Chokladpudding

Snart ska jag och mitt hjärta äta chokladpudding med grädde! Eller tror iallafall att det blir grädde, men får väl se om vi orkar. Sen ska vi se på "the ugly truth", såg den på bio för ett tag sen men minns inte så mycket. Har tagit en dusch nyss också, det var härligt. Rätt underbart att kunna lyssna på radion när man duschar, haha det är lyx.. :) Jag är jättetrött så vet inte hur jag ska orka se på filmen, men det löser sig (sa han som sket i vallhalla) hahaha för er som fattar göteborgshumor.



Shoppingdag.

Idag var en såndär riktig shoppingdag! Jag, samuel, mamma & pappa åkte iväg till Kungsmässan i Kungsbacka och kollade runt lite, jag köpte ett rött läppstift och fick ett glanshårspray från sisters, hade min nya väska idag också, den är så snygg! Ikväll händer nog inte så mycket, vi kommer nog se på någon film och bara mysa med chips, dricka och dip! mmm :)
Är nervös för min uppkörning, men tror det kommer att gå bra.


Mysig kväll !

Nu har vi ätit massa mat med våra grannar, åt Paella, spaniens nationallrätt. Tror det är det iallafall. Det är musslor, räkor, ris, saffran, grönsaker och sånt i det. Jättegott var det! Och till efterätt åt vi kladdkaka.. mhm! Ännu har vi inga planer för imorgon, kanske åker iväg och fikar någonstans.



Dålig uppdatering igen..

ännu en gång.. har verkligen inte haft någon tid att skriva här denna veckan, känns surt, men har pluggat teori som en DÅRE.

OCH JAG KLARADE MITT TEORIPROV!

Det kallas underbart, vilken jäkla känsla det är, fan va gött! Gick till gina tricot igår och shoppade lite, köpte tre par jeans och en tröja från Lindex med nitar på. Unnade mig lite med andra ord, det måste man ju göra. Idag kommer våra grannar hit på middag och det blir melodifestival-kollande, ska bli himla mysigt. Nu ska vi snart åka och handla..


puss på er :)

100224

FÖRLÅT.
Har inte kunnat blogga på länge nu, inte haft tillgång till internet. Och har dessutom legat sjuk i feber i två dagar, inte speciellt kul om man säger så.. Men idag har jag jobbat, började 3 istället för 4. Asgött, så jag gick hem 8 istället. Imorgon ska jag till körskolan och sen till mormor, och jobb. Bra! Ska snart sova, är jättetrött,.. Inget roligt inlägg direkt, men bättre än inget :)






have you ever try sleeping with a broken heart?

Natti natti

Det blir väl dags att dra täcket lång över huvudet snart skulle jag tro. Är verkligen jättetrött. Och ska upp tidigt imorgon iväg in till Kungälv och körskolan. Det känns rätt okej faktiskt. Om bussen går vill säga, hehe. Äter världens godaste dip nu till mina chips ;




mums säger jag bara! muuuumms. Som hon i svenska hollywood fruar, mööööms!
Ne, sluttjötat om det. Kalaset förut var kul, åt massa god tårta...

men som sagt

natti natti :)

jäklar va mycket snö!

Det är helt sjukt vad mycket snö det är här nu! Mer än en halvmeter, så himla fint. Lite jobbigt bara om man säger så, kommer knappt ut. Har skottat massa snö både här hemma och hos grannen, vi skottade över deras bil också, haha så snälla är vi! Nu har jag precis gjort mig i ordning och snart ska jag och samuel iväg på kalas till hans morfar.. får väl se om det blir livat eller inte. Har förresten åkt snowracer efter pappas bil idag också, det gör vi varje år. Fyfan va skoj det äääär!

Upp & Ner fredag

Förlåt att jag inte har kunnat skriva på länge, men har inte haft tid till något. Har ägnat veckan åt att plugga körkortsteori och kärleken.. Det är lite upp och ner allting nu känner jag. Snökaos, hur kul är den då? Började iallafall med att jag skulle hem från jobbet och bussen inte gick. Fick ta en taxi hem till Samuel, men gött är det! Imorgon ska vi se på "Farsan" på bio, och mysa på kvällen till melodifestivalen, vet inte riktigt mer vad som händer.. Skönt att skriva av sig lite, men nu kommer jag inte på något mer!

