nu tror jag

ja , nu ska jag strax plugga. Har kommit hem från Jannike, riktigt mysigt där! Var ute och gick en lång promenad tillsammans och med hennes fina hund, tog massa fina bilder och bara gick runt i det härliga vädret. Sen kollade på vi på "american pie band camp" och åt kanelbullar, så mysigt såå!














http://gt.expressen.se/nyheter/1.2445234/forsokte-spranga-tvabarnsfar-i-villa kolla länken, sjukt att en bomb sprängdes här, vad är det som händer egentligen?



Åker till Jannike

Håller på och sminkar mig och äter frukost samtidigt som jag lyssnar på musik, städar och är på väg till Jannike. Ja.. ungefär så ligger det till nu! Haha, ska ta med mig kameran och bilder kommer senare, puss!

.v.

Search for yourself, by yourself.
Do not allow others to make your path for you.
It is your road, and yours alone.
Others may walk it with you,
but no one can walk it for you.





Godnatt på er!



Sitter och dricker Oboy ur mitt älskade Iitala glas och läser min tidning vid köksbordet. Livet kan inte bli så mycket bättre nu eller? Eller jo... Om det inte hade luktat lök i hela köket och om mamma och pappa inte hade snarkat så förbaskat mycket. Hör du det nu mamma? Nästa gång kommer du ut på bloggen.. ♥;) Haha. Godnatt och sov gott :)

Varit nyttig :)

Har precis varit nytte och ute och sprungit en sväng, skönt att känna när regnet duggar på huvudet. Ligger nyduschad i soffan nu och kollar på solsidan, har gjort om min header med, orkade inte ha den gamla, så nu får det blir denna ett tag, får se hur länge jag orkar med det bara, hehe.. Skriver kanske mer senare annars hörs vi imon! :)



Pluggar lite


Pluggar, pluggar & pluggar...någongång måste det väl sätta sig ändå?!


Har varit med pappa en sväng i affären och handlat, vi ska göra hemmagjord kebab med pommes och sallad till middag snart, gott! Efter det ska jag ta mig ett långt och skönt bad innan det är dags för åter lite plugg. Och juste, måste städa mitt rum med! Men det har jag inget emot, tycker det är kul att städa och se hur fint det blir efteråt! :)

Godmorgon

Känner mig bara jäkligt grym idag! Det är ju faktiskt inte vem som helst som överlever jordens undergång, right? ;)

Nä, har precis vaknat och sitter med en kopp kaffe och ska börja plugga lite på Scorpio, vårt nya datasystem på Scandic, det är svårt men ska nog få det att sitta snart!

Jordens undergång

Känslan som kommer när man googlar "jordens undergång 21 maj" och får 120.000 träffar på 0,06 sek.. Jorden går under om två timmar och sex minuter. Vi får se om vi överlever!

Ljuva sommartid

Grillkvällen igår spenderades i Aröd med mina fina vänner Jannike, Maria, Camilla, Annelie & Sofia. Jag var smart nog som köpte färdiggrillad kyckling, haha! Nej.. Men grillen blev klar tillslut och det blev lite kött, potatissallad, vanlig sallad och skratt! Det blev kallt snabbt framåt kvällen så då åkte vi hemåt igen. Tur att vi hade med oss så många filtar iallafall.

Denna dagen har jag gjort lite allt möjligt. Var vid havet imorse och fikade lite, och efter det in till Kungälv och kollade på crusingen. Många fina bilar. Träffade Gabriella, Sara, Jannike, Issa och massa annat folk. Så det var roligt. Men nu är jag äntligen hemma och det känns som dagarna bara flyger förbi. Dags för film nu!















20 Maj

Idag har jag jobbat på Scandic, hur kul som helst. Började sju imorse och slutade vid tre. Åkte raka vägen hem och bytte om och nu ska jag dra iväg och möta upp tjejerna för en grillkväll i Aröd. Får fixa iordning lite och packa lite filtar och så nu, kommer bli mycket bilder under kvällen som jag ska försöka lägga upp imorgon. Tror faktiskt detta får räcka för ikväll. Ha en trevlig fredagskväll alla! :)





19 Maj

Vart tar dagarna vägen? Hur kan det redan vara Maj? Ja, inte vet jag, men konstigt är det! Idag är det såntdär jättehärligt väder ute så man bara vill ligga och sola, men flitig som jag är ska jag faktiskt jobba! Nu får det bli att göra sig iordning lite, skriver mer senare.

peace out !


Tänk aldrig på det förflutna, då kommer du aldrig någonsin framåt.



