Varit ute

Har varit ute en sväng nu ikväll. Åkte till affären, handlade lite och bara körde runt. Jag tycker det är mysigt. När jag kom hem hade pappa lagat mat, gott kött, ris, sås och sallad. Kollar på spårlöst nu, men har missat tjugo minuter, då blir man ju bara så trött... Har inte sett det på ungefär tre veckor och när det väl är på tvn så är det klart man missar det?! Jaaja. Väntar på en kopp kaffe ska bli klar nu. Imorgon blir det jobb från 7-15. pusspuss.

31 Januari

en månad sen nyår nu.
det har gått foooort!
Kom precis hem från jobbet, gött! Ikväll blir det mys med mig själv, det behöver man oxå!



Goodnight..

'Cause I know how it hurts
When you lose the one you wanted
'Cause he's taking you for granted
And everything you had got destroyed

If I were a boy
I would turn off my phone
Tell everyone it's broken
So they'd think that I was sleeping alone


.v.


Rensa tankarna lite.

Har varit ute och åkt en sväng nu på kvällen, jag kände verkligen att jag behövde vara lite själv och bara tänka. Köpte lite godis som jag sitter och äter nu samtidigt som jag kollar på tv. Var i duschen nyss också, funderade på att ta med mig datan in men kom sen på att det kanske inte är det bästa man kan göra? ;) Imorgon blir det jobb igen, ska bli skojskoj!

man vet inte vad man har förren man har förlorat det.
man vet inte vad man har förren man har förlorat det.
man vet inte vad man har förren man har förlorat det.


Cause I may be bad, but I'm perfectly good at it

Nyss kommit hem från jobbet, kul dag idag :) Men, det var ganska lugnt..Ligger i sängen nu och bara slappar, det är gött. Ikväll händer ingenting och tur är väl kanske det,. Nä. har ingen mer fantasi nu, puss

Hemma hos Carro :)

Nu är jag hos Carro, vi såg på bio idag, men det var inte den bästa filmen man sett, haha. Har tagit lite störda kort under kvällen och käkat godis. Försökte lägga in bilder men det gick inget vidare tyvärr.. Ska snart åka hem och sova, imorgon blir det jobb från 7-15. :)

Håller just nu på att ..

.. gå in mina nya skor! Ååh, vad jag älskar dom. Haha, löjligt sagt but it's true ..
Dom var tyvärr lite jobbiga att köra bil i, men men. Sitter och pluggar lite samtidigt som jag jobbar nu, det går sådär. Glömde en bok hemma som jag kanske skulle haft med mig? Men jaaja. Ikväll ska jag hem och träffa Samuel, myspys. Blir kanske någon film eller något sånt. ♥
Och imorgon ska jag träffa bästa Carro, shopping och bio. Det är vi i ett nötskal.


Godmorgon!

Ska snart åka till arbetsförmedlingen och efter det blir det lite jobb, bloggar senare!


27 Januari

Oj, blev förvånad när jag skrev rubriken där faktiskt. Är det redan 27de Januari?! Oj, det har verkligen gått fort om man säger så. En hel jäkla månad, redan. Men jajaja, idag på jobbet var det bra som vanligt, det blir bara roligare ju mer saker man lär sig att göra, så det är ju bra! :) Efter jobbet solade jag, och sen åkte jag hem och nu har jag tagit mig ett långt, skönt bad och slappar i sängen. Kan det bli bättre? Joo.. Om pappa kommer hem med lite godis.. haha. Imorgon är jag ledig från Scandic och ska jobba på det gamla vanliga stället.. Puss!

26 Januari

Sitter och äter en god marsipan kaka på mammas och pappas jobb och väntar på att jag ska börja jobba. Idag jobbar jag kväll och det känns bra :) Trivs väldigt bra, så det är tur. Ikväll ska jag åka till mormor och imorgon blir det jobb igen. Skriver nog kanske efter jobbet imorgon men tills dess får ni hålla ut ;)

25 Januari

Idag kommer förhoppningsvis min jacka till mig, ååh!
Sitter på pappas jobb lite nu och pillar, hade lite tråkigt så åkte hit istället. Ska åka och köpa blommor till mormor idag tänkte jag och sen blir det jobb på scandic ikväll.

Köpte dessa idag! Så jäkla fina.

 



Samuel, jag älskar dig mest av allt!


Hälsat på geten .

Var nyss uppe på berget här och hälsade på Geten. Han mådde bra och blev glad när vi matade honom med morötter och äpplen, pappa lärde han en cirkuskonst,.. att stå på bakbenen. Haha. Är slut nu, det är ganska jobbigt att gå upp där. Nu blir det till att tvätta och städa lite resten av dagen..
 