Tisdag 16 februari

Då var denna dagen snart slut, ännu en dag avklarad. Denna dagen har väl varit sådär, var på körskolan på morgonen och sen åkte jag hem till min mormor. Vi spelade kort & sedan sov vi en stund, det var härligt. På jobbet smakade jag på massa godis och fyllde på nytt, jävla soft jobb man har ändå! Fick med mig lite på bussen hem, och jag sorterade färger, så kul har jag. Haha. Sitter i sängen med Samuel och kollar fotboll nu, helt okej tisdagskväll ändå.

Kram :)



Jaha, då var det måndag igen

Var tog denna helgen vägen? Kan inte fatta varför det går så fort, är så trött på det. Vill ha helg heeeela tiden. Börjar jobba vid 16 idag, och jobbar kväll fram till 21. Efter jobbet ska jag hem till Samuel och då ska vi se på någon bra film, nån som har ett bra förslag på det? Jag är så sugen på något godis nu, men vi har bara massa chips hemma, och saken blir ju inte bättre eftersom jag jobbar i en godiskiosk, suck..

En mysig alla hjärtans dag




Var det verkligen idag! Dagen började vid 00, i natt alltså, då fick jag en jäääättesöt Miranda nalle av Samuel som håller i ett hjärta, på hjärtat står det "älskar dig". Den är så otroligt söt. Lägger in en bild imorgon här på bloggen om jag orkar, ska försöka komma ihåg det också. Vid tolvtiden imorse åkte jag och Samuel till Åbybadets upplevelsebad och badade, det var jättemysigt, vi åkte massa rutchkanor ( vet inte hur det stavas ) och hade det jättemysigt tillsammans. Kunde faktiskt inte blivit bättre! Ska snart ta mig och dusch med mina nya shampoo och balsam, kan behövas efter allt kloor som var i vattnet, orkade inte tvätta håret på badet förut..







jaha, då var det snart alla hjärtans dag då, känns som om det var en evighet sen faktiskt. Om en timma är det redan, då ska jag ge mina presenter som jag har köpt till min älskling. Hoppas han blir glad, men det tror jag allt! Imorgon ska vi ju iväg och bada, det ska bli riktigt riktigt mysigt, ska bara se till att hitta en bikini någonstans.. Har skruvat ihop min nya hylla jag köpte på Ikea förut, det blev skitsnyggt, har ställt mitt smycketräd uppepå, och en liten blomma. Så himla mysigt. Sitter nere i min ensamhet på rummet nu, så skönt att vara lite för sig själv!



Saturday ..

Jahopp, då var det lördag då. Var hos mormor förut och då gick jag till backaplan en sväng och köpte lite alla hjärtans dag presenter. Gick även till Kicks och köpte Bobbys shampoo och balsam, så nu har jag precis duschat. Får se om det blir så bra som alla säger, men det är väl tveksamt. Imorgon är det som sagt alla hjärtans dag och då ska jag och min älskling till Åby badet och bada, så himla mysigt! Var på Ikea en stund med mamma och pappa förut och fick en hylla förresten, snart blir det kyckling och pommes till middag. Ska kolla på medlodifestivalen och käka chips ikväll också, det är mysigt!



Fredagmyyyys

Äntligen fredag, känns som det var en evighet sedan, men det gör det ju alltid. Sitter hemma hos Samuel nu och vi skulle ha fredagsmys med chips och sånt, men blev inte så för facebook är så mycket roligare för mig, och han ser på en film. Så romantiska är vi. Haha

Fick en parfym idag av min chef med ! Det är ju inte helt fel ;D




och har hittat en sååå snygg väska som jag ska köpa någon dag, den är helt underbar ju!



FREDAG !!

En mycket trött Michelle, idag också. Vet inte vad som har hänt med mig men just nu känner jag att jag hade kunnat sova huuuur länge som helst verkligen! Gick upp vid sju imorse och åkte till körskolan. Det gick bra där också, sedan åkte jag hem till Samuel igen. Har precis ätit lite mackor och sånt, gott gott! Nu bär det alldeles strax iväg till jobbet och ikväll blir det fredagsmyyyyys.


♥♥


Ny mobil?

