VITLÖKSMARINERADE OXFILÉSPÄTT

Det låter inte bara gott, det VAR gott!

Efter jobbet hämtade jag Samuel och vi åkte till Ytterby krog och åt mat, det är så jäkla gott där! Man får inte nog, jag är fortfarande sugen och hade kunnat äta dubbelt så mycket. Jag blev mätt, men bara för att det var gott liksom. Har nyss badat och smörjt in min kropp i lite body lotion, det är härligt! Imorgon ska vi upp tidigt och åka till stan, ska kolla lite i affärer och sen ska jag hämta mormor. Vi ska nämnligen iväg till min kusin Mikaela som fyller 25 år, det ska bli roligt! Längesen man träffade den tjocka släkten nu .. ♥
Nepp, dags att sova nu, är riktigt riktigt trött. Skiter faktiskt fullständigt i att det är valborg med, för den delen.
Nattinatti!

Fredag

Sitter hos Samuel nu, vi ska snart äta muffins som hans mamma har bakat. Mysigt värre :) Var på folkuniversitetet för en stund sedan, det gick bra idag också. Känns så skönt att det är fredag, denna veckan gick otroligt fort. Me like :)

Why does love always feel like a battlefield ?

Kom precis hem från jobbet, som alla andra kvällar. Denna veckan har gått sjukt snabbt. Sitter och funderar på att äta lite godis som jag tog hem ifrån jobbet, ja det blir nog så! Imorgon ska jag till folkuniversitetet igen, känns sådär kul. Uu, jag orkar inte ibland. Skönt att det är fredag imorgon, det är ett plus. Vet inte så mycket mer att skriva. Jag älskar dig Samuel, nu & förevigt.



Both hands, tied behind my back with nothing
Oh no, these times when we climb so fast to fall again
Why we gotta fall for it now

I never meant to start a war
You know I never wanna hurt you
Don't even know what we're fighting for

Why does love always feel like a battlefield
A battlefield, a battlefield?
Why does love always feel like a battlefield
A battlefield, a battlefield?
Why does love always feel like


Ny foundation

Kursen idag var tråkig, vi gick igenom hur man lärde sig att göra CV. Precis som man inte har gjort det 100 gånger innan med massa andra folk från arbetsförmedlingen.. Åkte till stan efteråt, köpte en ny foundation eftersom min är så mörk.. Frågade tjejen inne på kicks och hon tyckte jag skulle köpa L'oreal.. Så dum som jag är gjorde jag det, nu hoppas jag min nya blir grym!



Sitter på mammas och pappas jobb och softar nu, ska hem till mormor och sova middag sen. Känner att jag behöver det efter min stressiga dag igår.. :)

Idag är jag stressad ..

Igår började jag en kurs på folkuniversitetet och arbetsförmedlingen om att söka jobb, vi är tolv stycken som ska träffas varje dag i 6 veckor. Det känns rätt okej, är lite stelt men hoppas det släpper om ett tag. Ska dit vid 9tiden imorgon, hoppas inte att det håller på så länge för imorgon vill jag bara soooova! Åker nog till min mormor en stund innan jobbet.. Idag har det varit fullt upp, först var jag i stan med Samuel och kollade lite, sen åkte vi till Kungälv, jag var på den där kursen, efter det åkte jag till stan igen, tryckte i mig en hamburgare, sedan började jag jobba. Nu är jag äntligen hemma, är sjukt trött idag. Nog för att jag har åkt runt så mycket och varit väldigt stressad.. Ska kolla på Ballar av stål på datan med Samuel nu, vi missade det tyvärr i söndags.. Godnatt!


fixade med lite nytt godis på jobbet idag! Visst ser det smarrigt ut? Tuggummi (:


summary of the 26th April

Idag har jag dammat massa hyllor på jobbet, nu skiner det som fasen inne i affären! Det är grymt. Ligger hemma hos Samuel i hans säng nu och dricker en jättegod dricka, vitamin well reload citron/lime. Rekommenderar den! En sak jag INTE rekommenderar är filmen clash of the titans som vi såg igår. Suck.. Tur att jag blev bjuden om man säger så.. Det var inte riktigt min grej. Haha, satt en tjej bakom oss inne på bion som skrattade så jäkla högt att alla andra också började skratta. Och det värsta var att hon skrattade inte ens åt något roligt, hon skrattade när gubbarna i filmen skadade sig och sånt. En riktigt skadegläderska ? Om man nu kan säga så.. Åt pizza förut också på sketna duken. Det var gott. Varför säger man sketna duken egentligen? Vet någon det? Var på folkuniversitetet förut också på någon kurs, ska vara där varje dag i 6 veckor tydligen. Hur ska man orka det nu då? Men får pengar för det, haha. Imorgon ska jag och Samuel eventuellt in till stan och kolla runt lite, sen ska vi fika hos hans mormor och morfar. Blir mysigt!





