Tisdag 29e Juni

Godmorgon! Har köpt lite ny skit, två fina nagellack från HM & ett par nya sandalen från Din sko.
Igår var jag med Camilla i stan och vi gick runt och kollade massa, hon köpte ett sånt armband med berlocker som jag har och sen fikade vi lite också, men jag orkade inte äta upp, haha. Idag ska jag hjälpa pappa lite på jobbet och försöka överleva denna dagen..









man vet inte vad man har förren man har förlorat det

Det var en härlig midsommar!

Godmorgon på er! Det var en mycket bra midsommar igår. Dagen började med att min mormor och hennes man kom hit. Eller man och man, hennes gubbe helt enkelt. Min kusin Dew kom också, satte några fina blommor i hennes fläta, hon blev så fin! Men det var inte länge hon var fin förren hon kom på att hon skulle bada i våran pool. Efter en studn kom våra grannar bosse och karin över, och deras dotter felice. Sen kom Linn, Lovisa och deras mamma o pappa, och deras hund Laban. Han är för härlig. Han var framme och gosade med våran katt flera gånger, synd bara att katten inte tyckte att det var lika roligt.. Min morbror Dan och hans tjej Birgitta kom, och även min andra morbror med familj. Så vi var en hel del folk här, och troligtvis har jag missat att säga hälften typ.

Vi åt jättegod mat, med flera sorters sillar, fast det tycker jag inte om. Jag åt massa mackor med ost på, och potatis, köttbullar och gräddfil med gräslök, det var grejjer det! Efter maten gick vi en poängpromenad som jag hade gjort, det var rätt kluriga frågor så det var ingen som hade alla rätt, men en del låg på 13 av 15, vilket iallafall är godkänt, haha.

När poängpromenaden var klar kom vi på att vi inte hade någon midsommarstång, så vi gick ner till grannen och hämtade förra årets midsommarstång, som vi sen satte på lite nya blommor så den blev fin igen! Dansade några danser runt den tills vi inte kom på några mer. Efter det åt vi grillat, det var kyckling i olika marinader, fläskfilé, pommes och två stooora sallader. Mmm! Det blev så kallt på kvällen så alla bestämde sig för att gå in istället. Sen var det dans HELA natten. Men det var en bra dag iallafall!!













Dagen som har gått.

Idag träffade jag Sandra för första gången, det var jättekul. Vi åkte tillsammans till torslanda och gick på hudvårdskurs. På kursen fick vi bli sminkade och ompysslade ordenligt, fick massa olika krämer till ansiktet och till händerna, mysigt. Nästa gång vi ska dit ska vi bli sminkade för party och sånt, kommer bli grymt skoj! Fick ett läppstift idag med, testade det lite och det blev faktiskt rätt bra, inte för mycket utan ganska diskret. När vi hade varit i Torslanda körde jag hem Sandra, fick se hennes lägenhet och det var jättefint. Blev sjuk nu på kvällen, fick jätteont i huvudet och sen mådde jag jätteilla. Nu ligger jag hemma i soffan och slappar, mår jättedåligt..



Mitt nya armband som jag köpte imåndags, skitsnyggt. Och det var på rea också, kan det bli bättre?


TISDAG.

Imorgon ska jag träffa Sandra första gången, det tog bara 7 år. Haha. Det är helt sjukt. Men det kommer bli grymt ändå! Sitter bara och slappar nu, ska snart äta lite mackor och dricka oboy, fasen va gott! Snart är det midsommar också, då ska vi ha några från släkten hemma, och lite grannar och sånt. Ska göra poängpromenad och plocka massa fina blommor, jag längtar!

WHAT A BEAUTIFUL DAY.

Idag har jag köpt lite nya kläder, men har ingen kamera nu så får lägga ut bilderna någon annan dag.. Gud så hätligt väder det har varit idag, en jätterolig och bra dag. Imorgon blir det att gå upp tidigt och åka hem och måla klart huset, jag ska rensa lite ogräs också för mamma, och leta upp musik för midsommarafton. Snart ska jag och Samuel kolla lite på tv och sen är det dags att sova. Kommer somna som en stock idag..!