22 Januari

Idag var jag och älsklingen och såg på Love and other drugs på bio, jag tycker att den var väldigt bra faktiskt. Så rekomenderar er att se den! Shoppade lite inne i stan med, två ringar och två tröjor och en väska, och nu har jag precis klickat hem min jacka! Vilken härlig känsla det äääär!
Hittade bild på jackan och på en tröja, men inte på det andra som jag shoppade och jag orkar verkligen inte ta bilder nu, haha.





Nåt jag inte kan leva utan är ..

Oboy... dricker oboy och äter macka nu, ska dra till stan och mormor. Imorgon ska jag och Samuel se på bio och kolla i affärer, kanske ska jag beställa min snygga jacka då med? ;)

21 Januari

Idag var det en bra dag på jobbet som gick väldigt fort, det blir ju så när man har kul :) Liigger i sängen med min älskling nu, han har somnat på mig, så sött. Kollar lite efter jackor, vill ha pälsjacka.. så får se hur det blir. Skriver mer senare

21 Januari

Godmorgon på er sötnosar! Hur mår ni? Med mig är det ganska bra :) Ska till arbetsförmedlingen nu på morgonen, och sen ska jag åka och jobba. Sen är det helg. Känner att jag behöver det nu, är helt färdig...

20 Januari

Ber så hemskt mycket om ursäkt för att jag inte bloggat på några dagar. Känns som veckor. Men jag hinner verkligen inte när jag jobbar 8 timmar om dagen, .. på förmiddagen är jag hos min mormor och hon har inget internet, sen jobbar jag till elva på kvällen och sen börjar jag igen nästa dag 7. Men det är så livet är, är glad över att jag har någonting att göra på dagarna iaf :)

Var på arbetsförmedlingen en sväng förut och nu sitter jag framför tvn, ska gotta mig med godis och cola ikväll och ett skönt bad, jag behöver det mer än någonsin nu!

Mitt i frukosten!

Sitter och bloggar mitt i frukosten nu. Snart blir det att åka ner till mormor. Ska en sväng till panduro idag och köpa tråd så jag kan fixa ett armband. Och sen blir det jobb ikväll! Vi hörs imorgon kväll, kanske.. :-)

16 Januari

idag har inte hänt mycket, var en liten sväng på IKEA idag också och kollade efter en grej, sen åkte vi till mormor och fixade upp en liten hylla till henne. Jag, pappa och Samuel har bakat kanelbullar idag också, gud va goa dom blev! Imorgon blir det jobb igen, då blir det att jobba kväll, spännande spännande! Dags att sova nu, är sjukt trött...

Diamond are a girls best friend..

Sitter och kollar inne på Thomas Sabo's hemsida och hittar söta berlocker jag bara MÅSTE ha till mitt armband.. Åh, dom är så himla söta!










15 Januari

Känner mig helt off när jag inte suttit vid datan på typ tre dygn. Man är helt borta helt enkelt. Idag har jag varit med och storhandlat med pappa, också var vi på IKEA en sväng också. Kollade på lite fina grejjer. Det blir en lugn kväll, med tv och god mat. Ska laga fläskfilé, pommes, sallad och tsatsiki. Mmh! Gottgott! Ska städa lite och leta efter min bankdosa nu... Kul att betala 350 eller 400 för att den är borta... nej.

Nattinatti

Ja, nu ligger jag i sängen. Tänkte det skulle bli mer bloggande ikväll än vad det blev.. Men hade fullt upp, hjälpte pappa att laga mat o så. Imorgon börjar jag sju igen, efter jobbet vet jag inte vad jag ska hitta på. Bara ta det lite lugnt vore ju inte helt fel!

Home..

Har kommit hem från jobbet nu, är och hälsar på hos mamma och pappa. Ska åka till mormor en sväng och fika lite, sen ska jag hem ikväll. Skriver mer då, puss :)

En lugn kväll



Imorgon ringer klockan 5. Det känns..? Helt underbart faktiskt! Det är mycket att hålla ordning på när man jobbar i en reception som man annars inte tänker på som när man är gäst på ett hotell. Men en vacker dag ska jag nog lära mig det också! Det tar ju sin lilla tid, som med allt annat också.. Nä, nu blir det att se på tv och sen städa lite. Ikväll kommer Sveriges mästerkock som jag ska se på, det verkar kul :)

Fan

Vad trött jag är på detta nu.





SAMUEL, jag älskar dig. Only you.

