Tisdag morgon!

Tisdag morgon - Solen lyser
Sitter just nu i skolan med en varm kopp te, blåbärssmak med honung i. Idag ska vi åka till Naturhistoriska museét med klassen och det ska bli så jäkla kul. Minns att jag var där en gång för längesen med min kusin Louice, men sen dess har jag inte varit där så ser fram emot det mycket! Vi ska äta inne i stan också så jag tror och hoppas att det kommer bli en rolig och mysig dag tillsammans med alla goa i klassen ♥

en liten rubrik

Har kollat på "Bortskämda ungar" på tv nu, det var roligt idag också men är fortfarande förbannad för att olgaisabelle åkte ut det andra avsnittet för hon var faktsikt min favorit. Idag var programmet helt sjukt och idag bråkade dom asmycket, haha. Har nyss ätit kvällsmat, det blev ungsbakat bröd med korv på, gott! Ska kolla på pensionärsjävlar sen, har aldrig kollat på det, är det bra? Det är ju många som pratar om det programmet så vi får se vad jag tycker sen. Imorgon ska vi ju till Naturhistoriska med klassen, ska bli hur roligt som helst!

Godnatt och sov gott ♥

I just want to stay close to you

Det är ett helvette att något så nära kan vara så långt bort
Sitter i skolan och håller på och dö känns det som, det är helt tyst och det finns ingen luft här inne. Vill bara åka hem och krypa ner under täcket, jag fryser så jag skakar..
Vill bara vara dig nära.


Baguette, Cola och Japp!

Har ätit min lunch nu, det blev Baguette, en Cola och en Japp till efterrätt som jag håller på att trycka i mig i skrivande stund, haha. Har fortfarande inte kommit igång med pluggandet sen klockan nio imorse, har alltiså varit i skolan sen nio men inte gjort ett piss ännu, hejja mig!

Vet inte vad jag ska skriva, och inte vad jag borde skriva. Är sååå.. besviken på dig.

För dig ska jag, göra det tusen gånger om.

Sitter i skolan nu och pratar lite om våra APU platser, men kan inte tänka så mycket för jag har sjukt ont i magen! Och inte en enda människa har en tablett, suck. Idag blir det till att jobba på ordentligt med hotelldelen för imorgon ska vi iväg till Naturhistoriska museét med klassen (om jag hittar dit vill säga, haha.), så bli jättekul. Vi ska äta ute på lunch också, gott! Idag ska jag träffa Samuel ikväll men annars händer nog inte så mycket.


För dig ska jag, göra det tusen gånger om



nattinatti

Nu ligger jag i sängen med min favorit Samuel ♥ Vi ser på tv och myser, har precis duschat, härligt!
Imorgon ska jag upp och iväg till skolan och försöka plugga lite, ska se hur det går imorgon. Hade det bra på jobbet förut och när jag kom hem var hela huset julpyntat, mamma och pappa är så goa!
Puss och kram, sov gott!


yeah, I know It's stupied

känslan.
att känna sig älskad.

skriver av mig litegrann

varför har man en blogg egentligen? Jag har min blogg för att jag ska kunna skriva av mig, som en dagbok. Det känns så skönt att bara skriva. Men ibland känns det som om det är ett tvång att göra det, blir stressad om jag inte skriver på en dag, så det är väl någon sjukdom jag har fått. Haha. Jag vill helst kunna skiva om allt, men det känns som om att kommer till den gränsen att det blir för privat om man skriver allt man verkligen vill skriva om. Det finns så mycket skit jag vill skriva här men inte kan, så mycket skit jag vill skriva om folk som är dumma i huvudet, och så mycket jag vill skriva så att folk kanske förstår det dom inte fattar idag.

Just nu mår jag inte alls bra, känner mig nere, men vet inte varför. Har ont i magen, jag mår illa och är varm, trött.. grinig rent ut sagt. Vill att julafton bara ska komma nu så man får öppna alla sina paket och bara mysa tillsammans med släkten, gud vad jag längtar. Idag när jag har slutat jobba ska jag åka hem och kanske träffa Samuel, får väl se om han kommer. Ska jobba vidare nu, jag slutar klockan 6 och då blir det att åka raka vägen hem!