Skön söndag!

Var det någon som kollade på bröllopet igår? Jag satt bänkad nästran hela tiden, gud så fint det var! Fick tårar i ögonen flera gånger, gud så gulliga dom var! Skulle kolla på tårtan vid kl 23 men tydligen somnade jag då och missade allt istället,.. Men såg den i tidningen nu, det var ingen dålig!





Nu har vi börjat måla om huset hemma, och rensa massa ogräs. En hel del att göra om man säger så.. Idag var jag även inne en snabbis med Samuel i Göteborg, vi skulle gått på bio nu ikväll, men gick inget bra, så vi åkte hem igen och målade lite. Köpte två par leggins från Gina tricot på rean också, skitsnygga. Jeanstyg, som byxor ungefär. Nu ligger jag i sängen och slappar, och snart ska jag och Samuel planera lite för sommaren, vi ska åka iväg hade vi tänkt. Utomlands till hösten. Spanien eller något. Ska planera lite för att åka och hälsa på farfar också, om några veckor. Det kommer bli jättemysigt!

På onsdag ska jag gå på en hudvårdskurs med min kusin Marika, vi ska bli sminkade och sånt, kommer nog bli jättekul tror jag.

18/6-10

Förlåt att jag inte har uppdaterat på några dagar, men har kommit hem sent och inte orkat göra det.. Känns inte så bra men men. Dagen började med jobb fram till 4, det var sista dagen idag på praktiken jag hade på förskolan, tråkigt att lämna alla barnen.. Fick en fin ljusstake med ett fint ljus i, så det var mysigt. Fick lite blommor också som en flicka plockade till mig, så fint.. Efter jobbet åkte jag till mormor och slappade en stund, sen åkte jag hem igen.

Jag och pappa tog hans bil och åkte iväg och beställde Pizza som vi precis har ätit upp, den var smarrig! Snart kommer våra grannar hit och då ska vi bada i poolen, får se om jag ska bada eller inte. Känns som att det är rätt kallt faktiskt.. Ikväll ska jag hämta Samuel i Kungälv och sen ska vi mysa. Imorgon blir det andra planer, vi ska måla huset! Det blir ett heldagsjobb. Ska försöka kolla lite på Bröllopet på tvn också, någon mer som kollar på det? Jag är egentligen inte så intresserad av det, men det är ju ändå något historiskt som alla säger..



Tisdagen den 15 Juni

Det har varit en bra dag idag, fint väder och allt har flytit på som det ska! Var hos min mormor och hälsade på en sväng efter praktiken idag, mysigtmysigt! Ska lägga mig och mysa med min älskling nu, härligt!

Nattinatti

dags att sova nu, men först kolla liiite på tv. Imorgon blir det upp och jobba igen. Godnatt på er!

Söndag den trettonde

våran femtonmånadersdag idag! ♥

Dagen började idag med att jag vaknade hemma hos Samuel och vi åt en god frukost som vanligt där! Efter det gick vi ut i deras trädgård och rensade ogräs. Undra varför man säger ogräs egentligen? Det är ju gräs, men ändå heter det O-gräs.. Hm.. Den va lurig! När vi hade rensat klart åkte vi hem till mig men direkt när vi kom hem blev vi sugna på godis och åkte och handlade det istället, vi pantade massa burkar och flaskor, och växlade pengar för mamma och pappa. Vi tog alla mynten vi hade hemma och det blev ungefär 900 kronor, det är bra! Synd bara att växlningsautomasten gick sönder.. haha.

Köpte nya ljushållare också, för dom gamla hade det fastnat massa ljus i, svårt att förklara men.. Köpte även nya isformar som var såå himla söta! Har nyss duschat också, testade min nya inpackning. Än så länge känns det underbart. Gud va knäpp jag är..



tänk dom ankisbitarna i en drink i poolen.. mm!


mina nya ljushållare..