Dag 16 – Min första kyss

Med min första "riktiga" pojkvän var detta. Vi var.. hm, 14? Eller har jag fel? Iallafall, vi hade varit tillsammans ganska länge och båda var väldigt bakåt och försiktiga eftersom det var första gången i en relation för båda två. Men iallafall, vi var på ett badhus med några kompisar en kväll, vi hade pratat länge om att pussas, men ingen vågade ta det första steget. Iallafall, så bara gjorde vi det för att typ få det överstökat, på mc donalds parkering, haha. Men det var iallafall underbart!


12 Januari

Nu har jag kommit hem från jobbet, idag var jag med tjejerna och hjälpte dom på "housekeeping". Det var en del att lära och massa att ta in. Jag är helt slut nu. Bytte sängkläder i ungefär 50 sängar. Shit. Haha, det är faktiskt bra gjort och jag är otroligt stolt över mig själv som gjorde det. Har dammat, damsugigt och allt sånt annat som också hör till. Imorgon blir det tillbaka till Receptionen igen, ska bli skönt. Har lärt känna de flesta nu, iallafall så man vet vad dom heter haha. Det är skönt att det finns några i min ålder med som man kan småprata lite med. Ja, vad ska man säga? Jag stormtrivs :)
Nu kommer min älskling hit, så jag bloggar mer lite senare!


"Men det är nånting ikväll
Som får mig att tro att vi kan gå
Genom eld
Bara för kväll"


11 januari

Godmorgon! Bara jag som är vaken eller? Ska åka och jobba nu, gött! Blir kanske dåligt med bloggande idag, men får se. Puss!

It's amazing how you can speak right to my heart
Without saying a word you can light up the dark
Try as I may I can never explain
What I hear when you don't say a thing

The smile on your face let's me know that you need me
There's a truth in your eyes saying you'll never leave me
The touch of your hand says you'll catch me wherever I fall
You say it best, when you say nothing at all

All day long I can hear people talking out loud
But when you hold me near oh, hold me near
You drown out the crowd drown out crowd
Try as they may, they can never defy
What's been said between your heart and mine

The smile on your face let me know that you need me
There's a truth in your eyes saying you'll never leave me
The touch of your hand says you'll catch me wherever I fall
You say it best, when you say nothing at all…oh

Oh, the smile on your face let's I know that you need me
There's a truth in your eyes saying you'll never leave me
The touch of your hand says you'll catch me wherever I fall
You say it best, when you say nothing at all

You say it best, when you say nothing at all
You say it best, when you say nothing at all
The smile on your face
You say it best, when you say nothing at all
The truth in your eyes
The touch of your hand
You say it best, when you say nothing at all
Let me know that you need me
You say it best, when you say nothing at all 
You say it best, when you say nothing at all
You say it best, when you say nothing at all

Dag 15 – Mina drömmar

♥ Åka till Nya Zeeland tillsammans med pappa
♥ Skaffa barn och familj
♥ Jobba utomlands
♥ Köra flygplan
♥ Åka till öknen
♥ Köra rally
♥ Jobba på en båt
♥ Vinna några miljoner

ooooj, det där var inte ens hälften.


Första dagen på Scandic

Var faktiskt väldigt bra!
Fick gå runt inne på hotellet och kolla igenom olika rum, kolla solariumet, bastun, poolen, gymet, fick göra lite test på datorn och fylla i en del grejjer om just Scandic såklart. Imorgon blir det mer sånt, och även lära mig lite mer i Receptionen eftersom det är som receptionist jag praktiserar om. Det var lite rörigt att hitta överallt i alla gångar, men det ska nog gå bra! Imorgon börjar jag sju, hejja mig!! :)
Nu blir det att kolla lite tv och gosa med min älskling, sen ska jag kolla spårlöst också, men det blir att lägga sig tidigt ändå. Men vad gör det? Nu har jag iallafall ett jobb att gå till. I like it!

äter frukost!

mitt i frukosten nu, tog det största glaset jag hittade och hällde i massa o'boy. Ska det va så ska det.
gud jag är sååå nervös för idag! Kan inte fatta att det är sant.. shit..

10 Januari



idag är det första dagen, snacka om pirr i magen! :o

Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag

Lackleggins, vitt spets linne och en tjock kofta om jag inte minns fel?

9 Januari

Dagen har börjat väldigt bra! Varit med Samuel och bara tagit det lugnt, tvättat lite och så.. Köpt lite godis, och ikväll ska jag och Samuel spela Bingolotto, hoppas man vinner nåt för en gångsskull. För sån tur brukar vi verkligen inte ha, inte alls! Sen blir det att ta ett varmt bad och smörja in mig med nåt gott från "The body shop".

jaha..?