1a advent

1a advent idag, det har gått väldigt fort tycker jag!

Det var jättemysigt igår på Liseberg med Caroline, det var så jävla kallt bara, så vi kunde inte stanna så länge.. Köpte brända mandlar och godis och varm oboy såklart, gud va gott det var! Efter Liseberg åkte jag hem till mormor och sov. Är på jobbet nu och ska försöka fixa in bilderna från igår ikväll när jag kommer hem.

Puss o kram :)

Who's that chick?

Lyssnar på den grymma låter Who's that chick med Rihanna och David Guetta, grymt bra!
Har kollat på Idol lite och nu blir det bara till att mysa. Imorgon ska jag in till stan och möta Caroline och vi ska shoppa, sen blir det jul på Liseberg på kvällen, mysigt, sjukt mysigt!
Har väl inget mer vettigt att skriva mer idag egentligen, får se om jag hinner blogga imorgon annars blir det på söndag! Pusspuss


Det är dags för fredagsmys..

Kom hem från skolan nu, sitter och äter frusen after eight som låg i bilen, mm smarrigt! Nä, det är ingen höjdare faktiskt. Iskolan idag fick jag inte så mycket gjort, satt mest och tänkte på en människa som går bakom ryggen på mig och en annan i klassen så fruktansvärt mycket. Att man ens kan med att göra så, det finns inte. Men det var väl precis vad vi trodde också. Nu blir det fredagsmys för hela slanten!

-7° i Göteborg

det var kallt i morse när jag skulle få av snön av bilen. Jag sov hos min mormor i natt och där var det -7° imorse, eller morse, alltså vid 8 tiden, brr! Sitter i skolan nu, helt ensam, verkar som att alla har drabbats av nån sjukdom nu när det kommer lite snö, gud.. Ska iallafall ta det lugnt idag, jag var ju lite sjuk igår så ska inte säga för mycket. Blir att plugga lite och sen får vi se vad som händer ikväll. Det är sjukt hrligt att det är fredag idag iallafall fast jag inte känner av det så mycket, känns som att dagarna bara rullar på..


åker till mormor

nu har jag slutat för idag, känner mig sjuk och hängig så ska hem till mormor och sova nu. Hon har ju inget internet så jag kommer inte kunna skriva något förrän imorgon, så ni får överleva haha. Ska bli skönt att krypa ner under täcket. har jobbat på riktigt bra i skolan idag, gjorde många uppgifter om hotell, duktigt! :)
Nä, men drar till mormor nu. puss :)

En dag närmare..

Julafton.. Det har snöat hela natten hemma hos oss, jättemysigt och jättevitt. Nu sitter jag i skolan igen och försöker komma på vad jag ska läsa för kurs nästa gång, funderar på reception eller adminisration kanske?
I eftermiddag tänkte jag kanske kolla in lite julklappar och sen ska jag sova hos mormor tror jag! Jag sover som en stock där, kan inte bli bättre. Är hungrig som ett as nu, åt bara en macka till frukost. Så får bli nåt riktigt smaskigt till lunch sen, kanske hambugare? :)

Harry Potter och dödsrelikerna..

Vi var nyss på bio, jag och Samuel.
Det var mysigt och den var faktiskt bra med!
Det snöar fortfarande ute, det är mysigt.
Vet inte vad jag ska skriva mera, skriver när
jag kommer på nåt, puss

En månad kvar till julafton..

Idag är det en månad kvar till julafton och idag har dom börjat julpynta utanför oss i skolan i Kungälv, små granar och stjärnor lite här och var. Har lunch nu, åt en halv baguette och en halv JAPP, och coca cola såklart, gottgott. I eftermiddag ska jag på bio och se på Harry Potter, har ni sett den? Och var den bra? Det är ju det viktigaste. Nä, men ska återgå till Hotellarbete nu!


Tidningsbad?