Kollade på lite mobiler när jag jobbade idag, funderar faktiskt på om jag ska köpa ny. Hittade en sony ericsson som verkar rätt cool. Det är spegel och sånt i den, det är najs! Kom nyss hem från jobbet, skittrött som vanligt, men men. Imorgon ska jag upp med tuppen och åka till körskolan, duktig jag är!




Torsdag

Oj, herregud vad dagarna och veckorna går fort. Var det inte måndag igår? Näe tydligen inte! Hmpf.. Snart ska jag och finaste gå mot bussen, jag ska åka och jobba och Samuel ska åka hem. Vad har ni köpt till era älsklingar i alla hjärtans dag present? Själv kan jag inte säga vad jag har köpt här, hihi. Idag tror jag dagen kommer att gå ganska snabbt eftersom jag vaknade för en timma sen, så är det morgon för mig fortfarande. Skööönt! Nä, slutsnackat om allt trams nu, skriver mer ikväll.

Trött

Guuuud vad jag är trött!

Kom hem från jobbet nu, har duschat lite och myst. Var på trafikskolan imorse och pluggade lite, sen åkte jag till mormor och sov middag i två timmar, jäklar var skönt det var! Gick och handlade, och köpte ett par jeans från Gina med. Det är inte helt fel! Dags för sängen nu!

Natti natti

Det är väldigt vad timmarna springer i väg på dagarna. Nu är klockan redan tio, kan inte fatta vart tiden tar vägen någonstans. Är iallafall hemkommen ifrån jobbet nu, sitter vid datan och bara tar det lugnt. Äter lite godis och ja, bara myser helt enkelt. Imorgon ska jag upp tidigt, ska in till Kungälv och körskolan en stund. Känner mig taggad till tusen nu! Men men, blir nog inget mer inlägg idag, dags för sängen nu känner jag. Natti natti


♥ samuel

Nu drar jag och jobbar

snaaaart! Ska bli roligt, idag också! Skönt att man äntligen har ett jobb att gå till varje dag, och samtidigt får in lite pengar på kontot. Ska gå och handla lite godis nu som jag ska trycka i mig på bussen, maha!

Hejdå så länge, skriver mer om hur min dag har varit senare ikväll .

Tisdag morgon

Jaha, då var det morgon igen. Ställde klockan på tio, men orkade verkligen inte gå upp då. Fick frukost på sängen av min älskling för ett tag sedan, hur underbar är inte han då? Försökte uppdatera bloggen igårkväll, men det funkade inte som jag ville. Det stod att det var något error, men sånt som händer. Synd bara att jag blir så irriterad på sånt. Igårkväll åt jag våfflor förresten, med lingonsylt.. Alla i Samuels familj trodde det var hallon, men icke! Funkade rätt bra ändå. Idag blir det jobb igen, ska bli roligt. Först ska jag en sväng till mormor hade jag tänkt. Och så ska jag plugga körkortsteori, alldeles alldeles snart. Får väl se hur det går!





Happy birthday

Grattis på födelsedagen älskade mormor! Oj så gammal du blir idag, hihi. Jag älskar dig!

Idag blir det fullt upp, ska snart äta frukost och sen bär det av mot Kungälv med Samuel, vi ska köpa lite blommor till mormor och sen ska vi åka och hälsa på henne, sedan blir det jobb ikväll. Känns som en ganska lyckad dag, men vi får väl se vad som händer om man säger så, hehe. Det vet man ju faktiskt aldrig.



Ny design

Har suttit och pillat med min jävla blogg i tre timmar nu, har bara sån lust att sparka sönder datorn. Nu har jag iallafall ändrat lite på min blogg, även om inte allt gick som jag ville. Får suga mer på den karamellen imorgon. Nu är det dags för lite kvällsmat..


vad tycker ni om den nya designen ? =)

Godnatt


Sitter och slappar nu, men kan erkänna att det faktiskt hör till vanligheterna för er som inte visste det, haha. Borde kanske ta tag i körkortsteorin nu? Eller nä, det gör jag imorgon. Och så ska jag hem till min älskade mormor och fira henne, eftersom hon fyller år. Men hon vill inte att någon kommer har hon sagt, men jag har nykel så vad ska hon göra?  Sitter och pillar lite med ett bildredigeringsprogram också förresten, för att få tiden att gå lite. Det är rätt skoj, men jobbigt. Äh, nog tjötat för idag! Hörs imorgon .