Här är dom goda drickorna!

clash of the titans

Nån som har sett den filmen? Iallafall ska jag, Samuel & Marcus iväg och se den på bio ikväll klockan nio. Känner mig sådär sugen på det. Men vad gör man inte? Har precis varit hos Samuels gamla farfar på kalas, minns inte hur gammal han blev. Men inte så noga det heller. Är helt slut idag, ändå har jag inte gjort någonting typ. Men var uppe ganska sent igår, kanske därför..

VIVAZ


Sitter och dreglar över min telefon som jag har beställt, jag hoppas att den kommer snart, iallafall så fort som möjligt haha. Jag är helt stissig. Som jag sa igår, över en telefon? Haha visst är det sjukt. Den kostade en del, men jag tror det är SÅ värt det!







the only thing we regret in life are the chances we never took

sant ordspråk, mycket sant.

CLOSET CLEANING

Visst låter det trevligt? Har ägnat kvällen åt att städa min garderob, rensa bort allt sånt som jag inte använder längre, sånt som är för litet och sånt jag helt enkelt inte vill se någon mer gång. Haha. Det tog en stund, särskilt när man har två stycken. Suck. Och det är fortfarande lika mycket kläder i dom.. Ligger och gottar mig i sängen med Djungelvrål nu, gud vad det är gott! Får inte nog!


hade inte varit fel att ha en stor fet walk in closet om man säger så !


24 April 2010

Önskar att sommaren kommer snart, så mycket!
Idag var jag med Samuel i Högsbo och kollade i lite affärer, mediamarkt och sånt. Det var mysigt. Kollade in den telefonen jag vill ha och när jag kom hem beställde jag den från netonnet's hemsida. Är så glad och längtar skitmycket, haha. Efter en telefon, det är rätt sjukt ändå! Idag ska vi grilla hamburgare, fy så gott det kommer att bli! Ligger i soffan och kollar ut på solen nu, ibland är livet bara för underbart!

Thursday Night

Känns sjukt konstigt att det plötsligt blev torsdag, och att det är fredag imorgon, är det inte sjukt hur fort tiden går? Idag körde jag mamma till jobbet så jag kunde låna bilen och sedan åt jag och min älskling en jättegod frukost, grillad kyckling och sånt! Mmm! Jobbade från 16-20, det gick bra idag också. Tiden gick inte så fort, men jag hade det roligt ändå. Man träffar så många konstiga människor på det stället. Förstår inte vad alla kommer ifrån.. Sitter och bara tar det lugnt nu vid datorn, imorgon blir det mys med den bästa. Godnatt! ♥



Too much of anything can make you sick
Even the good can be a curse
Makes it hard to know which road to go down
Knowing too much can get you hurt

Is it better? Is it worse?
Are we sitting in reverse?
It's just like we're going backwards
I know where I want this to go
Driving fast but let's go slow
What I don't wanna do is crash, no

Just know that you're not in this thing alone
There's always a place in me you can call home
Whenever you feel like we're growing apart
Let's just go back, back, back, back, back to the start

Anything that's worth having
Is sure enough worth fighting for
Quitting's out of the question
When it gets tough gotta fight some more

We gotta fight, fight, fight, fight, fight for this love
We gotta fight, fight, fight, fight, fight for this love
We gotta fight, fight, fight, fight, fight for this love
If it's worth having it's worth fighting for


Godnatt!

Dagen har varit bra i stort sätt. Fick köpt ett radiostyrt flygplan och en tshirt till pappa. Hoppas han blev glad, men det verkade så iallafall! Ska bli spännande att se hur det går att flyga med flygplanet bara.. förra gången gick det ju sådär.. bilen är från vårat träd, där flygplanet hamnade.. haha. Nu blir det snart sägen men den bästa, natti natti!