Ska hoppa i badet nu med en härlig tidning! Får se om det går, har aldrig testat att läsa i badkar förut, har ni det? Känns lite halvsäkert men lätt värt ett försök. Skriver mer imorgon när jag kommer till skolan , puss.



jag älskar dig.


never alone always alone

Sitter och dricker Te med honung nu, jag brukar inte dricka te, men när jag hade honung i så var det jättegott. Är fortfarande i skolan, det är lite segt. Det snöar fortfarande, det har det gjort hela dagen. Känner att jag vill ha snöbollskrig men det är alldeles för kallt ute. Jobbigt läge detdär. Ska hem om en stund och mysa ner mig under täcket, härligt!


/Michelle

Idag är det en snöig dag



det finns ingen jag älskar så mycket som jag älskar dig.
du gör min dag värd att leva, du är mitt allt!


101122

Sitter på utbildningen nu och gör lite kontaktannonser om oss själva som vi ska sätta upp i fönstret. Så najs! Alla kommer vilja ha mig, haha. Det snöar jättemycket idag och det är så himla mysigt, ska åka till mormor sen i eftermiddag tänkte jag. Är fruktansvärt godissugen och hungrig! Ska trycka i mig en billys pizza sen, mm!


The things we own.

Dagen började med att jag, mamma, pappa och Samuel åkte in till stan och skulle kolla lite i affärer. Pappa köpte två par skor och då fick jag också ett par, tog ett par höga bruna stövlar med kedjor på. Hur snygga som helst! Pappa tyckte inte det, men men. Det är ju inte han som ska ha på sig dom och tur är väl det? Nu ska jag och Samuel spela lite Forza motorsport och äta choklad, sen blir det nog nån mumsig middag!

romeo take me somewhere we can be alone

Jag älskar dig så mycket så mitt hjärta nästan inte klarar av det.
Har varit runt i stan idag och kollat lite, hittade lite julklappar till mormor och så. Men imorgon blir det mer shoppin, och kanske bio. Får se hur det blir. Ikväll ska vi äta friterad kyckling och räkor med ris och currysås, mm! Ska hjälpa pappa att göra det lite senare när det närmar sig. Har slått in mina första julklappar nu också förresten, har ni börjat göra det?


Snöat!

Här har det snöat en hel del. Har det gjort det hemma hos er?
Jag tänkte gå ut och gå en promenad idag men jag är inte lika sugen längre, hade varit mysigare att dra en shoppingrunda på stan. Men får se vad som händer under dagen.



Jag ser det snöar, jag ser det snöar


Det är inte lätt att få en bild på snö med min mobilkamera, men här ser man iallafall att det är lite vitt va?
Maten var jättegod, men jag blev mätt väldigt fort. Sitter hemma igen nu och ska dricka mig en god kopp kaffe och fundera på hur jag ska klippa mig. Ska jag göra sidecut? Mormor är iallafall på min sida, haha.

take my hand tonight, lets not think about tomorrow

Har varit hos mormor hela eftermiddagen och början på kvällen. Träffade Marika och åkte iväg och köpte lite julklappar och handlade mat för mormor, sen hjälpte jag mormor och laga fläskkotletter sås och potatis. Vet inte vad som hände med såsen egentligen, men jag blanande i allt som jag hittade, hehe. Men mormor åt och var nöjd ändå! Jag är så himla snäll, fick en coca cola som tack för hjälpen. Pappa ville ha hem mig, så han lockade med grekisk restaurang, så måste dra NU! :)

puss.

cold day in gothenburg .

Sitter nere i stan på mammas och pappas jobb nu, det är hur kallt som helst idag här så jag har halsduken högt upp över öronen, visst är det härligt? SKa åka och hämta min partner in crime Marika efter hennes jobb sen, då ska vi ta en liten fika och sen ska vi storhandla för mormor!

.


Påslakan från HM 199 :-


Gulligt örngott från HM 79.50 :-


Kuddfodral från HM 99 :-

Got Jesus on my necklace, I've got that glitter on my eyes

Nyvaken för att mamma slängde igen dörren och glömde av att jag låg och sov.
Bra början på en fredag.
Jag sov så himla gott tackvare mitt nya sköna täcke, det var hur varmt som helst, hade kunnat sova hela dagen men det gick inte eftersom jag blev väckt. Tänkte åka till min mormor idag och hjälpa henne med att köpa lite julklappar, mysigt. Jag kommer nog inte kunna blogga så mycket idag eftersom det inte är så stor chans att man kommer in på nåt nätverk hemma hos mormor, så det blir svårt. Men ska göra så gott jag kan självklart. Åt nytt frukost och drack god oboy, oboy är världens bästa uppfinning.

goodnight


bedtime

you are the light of my life .

