Bedtime...

Dags att sova nu. Var en lång kväll på jobbet och en timmes earth hour, imon e det på't igen, kl 7...


.v.

Things happen for a reason, you’ll become a stronger person
when life tears you up, then you’ll understand
It’s never easy, but you’ll know when you get there
as it tears you down, it builds you up


Jag har inte glömt !

Nej jag har inte glömt av bloggen. Känner bara att jag har en del saker som är viktigare för mig. På jobbet går det så bra nu att jag tom har blivit shop manager. Det ni! Inte så pimp som det låter därimot. Helgen var grym, fredagen var jag med Malin ute på Marstrand och i lördags var det fest hela natten lång. Söndag blev en mysig dag genom fyra kommuner med mitt hjärta. Har tvättat två bilar med.. Och fått mina däck bytta. Och idag har jag jobbat från 7-17, ligger i sängen och knaprar Ipren nu och väntar på en påse godis som jag Erik & Patrick är och köper till mig nu. Har inte tid att bli sjuk nu...


I'm telling you , these times are hard

Varit ute i garaget med Patrick en sväng och hjälpt han med bromsarna. Sprayade lite & fixade. Kommer bli fint när det är på plats och allt är klart! Nyss åt vi hemmagjord pizza och snart blir det nog nån film på tvn innan det är dags att sova. Imorgon blir det en tur till frisören! Första gången på.. hm.. två år?!



sometimes .. all you need is one.

hard working woman..

Yees, kommit hem från jobbet nu då. Ikväll jobbade jag på Mölndal med Sandra. Grymt kul! Så himla mysigt gäng där ute.. blev mycket tjejsnack och sån skit. Och världens godaste middag!

Idag var jag hos mormor innan min chef smsade mig och frågade om jag kunde tänka mig att jobba där. Fikade lite och pratade som vanligt. Var även en stund och kollade lite i affärer och köpte nya örhängen eftersom jag har fått en infektion i örat.. :( Fick med en klocka på köpet med! Så nya fick det bli, var på apoteket en sväng med. Och köpte ett svinsnyggt gult linne! Ja, jag har nog börjat tycka om gult!
Nu ska jag krama om patrick som ligger här bredvid och imorgon är det fredag. En ledig fredag ♥

7 mars





och jag älskar dig fortfarande som fiskarna älskar havet, som att Saab inte är ett bilmärke, du är fortfarande bättre än die hard 2 fast jag inte har sett den.. och du är fortfarande personen jag vill vakna bredvid varje morgon.


helgen går mot sitt slut...

Idag har jag jobbat från 7-15 och sen kom carrolainne och avlöste mig. Hände en del knäppa grejjer på jobbet idag, en kille körde rätt in i en annan bil och sen smet han! Imorgon ska jag möta upp hotelldirektören på jobbet för att sen åka till Borås och kolla in centralbokningen. Kommer bli jättekul! Nä, nu är det dags att sova, har varit en lång dag...


baby you light up my world like nobody else <3

fyndat








omklädnad

av farmors gamla stol




halv åtta hos mig



kollar på programmet "halv 8 hos mig" just nu och har precis ätit en god sallad med feta ost.. mums! Snart kommer lyxfällan på tvn med, ska nog kolla på det och fortsätta mysa under min filt.. Kan det bli bättre? Och imorgon är det fredag.. Och jag är ledig, life's good.

1 mars

Okej, jag orkar inte blogga så det är därför det är 0 uppdatering här. Men jag har faktiskt viktigare saker för mig i livet just nu.. ;)

Idag har jag jobbat från 7-15, jobbade och lärde mig ett nytt system som har hand om alla våra saker vi säljer i våran shop, allt godis, drickor och sånt, inventering och fakturor till det mm. Mycket att ta in på så lite tid! Men jag ska nog fixa det, superwooooman! Ska strax fylla i en lapp som jag ska ha med mig på "utvecklingssamtalet" med min chef nästa måndag, hm,.. vet inte vart jag ska börja, så svårt att formulera allt på rätt sätt, snart blir det ett härligt bad och kurera mig lite, håller på att bli riktigt sjuk.. :/ Det sprider sig på jobbet..