överkörd fågel.. ( som jag körde över... )

dag blir till kväll.

Sitter inne och hör regnet på utsidan, det är så jäkla varmt så har öppet fönstret nu. Ska snart gå och lägga mig tror jag, inget kul på tv och ja, dagen börjar faktiskt lida mot sitt slut. Det tar på krafterna att göra slut på pengar på dagarna, hahaha. Imorgon är det söndag och den trettonde, min och Samuel 15 månaders dag! ♥

Har nyss varit ute och gått med Samuel och hans hund. Nu sitter vi inne och kollar på fotbollsVM. England-USA. Tydligen hejjar vi på England haha.






Lördagen som gått..

Dagen började med att jag vaknade och var jättesvettig, Samuel låg och knödde på mig och jag kände att jag verkligen inte kunde sova längre. Det tog en stund att få liv i Samuel, och då insåg jag att klockan inte ens var tio, han blev inte allt för glad på mig då. Haha. Vi åt jättegod frukost och efter det åkte vi in till stan och shoppade lite! Jag köpte tre par nya spetstrosor, jättefina, en blus, en tunika och en inpackning. Äntligen hittade jag den jag letat efter så länge! Jag har inte använt den ännu men ska göra det imorgon tänkte jag.



Min nya blus från Gina tricot, 199 kr. Mycket snyggare på!



Tunika 149 kr från Gina, den också. Bilden blev lite sne, men men! :)


ÄNTLIGEN, ny inpackning.

Hårvård

Ligger i Samuels säng och har precis badat, det var skönt som fasen att bli ren och tvätta håret. Men så brukar det ju vara, inte sant? Iallfall har jag funderat länge på VAR den rätta inpackningen finns som passar mig, vilken affär, vilket märke? Alltså, jag vill ha något som funkar, som inte gör så att håret ser fett ut. Här har jag testat några;




ELVITAL, anti-brekage.
Jag antar att anti brekage ska hjälpa till att fixa till skadat hår, inte göra det skadat. Detta är det värsta jag någonsin provat, håret blir jättetugnt, det går knappt att tvätta ur och ser fett ut direkt dagen efter. Dyrt som fasen också, inget att hänga i granen.....




ELVITAL, Nutri-gloss.
Bättre än det jag skrev om innan iallafall. Man får faktiskt glänsigt och fint hår, det blir ju självklart inte perfekt men ganska okej ändå. Rekommenderas om man vill ge håret något extra, som funkar. Luktar väldigt gott också!




Schwarzkopf, Gliss.
Jag vet inte vart jag ska börja. Det är som en stor smörklick i burken. Den luktar skumt, koncistensen är jättekonstig. Den är ganska dyr, men värdelös. Håret känns fett redan när man tar i det. Sabbar mer än det gottgör...





FRUCIS, Oil repair.
Denna har jag faktiskt aldrig testat, men letat överallt efter. Jag vill så gärna testa den, har hört mycket bra grejjer om den i tidningar och sånt, den är inte heller så dyr och luktar enligt många jättegott. Är det någon som vet vart den finns att köpa? Och om den är bra givetvis?


11 Juni 2010

Idag har varit en bra dag! Vi hade lite barn på förskolan, och hade jättemysigt. Efter jobbet tog jag bussen hem till Samuel, nu har vi nyss varit och köpt godis. Snart ska vi äta mat också, kyckling som är min favorit!



idag har det gått ett år sedan, fan.










fruktansvärt dålig uppdate ..

känner att jag inte riktigt hinner med att blogga varje dag nu förtiden, måste bli ändring på det faktiskt! Idag har jag jobbat och kollat på Samuel när han spelade fotboll i Tuve. Tog mig typ 40 minuter att hitta den jävla fotbollsplanen, kollade på eniro och sånt, men det stämde inte i verkligheten. KÄCKT! Men men, stackars Samuel tappade andan för att han blev sparkad i magen, men det fixade sig efter en stund. Det är skönt att det är fredag imorgon, och det bästa är att det är fredag hela dagen, det får man inte glömma heller! Känner mig kall och frusen nu, stod ju ute i regnet och kollade förut, men tur att jag hade ett paraply! Hade varit skönt med en varm dusch, men lägger mig och sover istället. Det är ju faktiskt en dag imorgon med!