Har äntligen lagt mitt nya täcke i sängen, ligger på det just nu faktiskt! Det är alldeles fluffigt och gott! Jag gick mig ett städryck och började städa också. Fixade lite med mina ljus och sånt, blir lätt mörkt här nere så måste ju faktiskt ha nåt som lyser upp! Nä, ska gå upp till mamma och pappa och dricka kaffe nu, vi hörs senare ikväll eller imorgon!


That bad girl power I got, I'll abuse it tonight

Nu har jag fixat ett tjockt härligt duntäcke! Men vet inte om det är dun i eller om det är ett såntdär fibertäcke, men han på Jysk sa iallafall att det skulle vara varmt så jag inte skulle frysa mer! Bra va? Längtar tills jag ska krypa ner nu, men det får vänta några timmar till faktiskt. När jag hade köpt täcket gick jag och kollade lite i affärer och sen åkte jag och träffade Marika hemma hos mormor. Vi gjorde inte så mycket idag eftersom hon åkte hem ganska fort, och nu är jag också hemma.. Ska tända lite ljus nu och mysa vidare, puss!






It's so hard, I can't forget you

Idag har vi pluggat på riktigt jävla bra! Har gjort tre lektioner på ungefär en timma. Läser i hotellboken nu, kurs A men nästa vecka blir det nog att hoppa in på kurs B. Spännande. Läste på GT att det skulle komma snö i helgen och bli -10 grader, bbr! Men kommer bli mysigt, då får man ju lite julkänsla!

Jag som inte tänkte äta något godis alls idag, sprang till Hemmakväll och köpte en fet påse godis, inte okej..



Coolt från HM.

Situation Dirty Dirty

..en låt som befinner sig i mitt lilla lilla huvud denna torsdags morgon.
Idag var det jag som låste upp i skolan eftersom jag kom först hit. Men nu har Kim och Veronica också kommit så är inte ensam längre, puh!
Påvägen hit körde jag sakta för att det var så jäkla halt, och det var en bil bakom mig som körde jättenära i röven på min bil. På ett ställe var det jättehalt och det visste jag om, så jag bromsade lite för att inte få världens sladd. Det gjorde inte hon i bilen bakom kan man säga, hon åkte över till andra sidan vägen, haha. KUL. Hon låg inte lika nära sen kan man säga.




Frös som ett djur i natt, så idag ska jag åka in till stan och köpa mig ett nytt tjockt duntäcke! Ska bli så himla skönt att sova inatt när det är lite varmare, förhoppningsvis!

we can dance until we die


Har nyss duschat och då använde jag min underbara inpackning från Fructis. Har ni använt den? Jag tycker att det är den bästa som finns, mitt hår blir bara äckligt av alla andra jag har testat. Finns det någon annan som ni rekommenderar? Jag gillar att testa lite olika, helst ska det lukta gott med. Och ha ett rimligt pris, exakt som denna!

Lyssnar just nu på Black eyes peas nya låt "The time (dirty bit)", den är grym alltså!
Ska tända lite ljus och krypa ner under täcket snart.

för dig ska jag göra det tusen gånger om



Har kommit hem nu, ligger i min säng och njuter av en kopp kaffe och en påse gott och blandat. Det låter som en konstig blanding, det kan jag hålla med om. Lyssnar på lite musik. Ikväll tror jag faktiskt att jag ska ta mig ett långt och skönt bad, det känns som om jag inte har tid över att göra det längre.. Men ikväll så får vi väl se!

Thailunch

Idag kände jag att jag inte ville ha nån baguette till Lunch så det fick bli Thaimat istället från Sarinas som ligger här i Kungälv. Har bara ätit där en gång tidigare men tycker att det är ganska gott. Det enda jag äter är nudlarna, så vet inte om det går att kalla det för thaimat men..