Can we try again
To start a new and lovely story that will
shine a ray of light upon our hearts
and bring back long lost glory
Of how it used to be
Baby you and me
Convinced we were each others destiny



Ligger fortfarande och kollar på film, känns inte lika roligt längre. Det var mycket bättre förut. Känner att jag bara vill sova för en stund och vakna upp någonannanstans, på en varm plats. Det vorde fan underbart. Varför går det inte?


8 Januari

Fortfarande en sjukdag, knaprar medicin.. Inte kul! Ligger nybadad under täcket och kollar på en film nu. Har tänt lite ljus och i min öppna spis, så himla mysigt. Varmt och gott är det, är duktig och tvättar lite imellan åt också. Samuel kommer kanske hit och sover över sen ♥ annars blir det bara en lugn kväll. Skulle varit på fest hos Camilla idag med alla underbara, men kände att jag inte var frisk nog att göra det tyvärr.. Så hoppas dom får roligt iallafall!


idag åt jag jordgubbar!

7 Januari 2011

Idag har jag varit med mamma och pappa på Ullared, fick lurat med mamma dit för första gången. Det var en upplevelse också fick hon se Ola-conny, haha. Jag köpte lite leggins och sånt, och även sånt man alltid köper, trosor, strumpor och sånt. Sitter hemma och bygger med lego med pappa nu och myser, ikväll ska jag till mormor.

pusspuss

Har tråkigt..

But I'm gonna love you like I've never been hurt before,
I'm gonna love you like I'm indestructible.

Sitter här och kollar på Göta kanal nu med dom två bästa pojkarna i världen.
MEN, det är inte alls kul.. Åh, det suger. Vill kolla på nåt annat, för detta var inte alls roligt faktiskt, så ska kolla runt lite vad som går på tv. I värsta fall får jag väl gå ner på mitt rum och kolla ensam på min feta tv. Kulkul.

Är proppmätt nu!

Oj, det slutar verkligen inte snöa!
Jag och Samuel kom precis hem från Ytterby, vi åt god mat på Greken. Jag åt det vanliga. Vitlöks marinerad oxfilé med tsatsiki, feta ost och god cocacola till. Och Samuel åt Lamm nånting? Tror jag, haha. Nu har vi kommit hem och ska snart ta oss ett bad, så underbart härligt. Ska kolla på Göta kanal tre ikväll med tror jag, också blir det nog jackass, jersey shore, tila tequila, pimp my ride mfl .. :)

6 Januari 2011

Vaknade upp i snön hos mormor! Det har snöat hela natten och det slutar verkligen inte! Min kusin Dew kom till mormor och vi åkte till backaplan en stund. Köpte lite kläder till henne och leksaker. Vi gjorde egna studsbollar, haha det var en upplevelse.. Men men, nu är jag hemma från mormor igen och snart ska jag och pappa gå ut och fixa en pulkabacke och åka lite pulka hihi. Och sen kommer älsklingen hit också. Mysigt.


Kanske ut och äta sen också, gott.

Drar iväg..

Tänkte åka till mormor och sova över där, hon är bäst på att ta hand om mig när jag är sjuk! ♥
Har packat lite grejjer jag ska ha med mig och ska snart dra tänkte jag. Sitter och kollar på tv med en varm kopp kaffe, det är lyxfällan och repris. Så är inte jättekul. Det bästa lyxfällan avsnittet är när Vanita är med, haha den tjejen alltså!

När jag höll på att drunkna...



... Tänkte jag på dig


Dag 13 – Den här veckan

Är det den veckan som har varit då eller?
Hm.. Jag har varit i Norge, och kommit hem igen. Såg några myskoxar på vägen till Sverige också. Också har vi ju firat nyår i vårat härliga Sverige. Jag har hunnit med att vara på sjukhuset, och på tre olika vårdcentralar.. Har även tagit massa blodprov, fått medicin fast det inte var några fel på mig! Bra! Har även haft det mysigt hemma denna veckan, har varit inne för att bli frisk. Har byggt lego technic med pappa och med Samuel. Och hälsat på mormor har jag med gjort. Annars har det nog inte hänt så mycket mer denna veckan som har varit, känns som jag inte har gjort annat än att vara sjuk. Hoppas jag blir frisk snart bara! :)

5 Januari 2011

Godmorgon på er sötisar! Idag mår jag underbart bra, det snöar som aldrig förr ute! Men jag har verkligen ingen lust att gå ut, det är bara så fint att kolla på. Har ont i hela kroppen och känner mig jättesjuk fortfarande, hoppas att penicillinen hjälper mig på traven snart..! Idag blir det en mysdag tillsammans med världens finaste kille.