Grattis pappa!

♥♥♥♥♥

Grattis på födelsedagen pappa! Du är den bästa pappan någon kan ha, jag älskar dig mest av allt och jag är så stolt över att vara din dotter. Du är bara bäst helt enkelt!




THUESDAY !

Idag har varit en lång dag. Har gjort mycket grejjer fast samtidigt känns det om ingenting har blivit gjort. Åkte in med bilen till verkstaden imorse och sen kollade jag och Samuel i affärer. Pappa fyller år imorgon så kanske hade varit lämpligt att hitta någon present till honom. Men det går inte! Jag har letat överallt, finns inget bra! Jobbade till 20 idag med, det gick bra och var roligt som vanligt. Lättsamt och bra! (: Nu sitter jag hos Samuel och ska snart se på "a shot at love with tila tequila" det är grejjer det!

a shot at love with tila tiquila

har precis kollat några avsnitt på "a shot at love with tila tequila", jag älskar det programmet och Tila är så grymt snygg. Kan inte sluta kolla. Men dags för sängen nu, är dötrött.. Jobbade förut och det gick bra, imorgon blir det en sväng i stan med min älskling. Godnatt ♥



slutkörd

Det blev som jag ville förut, jag fick iväg Samuel till en simhall och fick simmat lite. Det var kallt i vattnet men det var ändå hur mysigt som helst. Vi tog en sväng om Backaplan och fikade, shoppade lite och bara chillade helt enkelt. Handlade mat på väg hem, det blir lax ikväll! Så skönt att vara hemma nu, jag är helt slut! Köpte förresten en ny mascara förut med, max factor false lash effect. Jag hoppas på det bästa med den, och att det blir som på reklamen, haha. Jag tror alltid på reklamen. Kanske inte är så bra jämt, men skitsamma.


Då va' de sönda' igen ..


Gick upp FÖR tidigt idag, ibland är det jobbigt att ha körkort. Körde in Samuel till Kungälv och nån fotbollsgrej. Ska hämta honom senare och då funderar vi på att åka någonstans och simma. I Kungälv får det tydligen inte för dom har stängt på söndagar. Det är lite konstigt tycker jag, så det blir nog någon stans på hisingen eller så ..

Älskar dig mest av allt, utan tvekan hjärtat. ♥



Angel

I never ever felt like this before.

If you belive in a future, when we´re together, I won´t let you down.
If you want to stay close. I´ll never let you down.
Cause we are ready to make it. Oh forever, that´s for sure.

Cause you are my angel. You saved me from danger.
With you I´m no stranger. I won´t suffer any more...

If you´re ready to move on. Let life give you energy.
You keep me safe from darkness and you show me how to be a better man.
Cause we are ready to make it. Oh forever that´s for sure.

Cause you are my angel...


Lördag den 17 april

Nyvaken. Har druckit lite kaffe precis och kollar lite på tvn. Det är nyheter och vulkanen på Island, dom säger att flygplatserna kanske kommer att vara stängda flera månader och tillochmed ett år. Det kommer bli kaos i hela världen. Det är så sjukt! Idag ska jag in till stan med den bästa, vi ska kolla om vi hittar födelsedagspresent till pappa, och jag MÅSTE köpa ny mascara idag! Någon som har nåt bra förslag på vilken man ska köpa? Är trött på den jag har nu..







Vilken ska man ha ?





Eller någon annan?



Godnatt på er.

Det var en härlig fredag idag. Finns inte så mycket annat att säga. Allt gick som det skulle och flöt bara på helt enkelt. Ligger hemma i min goa säng nu, har tänt lite ljus och lyssnar på musik. Ser fram emot att det är lördag imorgon, det känns riktigt bra. Ska in till stan med Samuel och kolla födelsedagspresent till pappa, det blir svårt! Kommer nog bara hitta saker som jag själv vill ha, men ska inte shoppa något onödigt nu.. ska spara lite. Godnatt :)



Guess this means you're sorry
You're standing at my door
Guess this means you take back
All you said before
Like how much you wanted
Anyone but me
Said you'd never come back
But here you are again

'Cause we belong together now, yeah
Forever united here somehow, yeah
You got a piece of me
And honestly,
My life would suck without you