Snart kommer någon tjej hit från näringslivet i kungälv och vi har städat för fullt, moppat, dammsugit och hela köret. Så grymma.

ny dag, nya möjligheter

Igår var jag hemma hos min partner in crime Marika! Hade inte varit i hennes nya lägenhet innan, så åkte dit och hälsade på en sväng. Det var svårt att hitta dit, men som tur var hade jag GPS med mig. Men den är också lite störd. Hittade iallafall till slut och hemma hos Marika åt vi digestive med smör och ost på, gottgott!
Åkte till mormor efter jag hade varit där och gick och handlade för henne, sen tog jag en dusch och sabbade duschslangen, så måste köpa en ny eller iallafall försöka fixa fram en. Nån som har en liggande över?
Är i skolan nu, mår lite små illa. Kanske för att en kille i klassen blev vinterkräksjuk igår. Yes, känns så jävla kul!


kall morgon i kungälv ..

101116

Godmorgon på er fina läsare.
Sitter i skolan nu, känns som att alla här är väldigt trötta och flummiga idag. Och kallt som fan är det ute, men bra mycket bättre än regn och sånt. Ska snart börja plugga om hotell idag igen, ska bara få orken till det, vilket inte är det lättaste..

24 små överraskningar ..



The body shops
's adventskalender, kostar från 800 kr och innehåller 24 härliga överraskningar. Hade inte varit helt fel att ha en sån! Värdet i kalendern är 1740 kr och passar alla åldrar, hallå jag vill ha en sån!

Bortskämda ungar

Har kollat på Bortskämda ungar nyss på tv. Haha, vilket ballt program alltså. Det är nästan så jag skulle platsa där, fast jag vet faktiskt hur man startar en tvättmaskin, hur man diskar, hur man tvättar och hur man gör rent en toa. Så hade jag platsat eller inte? Det är frågan, jag är ju inte så korkad som dom ungarna iallafall, haha. Och är inte lika bortskämd som dom faktiskt.

Hade tänkt att lägga mig tidigt idag, så man är utvilad tills imorgon. Det händer inget speciellt imorgon, men skönt att vara pigg ändå så man inte sover bort dagen.

Ska sova med håret i fläta i natt, jag har hört att det är bra för håret.. Stämmer det?

I'm nothing without you

Sitter i skolan och trycker i mig en ost och skink baguette och funderar på vart min plånbok befinner sig denna härliga måndag. Någon som vet? Efter skolan idag ska jag in till stan och kolla lite och byta ett par jeans om jag orkar.

denna helgen har gått alldeles för fort.. tråkigt..

Hot and dangerous

Det är bra att ta något ur en låt som rubrik när man inte kommer på nån bra rubrik, vilket är ganska ofta. Ska sova hos min mormor ikväll tänkte jag, jag sover så himla gott där! Spelar ingen roll hur dåligt man mår och hur sjuk man än är, så somnar man alltid som en stock där. Eller så beror det på mitt gosiga täcke som jag har hos henne. Det är väldigt varmt och fluffigt.

Står vid datan och söker lite postnummer, vad kul man har! Men en cola håller mig i sällskap också, kan det inte bli lite vinter nu då? Lite snö hade inte varit helt fel så man kommer i julstämning! Jul på Liseberg har ju faktiskt öppnat nu.. Och visste ni att det bara är 40 dagar kvar till Julafton?

101114

Då var det söndag igen, veckorna rullar på som dom ska, det går bra nu! Jag jobbar lite nu, det är mysigt och skönt! Synd bara att det är så tråkigt väder ute, hade varit lite roligare om det var solsken! Men men, nu ska jag fortsätta läsa dagens GT.

Visste ni förresten att Gina tricot ska lansera glasögon? De har redan börjat säljas på synoptik och kostar 998 kronor. Modellerna heter Gina, Grace och Rita efter gamla filmstjärnor och är retro inspirerade av 50 och 60 talets former. Kul!


Du får göra som du vill, men aldrig förråda den, som lever inpå din själ.