I want to drive ju in to a corner and kiss you without a sound ..

Shoppingdag

Idag har varit en lagom rolig dag, åkte till mormor i morse och tog det lugnt. Blev en sväng ner till Backaplan där jag köpte lite kläder, köpte även lite presenter till min mormor som fyller 70 år imorgon! ♥
När jag kom tillbaka till mormor efter shoppingen delade vi på en kebabrulle special, med fetaost i! Det var grejjer det. Sen somnade båda rätt fort, åå så skönt det var! Vid 6tiden åkte jag till Samuel och nu sitter vi här och myser, kanske blir en film till kvällen, och såklart ska vi kolla på blåsningen!







7 Februari

Jaha, och då var det söndag igen. Vad ska alla göra idag? Själv ska jag iväg till mormor och sova lite middag, och plugga körkortsteori. Kommer bli en soft dag hoppas jag på. Har inte riktigt någon idé om vad jag ska skriva om, så det får väl räcka såhär.

//  -  Michelle´ 


melodifestivalen

Sitter och kollar på 

 

Har precis ätit tacos med min älskling & nu sitter vi bara och myser framför tvn. Idag har vi varit inne på båtmässan, och jag hämtade ut min utställarkort så jag kommer in gratis dom andra dagarna. Det är ju bra! Efter mässan åt vi lite mat och sen åkte vi till stan och jag fick en snygg bh och trosor till. Har badat också, det var riktigt mysigt! Hmm, undra vem som går vidare i melodifestivalen ikväll? Vad tror ni?

Underbara fredag ♥

Godmorgon på er kära läsare ♥
Underbart att det är fredag idag, och så himla härligt väder på utsidan! Idag ska jag iväg till trafikskolan och hårdplugga teori, ska bli skoj faktiskt! Efter det ska jag in till stan med mamma och kanske köpa mig ett par vinterskor, eftersom alla mina läcker in så sjukt mycket vatten. Efter det ska jag hjälpa mamma att fixa hennes hår inför VIPkvällen på båtmässan. Sen blir det jobb helt kvällen. Mysdag helt enkelt. Sitter och kollar lite på ginas hemsida nu och hittar faktiskt en hel del snyggt. Ibland har dom verkligen hur fula kläder som helst, men nu börjar det arta sig! :)



Cool stuff

Är inne på http://coolstuff.se nu, har aldrig kollat där innan men nu när jag jobbar är det faktiskt sjukt många som hämtar sina paket från just den sidan, hittade en hel del roliga saker som inte hade varit helt fel att själv ha!




 
- ett magnetpussel som man tydligen kan hålla på med hur länge som helst med, verkar faktiskt rätt skoj!





- en urgullig apa som blåser torrt naglarna för oss tjejer när vi har torkat naglarna, kan det bli bättre? Alla tjejers dröm kan jag lova, haha!



- En radioanka, helt klart min favorit. En badanka med både radio och temperaturvisare, kan det bli bättre? Hade ju passat som fisken i vattnet i min pool. Bra sagt..









- Hjärtformat knivställ. Detta var faktiskt ett "alla hjärtans dag tips" till den man älskar. Det är en cool grejj tycker jag, men vem vill ge en sånhär till den man älskar? Iallfall skulle inte jag bli så glad. Det är ju precis som man ska hugga massa knivar i den man älskars hjärta? Och hur hänger det ihop.. En cool grejj somsagt, men inte som alla hjärtans dag present.


Snöig onsdag

Någon som har missat att det är sjukt mycket snö? Nä.. trodde väl inte det heller. Har nyss kommit hem från jobbet och sitter och varvar ner skönt i soffan nu, mhm! Borde duscha nu, men orkar jag det? Imorgon ska jag iväg och övningsköra och plugga teori, sedan ska jag fixa lite ärenden hos min kära mormor! Och på kvällen blir det jobb, fullt upp med andra ord!

Godmorgon

Idag är det verkligen en snöig morgon, en decimeter snö överallt, skoj att jag snart ska gå till färjan... Känns sådär kul alltså. Kommer vara hur blöt som helst innan jag är nere i stan, och sen är det jobb från 16-21, känner mig lite för trött för det, men men. Det måste ju göras! Sitter här och trycker i mig massa godis nu, så nyttig är jag. Precis som vanligt.