Maybe I was stupid for telling you goodbye
Maybe I was wrong for tryin' to pick a fight
I know that I've got issues
But you're pretty messed up too
Either way, I found out I'm nothing without you

'Cause we belong together now, yeah
Forever united here somehow, yeah
You got a piece of me
And honestly,
My life would suck without you

Being with you
Is so dysfunctional
I really shouldn't miss you
But I can’t let you go
Oh yeah

'Cause we belong together now, yeah
Forever united here somehow, yeah
You got a piece of me
And honestly,
My life would suck without you

'Cause we belong together now, yeah
Forever united here somehow, yeah
You got a piece of me
And honestly,
My life would suck without you


' you are my angel , save me from danger '

Det låten är grymt bra! Den jag har som rubrik alltså. Har inte hittat texten till den ännu, men det gör jag väl någongång förhoppningsvis! Var på jobbintervju nu på morgonen, och hoppas på det bästa nu om man säger så! Tog vägen omkörskolan och pratade med min gamla körlärare också, han är så go. Nu sitter jag på mammas och pappas jobb och kollar ut över göteborg, havet ser härligt ut, solen lyser och göteborgshjulet ser perfekt ut.. Men vågar man åka det? Det är frågan. Jag är tveksam till det alltså..


15 april

Idag är det 15e april, gud vad tiden går fort! Härligt väder är det också för den delen. Idag ska jag vara med Camilla inne i stan och äta glass, mhm! Längtar. Kommer bli super. Men nu ska jag till min mormor en sväng. Var ute på hennes gård nästan hela dagen igår och solade. Gud vad härligt att det äntligen börjar bli lite sol! Har hittat mobilen jag vill ha nu, och hoppas verkligen på att hitta den i rosa! Då är den min sen!


13/3-10

1 år & 1 månad. Jag älskar dig Samuel.
Idag har jag hängt med min kusin Marika inne i stan, vi kollade mest runt, fönstershoppade med andra ord. Om man hade liiiite mer pengar ändå! Det hade varit grejjer det.. Jobbade till 8, kom hem nu och är jättetrött. Dagarna bara rusar förbi. ( vilket kanske är bra ändå?! ) Ja.. jag vet inte. Vill bara sova, och inte gå upp ur sängen, är så trött på allt nu..

12 april

Godmorgon!
Kom nyss på att jag glömde berätta om bion igår, jag tyckte den var jättebra! Men så bra som alla säger var den inte riktigt, hade nog rätt så höga förväntningar innan.. Idag ska jag åka till mormor, kanske kolla i lite affärer och sen i eftermiddag ska jag jobba! Härligt väder idag!



Har


11 april


Nu har jag och Samuel varit ute vid havet och fikat. Det var jättehärligt väder, och det kom två svanar på besök.. Vi tog upp en musla ur havet också som vi ska grilla sen! Haha, har aldrig testat det så vi får väl se! Just nu håller jag på att göra tsatsiki, det ska bli spännande, har aldrig gjort det innan. Blev så sugen på det.. Blir grillad kyckling och pommes till den. Och bröd som pappa har bakat, han är så duktig. Ikväll ska jag bada och bara gotta mig, se lite på tv och bara njuta!



Middag med familjen

I matchen förut vann Samuels lag med 3-0, det var grymt! Åkte sedan till Maxi och handlade lite. Efter det åkte jag hem och hämtade mamma och pappa sen stack vi till mormor och hälsade på uppe i skogen! Det var mysigt. Åt på grekrestaurangen i Ytterby för en stund sedan också, jag åt vitlöks marinerade oxfilé spätt med pommes, det var helt otroligt gott! Tuggar tuggummi för fullt nu, så jag inte ska stinka haha. Imorgon ska vi äntligen se den omtalade Avatar i 3D på bio, såå många gånger vi har tänkt på det men det inte har blivit av..


förlåt för dålig bild, men mobilen är inte den bästa ..











Hälsat på döingar..


Oj vilket härligt väder! Idag har jag varit och hälsat på döingar med min älskling på kyrkogården.. Efter det så handlade vi lite och nu sitter vi hemma hos Samuel och laddar inför seriepremiären! Det kommer gå kanon tror jag.


















Sagoland

sitter och lyssnar på Medina-Sagoland nu, den är så fin!