Hemma!

Nu har jag nyss kommit hem från jobbet, eller det var en timma sen men det kändes som en sekund sen. Sitter och bara slappar i soffan, ska nog åka och handla lite för mamma och pappa. Ikväll kommer Samuel hit. Vet inte om jag orkar åka och handla egentligen men jag lovade det, så får väl ta mig i kragen om man säger så. Tråkigt väder har det varit hela dagen också.

Natti natti

Har nyss kommit hem till Samuel, vi har ätit kvällsmat och ska snart sova. Det ska bli så sköönt. Gick och la mig jättetidigt igår men är ändå jättetrött idag, jag vet inte riktigt varför. Kanske har det att göra med Danmarksresan? Jo, det har det nog! Men slutbabblat, goodnight!

Hemma från Danmark!

Vi hade det jättebra i Danmark, jag var där med Samuel, mamma, pappa, och mina kusiner. Vi var på ett badhotell i Fredrikshamn som heter "the reef".. Det var helt otroligt vad fint dom hade gjort inne på badhuset sedan jag var där sist! Nu var det palmer och vattenfall överallt, och en stor rutchkana man kunde åka med ringar. Det var jätteroligt! Hela resan var väldigt lyckad. Köpte en parfym på båten hem, och ett glansspray till håret. Kanonbra! Är helt slut nu, jag körde ju också.. Ligger redan i sängen och slappar.. Det finns inga bilder på badhotellet på google än, men för er som är intresserade kan ni ju söka på "the reef" på google och komma till deras hemsida. Lite tråkigt att det inte finns några bilder som går att spara, men det har ju inte varit premiär ännu.



parfymen som jag köpte;
Flora by Gucci.



Glasspray, det funkade tillochmed!



Pappa & Samuel


ett mysigt hus


snyggt!


ett par skor i luften, haha!


smarrig!

Sjung om studentens lyckliga dag!

Idag har det varit en jättehärlig dag! Jobbade på förmiddagen och efter det gick jag till mimers och kollade på alla studenter. Det var så härligt att se alla gå ut från skolan, jag fick gåshud och rysningar och började nästan gråta själv. Den dagen är så speciell. Kan inte sluta prata om det! Det finns inget roligare! Träffade min kusin och hennes kille inne i Kungälv också, efter det åkte jag och Samuel hem till honom och packade lite grann. Vi ska nämnligen åka iväg till Danmark över helgen. Ska bli skönt att komma hemifrån lite och bara ha semester ett tag.





BF ♥

STUDENTTIDER !


Det pirrar i min mage, nästan lika mycket som förra året denna dag. Tänk att alla tar studenten imorgon, den känslan är så jävla härligt! Saknar alla jättemycket, uuush! Det var den bästa dagen i mitt liv och det har redan gått ett år! Jag önskar iallafall alla en underbar dag imorgon, jag kommer och kollar på er! ♥





Det känns att sommaren är påväg!

GUD, vilket härligt väder det var idag! Jobbade från 8 till 16 i det härliga vädret med alla barnen, mysigt! Efter jobbet åkte jag in till stan och till mormor med Samuel, där var min kusin Marika och vi åt på mc donalds, det var smarrigt. Imorgon är det torsdag igen, får hoppas på lika fint väder då också! Känner mig väldigt trött nu så det är skönt att ligga och vila lite i sängen innan man ska sova, behöver det! Vi hörs imorgon om jag hinner och har tid!

Tisdag

Har varit en solig, varm och härlig tisdag. Har haft fullt upp hela dagen, men ändå skönt att göra någonting, har varit hos mormor och hälsat på en stund också, och nu är jag hos Samuel. Vi ska snart sova, för imorgon är det dags för jobb igen!