Nu är jag hemma efter en jättemysig kväll tillsammans med de finaste tjejerna i Stenungsund! Mötte alla på Willys för att handla massor av god mat förut, köpte kyckling, sallad och massa godis. Sen gjorde vi potatisgratäng och kyckling, med en stor fet sallad. Det var hur gott som helst. När vi hade ätit spelade vi lite spel och sjöng singstar. Jättemysigt verkligen. Har inte träffat alla sen vi tog studenten så det var verkligen hur kul som helst. Får göra om det mycket oftare. Men ska faktiskt ta och sova nu, för imorgon blir det jobb! Godnatt och sov gott! Här kommer lite bilder från kvällen, orkar inte lägga in alla. Det blir för mycket då, haha.













det får räcka med bilder så, alla andra är mongobilder.

I'd Do Anything

Ja, jag hade skrivit en långt bra inlägg, men det försvann. Så bara att börja om igen! FANHELVETTESJÄVLASKIT.
Har nyss iallafall ätit upp min chokladkaka som jag hittade på mitt bord, har inte sett den där innan fast bordet är helt tomt. Sjukt!

Det börjar kännas att det är fredag nu, ska mysa hela kvällen och imorgon ska jag träffa tjejerna och fixa middag, spela spel och bara prata! Kommer bli jättemysigt verkligen. Ikväll ska jag nog äta på greken, det är en grekisk restaurang som ligger här i närheten där som gör svingod mat! Deras tsatsiki alltså, jag skulle kunna dö för den typ!

Näe, men vet inte riktigt vad jag ska skriva mer om detta egentligen, skriver senare under kvällen!

Fredag?

Hej alla glada! Idag är det såntdär jävla pissväder igen. Det känns som en rutten jävla tråkig måndag idag, men egentligen borde det vara en grym fredag. Mennej då, så är det inte. Vädret är så jäkla tråkigt bara! Och har tappat bort min internetdosa som jag måste ha för att betala min fucking Pböter! Och att köpa en ny dosa kostar 250 spänn. Vad gör man då liksom? Jag blir tokig, har inte lust att lägga pengar på en dosa för att kunna betala en Pbot.. Sitter i skolan nu, har ätit lite mackor och druckit cola, det är mysigt.


goodnight

Nu säger jag godnatt, har städat min garderob hela kvällen så nu är jag helt slut. Fixade allt i färg, hängde upp alla klänningar i färgordning. Känns riktigt bra. Mensomsagt, dags att sova nu. Skriver mer imorgon om jag har tid, pusspuss.


Hm...

‎1.Gå till google maps 2. Klicka på "Vägbeskrivningar". 3. Skriv New York
som startplats. 4. Skriv Kina som slutplats. 5. Gå till nummer 31 i
vägbeskrivningen.



31=paddla över stilla havet i kajak. Vad hände där? haha

not undo what you did, regret what you never did


101111

Hemma från kursen nu, det var en liten kort & lättsam dag! Helt okej med andra ord. Vi var på en föreläsning på arbetsförmedlingen om City gross. Ligger nu och lyssnar på lite musik. Gubben i lådan med Daniel Adams-ray. Bra skit faktiskt! Vet inte vad som händer idag, ska nog ta mig en varm och skön dusch ikväll, men det får no bli det enda; -det är ju faktiskt en dag imorgon med.

Pinkday

Igår kväll åkte jag till mormor, träffade min kusin Marika. Stack till backaplan och kollade lite, köpte ett rouge (Stavning?) och Marika köpte Jeans. Eller jag köpte dom, är så tät. Sov hos mormor och frukosten var speciell. Hon hade glömt att skölja av kniven från löken hon hackade så jag fick en lökmacka till frukost, haha. Är i Kungälv på kursen nu, ska snart dricka lite kaffe eller te, och sen ska vi till arbetsförmedligen.

Idag är det en rosa dag, alla har rosa!

Mikrobiologi

Sitter med Kim nu och läser om Mikrobiologi, känner mig som världens största geni, eller?
Läste några sidor om kackerlackor, mjölbaggar och brödbaggar men klarade inte av att läsa klart, för det är så jäkla äckligt så jag mår illa nu. Men hoppas det inte var nåt viktigt bara, haha. Har nyss läst mig att bakterier simmar fram, äckligt.