18 Maj



ja, men Limo'n va faktiskt ganska fet ändå, körde det med! Najs! Sitter hemma och äter lite godis nu men funderar på att sova snart, har varit en lång dag. Var i Utby och hälsade på nyfödda Emma idag och hennes bror Theo, hur goa som helst verkligen! Imorn väntas en dag med jobb i godisaffären, skriver med då. Puss

♥ mamam & pappa, älskar er.

känns helt okej att börja dagen i en limosine








Dagen som har gått

Dagen började med att jag och mormor åkte ner till Backaplan för att köpa skor åt henne, hittade ett par jättefina sandaler! Efter det kollade vi i lite fler affärer och jag köpte ett nagellack från Isadora.. "Milkshake" heter färgen, ljusrosa. Jättefint! Sitter hemma hos mormor i hennes fönster och bara kollar ut över gatan nu, helt dött är det faktiskt. Imorgon ska vi åka och hälsa på våra släktingar och lilla Emma som föddes för en månad sen ♥ Ska bli kul att se den lilla! :) Och idag var det ju även 17 maj då, så har tänkt lite extra på mina fina släktingar uppe i Norge.

Näääe, godnatt nu! Ska ju upp imon med.


No one ever said that
Love was gonna be easy
Gotta take the ups and downs
Never let nobody ever step on our dreams


15 Maj

Idag är det såndär röstdag! Ska ni rösta? Det ska inte jag göra, har ju redan gjort det en gång och det räckte ju faktiskt och blev över..!

Ställde klockan på nio imorse och snoozade fram till tio med treminuters snoozintervaller bara för att det var så jäkla gott och somna om den lilla stunden mellan varje! När jag väl kom upp åkte jag med mamma och pappa till City gross och handlade massa god mat och frukost, så nyss har jag ätit tre mackor men supergod ost på! Kan inte bli så mycket bättre om man säger så?

Har inte planerat så mycket om vad som händer idag faktiskt, mer än att jag ska in till stan lite senare för att sova hos mormor och träffa Tommy. Längtar som bara den! Skriver mer sen skulle jag tro, pusspuss.





Dunkadunka!

Sitter hemma hos Pontus och lyssnar lite dunkadunka nu! Fett gött är det. Köpte massa godis och han håller på att laga hela min mobilsamling typ, grymt är det! Ikväll blir det lite melodifestival och såklart MYCKET godis! Nä, nu blir det mer dunkadunka, hörs senare. Puss :)

På jobbet



jobbelijobb :)

Hektisk kväll på jobbet

Jag överlevde fredagen den trettonde denna gången också! ;)

Det var minst sagt fullt ös inne på jobbet idag, fanns inte en enda lugn stund, massa sportgrupper med barn både högt och lågt och ja, många danskar så förstod faktiskt näsan ingenting och fick prata engleka med dom istället! Menmen, så är det! Sjukt hur det kan vara så svårt att förstå varann fast länderna ligger nära.. Hm.. Efter jobbet hämtade jag somsagt mamma och pappa och sen åkte vi hem. Ligger i sängen och känner hur jag snart somnar nu. Imorgon blir det jobb, skriver mer då! Puss och godnatt


--

have you heard the news today
im leaving town
im cashing out
this towns to small for me to stay
the time is now
im heading out
♫ ♫ 

Time for work



skriver mer ikväll om jag hinner, puss!

Fredagen den trettonde

Ja, då var det fredagen den trettonde igen nu då. Undra vad som händer idag då? Tror faktiskt inte på att det betyder otur med det datumet, men man får väl ändå vara på sin vakt kanske?
Ikväll blir det jobb tillsammans med Mohammed, det är bra för vi funkar att jobba väldigt bra tillsammans. Kvällen kommer nog gå lysande. Efter jobbet ska jag hämta mamma och pappa ♥, sen bir det stört hem och sova igen! Nu ska jag dricka lite kaffe och sen stryka mina arbetskläder.


12 Maj

Idag blev det en runda på stan, köpte ett linne och ett par skjorts, fast det ser ut som en kjol. Svårt att förklara men jaa.. Köpte en skjorta till pappa också, en hawaiiskjorta som han tycker så mycket om.



H&M 149:-

Home sweet home

Hemma från jobbet nu.
Det gick bra och var roligt som vanligt. Mycket incheck med grupper och sånt, men det gick ändå fint! Många öl sålda med. Eftermiddagen/kvällen gick fort också. Sitter hos mormor och äter choklad som jag köpte på Statoil förut, kunde inte motstå! Var så extremt godissugen! Näe, men dags för sängen nu, dag imorn med ju! Puss o kram

Chillar i solen!

Sitter i solen på mammas och pappas jobb på utsidan nu och kollar ut över älven. Hur mysigt som helst, och varmt! Snart blir det att åka och hämta lite mat som vi ska äta till lunch och sen blir det jobb, kväll idag! :) Nu ska jag fortsätta njuta, det är sommar nu ♥


21:34

är trött nu! Snart blir det nog att sova för imorgon väntas ju jobb på
 
igen, kul! :) Känns så himla bra med jobbet och allting nu! Allt går verkligen som jag vill att det ska gå och det är superhärligt. Imorgon ska jag äta lunch tillsammans med mamma och pappa på deras jobb också, ska bli så himla mysigt verkligen! ♥

I'm beautiful in my way, 'Cause God makes no mistakes



I'm beautiful in my way
'Cause God makes no mistakes
I'm on the right track baby
I was born this way
Don't hide yourself in regret
Just love yourself and you're set
I'm on the right track baby
I was born this way


9 Maj

Ber först om ursäkt för dåligt bloggande de senaste dagarna, har haft mycket för mig.. Igår jobbade jag själv på Scandic för första gången, jobbade kväll. Det gick bra, det var två grupper som jag checkade in. En grupp med kineser och ett fotbollslag tror jag att det var. Jätteroligt att äntligen få jobba ensam, hoppas såklart det blir fler gånger!