I never thought I'd be in love like this
When I look at you my mind goes on a trip


Hejhej

Har ätit god lax nyss, lite sen middag? Hehe, ja kanske..
Kollar lite på tv och kollar på när min älskling bygger med lego. Det är mysigt.
I love you.

4 Januari 2011

Har precis kommit hem från vårdcentralen. Hängde på dörren imorse när de öppnade och det gick rätt så fort att komma in. Väl inne tog de massa prover bl.a sockervärde, sänka, blodtryck, körtelfeber, halsfluss.. Ja, inte så kul med andra ord! Fick vänta en stund och sen visade det sig att det inte alls var några fel på mig ( som vanligt! ) Men sköterskan var så snäll att hon skrev ut en tiodagars penecilin kur till mig ändå eftersom jag har varit sjuk i fem veckor drygt. Så ska börja knapra lite tabletter innan dagen är slut med andra ord. Tog tempen gjorde dom med, lite feber hade jag allt. Men är så otroligt rastlös nu, vad ska jag göra idag?! Jag måste göra något, så tråkigt att vara sjuk hemma ..

Kryper ner under täcket nu!

känns som om denna dagen har varit hur lång som helst verkligen. Kanske beror på att jag låg i sängen hela dagen typ? Har inte ens tagit av mig pyjamasen. Eller jo förresten, jag gjorde det i typ en timma när jag var på sjukhuset men när jag kom hem igen var den snabbt på igen ;) Har tänt lite ljus i mina fina ljushållare från Chilli.
4 Stycken för 39:- , bra pris ohja! Nattinatti. Skriver mer imon såklart :) 


Varit på sjukhuset

Nu har jag varit på sjukhuset, på deras jourmottagning där. Eftersom jag har varit sjuk i fem veckor kanske det var dags att ge det ännu ett försök? Jag kom dit, men gick lika snabbt för dom hade ingen ledig doktor.. Så får satsa på imorgon kl 8 istället. Ska hänga på låset för att få medicin!! Åt en god kebabtallrik tillsammans med min älskling efteråt och när jag kom hem hade pappa fixat med min försenade julklapp i min öppna spis! :)



Det är tungt att andas utan dig





























Dag 12 – I min handväska

Innehållet i min väska varierar ju väldigt mycket men just nu tror jag att jag har ungefär detta i min handväska;
Smink, mobilladdare, hostmedicin, armband, plånboken, papper, eoslypsyl, penna, tuggummi, tofsar, hårnålar, Ipren.. Ja.. vet inte om jag har nåt mer eller?


3 Januari 2011

Vet inte om jag ska börja klaga på hur jävla sjuk jag är som vanligt?! Har varit sjuk sen.. 2a december nu? Eller? Ja, det blir att gå till läkaren idag eller imorgon. Har inte riktigt vaknat och kännt efter hur jag mår ännu. Så ska fundera på saken. Läkare är inte riktigt min favorit.. Är det någons favorit? Iallafall, ligger helt utslagen nere i mitt rum under två tjocka täcken och tycker synd om mig själv och lyssnar på musik.



What do you want from me?

Ligger i sängen nu. Har ätit massa god mat och godis på det. För det är ju ändå helg. Börjar tappa bort vilken dag det är nu när man är ledig. Men snart börjar jobb igen! Blir kanonkul! Har kollat lite på patrik 1,5 och sen spelade jag och samuel lite tvspel. Måste erkänna att jag faktiskt är riktigt grym på det! Nä, men somnar nu. Godnatt!

1 Januari 2011

Det känns helt sjukt konstigt att det faktiskt är nytt år nu. Ny månad. Plötsligt vaknar man upp och inser att det är.. Januari?! Vad hände egentligen?
Iallafall, dagen igår var bra, var i Göteborg somsagt med familj och släkt, efter det var jag med Samuel och vi kollade på massvis med fyrverkerier och hade det bra! Idag hämtade jag mamma och pappa på hotellet och körde hem dom, sen blev jag sjuk.. Har fått mig feber och hostar så jag vet inte vad jag ska ta vägen. Funderar på vad det kan vara,.. varför blir jag ALDRIG frisk? Det är sjukt. Men får gå till läkaren i veckan om det inte blir bättre för har inte tid att gå och bli sjuk nu innan praktikten o sånt.. Snart blir det middag här hemma. Permesankyckling i ugnen, sallad och ris! Åh, det är ju så gott. Har lite bilder från igår, men just nu känner jag att jag inte orkar lägga upp dom.. Så får se om jag orkar det lite senare. Puss