101110

Idag är det grått ute, typ tomtegrått. Kom på det ordet nyss. En grå tomte liksom, tomtegrått. Så tänkte att jag kunde vara lite färgglad idag, så tog min knallrosa tröja. Den är gosig. Ska snart åka in mot Kungälv och möta Veronica. I eftermiddag åker jag kanske till mormor och myser.

peace out .




101109

Tjatja, pappa hämtade mig efter skolan, snäll som han är. Det var en jobbig morgon, fick ta tre olika vägar för att komma till skolan eftersom det låg bilar och lastbilar överallt i diket. Men kom iallafall iväg tillslut.

Pluggade hårt i skolan idag, mer än vad jag brukar iallafall.. Hehe. Härligt att det kom lite snö idag, man får lite julkänslor. Får ni det? Såg i en lägenhet att dom redan hade satt upp sin adventsljusstake, det är lite väl tidigt tycker jag.

Åkte till mormor efter skolan, va så trött så jag gick och la mig och somnade i över en timma, härligt värre. Ligger hemma i sängen nu, lyssnar på musik och bara tar det lugnt. Kan det bli bättre eller?

Pictures

Tog snabbt bilder på det jag köpte idag, orkade inte ta kort på allt, och kameran dog. Så detta får ni nöja er med!
















Hemkommen från Ullared.

Nu har vi kommit hem från Ullared. Jag shoppade allt jag såg kändes det som. Det som är farligt när man är där är bara att man inte kollar på prislapparna, iallafall gör inte jag det. Har nyss packat upp allting så det ligger i en stor hög på köksbordet, tänkte ta lite bilder på det jag köpte sen och lägga in här på bloggen, men just nu har jag verkligen ingen ork för det. Ska nog vila en liten stund nu, härligt.

Grattis på födelsedagen Rebecca  ♥

Mätt

Maten blev helt sjukt god! Tog massa kort på hur den blev som jag skulle lägga ut på bloggen, men är så mätt, så gick och la mig i sängen istället. Haha. Ligger och myser med mig själv och tända ljus.. Lyssnar på lite mysig musik och njuter av livet.

Ska nog köra hem mormor om en stund, men vet inte om jag orkar för snart somnar jag, hehe. Men ja, får väl skriva mer imorgon, pusshaj.

101107

Dagen började väldigt bra, åkte in till stan och köpte en NEONROSA tröja, asball. Som jag alltså. Haha. Är hemma nu, åkte och hämtade mormor för att bjuda henne på middag. Ska laga Paolo Robertos Pasta med kyckling, svamp och tomater. Ska se om jag kan lägga ut en bild på hur det blir sen, puss!

förresten har jag namnsdag idag.

Na na na

Ligger nere i mitt mysa rum och lyssnar på Na na na. En sån härlig låt! Hade tänk att sova snart, är så sjukt trött efter mammas fest idag, var uppe svintidigt imorse ju. Nä, men skriver mer imon. Pusss!

Överraskningsfest!

I veckan fyllde ju mamma 50 år. Hon trodde att hon skulle komma undan, men så blev inte fallet! Pappa lurade i väg henne imorse och jag åkte iväg med grannen och handlade mat. När vi kom hem gjorde vi iordning massa mat, jag rostade bröd och sen tryckte jag ut fina runda bröd med hjälp av ett vinglas, det var pilligt men det var värt det. När mamma och pappa kom hem var hela släkten här, vi var helt tysta inne i vardagsrummet och när mamma kom in överraskade vi henne. Vi sjöng och tjoade, så himla kul. Hon blev verkligen överraskad!

Nu har alla gått hem, förutom våra närmsta grannar. Vi har precis varit inne i Kungälv och hämtat taimat, så snart spricker jag, är knömätt. Sitter inne i vardagsrummet med Felice och kollar på "landet för längesen". Jättemysigt!









Jag lever

Joo, jag lever faktiskt. Fast man kanske inte kan tro det. Har vart fullt upp de senaste dagarna, så har liksom inte haft en tanke på att blogga. Men känns ändå lite skönt faktiskt! Igår var det fest hemma hos Andrea, det var jättemysigt och många trevliga människor. Ligger helt död i soffan nu och orkar inte lägga upp bilder nu. Skriver mer senare, pusss!