Idag har vädret ute bara varit för härligt ju, var ute på en promenad tillsammans med Tommy förut och gick ner till bryggan och satt vid vattnet en stund, åt lite bullar och drack saft. Helt underbart att bara höra vattnet och fåglarna som kvittrar, det finns ju inget bättre. Nu blir det strax film och efter det sovaaa!

Puss och kram.






Livet ska va' glassigt!



Jättegod glass som jag och Malin åt idag! Vi var på backaplan och kollade i lite affärer, var även på Ikea och hälsade på lite i våra gamla skolor i hopp om att få se våra lärare, men icke! Men mysigt var det iallafall. Nu håller jag på och städa mitt rum och bara tar det lite lugnt, skönt!

6 Maj

Godmorgon på er!
Idag var det freadg, ny dag och nya möjligheter. Visst känns det gött? Har precis sminkat mig och ska strax klä på mig lite kläder. Trodde det skulle vara fint vänder idag men här hemma är det verkligen sååå grått. Tråkigt! Ska in till Kungälv och träffa Mlain sen, skoj! Skriver mer ikväll, puss :*

Härlig dag!

Idag har varit en riktigt härlig dag! Började dagen hemma hos mormor och hjälpte henne att städa i hennes kök, dammsög och torkade alla hyllor och skåp, det blev jättefint. Efter det åkte jag en sväng till Backaplan och sedan hem. Fick världens finaste bukett rosor idag, så himla gulligt! Har precis kollat lite på Ice Age och snart dags att sova, imorgon ska jag upp tidigt för att träffa Malin inne i Kungälv, det var så längesen nu.. ♥

allt är möjligt - endast du själv sätter gränserna


Stressig dag

Idag hade vi jättemycket att göra på jobbet, hade 100 incheck men fixade det bra ändå, fick en kjol på jobbet idag med så det var kul! Folk köpte öl som dom aldrig hade sett öl innan och jag åt jättegod middag. Längtar redan tills nästa gång, trivs så bra. Hade mina nya skor med, grymma va dom.. Är hos mormor nu och strax ska vi sova, måste verkligen bli frisk nuuuu!

4 Maj

Sitter på mammas och pappas jobb lite nu på morgonen och dricker lite kaffe, ska kolla i affärer om en stund. Ska bli mysigt! Men först en kopp kaffe på det.


Ikväll blir det jobb @
 

3 Maj

Idag var det jobb som stod på schemat från 7-15, efter det var det ett möte som höll på till fyra ungfär, sen träffade jag en kompis och åkte in till Frölunda torg och kollade lite, köpte nya skor till jobbet och ett linne som jag kommer ha massa till sommaren. Nu sitter jag hemma och bara tar det lugnt, härligt! Imorgon blir det jobb och möte igen, jobbar kväll med Janina, kul!








After a hurricane comes a rainbow.

Var och kollade på armbandet på Guldfynd förut, skitsnyggt men lite för stort på handleden och det gick inte att justera.. så kanske sparar jag 400 spänn där? Får se om jag drömmer om det i natt, då är det ju ett tecken isåfall.. Min chef från Scandic ringde förut och imorgon ska jag jobba från 7-15, känns jättekul! Hoppas mitt halsont går över så jag kan prata som människa bara. Sitter hos min mormor nu, har precis målat mina naglar och ätit lite kanelbullar. Har även varit och handlat åt oss, så duktig jag är! Snart blir det sängen, ska ju somsagt upp mitt i natten :]


Armband



ett jättesnyggt armband som bloggerskan Kenza har designat! Ska nog snart bli mitt, tycker det är riktigt fint!

Kollar på Jersey Shore


Ligger i sängen och äter kvällsmat och kollar lite på Jersey Shore på tvn nu, det programmet förstår jag mig iochförsig inte alls på men kan ändå inte låta bli att kolla på det. Blir att se på någon film senare, härligt! Puss





Be there, done that.

1a Maj


4 år sedan nu.
Du och jag Nin =)

Nattinatti

Känner mig lite friskare nu än vad jag gjorde imorse iallafall, det är bra! Åkte upp och hälsade på mormor förut i hennes sommarstuga och tog en fika, så himla mysigt. Och en sak till som är grym är att det blir Thailand i December, snacka om att man längtar. Iallfall så är det nästan 100 % bestämt nu! Najs är det!