Då va det fredag igen!

Visst är det härligt? Tyvärr inte lika härligt för oss som fortfarande är sjuka. Men ja, vad ska man göra somsagt?

Idag har jag tagit det lugnt och är hemma hos Samuel, vi var nyss nere i affären och köpte godis och cola, ska ha det och mysa med ikväll! Det blir tacos till middag också, gud så gott. Det var riktigt längesen jag åt det. Har inte ätit det på ett tag för att jag mår illa när jag tänker på det, och det är för att jag fick sån jäkla magsjuka en gång när jag hade ätit det. Så får hoppas på det bästa ikväll att jag inte får det! Haha..




imorgon är det seriepremiär för Samuels fotbollslag, så då ska jag iväg och kolla på deras match. Får bara hoppas att jag mår lite bättre då. Inte kul att se på en match om man är sjuk. Ska även en sväng till kyrkogården och hälsa på gammelmormor och gammelmorfar. Ska sätta en blomma tänkte jag, inte så ofta jag är där tyvärr..

Skriver mer senare för er som läser ! ♥

nyduschad


Har precis tagit mig ett litet bad i våran svindyyyra dusch. Det var gött! Förut köpte jag mig massa godis och dricka och kollade på "se upp för dårarna". Haha, den är rätt sjuk, men jag gillar den så!

Känns skönt att ha orkat ta sig in i duschen nu när jag har varit så sjuk, skönt att tvätta håret med mitt shampoo och balsam. Det är toppen! Använder "Bobbys" fortfarande, men gillar fructis liiite bättre tror jag, och dessutom är det ju billigare.




Har varit på sjukan ..

Ställde klockan på 8 imorse. Vakade inte ens utav att den ringde. Då är det inte bra. Iallafall tog jag mig in till Ytterby och vårdcentralen, satt och väntade på att komma in en timma, sen fick jag åka hem igen för dom hittade inget fel. Samma visa varje gång, jag är så trött på skiten! Jag som trodde jag skulle få antibiotika eller något sånt, men det kunde dom inte fixa eftersom dom sa att jag var frisk, suck...


samuel ,

jag älskar dig mest av allt i hela världen ♥

Djungelgryta..

.. visst låter det smarrigt?!





Det var det jag och Samuel lagade till middag idag, det blev riktigt gott, precis som jag hade tänkt mig tillochmed! Imorgon ska jag hänga på vårdcentralen hela dagen tror jag, skojskoj. Nej, men ska åka dit och se om dom kan ta lite prover på mig så jag får reda på vad det är för fel någon gång, tydligen vill mina bakterier i kroppen inte ge med sig, attans! Missade "Andra avenyn" också för att jag gjorde mat, suck. Men hann kolla på "Anna anka söker assistent" en liten stund, det är sjukt. Fast hela hon är en sjuk varelse, eller som dom sa på tvn "-ett underligt fenomen" japp!

Nej, nog babblat för denna gången!

Våren är här!


Förut var jag och Samuel ute på en liten promenad, det var superhärligt väder, och fick med mig kameran för en gångs skull. Nu är verkligen våren här! Det var skönt att få lite frisk luft istället för att ligga inne och känna sig döende, fy. Ikväll ska jag och Samuel laga mat, det kommer bli mysigt!























Snörvel!

FAN. Vad jsg är trött på detta nu.
Känns som om jag aldrig kommer att bli frisk, blir bara värre och värre. Skulle åkt till Vårdcentralen idag och kollade på nätet, men det var fullbokat hela dagen. Då börjar man ju undra om hela världen är sjuk eller? Vad är det som händer?! Iallafall ska mamma följa med mig imorgon bitti tidigt så vi "hänger på låset" till vårdcentralen om man säger så. Haha. Ligger och gottar mig i soffan nu med mina och Samuels underbart goda chokladmuffins! Och snart ska vi se på en film. Någon som har ett förslag? Så sjukt svårt att komma på något bra..

onyttigheter

Förut bakade jag och Samuel chokladmuffins , dom blev jättegoda ! ♥
Åkte och hämtade han från träningen för en stund sedan och nu har vi ätit pappas köttgryta han gjorde, smarrigt värre. Känns som om jag bara trycker i mig massa onyttigheter nu när jag är sjuk, det är inte okej..







Godmorgon världen!

Känns som jag vaknade nyss, men har hunnit med en del idag. Vaknade och hade fortfarande jättemycket feber med gjorde iordning lite frukost till mig och älsklingen. Sedan tog vi bilen hem till mig istället så nu ligger jag och slappar mig i soffan, underbart. Känns rätt skönt att påsken är över nu tycker jag, inte någon av mina favorithelger direkt, eller vad man nu ska säga. Högtid kanske det heter? Aja, men iallafall så är det skönt att det är över så man slipper alla ägg och kycklingar överallt... 



Snygga linnen !


Lite snygga linnen från HM som jag gillar starkt. Blir nog shopping så fort jag blir frisk, kan verkligen inte få nog av nya och fina kläder, mm!






Trött på att vara trött och sjuk

Sitter just nu och slappar i Samuels säng, det är grymt! Hans mormor & morfar är här, vi har nyss ätit god middag och efterrätt som jag och Samuel bakade, Sverigekaka. Själv tyckte jag inte den var så himla god, men alla andra åt så. Jag är så trött, och jag vill inte vara sjuk längre, det tar faktiskt död på mig!





Sjukling!

Bion som vi såg på igårkväll var grym. Det var både action och kärlek, även en komedi. Så man kan säga att det passade ju både mig och Samuel. Började bli sjuk inne på bion och snöt mig flera gånger, sen dess har jag haft feber och kunde knappt sova något i natt.. Fick frukost på sängen av Samuel för en stund sedan, livet är underbart ibland asså. Så idag händer inte så mycket om man säger så, kanske ska jobba i eftermiddag men just nu lutar det inte åt det hållet ....

Härlig söndag

Ja, idag är det en såndär härlig söndag, fast har förbannat ont i huvudet och näsan rinner som jag vet inte vad. Men bara att le och se glad ut ändå. Vad ska man göra liksom? Igår var vi som sagt i Mölnycke jag, Samuel och hans familj, det var trevligt att träffa en del av släkten som jag inte gjort tidigare.. Det fanns en del galningar där, men men. När jag hade ätit klart kom Samuels farbror och satte sig bredvid mig och sa "-har du ätit klart?" då svarade jag ja, och då sa han: "- bra, då lånar jag dina bestick" så slickade han av mina bestick och åt sin mat med dom för att han inte orkade gå och hämta egna, hahaha.

Idag har jag och Samuel varit duktiga och handlat på Maxi, sedan hämtade vi hans hund inne i Kungälv och efter det slappar vi bara. Har bokat bio med, "the bounty hunter". Det ska bli mysigt, idag är det nog en sån perfekt dag att se på bio!



Det var verkligen en lång fredag ..

Har nyss ätit en god härlig middag, hemmagjord kebab var det! Idag har jag tvättat hela dagen, typ fyra maskiner, ska nog fortsätta hela natten, här finns en del tvätt haha. Kollade på talang idag med, det programmet suger verkligen enligt mig. Imorgon är det påskafton då, känns inte så kul. Har aldrig egentligen varit så förtjust i det med påsken men imorgon ska jag vara med Samuel. Vi ska hem till hans släktingar i Mölnycke, råkade för en stund lova hans pappa att jag skulle köra. Suck! Det blir spännande, får se om vi överlever då..

Långfredag!

Har eran fredag varit lång? Det har min. Började med att jag och Samuel åt god frukost och sen åkte vi till Kungälv och handlade blommor som vi satte på hans farmors grav.. Det blev verkligen fint. Ikväll blir det middag och mys.






tänk att få ett sånt här påskägg på påskafton! Det hade inte varit helt fel med massa smink och parfymer och sånt istället för godis, eller vad säger ni?














Skärtorsdag

Härlig och solig torsdag idag! Vad gör ni? Jag är på mammas och pappas jobb och vi har precis fikat, tårta blev det, en bra frukost haha.. Idag ska jag in till stan och köpa lite nytt smink och i eftermiddag ska jag jobba. Skönt att man är ledig imorgon! Hade tänkt att åka till min gammelmormors grav imorgon och lägga en blomma. Efter det ska jag och Samuel nog åka till hans farmors grav också.. Börjar äntligen bli frisk nu, har bara lite ont i halsen. Men näsan rinner inte lika mycket längre!